34.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌏 جنگ جهانی دوم
🔺 دلایل شکل گیری جنگ جهانی دوم و چگونگی آغاز و پایان آن...
(قمست پنجم) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
#جنگ_جهانی_دوم
@amniatemeli
⭕️چگونه در جنگ نرم قوی شویم؟ (بخش اول)
🔸 #جنگ_نرم، عرصه جدیدی از مبارزه است که با استفاده از ابزارهای غیر نظامی، برای غلبه بر حریف بکار گرفته میشود. ظاهر این جنگ، عدم بکارگیری ابزارهای غیر خشن در تقابل با دشمن است که در آن، ترکیبی از تاکتیک های روانی، الکترونیکی، اطلاعاتی، سایبری و اطلاعاتی به چشم میخورد، اما به دلیل تغییر دادن نگرشها و دیدگاهها، اثرگذاری تخریبیآن به مراتب بیش از معرکه نظامی است.
🔹در جنگ مسلحانه، افراد به ضرب گلولهها جان خود را از دست میدهند و هر کشته، به نمادی از مقاومت، ایستادگی و الهام بخشی برای دیگران مبدل میشود. از نگاه اسلامی، رزمندگانی که در میدان جنگ سخت به خون میغلطند، روحشان سعادتمند میشود، حالآنکه در #جنگ_نرم، جسمها و بدنها سالم میمانند، اما #روح_افراد، به تسخیر مهاجمین درآمده و اسیر عقوبت های اخروی میشود. نکته اینجاست که پس از ناکامی دشمنان در جنگهای نظامی و فتنههای سالهای اخیر، موضوع جنگ نرم اکنون بهصورت جدی در دستور کار بوده و جمهوری اسلامی ایران هدف این هجمه و حملات طراحان این جنگ قرار گرفته است. در اینباره گفتنی است؛
1⃣ خمیرمایه انقلاب اسلامی و آنچه مایه دردسر و فلاکت برای #نظام_سلطه شده، عبارت است از انگیزه های دینی. به همین دلیل، اعتقادات مردم با انواع شیوهها هدف قرار گرفته شده است. ظهور عرفانهای کاذب، تشکیک سازماندهیشده در اصول و فروع دین، تشویق به رهایی از قیود دینی و پشت پا زدن به شرع، خرافاتی معرفی کردن افراد متدین، صرف میلیاردها دلار برای مقابله با نمادهای دینی همچون حجاب، زدن شعائر اسلامی از قبیل عزاداریها و ایجاد تردید در حقانیت آنها، شبهه افکنی در مقاومت و دفاع از آرمانها، و تلاش برای بیتفاوت کردن مردم نسبت به ارزشها و... نمونه هایی از #جنگ_نرم برای خشکاندن ریشه ایمان، ابتدا در جوانان و سپس در سایر اقشار جامعه است.
2⃣یکی از مهمترين مؤلفههای #جنگ_نرم تغییر محاسبات طرف مقابل است، و برای دستیابی به این هدف، پروژه #مأیوس_سازی، با مقدمه ایجاد تردید در اذهان مردم در دستور کار قرار دارد. از جمله اقدامات دشمن، فشارهای سنگین و تحریم ها است که برای به ثمر نشاندن این هدف صورت میپذیرد؛ بهویژه اینکه پروپاگاندای سنگینی، برای ناامید کردن مردم از اصل نظام، با سوءاستفاده از ولنگاری ایجادشده در فضای مجازی و سمپاشی شبکههای ماهوارهای، در حال انجام است. #ادامه_دارد...
