5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 مراقب پول های جدید تقلبی که وارد بازار شده باشید!
🔸 دستگاه های جدیدی از اسرائیل وارد ایران شده که پول تقلبی چاپ می کند.
پلیس آگاهی تهران گروهی را در این باره دستگیر کرده است ، پول های چاپ شده توسط آنها را بردند در مغازه های تهران هیچ کس متوجه نشد که این پولها تقلبی است.
🔸 مردم عزیز ، هموطن ایرانی این کلیپ را برای بستگان و دوستان خود بفرستید اطلاع رسانی کنید خدای نکرده کسی قربانی این پول ها نشوید
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick
🔆 اما من به شما می گویم: بر چیزی که حق شماست مذاکره نکنید. آن ها بیشتر از سلاح شما، از ایستادگی شما می ترسند.
🔆 هر قدمی که به سوی آزادی برمی داریم
هزینه دارد.
اما به شما می گویم: هزینه تسلیم شدن بسیار بیشتر است. برای همین، به زمینتان
مانند ریشه ای که به خاک چسبیده است،پایبند بمانید، هیچ بادی نمی تواند مردمی را که تصمیم به زندگی گرفته اند، از ریشه بکند.
شهید یحیی سنوار
📚✍شهادت آیه ها ص ۹
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick
🔴 کرد های تجزیه طلب عراق : ما خاکمون رو یا جدا میکنیم یا خاک عراقی هارو کاملا تصرف میکنیم
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick
✍مواضع مسعود بارزانی نسبت به ایران همیشه ریاکارانه بوده یعتی با ظاهری دوستانه اما باطنی کینه توزانه
بارزانی در ظاهر روابطش رو با ایران برادرانه نشون میداد و حتی در بعضی مراسمهای رسمی از نقش ایران در مبارزه با داعش هم یاد میکرد اما در عمل، اقلیم کردستان بهویژه در دوران بعد از داعش، به یکی از مناطق جولان موساد، سیا و سرویسهای اطلاعاتی غربی علیه امنیت ملی ایران تبدیل شده بود و از مخالفان سرسخت حشد الشعبی بود.
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick
🚨🚨ترامپ ، در پاسخ به خبرنگاری که از او پرسید آیا صلح در منطقه برقرار خواهد شد یا خیر؟
⛔️باید ببینیم در روزهای آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد.
🪧#وعده_صادق
🪧#مرگ_بر_اسرائیل
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick
🚨🚨#تکمیلی | نتانیاهو بدون هیچ گفتگویی کاخ سفید را ترک کرد
🪧#وعده_صادق
🪧#مرگ_بر_اسرائیل
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick
خنثی کردن عوامل موساد با بودن شوتی ها ممکن نیست
🔹سال ها است که شاهد پدیده عجیبی در جاده های کشورمان به نام شوتی ها هستیم. خودروهایی که با سرعت های زیاد، کالاهای قاچاق را از مرزهای کشور به نقاط مرکزی کشور انتقال می دهند بدون این که کسی بداند که این خودروها چه اجناسی را حمل می کنند.
🔹حضور شوتی ها در جاده های ایران موجب شده است که موساد به راحتی بتواند هر کالا و جنسی را بی هیچ نگرانی و مشکلی در عرض یکی دو روز به مرکز کشور برسانند، گویی که خاک ایران همچون اراضی اشغالی است و موساد محدودیتی برای انتقال سلاح و مهمات به تهران ندارد.
🔹خنثی کردن تیم های موساد در داخل کشور بدون زدن عقبه حمل و نقل آنها یعنی خودروهای شوتی ممکن نیست اما با این وجود هنوز شاهد هستیم نه تنها در این ایام که شرایط جنگی به پایان نرسیده است بلکه حتی در ایام جنگ دوازده روزه، خودروهای شوتی بدون هیچ محدودیتی در جاده های کشورمان تردد می کردند انگار که امنیت مردم هیچ اهمیتی ندارد و باید امنیت ملی کشور فدای طمع ورزی عده ای برای کسب درآمدهای بادآورده شود.
#مرگ_برآمریکا
#مرگ_بر_اسرائیل
#مرگ_برمنافق
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick
⭕️رحیمپور ازغدی: زمینه و زمانه برای حرکت زمینی به سوی قدس مهیا میشود...
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick