فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سه قطره خون
وستانیوز
@amniatemeli
✅برخی از تاکتیکهای مأیوسسازی
🔹یکی از تاکتیکهای اصلی در مأیوسسازی، توسعه، ایجاد و اجرای مداوم مجموعهای از «استانداردهای دوگانه» بین کشور هدف و کشور برانداز در افکار عمومی کشور هدف است. تاکتیکهای دیگری که میتوان به آن اشاره کرد عبارتند از؛ تبلیغات آشکار و پنهان و ایجاد شرکتها و سازمانهای خبری برای ایجاد مشروعیت و احترام نسبت به ملتی که قصد براندازی دارند، تحریک و دستکاری تظاهرات و تجمعات تودهای، انتشار شایعات و اطلاعات موثق از کشور برانداز ،انتشار روایتهای ساختگی در رسانههای محلی، ایجاد صدها روزنامه حمایتی و پرداخت یارانههای تبلیغاتی به منظور تامین مالی جریان نفوذ و همینطور استفاده از ایجاد کارشکنی، ترور شخصیت کسانی که مخالف کشور برانداز هستند و ...
مقام معظم رهبری هم در بیانیه گام دوم به تاکتیکهای مأیوسسازی چنین اشاره داشتهاند:«خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامهی همیشگی هزاران رسانهی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند.»
وستانیوز
@amniatemeli
19.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دانشمندی که با شهادتش به جامعه علمی کشور آبرو داد.
وستانیوز
@amniatemeli
✅جنگ نسل چهارم چیست؟
▪️هافمن در مقاله خود در سال ۲۰۰۷ میلادی اختلافات در قرن بیست و یکم را زمینه ساز ظهور شکل کاملاً جدید از "مناقشات" به نام (جنگ های ترکیبی) یاد میکند و برای کشف آن از مفاهیم نو استفاده کرده است
▪️در این روش، ابتدا جنگ ترکیبی را طیف وسیعی از جنگهای مختلف از جمله توانایی های متعارف، تاکتیک های نامنظم و چریکی ،اقدامات تروریستی از جمله (خشونت اجبار و اختلافات جناحی تبعیضآمیز )یادآور شده است که در ادامه تعریف فوق را بر روی چندین پرونده تاریخی از جمله شورشیان ایرلند ۱۹۱۹ تا ۱۹۲۲ ،مجاهدین افغان در دهه ۱۹۸۰ میلادی شورشیان چچن در دهه ۱۹۹۰ و حزبالله در جنگ سال ۲۰۰۶ با رژیم اسرائیل مطرح می سازد.
▪️هافمن معتقد است: واضح ترین مولفه در جنگ های نوظهور (نیروی هیبریدی مدرن) است، زیرا چنین نیرویی به ترکیب ابزارهای نظامی و غیر نظامی متکی بوده و از طریق حرکات استراتژیک سازمان یافته همراه با شبکه ها و سازمان های غیر متمرکز که از تاکتیکهای مختلف اقتباس گرفته؛ فعالیت میکنند و در نهایت نیز به هدف تعیین شده می رسد.
▪️پس از آنکه اقدامات روسیه در اوکراین و شبه جزیره کریمه در سال ۲۰۱۴ میلادی در فضای کاملا مخفی خود را نشان داد اصطلاح جنگ هیبرید آخرین حرف جدید در میان مقامات، دانشگاهیان و نظامیان برای توصیف درک غرب از اقدامات مسکو به عنوان جنگ های جدید به شمار می رود و بازسازی توانمندیهای ناتو در شرق اروپا منعکس کننده این مسئله است که تصویر امنیتی در دنیای غرب تبدیل به یک سناریو مشاوره جنگ سرد در گذشته شده است.
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای شکنجه شدن دختری ۱۵ ساله، پیش چشم مادرش در زندانهای ساواک
برشی از مستند #بانوی_مبارز | بخش سوم
وستانیوز
@amniatemeli
کتاب تحلیلی برمنافع ملی قدرت های بزرگ
منافع ملی اولین بار در اروپا مطرح شد و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافت.بدیهی است که پیدایش این اصطلاح در اروپا با تحولاتی که ابتدا در این منطقه از جهان آغاز شده بود،مرتبط است.
در واقع پیدایش این مفهوم با سه تحول در تاریخ سیاسی و اجتماعی اروپا همراه بوده است.
