✅جنگ ترکیبی و ابعاد آن
🔹جنگ ترکیبی به راهبرد نظامی پیچیدهای اطلاق میشود که ترکیبی از نبردهای متعارف، نامتعارف، سایبری، روانی و اطلاعاتی را در خود جای میدهد.
گزارش کنفرانس امنیتی مونیخ در سال ۲۰۱۵ را میتوان به عنوان نقطه عطفی در معرفی مولفههای جنگ هیبریدی به عنوان یک مدل جنگی در عرصه بینالمللی محسوب کرد.
در این نشست بین المللی جنگ اقتصادی، حمله سایبری، جنگ با نیروهای کلاسیک نظامی، جنگهای نامنظم و چریکی، نیروهای ویژه، جنگ اطلاعاتی و تبلیغاتی، حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی و دیپلماسی، به عنوان هشت مولفه جنگ ترکیبی معرفی شده است.
ادامه دارد...
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دانشمندی که استاد شکستنِ تحریمهای هستهای بود!
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅ویژگی های عمومی و راهبردی جنگ آینده: ۱۱- بهره گیری از عملیات گسترده روانی با استفاده از تکنیک ها و
✅ویژگی های عمومی و راهبردی جنگ آینده:
۲۱- استفاده از گروه های تروریستی فراملی و فروملی در محیط قومی-مذهبی
۲۲- خصوصی سازی و استفاده از توان شرکتهای امنیتی در پوشش شرکتهای تجاری
۲۳- شناخت محور بودن (با استفاده از علوم شناسایی) – یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای حفظه الله دشمن شناسی است.
۲۴- هم طراز نبودن
۲۵- نا برابر بودن
۲۶- قابلیت محور بودن
۲۷- بسیج توانمندی و مولفه های قدرت ملی
۲۸- متنوع شدن محیط تهدیدات و نوع عملیات.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرهزینهترین جنگ تاریخ جهان چگونه رقم خورد؟
@amniatemeli
✅اهداف جنگ نرم
🔹برخی از مهم ترین اهداف جنگ نرم به این شرح است:
۱- تغییر ایدئولوژی حاکم.
۲- کاهش مشارکت سیاسی مردم با القای ناکارآمدی حکومت.
۳- تغییر هویت دینی و ملی شهروندان با تخریب پیشینه تاریخی آنان.
۴- دستکاری افکار عمومی در جهت خواسته های خود و علیه نظام حاکم.
۵- کاهش انسجام اجتماعی.
۶- تغییر انسجام سیاسی حاکم.
۷- تغییر ارزش های جامعه و ایجاد استحاله فرهنگی.
۸- ایجاد فرهنگ جدید.
۹- تغییر الگوی سیاسی حاکم.
۱۰- تشدید و تقویت واگرایی قومی.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 بسیار مهم | مستند کامل #علیرضا_اکبری
اعترافات او و توضیحاتش در خصوص نوع رفتار سرویس اطلاعاتی انگلیس / انگار کار روانشناسی ویژه ای کرده بودند تا مرا کامل بشناسند، حتی جزئیات را درباره من میدانستند، مثلا در محل استراحتم باید سه تا ملافه اضافی باشد. آنها همه را در نظر گرفته بودند...
@amniatemeli
✅جنگ نامحدود
🔷دو سرهنگ ارتش چین، به نامهای ، وانگ شیانگ سوئی و چیائو لیانگ معتقدند،فشارهای جهانی بر دولتها و درگیریهای بین آنها در زمره جنگ نامحدود قرار می گیرد.
🔷در تجزیهوتحلیل آن دو چنین مناقشه ای با عنوان «جنگ نامحدود»، مطرحشده است: «تلفیق عالی فناوریها در حوزه سیاست، اقتصاد، اقدامات نظامی، فرهنگ، دیپلماسی و دین که به هم پیوند نزدیک خوردهاند.
🔷در واقع نقاط اتصال هستند و روند بهسوی ادغام حوزههای مختلف بسیار واضح و روشن است. تمامی این موارد ایده محدود کردن جنگ تنها به حوزه نظامی و استفاده از تعداد تلفات در قالب شدت جنایات جنگی را، بیشتر از گذشته منسوخ می کند.
🔷درگیری و جنگ غیرنظامی که عمدتاً ملّی است، قلمروی چندان مشخصی ندارند که بتوان آن را پیشبینی کردودر واقع هیچ وسیله و ابزار تعیین کننده ای وجود ندارد که از آن استفاده کرد و همچنین قلمرو و روشی مشاهده نمی شود که بتوان در هم ترکیب نمود.»
