10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پروژه آمریکایی برای زنان دانشمند مسلمان
زهره خوارزمی (استاد دانشگاه تهران):
🔹آمریکا مدعی الگو بودن (رُل مدل) جهان است و در تئوری و عمل، زندگی آمریکایی را کامل میداند و میخواهد این سبک زندگی را به دیگر جهانیان تعمیم دهد.
🔹یک پروژه معروف آمریکایی، جذب زنان دانشمند مسلمان و ایجاد خاطره خوش برای آنها در ایالات متحده است.
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅اهداف جنگ نرم ۱- استحاله فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف با ابزار خبر
۶- بی تفاوت کردن نسل جوان به مسائل مهم کشور.
۷- کاهش روحیه و کارآیی در میان نظامیان و ایجاد اختلاف میان شاخههای مختلف نظامی و امنیتی.
۸- ایجاد اختلاف در سامانههای کنترلی و ارتباطی کشور هدف.
۹- تبلیغات سیاه (با هدف براندازی و آشوب) به وسیله شایعه پراکنی، پخش تصاویر مستهجن، جوسازی از راه پخش شب نامهها و...
۱۰- تقویت نارضایتیهای ملت به دلیل مسائل مذهبی، قومی، سیاسی و اجتماعی نسبت به دولت خود به طوری که در مواقع حساس این نارضایتیها زمینه تجزیه کشور را فراهم کند.
۱۱- تلاش برای بحرانی و حاد نشان دادن اوضاع کشور از راه ارائه اخبار نادرست و نیز تحلیلهای نادرست و اغراق آمیز.
@amniatemeli
✅ تاکتیکهای جنگ نرم
۱- برچسب زدن: بر اساس این تاکتیک، رسانه ها، واژههای مختلف را به صفات مثبت و منفی تبدیل کرده و آنها را به آحاد یا نهادهای مختلف نسبت میدهند.
۲- تلطیف و تنویر: از تلطیف و تنویر (مرتبط ساختن چیزی با کلمهای پر فضیلت) استفاده میشود تا چیزی را بدون بررسی شواهد بپذیریم و تصدیق کنیم.
۳- انتقال: انتقال یعنی اینکه اقتدار، حرمت و منزلت امری مورد احترام به چیزی دیگر برای قابل قبولتر کردن آن منتقل شود.
۴. تصدیق: تصدیق یعنی اینکه شخصی که مورد احترام یا منفور است بگوید فکر، برنامه یا محصول یا شخص معینی خوب یا بد است. تصدیق فنی رایج در تبلیغ، مبارزات سیاسی و انتخاباتی است.
۵- شایعه: شایعه در فضایی تولید میشود که امکان دسترسی به اخبار و اطلاعات موثق امکان پذیر نباشد.
ادامه دارد...
@amniatemeli
✅ تاکتیکهای جنگ نرم
۶- کلی گویی: محتوای واقعی بسیاری از مفاهیمی که از سوی رسانههای غربی مصادره و در جامعه منتشر میشود، مورد کنکاش قرار نمیگیرد. تولیدات رسانههای غربی در دو حوزه سیاست داخلی و خارجی، مملو از مفاهیمی مانند جهانی شدن، دموکراسی، آزادی، حقوق بشر و... است. اینها مفاهیمی هستند که بدون تعریف و توجیه مشخص، در جهت اقناع مخاطبان در زمینهای مشخص بکار گرفته میشوند.
۷- دروغ بزرگ: این تاکتیک قدیمی که هنوز هم مورد استفاده فراوان است، عمدتاً برای مرعوب کردن و فریب ذهن حریف مورد استفاده قرار می گیرد.
۸- پاره حقیقت گویی: گاهی خبر یا سخنی مطرح میشود که از نظر منبع، محتوای پیام، مجموعهای به هم پیوسته و مرتب است که اگر بخشی از آن نقل و بخشی نقل نشود، جهت و نتیجه پیام منحرف خواهد شد.
۹- انسانیت زدایی و اهریمنسازی: یکی از موثرترین شیوههای توجیه حمله به دشمن به هنگام جنگ (نرم و یا سخت)، «انسانیتزدایی» است. چه اینکه وقتی حریف از مرتبه انسانی خویش تنزیل یافت و در قامت اهریمنی در ذهن مخاطب ظاهر شد، میتوان اقدامات خشونت آمیز علیه این دیو و اهریمن را توجیه کرد.