۱-ایجاد حکومت های متمرکز و مطلقه پادشاهی
۲-پیدایش اصل حاکمیت ملی
۳-ظهور دولت به مثابه یک نهاد مستقل از افراد و نماینده کل جامعه و نه نماینده افراد و طبقات خاص.
در کتاب تحلیلی بر منافع ملی قدرت های بزرگ به تجزیه و تحلیل منافع قدرت های بزرگ پس از جنگ جهانی دوم تاکنون می پردازد.
وستانیوز
@amniatemeli
14.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حساسترین مواضع اسرائیل در بانک اهداف جبهه مقاومت
🖥 قسمت اول
@amniatemeli
✅امنیت
مفهوم امنیت، مصونیت از تعرض و تصرف اجباری بدون رضایت است، و در مورد افراد به معنی آن است که نسبت به حقوق و آزادی های مشروع خود بیم و هراسی نداشته باشند و به هیچ وجه حقوق آنان به مخاطره نیفتد و هیچ عاملی حقوق مشروع آنان را تهدید ننماید. لزوم و ضرورت امنیت - به این مفهوم - در جامعه از طبیعت حقوق بشری ناشی می شود و لازمه حقوق و آزادی های مشروع، مصونیت آن ها از تعرض و دور ماندن از مخاطرات و تعدیات است.
اگر توجه کنیم در می یابیم که مخاطره انداختن و تهدید، با مفهوم وسیعی که دارد، شامل رفع هرنوع زمینه و عوامل احتمالی است که احیاناً منجر به نقض و تعرض بالفعل حقوق مشروع افراد می شود. ناگزیر باید امنیت را اعم از جلوگیری از نقض و تعرض بالفعل بدانیم و در تامین امنیت، ایجاد شرایط لازم برای صیانت حقوق و برطرف نمودن زمینه ها و عوامل تعرض احتمالی را نیز لازم وضروری بشماریم. گاه امنیت به مفهوم حالتی که افراد در شرایط خاص، نسبت به حفظ و صیانت حقوق مشروع خود احساس می کنند، نیز اطلاق می شود، که متلازم و مترادف با حالت آرامش و اطمینان در برابر اضطراب درونی است. در این صورت معنی مقابل امنیت همانا احساس وحشت و خوف و خطر است. بدیهی است امنیت شامل این معنی روانی نیز خواهد بود.
وستانیوز
@amniatemeli
✅امنیت زیست محیط
از جمله ابعاد نوین امنیت، بعد زیست و شرایط اقلیمی هر کشور می باشد. محیط زیست از آن جنبه که می تواند موجبات تقویت بنیه های اقتصادی و سلامت جسمی و روانی کشور را فراهم سازد، عاملی مطلوب و تقویت کننده در جهت اهداف امنیت ملی به شمار می آید.
امنیت محیط زیست، به مفهوم وجود شرایطی است که امنیت نسبی مطلوبی را در برابر خطرها و تهدیدهای ناشی از فعل و انفعال های گهواره ی زمین، پدیده های جوی، آلودگی خاک، آب و هوا، آلودگی صوتی و اشاعه ی بیماری ها برای ادامه ی حیات سالم،ثمربخش و با نشاط انسان، جانوران، گیاهان و به طور کلی تمامی موجودات زنده و عدم تخریب جامدات، فراهم می سازد.
نظام های سیاسی با مطالعه دقیق ویژگی های زیست محیطی کشورهایشان و برنامه ریزی علمی در این راستا و رعایت استانداردهای حفظ محیط زیست، موجبات تقویت امنیت ملی و منطقه ای را فراهم خواهند ساخت.
@amniatemeli
12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موفقیت ایران در ساخت تسلیحات نظامی
🔹 کلیپ جالبیه حتماً ببینید
وستانیوز
@amniatemeli
41.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند «برای داعش»
🔹روایتی از ضربه به شبکه تروریستهای داعشی در ایران و بازداشت عوامل حادثه تروریستی شاهچراغ(ع) و پخش اعترافات عوامل دستگیر شده برای اولین بار
وستانیوز
@amniatemeli
28.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند امنیتی بازاریاب
🔹موساد با استفاده از شیوههای متفاوت بازاریابی به دنبال جمعآوری اطلاعات از شرکتهایی است که در مجموعه صنایع دفاعی کشور همکاری دارند و در قالب شرکتهای پوششی اقدام به جاسوسی میکنند.
