─┅══✿🍃🌺🌺🍃✿══┅─
☘◁آنچه در کشور ولایت و میهن ما که کانون محبّان اهل بیت است، با نام °جمهوری اسلامی° شکل گرفت، الهامی بود که امام خمینی از • سنّت نبوی •، °حکومت علوی°، •حماسه حسینی•،°فقه جعفری° و •انتظار مهدوی• گرفته بود.
✪ گرچه سیره و کلام همه معصومین علیهم السلام، در شکل گیری اندیشه حکومتی حضرت امام نقش داشت، ولی آنچه از کلام و سیره حکومتی و عدالت گستری و حق مداری حضرت علی علیه السلام در نظر امام امت جای داشت و در سخنان گهربارش انعکاس می یافت، سهمی بیشتر داشت.
♧ از این رونگاهی به ویژگیها و جوهره و اهداف ° حکومت علوی° می افکنیم، آن هم از منظر امام راحل، که احیاگر مشی و مرام امیرالمؤمنین علیه السلام در • مدینه ایران • و گستره ° جهان اسلام° بود
─┅═══༅𖣔1⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
🍀◁جوهره سیاسی و بعد حکومتی دین اسلام، آنچنان واضح و گویاست، که جز از جاهلان یا مغرضان برنمی آید که آن را انکار و تکذیب کنند.
❖ حکومتی که پیامبر اکرم صلوات الله علیه پس از هجرت، در مدینه تشکیل داد، و • ولایت •ی که برای تداوم خط رسالت، پیش بینی شده بود
♧ و حضرت امیر علیه السلام در زمان مقتضی عهده دار آن شد و • حکومت • را به دوش گرفت تا دین خدا را با تکیه بر قدرت اجرایی در جامعه پیاده کند، گویاترین سند و شاهد این ادعاست.
✪ امام، در موارد فراوانی در پاسخ به شبهه آفرینی کوته نظران نسبت به تشکیل حکومت یا ورود به مسایل سیاسی، به سیره حضرت علی علیه السلام استناد می فرمود
─┅═══༅𖣔2⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌺🌺🍃✿══┅─
☘◁خاصیتی که در علی بن ابی طالب علیه السلام بود که یک رجل سیاسی بود، از خطش معلوم است که مرد سیاست بوده و از کاغذی که به مالک اشتر نوشته و دستورهایی که داده، همه اش دستورهای سیاسی است.
✪ آن هم حکومت حضرت امیر است که همه تان می دانید و آن وضع حکومتش و آن وضع سیاستش و آن وضع جنگهایش. نگفت که ما بنشینیم در خانمان دعا بخوانیم و زیارت بکنیم. چکار داریم به این حرفها، به ما چه. حضرت امیر، یک مملکت را اداره می کرد، سیاستمدار یک مملکت بود.
♧ حکومت حضرت علی علیه السلام از دیدگاه امام راحل، خط بطلانی است بر اندیشه بیمار و استعماریِ • جدایی دین از سیاست • که از دیرباز دشمنان آن را تبلیغ می کردند و امروز نیز به شکلی دیگر تکرار می شود.
─┅═══༅𖣔3⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
🍀◁حضرت امام به سیره امیرالمؤمنین استناد می کند تا این تفکر انحرافی را نفی کند، در بحث ولایت فقیه، می فرماید..این را که دیانت باید از سیاست جدا باشد
❖ و علمای اسلام در امور اجتماعی و سیاسی دخالت نکنند، استعمارگران گفته و شایع کرده اند. این را بی دینها می گویند.
♧ مگر زمان پیغمبر اکرم صلوات الله علیه سیاست از دیانت جدا بود؟... مگر زمان خلفای حق یا ناحق، زمان خلافت حضرت امیر علیه السلام ، سیاست از دیانت جدا بود؟ دو دستگاه بود؟
✪ این حرفها را استعمارگران و عمال سیاسی آنها درست کرده اند تا دین را از تصرف در امور دنیا و از تنظیم جامعه مسلمانان برکنار سازند.