۱۰- ارائه پیشگوییهای فاجعه آمیز: در این تاکتیک با استفاده از آمارهای ساختگی و سایر شیوههای جنگ روانی (از جمله کلیگویی، پاره حقیقتگویی، اهریمنسازی و ...) به ارائه پیشگوییهای مصیبتبار میپردازند که بتوانند حساسیت مخاطب را نسبت به آن افزایش داده و بر اساس میل و هدف خویش افکار وی را هدایت نمایند.
ادامه دارد...
@amniatemeli
44.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانش آموزان ۱۴۰۱/۸/۱۱
@amniatemeli
✅چه افراد و تشکلهایی هدف جنگ نرم هستند؟
🔹همه افراد جامعه میتوانند بخشهای مشخصی باشند که مورد نظر راه اندازان جنگ نرم قرار گرفته اند و البته این موضوع وابسته به هدفی است که بانی جنگ نرم آن را دنبال میکند. اقشار مورد نظر بانیان جنگ نرم بستگی به هدف آنها دارد که میان مدت است یا عمومی و با توجه به هدف اقشار را تحت نظر میگیرند، اما در حالت کلی میتوان گفت که گروههای هدف در جنگ نرم، رهبران، نخبگان و تودههای مردم هستند. نخبگان نیروهای میانی را تشکیل میدهند و میتوانند به عنوان تصمیم گیران و تصمیم سازان یک حکومت مطرح باشند. نخبگان جامعه مدنی مانند رهبران احزاب و... هم با آشفتگی ذهنی خود، میتوانند ترس را به ذهن مردم انتقال دهند، وحشت ایجاد کنند و روحیه ملت را درهم بشکنند.
🔹در بعضی موارد برای رسیدن به اهداف مورد نظر خود گروهها و اشخاص خاص و تأثیرگذار را مورد هدف قرار میدهند و از آن گروه یا فرد برای رسیدن به اهداف خود استفاده میکنند. مانند استفاده از قومیتهای مختلف یا خواص و نخبگان فرهنگی وعلمی.
با توجه به اینکه در جنگ نرم از ابزارهای رسانه ای، فرهنگی و علمی استفاده میشود پوشش آن برای طبقات مختلف بیشتر و متفاوتتر است. جنگ رسانهای میتواند تودههای مردم را تحت تأثیر قرار بدهد و به همین شکل در جنگ علمی نخبگان را مورد هدف قرار دهد. افراد مورد نظر جنگهای نرم وابسته به هدف جنگهای نرم نیستند بلکه به دلیل اینکه در جنگ نرم ابزارهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد در نتیجه افراد بیشتری درگیر میشوند، اما در جنگ سخت که تنها ابزار مورد استفاده ابزار نظامی است تنها گروههای نظامی (و در موارد معدودی غیر نظامیان) در طرف مقابله قرارمی گیرند.
🔹در جنگ نرم علاوه بر استفاده از ابزارهای رسانه های، فرهنگی و علمی برای نفوذ در طبقات و اقشار مختلف از تاکتیکهای متنوعی مختلفی استفاده میشود.
@amniatemeli
19.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬فیلم|| سند دستورالعمل محرمانه آمریکا علیه ایران/ بازخوانی یک سند کمتر دیده شده
✳️ ١٣ آبان؛ سالگرد تسخیر لانه جاسوسی
🔻پاسخ دکتر مظفر نامدار به یک شبهه قدیمی: آیا رابطه خصمانه آمریکا علیه ایران به تسخیر لانه جاسوسی برمیگردد؟!
🔹ماجرای دستورالعمل محرمانه برژینسکی به سایروس ونس وزیر امور خارجه آمریکا در تاریخ ١۵ شهریور ١٣۵٨
وستانیوز
@amniatemeli
✅اصول و روشهای مقابله با جنگ نرم
با بهره گیری از سازوکارهای مختلف، هم می توان از اعمال تهدیدات نرم پیشگیری کرد و هم می توان با مداخله های مؤثر، دامنه اثرات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی آن ها را کاهش داده و یا از میان برد.