🔸موساد، با استفاده از یک دلال اطلاعاتی به نام «فرانک جنین» اقدام به راهاندازی شبکه جمعآوری اطلاعات نموده است.
🔹او از سالها قبل به عنوان مدیر فروش یکی از شرکتهای تامین کننده قطعات، همکاریهایی را با تعدادی از شرکتهای ایرانی انجام داده است.
وستانیوز
@amniatemeli
✅مطالعات امنیت ملی پس از جنگ سرد
🔸 پایان جنگ سرد تاثیرات گسترده ای را در سطوح و ابعاد مختلف مناسبات بین المللی به دنبال داشت که تغییر محیط امنیتی مهم ترین ثمره آن در حوزه مطالعات امنیت ملی می باشد.
🔹 در فردای جنگ سرد، محیط امنیتی نوینی پدیدار گشته که محوریت در آن با نقش آفرینی حکومت ها نمی باشد بلکه بیش تر تعامل حکومت با بازیگران غیر دولتی مدنظر است.
🔸 پس از پایان جنگ سرد هرچند بسیاری از تهدیدات فروکاست ولی مساله سلاح هسته ای و تکثیر آن ها، منازعات بین دولت ها و تولید گسترده سلاح های کشتار جمعی هم چون گذشته در جریان هستند. از طرف دیگر تهدیدهای غیر سنتی ای هم پدید آمده اند که فضای جهانی را ناامن می سازند. از آن جمله می توان به روند رو به افزایش دولت های ضعیف و شکل گیری وفاداری فراملی اشاره داشت که سهم به سزایی در تحولات عصر حاضر دارند.
🔹 پدیده هایی چون مهاجرت گسترده نخبگان، جنبش های فراملی و... از جمله عواملی هستند که از سوی تحلیل گران امنیتی به صورت جدی مورد توجه قرار گرفته اند و به عنوان عوامل موثر در تعریف وضعیت امنیت ملی شناخته شده اند.
@amniatemeli
15.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ناگفتههای دیدار رستم قاسمی با «حاج قاسم» ۷۲ ساعت قبل از شهادت
🔹مرحوم رستم قاسمی:حاج قاسم جلسات کاریاش را صبح زود میگذاشت. قرار بود شنبه صبح با بشار اسد جلسه مشترک بگذاریم. سردار سلیمانی سه روز قبل از شهادت تب داشت.
وستانیوز
@amniatemeli
✅جنگ ترکیبی غرب علیه ایران؛ حوزههای تهدید کدام است؟
🔸شناخت چیستی، ابعاد، شیوهها و ابزارهای جنگ ترکیبی نخستین گام در بازشناسی تهدیدهای بالقوه و بالفعل در این زمینه و چارهاندیشی برای مقابله با آنهاست. #جمهوری_اسلامی_ایران به عنوان کشوری موثر و جریانساز در منطقه خاورمیانه و در عرصه بینالمللی، همواره از ناحیه #آمریکا و همپیمانان آن در معرض انبوهی از تهدیدها قرار دارد؛ #تهدیدهای_چندوجهی که در چارچوب جنگهای هیبریدی یا جنگهای ترکیبی میگنجد.
💠جنگ ترکیبی و ابعاد آن
🔹 #جنگ_ترکیبی به راهبرد نظامی پیچیدهای اطلاق میشود که ترکیبی از نبردهای متعارف، نامتعارف، سایبری، روانی و اطلاعاتی را در خود جای میدهد. جنگ اقتصادی، حمله سایبری، جنگ با نیروهای کلاسیک نظامی، جنگهای نامنظم و چریکی، نیروهای ویژه، جنگ اطلاعاتی و تبلیغاتی، حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی و دیپلماسی، به عنوان هشت مولفه جنگ ترکیبی معرفی شده است. برای شناسایی بهتر ابعاد جنگ هیبریدی به توضیح اجمالی و کلی در مورد هر یک از مولفههای آن میپردازیم. هر یک از این جنگها خود ابزارها و شیوههای متنوعی را در خود جای داده که به مرور زمان و گسترش عرصه ارتباطات، توسعه یافتهاند.
۱-نیروهای ویژه گروهی از نیروهای مسلح هستند که آموزشهای سختی میبینند و در عملیات با ریسک بالا شرکت میکنند. عملیات مخفیانه، جنگهای نامتعارف، عملیات جاسوسی، بازداشت یا کشتن افراد مهم و... از طریق نیروهای ویژه و حرفهای در کشور هدف انجام میشود.