@amniatemeli
51.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️علی بن موسی الرضا(ع)
و باقی ماندن نام ایران در پهنهی تاریخ
📽🎬کلیپ پنجم
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
46.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️ورود علی بن موسی الرضا(ع) به ایران
🎬📽ادامه کلیپ پنجم
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
⭕️چگونه در جنگ نرم قوی شویم؟ (بخش دوم)
🔸 #جنگ_نرم، عرصه جدیدی از مبارزه است که با استفاده از ابزارهای غیر نظامی، برای غلبه بر حریف بکار گرفته میشود. ظاهر این جنگ، عدم بکارگیری ابزارهای غیر خشن در تقابل با دشمن است که در آن، ترکیبی از تاکتیک های روانی، الکترونیکی، اطلاعاتی، سایبری و اطلاعاتی به چشم میخورد، اما به دلیل تغییر دادن نگرشها و دیدگاهها، اثرگذاری تخریبیآن به مراتب بیش از معرکه نظامی است.
💠پس از ناکامی دشمنان در جنگهای نظامی و فتنههای سالهای اخیر، موضوع جنگ نرم اکنون بهصورت جدی در دستور کار بوده و جمهوری اسلامی ایران هدف این هجمه و حملات طراحان این جنگ قرار گرفته است. در اینباره گفتنی است؛
3⃣در #جنگ_نرم، #زمان بسیار تعیینکننده است، و برخلاف نبرد سخت که گاهی ضربات مقطعی میتواند مؤثر باشد، نتایج کوتاهمدت، تعیینکننده نیستند، و باید برای حصول نتیجه صبر کرد. بستر این جنگ در واقع، #زمان است و طرفی میتواند در آن برنده باشد که بداند برای غلبه، صبر لازم است. از اینرو، برنامههای مقطعی و گذرا برای غلبه بر جنگ نرم حریف، کارساز نیست و باید بر آن مداومت داشت، کما اینکه #دشمن نیز همین شیوه را پی میگیرد و برای نتیجه بخشی و همراه کردن جامعه با نظرات خود، دهها سال کار شبانهروزی میکند.
🔹افزون بر این، چنانچه دشمن در یک جبهه جنگ نرم، زمین بخورد، به مفهوم عقبنشینی نیست، بلکه برای حملهای جدید آماده میشود. به عنوان نمونه، زمانی تلاش حریف بر این هدف متمرکز بود که دفاع مقدس را زیر سؤال ببرد، اما پاتک نیروهای انقلابی آنچنان سنگین بود که همگرایی تقریباً کاملی درباره حقانیت رزمندگان و دفاع مقدس در جامعه شکل گرفت. جبهه نبرد نرم اکنون متفاوت شده و دفاع پیشدستانه از کیان نظام اسلامی، با حمایت از جبهه مقاومت و تقویت توان نظامی، در مرکز هجمههای تبلیغاتی و روانی قرار گرفته است. با این حساب، هدف قرار دادن معنویت جامعه و #ایجاد_تردید در مردم، با هدف #مأیوس_سازی در تحقق آرمانها در مدت زمان طولانی، از جمله رئوس آسیب هایی است که در این نوع از جنگ، روی آنها به صورت کارشناسی شده و تخصصی تمرکز میشود.
🔹برای دفاع و مقابله، طبعاً باید ابزارهای مناسب بکار گرفته شوند؛ تسلیحاتی از جنس اعتقاد و ایمان راسخ به بنیانهای ارزشی دینی و انقلابی. به فرموده #مقام_معظم_رهبری: «امروز نیاز مهم کشور ما این است که جوان های ما مجهز بشوند به انواع #تسلیحات_نرم، سلاح های جنگ نرم؛ یعنی #قدرت_روحی و #قدرت_فکری... نسل جوانی که ما امیدهایمان را به آن دوختهایم - [چون] آینده این کشور دست شما جوانهاست، امید به جوانه است - بایستی پولادین، محکم، با عزم، با بصیرت بداند که چه کار میخواهد بکند، به کجا میخواهد برسد و چگونه باید این راه را طی کند؛ این احتیاج دارد به معارف اهل بیت (ع) که سلاح مصونیت بخش جامعه و نظام اسلامی و اسلام و مسلمین است». [۹۸/۱۱/۲۶] #ادامه_دارد...
@amniatemeli
36.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معرفی_مستند
🔰مستند بهائیت
قسمت دوم
✅ نقشه جدید استعمار انگلیس
✅ ایجاد حمایت از فرقه های جدید دینی
✅ چگونگی حضور علمای بنی اسرائیل در بوشهر
@amniatemeli
✳️ ویژگی های نظام دوحزبی
👈نظام دوحزبی طبیعی ترین نظام حزبی است.
🔺نظام دو حزبی از این امتیاز برخوردار است که ثبات و پایداری را برای نظام های سیاسی به ارمغان آورده و موجب می شود افکار عمومی در مقابل مسائل کلی و ملی واکنش نشان دهد. در نظام دو حزبی مسائل جزئی منطقه ای، اهمیت خود را از دست می دهد و جای آن را مسائل مهم مربوط به کل کشور می گیرد.
🔺در نظام دوحزبی انگلستان، که نمونه ی آشکار و کامل یک نظام دوحزبی است، مردم هم زمان با انتخاب نمایندگان خود، رئیس دولت و قوه ی مجریه را نیز برمی گزینند و دخالت مستقیمی در انتخاب دو قوه ی اصلی کشور دارند. در این نظام خبری از ائتلاف های سیاسی گذرا و شکننده نیست و دولت از ثبات و پایداری کافی برخوردار است و اثری از سقوط پیاپی دولت ها دیده نمی شود. نظام دوحزبی خود به صورت های مختلفی شکل گرفته و به گونه های متفاوت قابل تقسیم است.
#نظام_دوحزبی
@amniatemeli
35.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قسمت دوم مستند مهم " ققنوس خونین "
💻 آیا ارتباطی بین سرود سلام فرمانده و حادثه ی متروپل وجود دارد؟ علت حملات به مهدویت چیست؟
خواهید دید جو بایدن از امام زمان نام می برد و موضع امریکا درباره امام زمان را خواهید فهمید... با بخشی از حقایق پشت پرده آشنا خواهید شد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افتتاح ابرپروژه پالایشگاهی کشور
🔹️پالایشگاه آبادان نخستین پالایشگاه نفت غرب آسیا با قدمتی ۱۱۰ ساله و از قطبهای مهم پالایشی کشور است.
🔹️اکنون این پالایشگاه در آستانه بهرهبرداری از فاز دوم مجموعه جدید پالایشی با ظرفیت ۲۱۰ هزار بشکه در روز با عنوان طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه قرار گرفته است.
🔹️هدف از اجرای این طرح، تکمیل زنجیره ارزش، کاهش آسیبپذیری کشور در برابر تحریمها از طریق تبدیل نفت خام و میعانات گازی به فرآوردههای نفتی و ارتقای کیفیت فرآوردههای نفتی است.
@amniatemeli
✴️✳️ نظریه «دولت رانت نفتی» چیست؟
👈پیشینهی نظریّهی «دولترانتخوارنفتی» در ایران به نخستین دههی زمامداری پهلوی دوم بازمیگردد. در 1352 که بهای نفت به بشکهای 30 دلار افزایش یافت، دلار فراوان به خزانهی کشور سرازیر شد که بخشی از آن صرف هزینه های تسلیحاتی و تجهیز ارتش گردید و بخش دیگری پس از تبدیل به ریال، به درون جامعه تزریق شد.
🔺 آنگاه این نظریّهی سست نیز به میان آمد که استوار شدن پایههای نظامی (ارتش) و امنیّتی (ساواک) رژیم، و رسیدن (ادّعایی) کشور به جایگاه پنجمین قدرت نظامی جهان، به اعتبار دلارهای نفتی بودهاست.
🔺در آغاز همان دهه(1350)، محمدعلیهمایونکاتوزیان، نظریّهی «دولت رانت نفتی» را در کتاب«اقتصاد سیاسی ایران» مطرح کرد و بدینسان، موضوع ناکارآمدیهای اقتصاد تکمحصولی در محافل کارشناسی و دانشگاهی، جای خود را به نظریهی پیشگفته داد.
🔺اینک، کم و بیش چهار دهه پس از آن، افزایش چشمگیر بهای نفت، در کنار کارکرد دولتهایی که درآمدهای نفتی را صرف وارد کردن کالاهای مصرفی و هزینههای روزانه میکنند و با برداشت از حسابهای ذخیرهی ارزی، از بهسازی و گسترش زیرساختهای اقتصادی غافل میمانند، بار دیگر نظریّهی «دولترانتنفتی» به موضوعی داغ بدل شدهاست.
#دولت_رانت_نفتی #نفت #رانت
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 قدیمی ترین دانشگاه های جهان که هنوز هم فعال هستند
#دانشگاه_های_جهان
@amniatemeli
🔸تأثیرگذاری رسانه ها در جنگ شناختی بر جامعه:
▪️امروزه رسانه ها بر رفتار و نگرش بسیاری از مردم تأثیر می گذارند. اطلاعات می تواند پس از چند کلیک روی یک دکمه کوچک به شکلی گسترده پخش شود، خواه درست باشد، نادرست، حدس و گمان و یا در نهایت شایعات بی ارزش و یا اثرگذار.
▪️این مسئله می تواند به طرق مختلف بر روابط افراد چه بین افراد مشهور ، افراد عادی یا بین خود افراد مشهور و عزیزانشان تأثیر بگذارد. رسانهها قادراند جامعه را دستکاری، ،تحت تأثیر قرار دهند، متقاعد کنند و تحت فشار بگذارند و حتی گاهی جهان را به دو قطب «مثبت و منفی» کنترل کنند و از نظر روحی، جسمی و عاطفی بر جامعه بشری اثرگذاری چند بعدی داشته باشند.
▪️داستان های بحث برانگیز بدون اتکا به واقعی بودن یا نبودن آن چاپ و از طریق فضای مجازی انتشار پیدا می کند. عموم مردم "قرار است" هر چیزی را که به آنها گفته می شود باور کنند وهرگز قادربه زیر سوال بردن آن ندارند.
@amniatemeli
28.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سال "مهار تورم، رشد تولید"
🔹 ببینید | فیلم کامل پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲
@amniatemeli
🔻تعریفی که طی ادوار گذشته در خصوص جنگ ترکیبی مطرحشده درواقع نشات گرفته از کنفرانس امنیتی مونیخ در سال 2015، است.
▪️کنفرانس امنیتی مونیخ؛ «جنگ هیبریدی را ترکیبی از چندین ابزار جنگی متعارف و نامتعارف» تعریف کرده است که این ابزارها عبارتاند از: (دیپلماسی، جنگ اطلاعاتی و تبلیغات، حمایت از ناآرامیهای محلی، نیروهای نامنظم، نیروهای ویژه، نیروهای نظامی منظم، جنگ اقتصادی و حملات سایبری) است.
💢اما در عصر حاضر ،دو بعد کاملا جدید از جمله «صلح پایدار» و «کنترل مهاجرت» نیز به آن افزوده شده است.
@amniatemeli
📸 حال و هوای مزار شهید سلیمانی در نخستین روز سال ۱۴۰۲
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌پرواز جنگنده های نیروی هوایی ارتش بر فراز نوار مرزی شمال غرب کشور برای پایش تحرکات رژیم جعلی باكو
در هفته های گذشته نظارت هواگردهای ایران برای کنترل توطئه ژئوپلیتیکی در قفقاز افزایش پیدا کرده است
ابوقاسم
✅ رسانه های امروزی به عنوان رکن چهارم دموکراسی ها
▪️رسانه های امروزی به عنوان رکن چهارم دموکراسی ها در کنار قوه عدلیه، مجریه و مقننه، نقش همه جانبه ای برای مقابله با بی عدالتی، ظلم، بدعهدی ها و جانبداری جوامع مختلف ،بر عهده دارند و این موضوع در واقع «عمق رسانه های مدرن» را در جهان فناورانه نشان می دهد.
▪️آنها از روزگاران گذشته جزئی جدایی ناپذیر از تمدن بشری باقی مانده اند و بهگذر روزگار دچار تحولات ماهیتی نیز گردیده اند. ازدوران تاریخی گذشته تا به امروز ؛ رسانهها همیشه نقشی محوری در شکلدهی جامعه بشری بر عهده داشتهاند.
▪️در عصر جهانی سازی و خصوصی سازی ؛ دنیا فناورانه و متحول به لطف رسانه ها به اتاق پذیرایی همه افراد رسیده است. از اواخر دهه 70 که تلویزیون در بسیاری از کشورها وارد شد، رسانه های تصویری به ابزاری بسیار بالقوه در اطلاع رسانی اخبار روز به جامعه، سرگرمی مردم و شکل دادن به افکار عمومی تبدیل گشته اند. به مرور رسانه ها دچار تحول شدند و اکنون در آن حتی یک فرد عادی می تواند نظرات خود را از طریق وبلاگ ها، پست های وب سایت، فیس بوک و توییتر و از طریق رسانه های اجتماعی بیان کند.
▪️همراه با رسانه های چاپی سنتی، همه این ویدیوهای صوتی و رسانه های اجتماعی به صنعت رسانه ای بسیار متنوع در سطح بین المللی تبدیل شدند و آنها به مبارزه علیه فساد، خشونت،تبعیض و ...کمک فراوانی کرده اند.
@amniatemeli
🔺رهبر معظم انقلاب: ما حضور در جنگ اوکراین را قاطعاً رد میکنیم. به دروغ ادّعا کردند که ایران در جنگ اوکراین مشارکت دارد؛ ابداً چنین چیزی نیست؛ ما هیچ مشارکتی نداریم. جنگ اوکراین را آمریکا در واقع راه انداخت؛ برای گسترش ناتو به سمت شرق مقدّمات این جنگ را در واقع آمریکا به وجود آورد.
@amniatemeli
♦️بزرگترین سود تاریخ شرکتهای جهان در دست کیست؟
🔹دادههای تاریخی نشان میدهد سود آرامکو عربستان در سال ۲۰۲۲ هیچگاه در هیچ شرکت دیگری تجربه نشده است. پس از آن جنرال موتورز در سال ۲۰۰۹ و اپل در سال ۲۰۲۲ با حدود ۱۰۰ میلیارد دلار در جایگاههای دوم و سوم قرار دارند.
@amniatemeli
⭕️چگونه در جنگ نرم قوی شویم؟ (بخش سوم و پایانی)
🔸 #جنگ_نرم، عرصه جدیدی از مبارزه است که با استفاده از ابزارهای غیر نظامی، برای غلبه بر حریف بکار گرفته میشود. ظاهر این جنگ، عدم بکارگیری ابزارهای غیر خشن در تقابل با دشمن است که در آن، ترکیبی از تاکتیک های روانی، الکترونیکی، اطلاعاتی، سایبری و اطلاعاتی به چشم میخورد، اما به دلیل تغییر دادن نگرشها و دیدگاهها، اثرگذاری تخریبیآن به مراتب بیش از معرکه نظامی است.
💠درباره لزوم قوی شدن در عرصه جنگ نرم، توجه به نکات ذیل ضروری به نظر میرسد:
1⃣ورود نخبگان به مسائل مهم کشور اعم از سیاسی، فرهنگی، اعتقادی و بصیرت بخشی به جوانان. بسیاری از صاحبان قلم و خطابه هستند که ترجیح دادهاند گوشه عزلت برگزینند و به نگارش خاطره و کتاب روی آورند، در حالی که اکنون، وقت نقش آفرینی و بیان استدلال های قوی برای قانع کردن نسل جوان به ادامه راه انقلاب است. تنها در این صورت است که افسران جنگ نرم با بالاترین آمادگی و راسخترین ارادهها وارد میدان شده و رویشهای انقلاب با سرعت بیشتری اتفاق میافتد.
2⃣از آنجا که اسلام و آموزههای دینی، بخش لاینفک انقلاب است، باید به مباحث و موضوعات اخلاقی و معنوی اهمیت وافری داده شود. تنها کسانی میتوانند در مسیر دفاع از انقلاب، محکم و مستحکم گام بردارند، که شاخصه های ایمانی و آموزههای اخلاقی در آنها به اعلا درجه باشد. یکی از بزرگترین نمونههای این حقیقت، سردار آسمانی، حاج قاسم سلیمانی است که در اوج اخلاق و معنویت، پای کار نظام و انقلاب بود و شیوه سلوک او به الگویی برای جوانان در حراست از نظام اسلامی تبدیل شده است. فرمانده شهید سپاه قدس برای صاحبخانه ای که ایشان در جریان عملیات آزادسازی البوکمال، از آن منزل به عنوان مقر استفاده کردند، نامه طلب حلالیت نوشتند و حتی شماره تلفن خود را برای جبران خسارت احتمالی در انتهای آن مرقوم کردند؛ این در حالی است که برخی با امنیت حاصل شده از جانفشانی سلیمانیها، به چپاول اموال عمومی و غارت بیتالمال مشغول بودند! از طرفی، در وصیتنامه ایشان میبینیم که دو بار از کلیدواژه «اهلبیت (ع)» استفاده شده و به این ذوات مقدسه توسل جستهاند. در حقیقت، فرمانده شهید سپاه قدس را باید بزرگترین الگو در جنگ سخت و نرم در عصر حاضر و برای جامعه اسلامی و نسل جوان دانست که تبیین شخصیت ایشان، قویترین آموزش در مواجهه با جنگ نرم به شمار میآید.
3⃣هدفمندی و نظارت بر شبکه های اجتماعی. بدون شک، امروز کلید فضای مجازی و تعیین قواعد آن به دست حریفی است که سالهاست در پشت مرزهای جغرافیایی و عقیدتی متوقف شده و به این ابزار به عنوان مهمترین عامل پیروزی نگاه میکند. از اینرو، یله و رها بودن این فضا، به مفهوم بازی در زمین دشمن و گناهی بزرگ است که تجدیدنظر جدی و ورود نهادهای فرا قوهای همچون شورای عالی فضای مجازی به این عرصه، بسیار ضروری به نظر میرسد. و بالاخره اینکه #جنگ_نرم همچون دفاع مقدس، نیازمند نقشآفرینی مجاهدانی است که حاضر به فداکاری و جانبازی برای ایجاد مقدمات ظهور منجی عالم بشریت (عج) هستند، و این رمزی است که بیتردید، پیروزی قطعی و نهایی را به ارمغان میآورد.
@amniatemeli
🔹بعد از انتقاد شدیداللحن اوکراین از اسرائیل بدلیل عدم ارسال تجهیزات نظامی به این کشور در طی جنگ با روسیه، تلاویو در حال بررسی ارسال سیستم پارازیت (جمرینگ) ضدپهپاد به اوکراین است و اخیراً هیئتی از وزارت دفاع اوکراین به فلسطین اشغالی سفر کرده است تا در مورد تحویل سامانه های ضد پهپاد از اسرائیل مذاکره کنند.
https://www.axios.com/2023/03/15/israel-ukraine-anti-drone-system-approve-russia-war
@amniatemeli
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
💠درباره تحوّل
🔄تحوّل یعنی دگرگونی.
🚨آنچه دشمن دنبالش است و اسمش را دگرگونی میگذارد، عبارت است از تغییر هویّت جمهوری اسلامی
❌هدف آنها حذف همهی چیزهایی است که مردم را به یاد انقلاب و به یاد اسلام میاندازد؛ اسلام ناب و اسلام انقلابی.
📍به طور خلاصه، هدف دشمن تبدیل مردمسالاریِ اسلامی به یک حکومت باب میل استکبار است.
❇️آنچه بنده از کلمهی تحوّل به عنوان تحوّل اراده میکنم، عبارت است از:
✅تغییر بخشها و نقاط معیوب؛ چه در نظام اسلامی، چه در جامعهی ایرانی.
🏷ملزومات تحول:
1️⃣اعتماد به نفس ملّی
👌ملّتی که اعتماد به نفس دارد، میتواند اقدامات تحوّلی را بخوبی به سرانجام برساند؛
🗣مسئولان این ملّت هم جرئت میکنند که دم از تحوّل بزنند و اقدام به تحوّل بکنند.
2️⃣هوشیاری
⭕️اگر هوشیار نباشیم، غافل باشیم، به عنوان تحوّل، به نام تحوّل ممکن است به نقاط قوّت خودمان ضربه بزنیم.
🏷نقاط قوّت جامعهی ما چیست؟
↙️یکی از مهمترین نقاط قوّت:
📌استحکام بنیهی درونی نظام اسلامی و ملّت ایران
⁉️نشانهی این استحکام چیست؟
1️⃣غلبهی ملّت ایران بر زنجیرهی خصومتهای پیدرپیِ چنددهساله و مقاومت در مقابل توطئههای بزرگ
2️⃣پیشرفتهای بزرگ ملّت ایران
♦️همه این پیشرفتها در دوران تحریم بود:
❇️پیشرفتهای علمی و فنّاوری [در زمینه:]
🔹نانو
🔸زیستفنّاوری
🔹سلامت
🔸هستهای
🔹هوافضا
🔸دفاعی
❇️پیشرفت در حوزهی زیرساختهای کشور
❇️پیشرفت در حوزهی روابط خارجی
👇امّا در کنار اینها نقاط ضعفی هم وجود دارد.
🏷درباره نقاط ضعف کشور
⭕️بخشهایی که نیاز به تحول دارند:
1️⃣اقتصاد کشور
📍اقتصاد کشور انصافاً یکی از نقاط ضعف ما است.
❌مشکلات اقتصاد ما:
📌تصدّیگری دولتی
📌وابستگی به صادرات نفت خام
📌وابستگی به دلار
📌رشد اقتصادی ضعیف در دهه ۹۰
📌فکر نکردن روی راههای مشارکت مردم در مسائل اقتصادی
📌کمتحرّکی در تجارت خارجی
📉مهار تورّم متوقّف است به افزایش تولید و افزایش تولید، دست مردم است.
2️⃣بخش تقنین
🔍سیاستهای کلّی تقنین ابلاغ شده است؛ این سیاستها بایستی مورد توجّه قرار بگیرد و قانونگذاری به شکل کامل و سنجیدهتر از آنچه امروز انجام میگیرد، انجام بگیرد.
↙️در جنگ ترکیبی، دشمن از:
⭕️رسانه
⭕️عامل فرهنگی
⭕️عامل امنیّتی
⭕️نفوذ
⭕️عامل اقتصادی
🔻استفاده میکند برای اینکه ملّت را:
👈در محاصره قرار بدهد،
👈دچار یأس کند،
👈از نیروی خودش غافل کند.
👊ملّت ایران به همهی کسانی که در اغتشاشات اخیر [مردم را] تحریک کردند یا از اغتشاشات حمایت کردند، سیلی زد و به حول و قوّهی الهی در آینده هم ملّت ایران به دشمنانش سیلی خواهد زد.