🔷این مفهوم از مزایای ترکیب حوزههای مختلف در قدرت ملّی است و از آنها بهعنوان وسیلهای برای پیگرد قضایی جنگ نیز یاد می کنند.
🔷این دو سرهنگ با افزودن «فرهنگ و دین» به عناصر قدرت ملّی، طعم دیدگاه شرقی را نیز به ارمغان آوردهاند. با توجه به یادداشتهای سردبیر مقاله، کیائو در مصاحبه بعدی اظهار داشته «اولین قاعده جنگ نامحدود این است که در آن هیچ قاعدهای وجود ندارد و هیچچیزی در چنین محیطی ممنوع نیست.»
💢 بی تردیدچنین دیدگاهی بهوضوح فراتر از مفاهیم سنتی و یا کلاسیک جنگ است.
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
32.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥معرفی پهپاد شاهد ۱۲۹
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
🔸تاریخ همواره به ما نشان می دهد که با هر تحول عمده وجدید در فناوری اطلاعات، دوره ای از بی ثباتی بزرگ پیش می آید که اغلب به درگیری های بین المللی منجر می شود.
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ دندانشکن مهمان برنامه به حمایت مجری بیبیسی از سیاستهای جنگطلبانه آمریکا در منطقه!
💢 «علم صالح» تحلیلگر سیاسی در پاسخ به مجری:
🔺 "ایران، آمریکا را در افغانستان، سوریه، عراق و یمن شکست داده است؛ اگر ما این را یک موفقیت نظامی بدانیم که آمریکا در 20 سال اخیر هر جا که خواسته قدرت خودش را اعمال کرده ولی در مورد ایران حتی نتوانسته یک "فشنگ" به سوی ایران شلیک کند، این را میتوان موفقیتی برای ایران تلقی کرد."
@amniatemeli
🔻تهدید ترکیبی یک اصطلاح کلی است که طیف گسترده ای از شرایط و اقدامات از جمله؛«تهدیدهای چندوجهی، کم شدت، جنبشی و همچنین غیر جنبشی، جنگ سایبری، تروریسم، دزدی دریایی، جنایات سازمان یافته فراملی و تکثیر سلاح های کشتار جمعی» در بر می گیرد.
🔸"جنگ ترکیبی" که در تفکر نظامی ایالات متحده در اواسط دهه 2000 میلادی ظهور کرد، استفاده هماهنگ و ترکیبی نظامی (استفاده از زور) و غیرنظامی (تاکتیک های نامنظم، بی نظمی جنایی، اقدامات تروریستی و غیره) را توصیف می کند.
🔹بی شک،دستیابی به "اثرات هم افزایی در ابعاد فیزیکی و روانی تعارض" مهم ترین حوزه جنگ ترکیبی به شمار می رود.
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
28.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تکاورِ محبوب نیروی دریایی ارتش، دریادار حبیبالله سیاری
@amniatemeli
🔻محیط خاکستری،محیطی است که در آن «نه جنگ و نه صلح »معنا پیدا می کند و در واقع در چنین محیطی است که تیرگی و ابهام رقم خورده و موجب عدم تصمیم سازی و تصمیم گیری از سوی مسئولان حاکمیتی می شود.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا نقشه دشمن در قضایای اخیر جامع بود؟
@amniatemeli
#آموزش_سیاسی
✅نظام های حزبی
در کشورهای مختلف ، نظام های حزبی گوناگونی وجود دارد :
نظام دو حزبی
نظام چند حزبی
نظام تک حزبی
الف - نظام های دو حزبی : اولین بار در انگلستان پدیدار شد و سپس رشد پیدا کرد ( الان حزب کار و حزب محافظه کار ) . در نظام های دو حزبی ، حزب سوم یا ائتلاف های موقت نادیده گرفته می شود . برای مثال در انگلستان حزب لیبرال ، اهمیت چندانی در مجلس عوام ندارد یا در ایالات متحده بجز حزب دموکرات و جمهوری خواهان ، بقیه سهم مهمی در قدرت ندارند . همانطوری که بیان شد تقسیم جامعه به دو حزب سبب نادیده گرفتن شدن شمار زیادی از دیگر منافعی می شود که در قلمرو این دو حزب قرار نمی گیرند .
