🔷یدیعوت آحارونوت:
برآورد اولیه ارتش اسرائیل این بود که عملیات در ایران بعد از ۲ هفته با موفقیت به پایان میرسد. اما در حال حاضر، زمان پایان جنگ برای ارتش مبهم است.
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick
کتاب تلمود جز کتابهای مخفی صهیونیست هست اما بسیاری از مطالبش توسط افرادی به بیرون درز شده که اکثرا هم بابتش کشته شدند.
حتما در مورد این کتاب مطالعه کنید تا متوجه بشید که مشکل رژیم کودک کش صهیونیستی در جمهوری اسلامی ایران و اسلام خلاصه نمیشه بلکه از اساس با همه انسانهای غیر یهود دشمن هستند و مخصوصا از ایرانیان تنفر شدید دارند و نابودی نژاد ایرانی یکی از آرزوهای این رژیم جنایتکار هست.
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick
بعد از حمله رژیم صهیونیستی به یک منزل مسکونی؛
وضعیت قم کاملاً عادی است
🔷مشاهدات میدانی خبرنگار ما نشان میدهد وضعیت در شهر قم کاملاً عادی است و رفت و آمد؛ مانند روزهای دیگر در حال انجام است.
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨🚨#فوری | فیلمی از شهردار حیفا بعد از ضربات موشکی و پهپادی ایران : فقط یک درخواست دارم - صلح با ایران
🪧#وعده_صادق
🪧#مرگ_بر_اسرائیل
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick
🚨🚨🚨حمله پهپادی اسرائیل به یک شرکت پاکستانی درعراق/
🪧#وعده_صادق
🪧#مرگ_بر_اسرائیل
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick
🛑ریاست جمهوری فرانسه: مکرون با پزشکیان گفتگو کرد و به او گفت که ایران باید تضمین دهد که برنامه هستهایاش صلحآمیز است*Yjc
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
اخبار آنلاین
خط مقدم نابودی اسرائیل👆
🛑چرایی پرداخت حقوق خرداد مشابه اردیبهشت ماه
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش:
🔹برای پرداخت حقوق ماه جاری شاغلین اگرچه ما آمادگی پرداخت بر اساس تغییرات ماه جاری را داشتیم ولی بر اساس مصوبه دولت پرداختها همانند اردیبهشت ماه انجام شد و انشاءالله در ماه آتی حقوقها بر اساس تغییرات و به همراه معوقات پرداخت خواهد شد.
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥سحر امامی مجری صدا و سیما: من هیچ صفحهای در توئیتر (ایکس) ندارم
🔹اخیراً یک صفحه جعلی به نام او در توئیتر فعال شده بود و به نام او مشغول جذب ممبر بود.
📲✨با ما همراه باشید:
@amnclick