📛پیشنهاد جمعی از طلاب به رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم:
آمادگی داریم به عنوان پرستار یا خدمه به بیماران قرنطینه خدمت کنیم
@ammaronlin
در هر ساعت ماه رجب، لطف و عنایت الهی را به دست آورید
رهبرانقلاب:
🔹ماه رجب، ماه مبارکی است؛ ماه توسل و تذکر و توجه و تضرع و استغاثه و محکم کردن پیوند دلهای محتاج و نیازمند ما به ذیل لطف و فضل الهی است. این روزها را قدر بدانید. هر یک روز ماه رجب، یک نعمت خداست.
🔹در هر ساعتی از این ساعات، یک انسان اگر هوشمند و زرنگ و آگاه باشد، میتواند چیزی را به دست بیاورد که در مقابل آن، همهی نعمتهای دنیا پوچ است؛ یعنی میتواند رضا و لطف و عنایت و توجه الهی را به دست آورد.
🔹بعد از ماه رجب، ماه شعبان و بعد ماه رمضان است. برادران و خواهران مسلمان! ای صاحبان دلهای بیدار و مخصوصاً ای جوانان! این سه ماه را قدر بدانید. در این سه ماه، فرصت برای وصل کردن و منور نمودن دلها به لطف و نور پروردگار، بیش از همیشه است.
۱۳۶۹/۱۱/۱۹
@ammaronlin
حسین آقای پورجعفری
کسی که بابا هر وقت میخواست وصفش را برای ما بکند یک جمله میگفت: مثل پروانه دور من میگردد...
مگر میشود تو را از یاد ببریم وقتی ما نبودیم کنار بابا، شما به قول خود بابا همانطور که پدر دور فرزندش میگردد حسین پور جعفری دور من میگردد.
شبها تا زمانیکه مطمئن نمیشدی بابا خوابیده نمیخوابیدی و صبحها قبل از بابا بیدار میشدی و دم در اتاق مینشستی.
همیشه جیبهایت پر بود از کشمش و توت خشک قدم به قدم از ترس گرسنهماندن فرماندهات، یارت، دست در جیب میکردی و در دهانش میگذاشتی.
چگونه میتوان از تو یاد نکرد وقتی -با تمام اینکه میدانستی همسرت در اوج احتیاجش به تو هست- بابا ما را واسطه کند در سفر آخر -که برگشتی نداشت- بگوید حسین را منصرف کنید با من نیاید.
با گفتن این جملهی ما به تو رنگ رخسارت دیدن داشت. ما را حلال کن که عشقت را نفهمیدیم فقط جوابت را شنیدیم که گفتی: یعنی من حاجی را وسط بیابان تنها بگذارم...!!؟
کاش بودی سراغ بابا را از تو میگرفتیم تو هیچ وقت ما را بیجواب نگذاشتی
سلام مان را به بابا برسان
سفر به سلامت
🔴جدیدترین پست زینب سلیمانی در اینستاگرام
@ammaronlin
🔴💭 #توئیت_گردی/ این عکس اگه مربوط به اروپا یا آمریکا بود احتمالا تا الان همه فضای مجازی رو پر کرده بود! میثم سعیدی که مبتلا به #کرونا شده با پرستاران زحمتکش این سلفی زیبا رو گرفته!
پرستاران با روحیه و وظیفه شناس ایرانی دمتون گرم!
با شما #کرونا_را_شکست_میدهیم!✌️🇮🇷
@ammaronlin
حرف روز/ ناامنی روانی کرونا!
تعداد تلفات بیماری کرونا در ایران به ۱۲ و تعداد مبتلایان به ۶۴ نفر رسید. این آخرین وضعیت رسمی اعلامشده از سوی مسئولان بهداشت و درمان کشور درباره ویروس کروناست؛ اما آنچه به ناامنی روانی جامعه که بدتر و مخاطرهآمیزتر از خود ناامنی است، دامن میزند، گسترش فضای شایعهسازی درباره شیوع ویروس کروناست. این موضوع هم میتواند تبعات زیادی در زندگی مردم ایجاد کند و هم تجمیع توان و حواس مسئولان مختلف و مکلف به پایش، کنترل، مهار و مقابله قطعی با این مهمان ناخوانده را دشوار کند. اعلام آمارهای غیررسمی از تلفات این بیماری در شهرهای مختلف و جنجالسازی در فضای رسانهای و مجازی، وضعیت را به جایی رسانده است که قبل از اینکه بیماری کرونا آسیبی بزند، ترس از ابتلا به آن آسیبزا شده و روی اعصاب جامعه تأثیر منفی گذاشته است. منظور این نیست که مردم از آخرین وضعیت مطلع نشوند یا اطلاعاتی غیر واقعی به آنها داده شود، بلکه باید در چنین وضعیتی به کانالهای رسمی توجه و تعادل جامعه را حفظ کرد و از دمیدن بر فضای ناامنی روانی که گاه حتی با رویکرد سیاسی انجام میشود، احتذار کرد؛ چراکه بازی با احساسات روانی جامعه با چنگ زدن به این بیماری علاوه بر ناپسندی اخلاقی، امنیت روانی زندگی مردم را مختل میکند، اعتماد را از مسئولان میزداید، بر گرمی بازار شایعهسازان میافزاید، به بینظمی اقتصادی و هجوم بیدلیل به خرید و انبار برخی ارزاق و اجناس دامن میزند و به راحتی دومینوی مشکلات را به دنبال دارد. همه اینها نه تنها کمکی به بهبود وضعیت نمیکند، بلکه بازار شایعهسازان و کاسبان کرونا را برای تیتربازی رسانهای و هراسافکنی داغ میکند و منحنی نگرانی مردم عزیزمان را در مدار صعودی قرار میدهد و اینها، یعنی مختل شدن فرصت خدمترسانی و علاج بیماران و مهار این ویروس. در حالی که همهگیر شدن این بیماری در بسیاری از کشورها، مسئولان آنها را به فکر انداخته و در همین مدت کم اقدامات امیدوارکنندهای در دنیا برای مهار و ابداع راههایی برای درمان و علاج آن صورت گرفته است. بر اساس آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی، از مجموع ۷۸ هزار و ۸۶۶ نفر مبتلایان به این ویروس، تاکنون ۲۵ هزار و ۱۲۸ هزار نفر بهبود یافتهاند. در این باره کافی است به تذکرات بهداشتی متخصصان گوش دهیم و از رفت و آمدهای بیجا در محیطهای شلوغ حذر کنیم تا از این مرحله نیز بگذریم.
@ammaronlin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل خوب رسانه ای خانم #دکتر_میرسیدی در مورد #کرونا
.
واقعا هم متخصص در پزشکی هستند هم رسانه
.
بحدی مدیریت عمومی صدا و سیما ضعیف و فشل است که مطلب درست ، علمی و دقیق #خانم_دکتر_میرسیدی نیز در اخبار سراسری دیده نشد !!!
@ammaronlin
🔶 تست کرونای دکتر حریرچی معاون کل وزارت بهداشت که در چند روز گذشته در خط مقدم مبارزه با کرونا حضور داشت، مثبت اعلام شد.
@ammaronlin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحیه مثال زدنی معاون کل وزارت بهداشت دربرابر خبر ابتدای خود به خود کرونا
📲مشاور وزیر بهداشت:تست ابتلای معاون کل وزارت بهداشت به کرونا مثبت شد.
پ.ن: ما مردم و مسئولان کنار یکدیگر #کرونا_را_شکست_میدهیم
@ammaronlin
متاسفانه مراسم طبق اخبار واصله، وداع با یار سردار سلیمانی شهید حاج اصغر پاشاپور در بعد از نماز مغرب و عشا حرم مطهر رضوی ، لغو گردید
#سیدابراهیم
🔵اطلاع رسانی مراسم شهداکشور🔵
@shohada_keshvar
⛔️ اضطراب شما را به کرونا نزدیکتر میکند.
«سیما فردوسی» روانشناس:
🔹کشورهای اروپایی هم مورد های مثبت بیماری کرونا را در بین شهروندان شان دارند. فرق ما با آن ها این است که در آن کشور ها مردم اخبار را از یک مرجع متخصص موثق دریافت می کنند نه از پست های اکانت های عموما قلابی و فیک.
🔹تبعات شایعات کرونایی اولین اثرش این است که شما مرز بین راست و دروغ را گم میکنید. دوم این است که اعتمادتان را از دست میدهید. اگر متخصصی هم بیاید به شما بگوید که وضعیت چندان هم بحرانی نیست هرگز باور نمیکنید.
🔹تصور شما این خواهد بود که همه قصد فریب تان را دارند و شما در یک وضعیت آخرالزمانی تنها مانده اید.
🔹برخورد ما با این بیماری نیز باید مانند دیگر بیماری های ویروسی باشد. پس تمرکز بی جا ممنوع!
🔹در شرایط نا امیدی و اضطراب و احساس تنهایی و درماندگی همه افراد از مهربان ترین فرد در کنارشان آرامش می گیرد. اینجا اجازه می خواهم که روی سخنم با خانم های خانه دار و مادران فداکار ما باشد.
🔹این خیلی مهم است اولین خبری که در اختیار مان قرار گرفت را باور نکنیم. به اصطلاح قدیمی ها باید ابتدا آن را سبک سنگین کنیم. آن را با اخباری که از منابع موثق شنیده ایم مقایسه بکنیم خودمدیریتی بکارگیری عقلانیت در برابر شایعه ها است.
خبرگزاری فارس
@ammaronlin