─┅═══༅𖣔4⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌺🌺🍃✿══┅─
☘◁روش حکومتی امام علی علیه السلام و قرار گرفتن وی در رأس حکومت، نه تنها برای او آبرو و موقعیت جدید پدید نیاورد و مقام او را نیافزود، بلکه پیشوایی او به زمامداری و حکومت، آبرو و اعتبار بخشید.
✪ این سخن را شخصی خطاب به آن حضرت چنین بیان کرده که
♧ ما تَزَیّنتَ بالخلافةِ بل زانَتْ بک، با حکومت و خلافت، آراسته نشدی، بلکه این خلافت بود که با وجود تو زینت و آراستگی یافت.
❖ وجود باعظمت حضرت علی علیه السلام چنان ارزش آفرین است که به غدیر و امامت و حکومت معنی می بخشد.
─┅═══༅𖣔5⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
🍀◁حضرت امام در این زمینه می فرماید..مسأله غدیر، مسأله ای نیست که بنفسه برای حضرت امیر یک مسأله ای پیش بیاورد، حضرت امیر مسأله غدیر را ایجاد کرده است.
❖ آن وجود شریف که منبع همه جهات بوده است، موجب این شده است که غدیر پیش بیاید. غدیر برای ایشان ارزش ندارد، آن که ارزش دارد خود حضرت است که دنبال آن ارزش، غدیر آمده است
♧ نصب حضرت امیر به خلافت، این طور نیست که از مقامات معنوی حضرت باشد، مقامات معنوی حضرت و مقامات جامع او این است که غدیر پیدا بشود.
─┅═══༅𖣔6⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌺🌺🍃✿══┅─
☘◁از دید حضرت امام، شخصیت حضرت علی است که به چیزی به نام رهبری و حکومت، معنی و قیمت می بخشد و آن را ارزشمند می سازد،
✪ و گرنه اصل حکومت و زمامداری به خودی خود چیز تحفه ای نیست، مگر آنکه توسط افراد لایق و ارزشی، وسیله ای برای احقاق حق و ترویج خوبیها گردد.
♧ امیرالمؤمنین علیه السلام در سخنی که به ابن عباس فرمود، حکومت را بی ارزش تر از پاره کفشی می داند، مگر آنکه وسیله ای برای اقامه حق و باطل زدایی باشد..
❖ و الله لهی احبُّ الیّ مِن اِمرَتکم، اِلّا اَن اُقیمَ حقّاً اَو اَدْفَعَ باطلاً
─┅═══༅𖣔7⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
🍀◁فلسفه تشکیل حکومت در اسلام، اجرای احکام الله با تکیه بر قدرت اجرایی است. پیامبر اکرم صلوات الله و امامان علیه السلام اگر برای تصدی قدرت اجرایی تلاش و برنامه ریزی داشتند، در مسیر این هدف بوده است، نه آنکه نفس ریاست و حکومت برایشان موضوعیت داشته باشد
❖ امام امت می فرماید:عهده دار شدن حکومت فی حدّ ذاته، شأن و مقامی نیست، بلکه وسیله انجام وظیفه اجرای احکام و برقراری نظام عادلانه اسلام است ... نفس حاکم شدن و فرمانروایی وسیله ای بیش نیست و برای مردان خدا اگر این وسیله به کار خیر و تحقق هدفهای عالی نیاید هیچ ارزش ندارد .
♧ تصدی حکومت، به دست آوردن یک وسیله است، نه اینکه یک مقام معنوی باشد، زیرا اگر یک مقام معنوی بود، کسی نمی توانست آن را غصب کند یا رها سازد. هرگاه حکومت و فرماندهی وسیله اجرای احکام الهی و برقراری نظام عادلانه اسلام شود، قدر و ارزش پیدا می کند و متصدی آن صاحب ارجمندی و معنویتِ بیشتر می شود
─┅═══༅𖣔8⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌺🌺🍃✿══┅─
☘◁و در باره دیدگاه علی علیه السلام نسبت به حکومت می فرماید...او تمام مقصدش خدا بود، اصلش این دنیا و این ریاست و اینها در نظر او چیزی نبود مگر اینکه بتواند یک عدلی را در یک دنیا برقرار کند، والا پیش آنها مطرح نبود که یک ریاستی داشته باشند یا خلافتی داشته باشند، مگر اینکه بتوانند یک عدلی را اقامه کنند و یک حدی را جاری کنند.
✪ این سخنان، اشاره به کلام مولاست که حضرت، در بیان عامل و انگیزه حکومت طلبی و اوصاف پیشوای حق، می فرماید..
♧ اللّهم انّک تَعلَمُ انّه لم یکنِ الذّی کانَ مِنّا منافسةً فی سلطانٍ و لا التماسَ شیی ءٍ مِن فضول الحُطام، و لکن لِنَرُدَّ المعالِمَ مِن دینک و نُظْهِرَ الاصلاحَ فی بلادِک، فیأمَن المظلومونَ مِن عبادک و تُقامَ المُعطَّلةُ مِن حُدودک؛
❖ خدایا! تو خوب می دانی که آنچه از سوی ما بود و از ما سر زد، برای رقابت و کشمکش در قدرت و ریاست یا برای دستیابی به اموال ناچیز دنیا نبود، بلکه برای آن بود که اصول روشن دین تو را برگردانیم و در سرزمین تو اصلاح پدید آوریم، تا در نتیجه آن، بندگان ستمدیده ات امنیت یابند و حدود تعطیل شده تو اجرا گردد.
─┅═══༅𖣔9⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
🍀◁امام امت در دعوت مسؤولان به خدمت به خلق خدا و گره گشایی از مشکلات آنان می فرماید..
❖ شماها شیعه همان هستید که می گوید که من به اندازه این کفش کهنه ای که هیچ نمی ارزد، امارت شما را به اندازه این برایش ارزش قایل نیستم، مگر اینکه حقی را ایجاد کند.
♧ امیرالمؤمنین، در پذیرفتن حکومت و خلافت، انکار و ممانعت داشت. آن قدر گفتند و اصرار کردند و با تجمع و بیعت خویش، حجت را بر او تمام کردند که مسؤولیت زمامداری را پذیرفت،
✪ آن هم با هدفِ مقابله با ستم و رفع ظلم و فقر و گرسنگی از جامعه و اعاده حقوق تلف شده و غارت شده از مردم و بیت المال و مبارزه با ثروت اندوزان و شکمبارگان، که اینها همه از فلسفه های حکومت در اسلام است
☀️ و حضرت در خطبه سوم نهج البلاغه °شقشقیّه° به این شرایط و زمینه های پذیرش مسؤولیت زمامداری اشاره فرموده است اَما و الذّی فَلَقَ الحبّة و بَرَءَ النَسَمَة، لو لا حضور الحاضر
اللّهــمَّعَجِّـــلْلِوَلِیِّک الفَــرَج
پـــــایــــــان
─┅═══༅𖣔🔟𖣔༅═══┅─
─═┅═༅🍃🌼🍃༅═══┅─
جنــــــاب استـــاد #بــابـــایی
سپـــــــاس فـــراوان...عالی
اجـــــرتون با مــــولا علی
علیـــــه الســــــلام
ازهمــــــراهی همــــــــه دوستــ،ــان
ولایی سپاسگـــــزاریــــــم...
پــــایـــــان قســـمت اول
التمـــــاس دعای فـــــــــرج
یا علـــــــــــی
─══┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅┅─
🔮#اتحـــادیه_عمــــــاریون
هدایت شده از بیسیمچی
┄═┅═✧❁﷽❁✧═┅┅┄
🇮🇷#طرح_مشترک_400_گروه_ولایی
🕊#نذر_فرهنگی_ده_ساله_شهید....