۲-حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی هم از دیگر ابزارهایی است که در جنگهای هیبریدی با موجسواری روی نارضایتیهای داخلی و حمایت از آن با هدف تضعیف اقتدار و اضمحلال نیروی طرف مقابل به کارگرفته میشود.
۳-جنگ با نیروهای کلاسیک نظامی هم بخشی از جنگ هیبریدی است. جنگ نظامی نه تنها در نقطه مقابل جنگ هیبریدی قرار ندارد، بلکه بخشی از آن محسوب میشود، به این معنی که ممکن است همزمان از نیروهای کلاسیک نظامی برای پوشش بخشی از ابعاد چند وجهی جنگ ترکیبی به ویژه در حوزه سخت آن استفاده شود. رهبر معظم انقلاب فرمودند در مقابل این تهاجم ترکیبی و دستهجمعی، نمیتوانیم همیشه در موضع دفاعی بمانیم و ما نیز باید در زمینههای مختلف از جمله رسانهای، امنیتی و اقتصادی تهاجم ترکیبی کنیم که در این زمینه اهل فکر و اقدام بخصوص مسئولان، موظف به تلاش هستند
۴-دیپلماسی به عنوان مکانیسمی برای اعمال قدرت نرم در عرصه عمل بخشی دیگر از جنگ هیبریدی است. دیپلماسی یعنی توانایی حضور در جوامع خارجی و اثرگذاری بر اذهان مردم از طریق بهرهمندی از روشهای ارتباط جمعی به گونهای که دولتها و ملتهای دیگر تمایل مثبتی نسبت به کشور به کاربرنده دیپلماسی عمومی در ذهن خود احساس کنند و رفتار خود را بر این اساس سمت و سو دهند.
#ادامه_دارد...
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🎥حتما شما هم از براندازها زیاد شنیدین که "شاه تا دید مردم نمیخوانش، کشور رو واگذار و ترک کرد"! گوشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای شکنجه شدن دختری ۱۵ ساله، پیش چشم مادرش در زندانهای ساواک
برشی از مستند #بانوی_مبارز | بخش سوم
#انقلاب_زنان
@amniatemeli
✅امنیت سیاسی
امنیت سیاسی به معنای تامین آرامش و طمانینه لازم توسط حاکمیت یک کشور برای شهروندان قلمرو خویش از راه مقابله با تهدیدات مختلف خارجی و همچنین تضمین حقوق سیاسی آنان در مشارکت جهت تعیین سرنوشت اجتماعی و سیاسی آن ها می باشد. نظام سیاسی در راستای امکان بخشی و تسهیل مشارکت و دخالت مردم در تعیین سرنوشت خود و جامعه می بایستی امنیت و حضور آزادانه و برابر ایشان را فراهم آورد و هیچکس را به داشتن باور سیاسی خاصی وادار یا بازداشت نکند.
از مهم ترین مسائلی که مستقیماً بر امنیت سیاسی جامعه تاثیرگذار است، نحوه توزیع قدرت و شکل رژیم سیاسی می باشد. نظام سیاسی بسته و مشارکت گریز که تداول قدرت و چرخش نخبگان را بر نمی تابند، فاقد امنیت سیاسی لازم هستند.
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حساسترین مواضع اسرائیل در بانک اهداف جبهه مقاومت
🖥 قسمت دوم
@amniatemeli
#تحلیل_سیاسی
🔺دکتر سبحان محمدی کارشناس و تحلیلگر مسائل بین الملل
✅" تحلیلی پیرامون روابط چین و عربستان سعودی "
🔹 انرژی و سرمایه گذاری، مهمترین اهدافی است که چین در غرب آسیا به دنبال آن است. سفر اخیر رئيس جمهور چین به عربستان را باید متغیری از شرایط جدید بین المللی دانست. این رویداد را میتوان دلیلی مضاعف بر تغییر در نظم سنتی نظام بین الملل تفسیر کرد. عربستان سعودی سالهاست که در حوزه های نظامی، حمل و نقل و توسعه زیر ساخت های انرژی از کمک های چین بهره میبرد و متعاقبا عربستان سعودی هم با حمایت از مواضع چین در قبال مسائلی منطقه ای و داخلی مانند تایوان و سین کیانگ، همچنین سرمایه گذاری ها در چین، به این حمایت ها پاسخ داده است.
