🔻هم هنری کیسینجر و زبیگنیف برژینسکی (حتی پس از الحاق کریمه به مسکو) استدلال کردهاند که کیف نباید به ناتو بپیوندد و رهبران اوکراین بایستی موضعی «بیطرف» مشابه با فنلاند داشته باشند؛حتی اگر ایالات متحده و اروپا همچنان مجبور باشند.آنها معتقد بودند هرگز نبایستی کیف را با تسلیحات "دفاعی" برای مقابله با فشارهای روسیه مسلح کرد.
@amniatemeli
35.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌏 جنگ جهانی دوم
🔺 دلایل شکل گیری جنگ جهانی دوم و چگونگی آغاز و پایان آن.
(قمست دوم) ⭐️⭐️
وستانیوز
#جنگ_جهانی_دوم
@amniatemeli
✅ امنیت
🔺«امنیت» (decurity) در لغت حالت فراغت از هرگونه تهدید یا حمله و یا آمادگی برای رویارویی با هر تهدید و حمله را گویند. این مفهوم در اصطلاح سیاسی و حقوقی به صورت «امنیت فردی»، «امنیت اجتماعی»، «امنیت ملی» و «امنیت بین المللی» به کار برده می شود.
🔸یکی از مسائل اساسی که مکاتب، نظریات و رویکردهای امنیتی معمولا به آن اشاره می کنند، مفهوم پردازی (conceptu alization) امنیت است. برخی در بیان مفهوم امنیت به بیان تعریف های ساده بسنده می کنند و برخی دیگر با بررسی عمیق تر تلاش کرده اند تا به چارچوب یا قالبی برای بیان مفهوم امنیت دست یابند. به طور مثال، بوزان (Barry Buzan) حداقل سیزده تعریف مختلف از امنیت را در ابتدای کتاب خود با نام «مردم؛ دولت ها و هراس»، آورده است که هر یک از آن ها به دنبال ارائه درکی از امنیت هستند. یکی از اختلاف های مهم در مفهوم امنیت، میزان وسعت مفهوم امنیت از جهت بخش ها و ابعاد آن است.
@amniatemeli
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حمله تند کارشناس بی بی سی به مسیح علی نژاد و حامد اسماعیلیون
🔺بهزاد احمدی نیا روزنامه نگار و از کارشناسان شبکه بی بی سی: فعالیتهای اسماعیلیون و علینژاد مبتنی بر منافع شخصی و پر از دروغ و بزرگنمایی است.
منابع مالی اینها کاملا نامشخص و مبتنی بر لابی است.
حسین رونقی با دروغ پردازی یک عده ای رو به کشتن داد.
@amniatemeli
✅ مؤلفه های تهدیدکننده امنیت نرم (تهدیدهای نرم افزارانه)
🔺برای دست یابی به مؤلفه های تهدیدکننده امنیت نرم ابتدا به تقسیم بندی های تهدید پرداخته، سپس ذیل این تقسیم بندی ها، به تشریح مسئله مورد نظر می پردازیم.
🔸 تهدید دارای دو بعد سخت افزارانه و نرم افزارانه است. در تهدید نرم افزارانه اگرچه ابعاد سخت افزارانه تهدید نفی نمی گردد، اما این اصل مورد توجه قرار می گیرد که انحصار تهدید در ابعاد سخت افزارانه آن صحیح نیست. به عبارت دیگر تهدید دارای ابعاد ذهنی و روان شناختی نیز می باشد. از منظر جامعه شناسی، تلقی از تهدید کلاً تغییر یافته و شاهد طرح ایده ای جدید هستیم که در آن «ذهنیت» اصالت یافته و «جوهره تهدید» را شکل می دهد. ذهنیت در این رویکرد «اصالت» دارد و فراتر از یک «بعد» برای تهدید، ایفای نقش می نماید.
🔹 در مکاتب و رهیافت های مختلف امنیت ملی، تهدیدات را از ابعاد و زوایای مختلف مورد بحث قرار می دهند. در یک تقسیم بندی کلی، تهدیدات امنیت ملی را به لحاظ ماهیت، ابعاد، هدف، موضوع، ابزار و منبع تولید تهدید به دو دسته تهدیدات سخت و نرم تقسیم می کنند.
🔸 در تهدید نرم، از ابزار فرهنگی و با هدف تأثیرگذاری بر ذهن ها و باورها استفاده می شود. تهدید نرم را می توان مجموعه ای از اقدامات دانست که موجب تغییر و دگرگونی در هویت فرهنگی و الگوهای رفتاری موردقبول یک نظام سیاسی می شود. در تهدید نرم عامل تهدید، بدون منازعه فیزیکی و استفاده از نیروی نظامی و لشکرکشی و به راه انداختن جنگ، تلاش می کند تا خواست و اراده خود را به طرف مقابل تحمیل و آن را به رفتار مطلوب مورد نظر خود وادارد. تهدید نرم با اتکاء به قدرت نرم انجام می شود.
@amniatemeli
26.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️سرود Polyushko Polye
سرود Polyoshko-pole یکی از سرودهای مشهور روسی است که به در دوران اتحاد جماهیر شوروی سروده و ساخته شده است. موسیقی این سرود را Lev Knipper ساخته و شاعر آن Viktor Gusev است و سال ساخت ان به سال ۱۹۳۳ برمیگردد. شعر این اثر از منظر یک سرباز ارتش سرخ که برای روبهرو شدن با دشمنان وطنش خانه خود را ترک کرده، سروده شده است.
این آهنگ بارها و توسط بسیاری از هنرمندان بازخوانی شده و در دنیا نیز از شهرت بالایی برخوردار است.
#انقلاب_روسیه
@amniatemeli
35.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌏 جنگ جهانی دوم
🔺 دلایل شکل گیری جنگ جهانی دوم و چگونگی آغاز و پایان آن...