🇮🇷#عمـــــاریون_رهبــــریم
─═┅═༅🍃🌕🌕🍃༅═┅┅─
🔍☆◁#کنفـــــــرانـــــــــس
📖☆◁#اعتکاف_برکت_انقلاب_اسلامی
─═┅═༅🍃🌕🌕🍃༅══┅─
🕹◁جنــــاب استـــــاد #بـــابـــــایی
🗣◁سوال
🆔@ilyan313
🗓تاریخ:#یکشنبه1401/11/16
⏰ســــاعت:18/00
🔮گفتمان#اتحاد_ملی_عمـــاریون
👤مؤسس_اتحادیه_عماریون
🆔@ilyan313
🆔 @ammareyon
🆔 @bisimchee1400
🚫#کپی برداری از #ابتکارات #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها
و#کپشن ها و#بنرهای_اتحادیه
عماریون بدون اجازه و به هر نحوی #شرعا_جایز_نیست و#حق_الناسه
─══┅═༅𖣔🌺𖣔༅═══┅─
🔮#اتحــــــــادیه_عمـــــــاریون
─┅══✿🍃🌺🌺🍃✿══┅─
🪴◁باتوجه به فرارسیدن ایام اعتکاف رجب، منتخبی از بیانات حضرت امام خامنهای درباره سنت حسنه اعتکاف را مرور می کنیم
✪◁(1)..#الحمدللَّه_سال_به_سال_اقبال_مردم_به_اعتکاف_زیاد میشود... اینها چیزهای خیلی خوبی است؛ جلب رحمت پروردگار را میکند. شما این را بدانید که بسیاری از موفّقیتهای امروز ما، بر اثر این چیزهاست.
۞• 1375/09/15
❖◁{2}.. مسجد جایی است که انسان خود را به منبع لایزال فیض الهی متصل میکند. مسجد مدرسه و دانشگاهی برای تفکر و تأمل و مرکزی برای تصفیه روح و خلوص و اتصال به خداست و آنچه که در ایام اعتکاف در مساجد شاهد آن بودیم، #علامت_خوبی_برای_جامعه_اسلامی_ایران و حرکت و #جهتگیری_صحیح این حکومت الهی محسوب میشود.
۞•1375/10/19
─┅═══༅𖣔1⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
❖◁{3}..#ایمان_اسلامی_در_اعماق_جان_مردم_ما_رسوخ_دارد. جوان ما امروز با همهی جوانانی که در دنیا هستند متفاوت است. این جوان، اهل تعبّد و تضرّع و دعای کمیل و اعتکاف نیمهی رجب و توسّل و تضرّع است • در آن جایی که جای توسّل و تضرّع است • و اهل ایستادگی در میدان جنگ است
۞• 1378/06/07
✪◁(4)..به رغم#تلاشهای_مستمر
#دشمنان_اسلام برای بدبین کردن ملت ایران به اسلام و روحانیت، پدیدههایی همچون اعتکاف #بخش_عظیمی_از_جوانان_دانشگاهی نشان میدهد که ملت ایران دلبستگی خود را به دین مبین پروردگار بیشتر کرده است و همین واقعیات ارتباط با این مردم مؤمن و پرصفا را بسیار شیرین میکند.
۞• 1382/07/21
─┅═══༅𖣔2⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌺🌺🍃✿══┅─
✪◁(5)..جوری نشود که برنامههای جمعی این مراکز اعتکاف، حال خلوت و حال ارتباط فردی و قلبی با خدا را در افراد ضعیف بکند یا بگیرد. مجال بدهند؛ وقت بگذارند؛ بگذارند این #جوانها_قرآن_بخوانند، نهجالبلاغه بخوانند، صحیفهی سجادیّه بخوانند.
۞• 1387/04/26
❖◁{6}..امروز روز سیزدهم رجب است؛ روز شروع اعتکاف است. شما ببینید هزاران نفر جوان ما، امروز رفتهاند و در مساجد گوناگون نشستهاند و مشغول اعتکاف شدهاند؛ با دهان روزه، با شکم خالی و لبهای تشنه با خدای متعال تضرع میکنند و حرف میزنند. این خیلی ارزش دارد؛ این اعتکاف را ملت ما خیلی قدر بدانند.