🔸اما نکته مهم در تقویت این روابط، مواضع اخیر عربستان سعودی در قبال آمریکا در بحث سیاست اوپک پلاس است. سعودی ها که با درخواست آمریکا مبنی بر افزایش تولید ( در جهت تضعیف موقعیت روسیه در بازار انرژی) همراهی نکردند، به دنبال تنوع بخشی در صادرات خود هستند. از طرف دیگر، چین هم به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت در جهان در قبال عربستان سعودی، قصد دارد این شراکت را ادامه و تقویت کند.
🔹 سفر اخیر شی جین پینگ به ریاض، بخشی از برنامه بزرگ اقتصادی چینیها در قبال غرب آسیاست که سالهای گذشته نیز پیگیری شده است ( برای مثال سفر سال ۲۰۱۶ رئیسجمهـور چین به عربستان و متعاقبا، بازدید بن سلمان از پکن در ۲۰۱۹). چینیها که یک دوره رکود اقتصادی پیرامون پاندمی کرونا رو پشت سر گذاشته اند، علاقه مندند با سرمایه گذاری بیشتر در حوزه های جدید، مسیر و هدف برنامه ریزی شده بلند مدت و بین المللی اقتصادی خود که دچار وقفه ای کوتاه شده است را سریع تر به پیش ببرند.
🔸سایر حوزه های علاقه مندی های مشترک دو کشور عبارتند از :
۱- تکنولوژی های جدید در حوزه انرژی و ارتباطات
۲- پیرامون برنامه " افق ۲۰۳۰" عربستان سعودی، نقش جدی تر عربستان در طرح کمربند و جاده
۳-علاقه مندی عربستان به ارتقاء وضعیت خود در سازمان شانگهای از شریک گفتگو به عضو ناظر
۴- توسعه زیر ساخت های هسته ای عربستان از جمله توان و ظرفیت غنی سازی
۵- حضور جدی تر غیرنظامی چین در خلیج فارس
۶- مواضع سیاسی نزدیک به هم دو کشور در قبال مسائل داخلی و تمایل شورای هماهنگی خلیج فارس به رهبری عربستان به مسأله گسترش روابط با شرق
🔹به نظر می آید بیانیه اخیر پیرامون توافقات راهبردی حضور رئیس جمهـور چین در عربستان بیش از آنکه مخاطب منطقه ای داشته باشد، پیامی بین المللی است، چرا که بسیاری از کارشناسان افزایش حضور چین در غرب آسیا و خلیج فارس را، پیامد مستقیم تیرگی روابط عربستان سعودی و آمریکا میدانند که از زمان حضور بایدن در کاخ سفید تشدید شد.
🔸از سوی دیگر، باید توجه داشت که اعلام مواضع مثبت بن فرحان، وزیر امور خارجه سعودی در حاشیه نشست شورای همکاری خلیج فارس مبنی بر تمایل به تجدید روابط با ایران و دست دراز کردن به سوی تهران را میتوان یک سیگنال ایجابی از سوی این کشور پس از برگزاری نشست های چندگانه گفتگوهای امنیتی ایران و عربستان دانست و این موضوع در کنار حضور اخیر رئیس جمهور چین در ریاض دارای اهمیت است. برخی تحلیل ها به اشتباه سوء برداشت هایی از این همراهی داشتند و آن را نوعی اعلام موضع مشترک در قبال ایران تلقی کردند؛ در حالیکه چین به قطعنامه اخیر حقوق بشر مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران رای منفی داد.
🔹چین شریک راهبردی ایران است. کشوری که در بحبوحه تحریم ها به خرید نفت از ایران ادامه داد و در دوران پاندمی کرونا با کمک های فنی خود، در کنار ایران ایستاد. چین بهتر از هر موجودیت سیاسی دیگری میداند که ظرفیت ژئوپلیتیکی ایران قابل جایگزینی با هیچ کشوری در منطقه نیست.
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🎥حساسترین مواضع اسرائیل در بانک اهداف جبهه مقاومت 🖥 قسمت دوم @amniatemeli
13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حساسترین مواضع اسرائیل در بانک اهداف جبهه مقاومت
🖥 قسمت سوم
وستانیوز
@amniatemeli
✅امنیت فرهنگی
🔹بسیاری معتقدند بحث از امنیت فرهنگی در ذیل موضوع امنیت ملی قرار دارد و یکی از مؤلفههای اصلی آن را تشکیل میدهد. امنیت فرهنگی یکی از مهمترین ابعاد امنیت ملی و به مفهوم آن است که از یک سو فرهنگ جامعه از مؤلفههای عقلایی، واقعبینانه، سازنده، عادلانه، پویا و منطبق با معیارهای مطلوب علمی شکل گرفته باشد و از سوی دیگر فرهنگ و تولیدات فرهنگی جامعه نیز ضمن در امان بودن از خطر تهدیدها، از روند رشد فزایندهای برخوردار باشند.