برخی از اصول و روش های مقابله عبارتند از:
١- تبدیل جنگ نرم دشمن به فرصتی برای افزایش قدرت نرم
هر ملتی و کشوری دارای منابع قدرت نرم است که شناسایی و تقویت و سازماندهی آن ها می تواند براساس یک طرح جامع تبدیل به یک فرصت و هجوم به دشمنان طراح جنگ نرم شود.
به عنوان مثال، منابع قدرت نرم در ایران را می توانیم «ایدئولوژی اسلامی»، «قدرت نفوذ رهبری»، «حماسه آفرینی ها» و «درجه بالای وفاداری ملت به حکومت» بدانیم که در راهپیمایی ده ها میلیونی در ٢٢ بهمن امسال در سراسر کشور، برای طراحان جنگ نرم پیامی روشن داشت.
همچنین از منابع قدرت نرم ملت ایران می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- در اختیار داشتن افراد دانشمند، خلاق و باهوش؛
- داشتن تحصیل کردگان زیاد؛
- تراز بالای دانایی و نرخ سواد دانشگاهی؛
- اراده و عزم ملی برای پیشرفت و آبادانی کشور؛
- وجود اقشار مختلف با انگیزه و دارای شوق که از روحیه ملی و حماسی برخوردارند.
٢- خلع سلاح روانی اپوزیسیون
اپوزیسیون همواره در پی آن است تا با شعارهای جذاب و وعده بهبود شرایط زندگی، توده مردم را جذب کند.
چنان چه نظام حاکم چنین شرایطی را بر شهروندانش فراهم سازد، زمینه جذب مردم توسط اپوزیسیون را از میان برداشته و جنگ روانی دشمن
خنثی می شود.
٣- گسترش دامنه و شمول فعالیت های فرهنگی و افزایش محصولات فرهنگی تأثیرگذار بر جامعه و جوانان
نبرد فرهنگی را با نبرد فرهنگی می شود پاسخ داد.
از سوی دیگر، یکی از عرصه های جهاد که امروز همه نخبگان فکری، هنرمندان، روشنفکران و بسیجیان بایستی وارد آن شوند، عرصه جهاد و مقابله با افکار و فرهنگ غلط انحرافی است.
وستانیوز
@amniatemeli
📚 همه اسناد لانه جاسوسی
قابل مطالعه همینجا
با یک اشاره
به هر جلد
🔴پیرو تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار روز ۱۲ آبان سال ۹۵ با دانشآموزان و دانشجویان بر مطالعه درس آموز اسناد لانه جاسوسی آمریکا، دانلود رایگان همه این اسناد از لینکهای زیر امکان پذیر است:
♦️دانلود مجموعۀ ۱۱ جلدی اسناد لانه جاسوسی
📂 | جلد اول:
http://basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/1.pdf
📂 | جلد دوم:
http://basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/2.pdf
📂 | جلد سوم:
http://basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/3.pdf
📂 | جلد چهارم:
http://basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/4.pdf
📂 | جلد پنجم:
http://basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/5.pdf
📂 | جلد ششم:
http://basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/6.pdf
📂 | جلد هفتم:
http://basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/7.pdf
📂 | جلد هشتم:
http://basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/8.pdf
📂 | جلد نهم:
http://basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/9.pdf
📂 | جلد دهم:
http://basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/10.pdf
📂 | جلد یازدهم:
http://basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/11.pdf
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅اصول و روشهای مقابله با جنگ نرم با بهره گیری از سازوکارهای مختلف، هم می توان از اعمال تهدیدات
✅اصول و روش های مقابله با جنگ نرم
٤- استفاده از دیپلماسی عمومی
یکی از منابع قدرت نرم و نیرومند هر کشوری استفاده از دیپلماسی عمومی در صحنه بین المللی است. به همین سبب، اگر دولتی مقتدر از مؤلفه ها و عناصر دیپلماسی عمومی به درستی و به موقع توسط دیپلمات های زبده، آگاه به تغییر و تحولات جهانی استفاده کند، قدرت نرم را تقویت کرده و از سوی دیگر بر توانایی خود جهت مقابله با جنگ نرم می افزاید. برعکس، اگر در چندین کشور جهان فاقد سفیر باشد، از این ابزار قدرت نرم غفلت
ورزیده است.
