36.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#مستند شهید اول ؛ قسمت سوم
🔺 مستندی درباره اولین مجتهد شهید انقلاب اسلامی آیت الله #شهید_سیدمحمدرضا_سعیدی از شاگردان برجسته امام خمینی
@amniatemeli
۲۰ خرداد ۱۴۰۲
✅ نگاهی مقایسهای به روند تولید ناخالص داخلی سه کشور ایران، عربستان سعودی و عراق از سال ۱۹۸۰:
🔻 از سال ۱۹۸۰ تا سال ۲۰۱۱ دو اقتصاد ایران و عربستان تنه به تنه هم مسابقه تنگاتنگی داشتهاند که در بسیاری از موارد اقتصاد ایران حتی بالاتر هم بوده است.
🔻 اما در سال ۲۰۱۱ تولید ناخالص دو کشور ایران و عربستان، به قیمت جاری به ترتیب ۶۲۵ و ۶۷۶ میلیارد دلار بوده است.
🔻 با آغاز تحریمها و سپس رفتن ایران ذیل فصل هفت منشور مللمتحد، اقتصاد ایران نزول و عربستان صعود کرده است. تا به امروز که توان اقتصاد ایران ۳۶۷ میلیارد دلار شده است. چیزی نزدیک به اقتصاد کشور جنگ زده عراق که قریب به نیم قرن درگیر جنگ و تروریسم بوده است. از آنسو تولید ناخالص داخلی عربستان به ۱۰۶۰ میلیارد دلار رسیده است، چیزی نزدیک به سه برابر اقتصاد ایران.
@amniatemeli
۲۱ خرداد ۱۴۰۲
19.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / چرا چین نمی تواند از هالیوود دل بکند؟
@amniatemeli
۲۱ خرداد ۱۴۰۲
🔺 نفوذ روزافزون ایران در قاره آفریقا در برابر دیدگان خیره امریکا
شورای آتلانتیک
🔹در بحث بر سر رقابت قدرت های بزرگ در آفریقا، یک معادله نادیده گرفته می شود: ایران. موضوعی که توسط دولت های اخیر ایالات متحده آمریکا نادیده گرفته شده است، نفوذ فزاینده ایران در قاره آفریقاست که نیاز به فرموله کردن رویکرد کارآمدی است که آزادی عمل ایران در این قاره را محدود کند.
🔸 ایران به آفریقا به عنوان یک «میدان نبرد» نفوذ، قدرت و قلمرو علیه عربستان سعودی می نگرد و همچنین در پی مقابله با نفوذ غرب و بویژه ایالات متحده آمریکا در آفریقاست و با عناصری همکاری می کند که مخالف استعمار هستند و پیگیری یک مسیر مستقل تر خارج از نفوذ استعمارگرهای غربی هستند.
🔹 از این گذشته ایران در تلاش است تا شبکه جهانی سازمان های مذهبی و فرهنگی خود، از جمله دانشگاه ها و خیریه ها، را ایجاد کند تا نفوذ خود بر اقلیت های شیعه در آفریقا را افزایش دهد و آنها را برای حمایت سیاسی، جمع آوری کمک و حتی استخدام در فعالیت های نظامی احتمالی خود، به کار گیرد.
🔸 علاوه بر علائق سنتی ایران به آفریقا، چندین زمینه تازه هم پدید آمده که ضروری است در چارچوب درک نفوذ و تحکیم منافع ایران در آفریقا مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد. نخستین و مهمترین آنها، کارزاری است که تهران علیه آن دسته از کشورهای متحد آمریکا به راه انداخته است که جسارت عادی سازی روابط با اسرائیل را داشته اند؛ یکی از این کشورها سودان است.
🔹 در نگاه به آینده، آفریقا همچنان هدف جذابی برای سیاست ایران محسوب می شود. آمریکا در نبود یک برنامه به دقت اندیشیده شده، از توان چندانی برای بیرون راندن تهران از آفریقا و جلوگیری از هماهنگ شدنش با چین و روسیه برخوردار نخواهد بود. بنابرابن چنانچه دولت جو بایدن به فکر مقابله با نفوذ ایران است باید برای نفوذ این کشور در آفریقا نیز برنامه ای بیندیشد.
منبع
https://www.atlanticcouncil.org/blogs/iransource/when-it-comes-to-great-power-competition-in-africa-one-equation-is-missing-iran/
@amniatemeli
۲۱ خرداد ۱۴۰۲
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دیدار علیرضا احمدیروشن فرزند شهید مصطفی احمدیروشن با رهبر انقلاب در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای صنعت هستهای کشور
@amniatemeli
۲۱ خرداد ۱۴۰۲
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دیدار آرمیتا رضایینژاد با رهبر انقلاب در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای صنعت هستهای کشور
@amniatemeli
۲۱ خرداد ۱۴۰۲
🔺هنر تابع سازی: چگونه جنگ روسیه علیه اوکراین روابط فرا آتلانتیکی را متحول کرده است.
🔹تهاجم روسیه به اوکراین وابستگی عمیق اروپاییها به آمریکا را برای امنیتشان آشکار کرد، علیرغم تلاشهای اتحادیه اروپا برای دستیابی به «خود مختاری استراتژیک».در طول دهه گذشته، اتحادیه اروپا از نظر اقتصادی، فناوری و نظامی نسبتاً کمتر از آمریکا قدرتمند شده است.