از منظر اسلامی، امنیت فرهنگی به معنای از بین بردن کلیه تنوعها و تفاوتهای موجود در بین افراد اجتماع در حوزه فرهنگی و یکسانسازی آنها نیست. البته لازم است در هر نظام سیاسی مواظبت شود تا تفاوتها به شکافهای عمیق تبدیل نشوند و این شکافها دائماً میبایستی از حیث عمق و سطح توسط دولتها کنترل شود تا جامعه دچار از هم پاشیدگی نگردد.
از سوی دیگر مقابله با تهاجم فرهنگی در تضمیمن امنیت فرهنگی بسیار مهم است که دارای سه صورت «تحمیل فرهنگی»، «تخریب فرهنگی» و «تهدید فرهنگی» میباشد.
وستانیوز
@amniatemeli
19.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ نبرد موشکی ایران و رژیم صهیونیست از خاک سوریه که باعث عقب نشینی صهیونیست ها و منتهی به درخواست آتش بس توسط آنها شد
صحبت های مرحوم سردار رستم قاسمی، از فرماندهان سابق نیروی قدس: در زمان نبرد های موشکی اسرائیل-ایران درکنار حاج قاسم بودم و وقتی که ما عملیات را شروع کردیم آسمان از نور موشکها روشن شده بود.
این عملیات موجب شد اسرائیل در پیامی از ما درخواست آتش بس کند؛ این اقدامات که دلیلی بر قدرتمند شدن ایران در خاورمیانه بود نتیجه فعالیت های مخلصانه حاج قاسم سلیمانی بود
اما ابزاری که در این عملیات ها استفاده میکردیم، نتیجه تلاش بلند مدت شهید طهرانی مقدم و یارانش بود که باعث اقتدار در جمهوری اسلامی ایران شد.
وستانیوز
@amniatemeli
✅کارت تایوان،در جنگ هیبریدی ایالات متحده
مائو نینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، درباره گنجاندن لایحه کمک نظامی 10 میلیارد دلاری به تایوان به عنوان بخشی از پیش نویس بودجه دفاعی آمریکا، گفت: واشنگتن باید هرگونه روابط نظامی با تایوان و تلاش برای استفاده از این جزیره تاریخی برای مهار چین را متوقف کند.
طرف آمریکایی باید به اصل چین واحد و مفادبیانیه مشترک چین و آمریکا پایبند باشد، محتوای منفی در مورد چین را از لایحه حذف کند، بازی با کارت تایوان را متوقف سازد، از این جزیره برای مهار چین استفاده نکند وتماس نظامی را متوقف کند. این دیپلمات چینی گفت؛همکاری با تایوان و از تضعیف بیشتر روابط چین و آمریکا خودداری کنید."
به یاد بیاورید، واشنگتن با لایحه مجوز دفاع ملی کشور برای سال مالی 2023 به مبلغ 847.3 میلیارد دلار موافقت کرد.رابرت منندز، رئیس کمیته روابط خارجی سنای ایالات متحده، برای گنجاندن لایحه کمک نظامی 10 میلیارد دلاری خود به تایوان، لابی کرده است. گزارش شده است که این کمک، در صورت لزوم، امکان "سرکوب تجاوز" چین را در ابعاد مختلف نظامی فراهم می کند.
همانطور که اغلب اتفاق می افتد، اقدامات واشنگتن در تضاد با سخنان دیپلماتیک نمایندگان آن است. بنابراین، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، در دیدار با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین در اجلاس گروه 20 در اندونزی، بر پایبندی واشنگتن به اصل "چین واحد" تاکید کرد. اما با این حال، تمامی اقدامات مقامات آمریکایی با هدف حمایت از جدایی طلبی تایوان، بازدیدهای تحریک آمیز نمایندگان آمریکایی از جزیره، آموزش نظامی و تخصیص کمک های نظامی است.