🎙بنده قاطعاً اعلام میکنم که ملّت ایران:
✅قوی است
✅در حال پیشرفت است
✅قادر بر رفع عیوب خود است
✅قادر به ایجاد تحوّل است
✅جبههی مقاومت را حمایت میکند.
♦️ما حمایت از جبههی مقاومت را صریحاً اعلام میکنیم و حضور در جنگ اوکراین را قاطعاً رد میکنیم. جنگ اوکراین را در واقع آمریکا راه انداخت؛ برای گسترش ناتو به سمت شرق.
🏷درباره بعضی عیوب خود ما مردم که باید برطرف شود
1️⃣اسراف
2️⃣تجمّلگرایی افراطی
3️⃣تعصّب نداشتن درباره تولیدات داخلی
4️⃣نبود اغماض و گذشت در جاهایی که لازم است
💠یک توصیه مهم
✅ همهی کسانی که توانایی سخن گفتن با مردم را دارند و رسانه در اختیارشان است، امیدآفرینی کنند.
📌امیدآفرینی، خودفریبی نیست... در کنار بیان ضعفها بایستی امیدآفرینی هم بشود، آینده و افق روشن در مقابل چشم قرار بگیرد و نشان داده بشود.
❇️وضع ما بحمدالله وضع خوبی است... درست عکس وضعیّت ما را امروز در این منطقه، دشمن سرسخت ما یعنی دولت آمریکا دارد... متحیّرند که در منطقه بمانند یا از منطقه بروند.
🍀خدا را شکر میکنیم بر اینکه راه ما روشن است، بصیرت ما برجا است، گامهای ما بحمدالله محکم و استوار است و دشمن ما دچار ضعف است.
🟩 پروردگارا! روزبهروز بر این موفّقیّتها بیفزا. پروردگارا! امام بزرگوار ما را که این راه را به روی ما باز کرد، با اولیائت محشور کن. پروردگارا! شهدای عزیز ما را که توانستند این حرکت عظیم را به نتیجه برسانند، با پیغمبر، با شهدای صدر اسلام محشور بفرما. پروردگارا! قلب ولیّات و حجّتت، ولیّعصر (ارواحنا فداه) را از ما راضی کن؛ دعا و شفاعت او را شامل حال ما بفرما؛ ملّت ما را همواره سربلند و عزیز و خوشبخت قرار بده.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥همایون شجریان ایران من
@amniatemeli
✳️ دولتهای رانتیر به چه معناست؟
👈 به دولتهایی گفته میشود، که از منابع مستقل مالی به جز مالیات از جامعه برخوردار بوده و بنابراین با استقلال بیشتری میتوانند سیاستها و خواستهای دولتی را به اجرا گذارند.
🔺ماهیت دولت رانتیر به گونهای است که در آن جامعه وزنهٔ قابل اعتنایی به شمار نمیرود، چرا که دولت در سایه دریافت رانتها از خارج (با فروش نفت یا هر ماده خام دیگر) دیگر به منابع داخلی درآمد (مالیاتها، عوارض و صدور کالاهای صنعتی و...) احساس نیاز نمیکند.
🔺رانت اصطلاحی است که ازعلم اقتصاد واردمباحث سیاسی واقتصاد سیاسی شده است.
🔺رانت درعلم اقتصاد، به اجاره زمین و اجاره بها اطلاق میگردد و به طورکلی هرگونه درآمدی که حاصل کاروتلاش تولیدی نباشد، تحت عنوان رانت نام گذاری میشود.
🔸دراقتصاد سیاسی، رانت به درآمدهایی اطلاق میشودکه ازمنابع خارجی (فروش موادخام، منابع زیرزمینی و...)به تملک دولت درمی آیدوازیک فعالیت مولداقتصادداخلی به دست نمی آیدمثل درآمدهای نفتی / منبع آرشیو مناظره سیاسی
#رانت #دولت_رانتیر
@amniatemeli