۞• 1387/04/26
─┅═══༅𖣔3⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
❖◁{7}..در#محیط_دانشجوییِ_جوان،پرداختن به معارف دینی، پرداختن به الگوهای دینی، توسلات به پروردگار، توسلات به ائمه علیهم السلام، خواندن دعای عرفه، برگزاری مراسم اعتکاف و خواندن نماز جماعت، بسیار خوب است.
۞• 1384/02/19
✪◁(8)..#من_به_این_نسل_جوانِ_خودمان_خیلی_اعتقاد_دارم. من معتقدم با این همه عوامل مخرب، در عین حال نسل جوان ما نمایشهای دینی و اعتقادیاش بمراتب عمیقتر، جذابتر و پرمغزتر و پرمعناتر است. حالا همین روزها، روزهای اعتکاف است؛ ماه رمضانش یک جور دیگر، ایام توسلات یک جور دیگر، نوع ورودشان در میدانهای مقابلهی نظام با دستگاههای بینالمللی یک جور دیگر است.
۞• 1390/03/23
─┅═══༅𖣔4⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌺🌺🍃✿══┅─
✪◁(9)..#توصیهى من این است
که در این سه روزى که شما در
مسجد هستید،#تمرین_مراقبت_از_خود_بکنید. حرف که مىزنید، غذا که مىخورید، معاشرت که مىکنید، کتاب که مىخوانید، فکر که مىکنید، نقشه که براى آینده مىکشید، در همهى این چیزها مراقب باشید رضاى الهى و خواست الهى را بر هواى نفستان مقدم بدارید؛ تسلیم هواى نفس نشوید.
۞• 1384/05/28
❖◁{10}..#روحیات_معنوی_در-جامعه_در_حال_تعمیق است. البته در این زمینه ممکن است برخی با استناد به رفتار تعدادی معدود دربارهی فضای کلی جامعه دچار قضاوتی اشتباه شوند، اما حضور پرمعنای قشرهای مختلف مردم بهویژه جوانان دانشگاهی در مراسمی نظیر اعتکاف نشان میدهد حرکت معنوی ملت نیز رو به جلو است.
۞• 1391/03/14
─┅═══༅𖣔5⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
❖◁{11}..#سه_روز_روزهداری، و انقطاع از دنبالههای متعارف زندگی، و توجّه به خدای متعال و به معنویّات و به معارف و به توحید؛ اینها #خیلی_باارزش است.
☆ مراقب باشید این درست انجام بگیرد، درست هدایت بشود؛ گویندگان خوبی باشند، بروند حرف بزنند، معارف دینی را به آنها یاد بدهند. از جنجالهای گوناگونی °هم° که در حاشیهسازیهای معمول جامعه نقش دارند، پرهیز بشود و این سه روز را بگذاریم برای جهات معنوی.
۞• 1393/02/15
─┅═══༅𖣔6⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌺🌺🍃✿══┅─
✪◁(12)..قبل از انقلاب، ما در این ایام نیمهی ماه رجب ندیده بودیم یا خیلی بندرت میدیدیم که کسانی بروند اعتکاف کنند... امروز شما نگاه کنید؛ نه فقط مساجد جامع، نه فقط مساجد بزرگ، نه فقط در یک شهر و دو شهر، بلکه در همهی کشور، در همهی شهرها، در همهی مساجد، جوانهای ما، مردان ما، زنان ما، دختران ما، پسران ما میروند صف میکشند، اسم مینویسند، برای اینکه به آنها فرصت داده شود که در این مسجد، در آن مسجد، سه روز روزه بگیرند و اعتکاف کنند
❖◁{13}..چقدر #منظرهی_زیبا
و#معطّری است که جمع کثیری از جوانهای ما برخلاف سیرهی متعارف جوانهای دنیا که غرق در شهوات و تمایلات نفسانی هستند، روزها و شبهائی را روزه بگیرند؛ بروند در یک مسجدی بنشینند، اعتکاف کنند؛ شب و روزشان را ذکر و فکر و شنیدن معارف الهی و شنیدن احکام و مذاکرهی علم حقیقی - که علم توحید است - قرار دهند؛ این خیلی چیز مهمی است. اینها از برکت انقلاب است
۞• 1392/02/25
─┅═══༅𖣔7⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
❖◁{14}..در عرصه معنویّات، #دشمن_میخواهد که مردم ما ° بخصوص جوانانمان ° از #معنویّات_دور_شوند. اما مجالس و اجتماعات دینی و عبادی و مساجد و نمازهای جماعت، از حضور جوانان سرشار و مشحون است.