آمریکایی ها به بهانه احترام به حقوق بشر و سایر دلایل بشردوستانه به دخالت در امور داخلی کشورهای دیگر ادامه می دهند. در عین حال، اهداف واقعی و اقدامات تفصیلی به هیچ وجه چندان خوب و دیپلماتیک نیستند. دولت آمریکا در پوشش یک "ژاندارم جهانی" تنها میل به هژمونی جهانی خود دارد که به خاطر آن واشنگتن درگیری های بیشتر و بیشتری را در سراسر جهان تحریک می کند و کشورها را تجزیه و تضعیف خواهد کرد.
با این حال، با توجه به پسزمینه جهان در حال توسعه، ظهور جنبشهای فراملی جدید، بازیگران غیردولتی و ظهور قدرتهای جدید، ایالات متحده در حال از دست دادن رهبری جهانی خود در کشورهای دیگر است که کاملآ بلعکس به علاقهمندی و تقویت نظم جهانی، امنیت و رفاه منطقه ای است.
وستانیوز
@amniatemeli
🔹قابی ماندگار از مرحوم سردار علیاصغر زارعی در دوره نهم مجلس شورای اسلامی، پس از تصویب برجام!
@amniatemeli
✅انواع تهدید:
۱) تهدیدات داخلی:
تهدیداتی که دارای منشاء داخلی است ولی ممکن است در امتداد تهدیدات خارجی باشد تهدیدات داخلی تلقی میشود. این تهدیدات شامل تهدیدات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و نظامی امنیتی میباشد.
۲) تهدیدات خارجی:
تهدیداتی که علیه حاکمیت ملی، تمامیت ارضی، امنیت ملی، استقلال و حاکمیت نظام جمهوری اسلامی ایران و حوزههای نفوذ آن است و دارای منشاء خارجی است. تهدیدات خارجی تهدیدات منطقهای و بینالمللی میباشد.
وستانیوز
@amniatemeli
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #گزیده_فیلم | نفسِ گرم شهید دستغیب
🔺 رهبر انقلاب: #شیراز مأمن امامزادگان بزرگوار بود؛ در هیچ نقطهای از کشور به قدر فارس، مرقدِ امامزاده وجود ندارد. معنای این حرف این است که از هر کجا امامزادهها و فرزندان معصومین، یا از جور خلفا میگریختند و یا به امیدِ کمک مردم حرکت میکردند، متوجه شهر شیراز یا شهرهای دیگر استان فارس میشدند.
🔹 آن معنویتی که شخصیتی مثل شهید بزرگوار مرحوم آیتالله #دستغیب مظهر آن معنویت بود، از این خانواده و از این مرکز فیاضِ تمام نشدنی اهل بیت (علیهمالسّلام) سرچشمه گرفته است. این عمق انگیزهی دینی را نشان میدهد.
👈🏻 این نورانیت، شخصیتی مثل شهید دستغیب میسازد و میپروراند و نفَس گرم آن شهید عزیز، در این منطقه این همه دل جوان و جوینده را شیدای معنویت میکند؛ دلهای جوانی که از همان روزهای اول به میدانهای جنگ رفتند.
🗓 سالروز شهادت آیت الله حاج سید عبدالحسین دستغیب
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایران و چین یعنی استعمار ولی عربستان و چین پیشرفت؛ موضع رسانه های فارسی زبان بیگانه در برابر تفاهم نامه ایران و چین و به فاصله یک سال تفاهمنامه بین عربستان و چین
@amniatemeli
✅تهدیدات
🔹تهدیدات به لحاظ جنس، به دو دستهی کلی مادی و معنوی تقسیم شده است. منابع تهدید مادی، منابع قابلدرک در سطح جهان ماده است و مرجع تهدید معنوی، منافع و اصول مرتبط با حیاط طیبه را تشکیل میدهد. تهدید عینی، تهدیدی است که با استفاده از ابزار و منابع قابلمشاهده اعمال میشود؛ به همین دلیل، از وصف عینی استفاده میشود. کاربرد توان نظامی و فشار اقتصادی علیه یک نظامسیاسی که حجم، تعداد، توان تخریبی، وسعت و دامنه آن قابلبراورد و محاسبه است، از مصادیق تهدید عینی است. در تهدید ذهنی تحلیلگران، به آثار و نتایج ذهنی تهدیدات توجه دارند. این بعد از تهدید، مترادفِ عملیات روانی مورد توجه قرار میگیرد.
وستانیوز
@amniatemeli