٥- استفاده از راهبردهای ویژه در مورد اقوام و اقلیت ها
اقلیت های جامعه اغلب به سبب داشتن احساس نابرابری، مستعد مخالفت ورزی علیه نظام حاکم هستند و دشمنان فرامنطقه ای یکی از میدان های فعالیت خود را در کشورهایی که دارای تنوع قومیت هاست، قرار می دهند.
اما زمانی که نظام مستقر با انجام راهبردهای مناسب در مناطق محروم و دور از مرکز و اختصاص بودجه های لازم در قالب طرح های توسعه همه جانبه خصوصا طرح های اشتغال زا و به کارگیری مدیریت های توانمند در این مناطق و با روحیه جهادی و بسیجی مشغول خدمت به مردم شدند، می توانند آن احساس را کم کنند یا از میان بردارند.
٦- عملیات روانی متقابل
در مقابله با جنگ نرم نبایستی منفعلانه عمل کرد. عاملان تهدید نرم از انواع تبلیغات، فنون مجاب سازی روش های نفوذ اجتماعی و عملیات روانی به منزله روش های تغییر نگرش ها، باورها و ارزش های جامعه هدف استفاده می کنند. انجام تبلیغات هوشمندانه، سریع با قدرت منطق و اندیشه و احاطه ذهنی بر مخاطبان جنگ نرم می تواند یکی از روش های مقابله باشد.
ادامه دارد...
@amniatemeli
17.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پروژه ویرانی ایران بزرگ
‼️این ویدئوی مستند_تبیینی را حتما ببینید و به دوستانتان بازنشر کنید.
🔹آمریکایی ها با استفاده از شبکه نفوذی خود که بعضاً از عناصر تأثیرگذار اجتماعی بودند؛ تلاش کردند با مطالبه سازی کاذب در حوزه های فرهنگی و اجتماعی، تأثیر تحریم ها بر زندگی مردم و کمبودهای موجود را به ناکارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران منتسب نمایند.
🔸مقامات سیا در مذاکرات پنهانی با یکی از زنان مزدور ، علاوه بر موضوع زنان، به لزوم بهره برداری از هر حادثهای برای شکل گیری اعتراضات گسترده تأکید میکنند!
🔹بیشک در جریان اغتشاشات اخیر، «بزرگترین عملّیات تأثیرگذاری» و به عبارت دیگر «جنگ جهانی رسانهای» علیه ملّت ایران طراحی و اجرا شد.
@amniatemeli
🔻دکترین نظامی روسیه ،پنج مفهوم مختلف را برای توصیف هر چه بهتر جنگ و درگیری به کار برده است:
1)درگیری نظامی،
2)درگیری مسلحانه،
3)جنگ محلی،
4)جنگ منطقه ای،
5)جنگ در مقیاس بزرگ.
▪️هر کدام به وضوح در مقدمه دکترین نظامی سال جدید تعریف شده اند. «درگیری نظامی» یک اصطلاح کلی است که همه موارد را در بر می گیرد.درگیری مسلحانه به معنای درگیری و خشونت در مقیاس محدود یاد می شود. «جنگ محلی» به تلاش کشورهایی اطلاق میشود که اهداف نظامی محدودی را از طریق اقدامات نظامی دنبال میکنند که عمدتاً بر دولتها تأثیر همه جانبه ای میگذارد. «جنگ منطقهای» اهداف مهمتری دارد و هم ابزارهای متعارف و هم ابزارهای هستهای را در بر می گیرد و همچنین در حوزه های مختلفی مانند: هوایی، دریایی یا عملیات فضایی و یا روانی جامعه به کار گرفته می شود.در نهایت، «جنگ در مقیاس بزرگ» شامل تعداد قابل توجهی از کشورهایی است که اهداف نظامی و سیاسی رادیکال و یکجانبه ای را دنبال می کنند.
▪️ دکترین نظامی پیش رو بیان می دارد که درگیری های نظامی با اهداف و اشکال و روش های مبارزه تعریف می شوند.این تعریف به نظر شبیه دیدگاه ژنرال گاریف است که استدلال کرده ،دکترین؛روشی است که انجام جنگ را از جنگ های سنتی گذشته مستثنی می کند.
@amniatemeli