☆ حتّی مثلاً اعتکاف که یک مستحبّ بسیار مهمّی است و مخصوص کسانی بوده است که در گذشته، به امور مستحبّه توجّه زیادی میکردند. دیدیم که جوانان ° حتّی جوانان دانشجو ° اعتکاف میکنند و تعداد اعتکاف کنندگان زیاد بودند. بنابراین، جوانان ما به معنویات توجّه کردند.
۞• 1392/01/01
─┅═══༅𖣔8⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌺🌺🍃✿══┅─
✪◁(15)..#اعتکاف_جای_عبادت است؛ البتّه عبادت فقط هم نماز خواندن نیست؛ تماسّ خوب با معتکفین، ارتباط دوستانه و برادرانه، فراگیری از آنها، تعلیمدهی به آنها، معاشرت اسلامی را تجربه کردن و آموختن؛ همهی اینها فرصتهایی است که در اعتکاف ممکن است پیش بیاید؛ •برای• این باید برنامهریزی بشود
۞•1393/02/15
❖◁{16}..#اعتکاف در واقع °یعنی°
خود را #محبوس_کردن_در_یک
مکان محدود و #ایجاد_محدودیّت
در#خود.
☆ عُکوف یعنی بسته بودن؛ خود را به یک نقطهای منحصر کردن، برای اینکه خلوتی در دل بهوجود بیاید که انسان بتواند فرصت ارتباط صمیمی و خالص با خدای عالَم را پیدا کند؛ اعتکاف این است؛ یعنی عبادتی است که جنبهی ریاضت داردارزش است؛ دشمن با همهی اینها مخالف است.
۞• 1395/02/01
─┅═══༅𖣔9⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌼🌼🍃✿══┅─
❖◁{17}..این #گرایشی_که_امروز در محیط جوان کشور به #معنویّات وجود دارد، خیلی #با ارزش است؛
☆ این شبهای احیاء، این مجالس توسّل، این اعتکافها، این دعاهای کمیل، دعای ابوحمزه، اینهمه جوان، این اشکها، این توجّهها، خیلی قیمت دارد؛ اینها را نگه دارید، اینها ارزش دارد.
♧ ارزشش هم فقط برای شخص خود شما نیست؛ برای کشور ارزش دارد.
۞• 1395/04/12
─┅═══༅𖣔🔟𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌺🌺🍃✿══┅─
✪◁(18)..ما یک#مجموعهی_بزرگ
_جوان داریم که#مؤمنند_متدیّنند
#انقلابیاند_اهل_توسّلند،
#اهل_شور_و_عشق به #معنویّتند؛ این چیز کمی نیست؛ این چیز خیلی مهمّی است؛ خیلی چیز بزرگی است.
☆ عدّهای اهل قرآنند، عدّهای اهل اعتکافند، عدّهای اهل پیادهرویِ اربعینند، عدّهای اهل ایستادگی در میدانهای انقلاب و در مظاهر انقلابند. این خیلی با عظمت است، خیلی با ارزش است؛ دشمن با همهی اینها مخالف است.
۞•1395/02/01
اللّهــمَّعَجِّـــلْلِوَلِیِّک الفَــرَج
پـــــایــــــان
─┅══༅𖣔1⃣1⃣𖣔༅══┅─