(قمست سوم) ⭐️⭐️⭐️
#جنگ_جهانی_دوم
@amniatemeli
✅ تهدید نرم
🔺تهدید نرم، مجموعه اقداماتی است که باعث دگرگونی هویت فرهنگی و الگوهای رفتاری مورد قبول یک نظام سیاسی شود. تهدید نرم، نوعی سلطه در ابعاد سه گانه حکومت، اقتصاد و فرهنگ است که از طریق استحاله الگوهای رفتاری در این حوزه ها، ایجاد شده است و نمادها و الگوهای نظام سلطه جایگزین آنها می گردد.
@amniatemeli
32.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️ایران در آتش....
📽🎬کلیپ سوم
در این ویدئو خلاصه ای از کشتار به سبک چنگیز و حمله مغول اشاره شده است
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
✅ بازی با آتش در اوکراین؛ خطرات نادیده گرفته شده تشدید فاجعه بار اوضاع(1)
جان مرشایمر
🔺 ایالات متحده و متحدانش در ابتدا با این هدف از اوکراین حمایت کردند تا از پیروزی روسیه جلوگیری و به مذاکره برای پایان مطلوب نبرد کمک کنند. اما زمانی که ارتش اوکراین شروع به در هم کوبیدن نیروهای روسی به ویژه در اطراف کییف کرد، دولت بایدن مسیر خود را تغییر داد و متعهد شد که به اوکراین در پیروزی در جنگ علیه روسیه کمک کند. این کشور همچنین با اعمال تحریمهای بیسابقه به دنبال آسیب جدی به اقتصاد روسیه بود. همانطور که لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا در ماه آوریل اهداف ایالات متحده را توضیح داد، "ما میخواهیم روسیه به حدی ضعیف شود که قادر به تکرار اقداماتش در حمله به اوکراین نشود". در واقع، ایالات متحده قصد خود را برای حذف روسیه از صفوف ابرقدرتها اعلام کرد.
🔸 بر خلاف نگاه متداول در غرب، مسکو به اوکراین حمله نکرد تا آن را فتح کند و آن را بخشی از روسیه بزرگ کند. هدف اصلی آن جلوگیری از تبدیل شدن اوکراین به یک سنگر غربی در مرز روسیه بود. پوتین و مشاورانش به ویژه نگران پیوستن اوکراین به ناتو بودند. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در اواسط ژانویه به طور مختصر به این نکته اشاره کرد و در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: "کلید همه مسائل تضمین عدم گسترش ناتو به سمت شرق است". برای رهبران روسیه، چشمانداز عضویت اوکراین در ناتو، همانطور که خود پوتین قبل از تهاجم بیان کرد، «یک تهدید مستقیم برای امنیت روسیه» است - تهدیدی که تنها با جنگ و تبدیل اوکراین به یک کشور بیطرف یا شکست خورده از بین میرود.
🔹 کییف، واشنگتن و مسکو همگی عمیقاً متعهد هستند که به بهای رقیب خود برنده شوند و این فضای کمی برای سازش باقی میگذارد. به عنوان مثال، نه اوکراین و نه ایالات متحده احتمالاً اوکراین بیطرف را نمی پذیرند. در واقع، اوکراین روز به روز بیشتر با غرب پیوند میخورد.
همچنین روسیه احتمالاً تمام یا حتی بیشتر اراضی که در اوکراین تصرف کرده، پس نمیدهد -بهویژه از آنجا که خصومتهایی که به درگیریها در دونباس بین جداییطلبان طرفدار روسیه و دولت اوکراین در هشت سال گذشته دامن زدهاند، شدیدتر از همیشه هستند.
🔸 سه راه اساسی برای تشدید تنش وجود دارد که ذاتی جریان جنگ است: یک یا هر دو طرف عمداً برای پیروزی بر شدت عمل خود میافزایند، یک یا هر دو طرف عمداً برای جلوگیری از شکست نزاع را شدت میبخشند، یا جنگ نه با انتخاب عمدی، بلکه به طور سهوی تشدید میشود. هر مسیری این پتانسیل را دارد که ایالات متحده را وارد جنگ کند یا روسیه را به سمت استفاده از سلاح های هسته ای سوق دهد، و شاید هر دو احتمال.
منبع
https://www.foreignaffairs.com/ukraine/playing-fire-ukraine
@amniatemeli
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #اختصاصی / گنبد آهنین ایرانی چشم عقاب؛ معرفی سامانه مرگبار و لیزری سراب
🔹شکارچی موشکهای ضدتانک تاو و موشکهای دوشپرتاب آمریکایی٫ این سامانه ها که سامانه چشم عقاب و سامانه سراب نام دارند توسط مستشاران ایرانی در کارگاههای سوریه ساخته شده اند...
« اگر به قدرت ایران شک دارید این مستند فوق العاده رسانه سیاسی و نظامی سیاست نیوز رو از دست ندید »
@amniatemeli
✅ اوکراین از پیمان سامانههای راهبردی موشکی با روسیه خارج شد
▪️ ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین با امضای فرمانی از پیمان نظارت بر عملیات سامانههای راهبردی موشکی با روسیه خارج شد.
▪️این پیمان یکی از چهار توافقنامهای است که سوم سپتامبر ۱۹۹۳ میان لئونید کوچما رئیس جمهوری وقت اوکراین و ویکتور چرنومردین نخست وزیر وقت روسیه در یالتا امضا شد.
▪️این توافقنامهها به حل مسائل مربوط به استفاده از تسلیحات هستهای در اوکراین و پروتکل ناوگان دریای سیاه میپردازد و به توافقهای «ماساندرا» معروف است.
@amniatemeli