اروپایی ها نیز هنوز در مورد مسائل استراتژیک حیاتی برای خود توافق ندارند و به دنبال رهبری واشنگتن هستند.در جنگ سرد، اروپا جبهه مرکزی رقابت ابرقدرت ها بود. اکنون ایالات متحده از اتحادیه اروپا و بریتانیا انتظار دارد که از استراتژی چین خود عقب بمانند و از موقعیت رهبری خود برای اطمینان از این نتیجه استفاده خواهد کرد.
🔸تبدیل شدن اروپا به تابع آمریکا برای هر دو طرف عاقلانه نیست. اروپایی ها می توانند با توسعه ظرفیت مستقل برای حمایت از اوکراین و دستیابی به قابلیت های نظامی بیشتر، به بخش قوی تر و مستقل تر از اتحاد آتلانتیک تبدیل شوند. تقریباً به طور کلی، سیاست گذاران اروپایی به طور خصوصی خطرات اتکا به ایالات متحده را تأیید می کنند و از بازگشت ترامپ یا امثال او به ریاست جمهوری ایالات متحده ابراز نگرانی می کنند. اما، به ویژه در طول جنگ در اوکراین، اکثر آنها به طور جمعی احساس میکنند که قادر به خودمختاری بیشتر نیستند و نمیخواهند برای انجام آن فداکاری سیاسی یا مالی انجام دهند. و در سطحی عمیقتر، بسیاری از کشورها بیشتر از اینکه از رها شدن توسط ایالات متحده بیم داشته باشند، به یکدیگر بی اعتماد هستند.
https://ecfr.eu/publication/the-art-of-vassalisation-how-russias-war-on-ukraine-has-transformed-transatlantic-relations/#how-europeans-can-rebalance-the-transatlantic-relationship
@amniatemeli
۲۱ خرداد ۱۴۰۲
46.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / موساد در گوشی شما! / قسمت اول
@amniatemeli
۲۲ خرداد ۱۴۰۲
47.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای کشور
📥 سایر کیفیتها👇
https://khl.ink/f/53105
@amniatemeli
۲۲ خرداد ۱۴۰۲
✅ جهان وطنی یا جهان میهنی
🔸جهان میهنی یا جهانوطنی، مفهومی است که باور به متعلق بودن به تمام جهان و مردم آن و عدم وابستگیهای قومی-ملی و در کل، باور به اینکه جهان، میهن مشترک تمامی مردم است.در این مفهوم، تعلقات مادی و معنوی ویژهای به کشور خاصی (به ویژه خودی) وجود ندارد و فرد جهان میهن علایق فرهنگی، سنتی و سیاسی ویژهای نسبت به سرزمین و کشور اصلی خود ندارد و بنا به اعتقاد به مشترک بودن جهان به عنوان سرزمین تمامی بشر، به حکومت جهانی میاندیشد؛ و با هرگونه مرز فرهنگی، سیلسی، و اجتماعی مغایرت دارد.
🔺مارکوس سیرون، از اولین طرفداران این نظریه، به سه اصل ذیل معتقد بود:
1️⃣ عدالت طبیعی
2️⃣ تابعیت جهانی
3️⃣ دولت جهانی
🔺وی بیان میداشت که «جهان، تحت یک حکومت واقعی است، و آن، حکومت خداست. رابطه خداوند با بندگانش، مانند رابطه پدر و اولاد است؛ بنابراین، غلام و مولی، زن و مرد، با هم یکسان هستند». کلیسای کاتولیک، در قرون وسطی نیز خواهان جهان میهنی بودهاست.
🔺امانوئل کانت و گوته نیز از هواداران این اندیشه بودهاند همچنین جان لنون در ترانهٔ مشهور تصور کن به این مفهوم اشاره دارد. ادیان اسلام و مسیحیت مدافع جهان میهنی هستند.
#جهان_میهنی ( Cosmopolitanism) #جهان_وطنی
@amniatemeli
۲۲ خرداد ۱۴۰۲
❇️ آنارشیسم چیست و چه میگوید؟
👈آنارشیسم از واژه یونانی "آنارشیا" گرفته شده که به معنی "فقدان رهبری و حکومت" می باشد.
1️⃣این مکتب سیاسی، خواستار الغای هر گونه قدرت سازمان یافته است.
2️⃣ آنارشیسم معتقد است که وجود حکومت جهت پیشرفت جامعه انسانی مضر بوده
3️⃣ و بنابراین با از بین بردن حکومت، و برقراری "توافق اختیاری و آزاد" بین مردم میتوان به "برابری" و "عدالت" واقعی دسترسی پیدا کرد.
🔶غلامرضا علی بابائی در فرهنگ علوم سیاسی خود در مورد آنارشیسم مینویسد:
🔺 آنارشیسم، تشکل و تمرکز قدرت سیاسی را عامل فساد و در نهایت به ضرر بشر میداند. از نظر آنارشیستها، حکومت بزرگترین و بدترین نمونه و الگوی تجمع و تمرکز قدرت سازمان یافته سیاسی است و به همین دلیل هدف اصلی آنها از بین بردن هر نوع حکومت بوده است. آنارشیستها، بین حکومتهای سرمایه داری و سوسیالیستی تفاوتی قائل نیستند و هر دو را ظالمانه می دانند و معتقدند مردم باید به هر ترتیب که مقدور باشد خود را از شر قوانین مدون خلاص کنند.
#آنارشیسم #آنارشیست #بی_حکومتی
@amniatemeli
۲۳ خرداد ۱۴۰۲
24.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #الکسی_توکویل و آرمان دموکراسی | Alexis De Tocqueville
▫️زیرنوس فارسی
@amniatemeli
۲۳ خرداد ۱۴۰۲