ب - نظام چند حزبی : در اروپا بیشتر رایج است و معمولا هیات وزیران گاها بصورت ائتلافی تشکیل می شوند زیرا هیچ حزبی اکثریت مطلق را بدست نمی آورد . اگر احزاب همچنان در ائتلاف بمانند ، حکومت پایدار خواهد بود . در غیر این صورت حکومت جدیدی موجودیت می یابد . اما در کنار فواید چند حزبی و افزایش مشارکت مردمی ، نظام چند حزبی قوه مقننه کشور را، به محل دسیسه ها و عرصه کشمکش های جناحی تبدیل می کند که می تواند بی ثباتی را به همراه داشته باشد . حتی وجود چنین نظام هایی می تواند مردم را در انتخاب راه حل های مسایل جامعه شان ، سرگردان کند .
پ - نظام تک حزبی : این گونه نظام ها ( یا جبهه متحد احزاب ) در کشورهایی که ایدئولوژی سیاسی بر نظام سیاسی آنها حاکم است ، وجود دارد . به عنوان مثال حزب کمونیست چین . فاینر معتقد است که در نظام تک حزبی ، حزب بودن معنایی ندارد بلکه استبداد مکتبی یا شخصی وجود دارد . در چنین نظام هایی رهبری انحصاری است . مجالس قانونگذاری فقط صورت ظاهری داشته و اپوزیسیون ، سرکوب می شود . البته همه نظام های تک حزبی را نمی توان محکوم کرد . برای مثال ، ترکیه با رهبری اقتدارگرایانه آتاتورک ، شکلی از دموکراتیک را به صحنه سیاست کشاند . یا بسیاری از دولت های در حال رشد در آسیا ، آفریقا و آمریکای لاتین یا نمونه ملموس تر آن کشور چین که به قدرت اقتصادی بالایی دست یافت .
بطور کلی احزاب ستون فقرات دموکراسی هستند، که شاید 7 کارویژه مهم زیر را بتوان برای آنها مترتب دانست :
1 - گزینش نامزدهای انتخاباتی
2 - تدوین سیاست های عمومی
3 - انتقاد از حکومت
4 - آموزش سیاسی
5 - واسطه میان مردم و حکومت
6 - تسهیل در امر حکومت پارلمانی
7 - گردآوری همفکران
احزاب می توانند استبداد قوه مجریه را مهار کرده و کشور را از آشوب نجات دهند . اعتبار قوه مقننه را افزایش داده و بین ارگانهای حکومت هماهنگی ایجاد کنند . آموزش سیاسی را در جامعه بسط داده و روحیه انضباط را رواج دهند . در عین حال و با دارا بودن منافعی که احزاب برای یک نظام سیاسی و کشور دارند ، نقایص بسیاری بر کارکرد احزاب ( فارغ از تک یا دو یا چند حزبی بودن ) وارد است :
الف - منافع حزب به منافع مردم ترجیح داده می شود .
ب - فرقه گرایی و تفرق حاصل و وحدت میان جامعه تضعیف می شود .
پ - افراد با استعداد و شایسته حزب مخالف نادیده گرفته می شود .
ت - ریاکاری ، دو رویی ، تملق و چاپلوسی و از همه مهمتر دروغ در جامعه افزایش می یابد .
ث - مسئولیت ها ممکن است به گروهی واگذار شود که شعارهای جذابتری می دهند .
ج - اتلاف پول و فرصتی برای فرصت طلبان است .
چ - جامعه در معرض بمباران مطالب و خبرهای نادرست از سوی حزبی می شود که از منابع مالی و اسپانسرهای قوی تری برخوردار است .
اگر جامعه از آموزش سیاسی و آگاهی عمومی مطلوب تری برخوردار باشد ، در این صورت معایب نظام های حزبی تا حد زیادی رفع و این جزء ضروری و جدایی ناپذیر دموکراسی، می تواند برجای بماند.
منبع : بنیادهای علم سیاست — عبدالرحمن عالم
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
هدایت شده از غرب آسیا
⭕️راه اندازی کانال فراخط
🔹 بنابر درخواست مکرر مخاطبین وستانیوز، رسانه فراخط(وستانیوز) برای بررسی تحولات داخلی کشور راهاندازی شد.
🔺این رسانه چالش های مختلف سیاسی، اجتماعی،فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و ... کشور را با نگاه جدید منعکس و بررسی می کند.
🔺فراخط آماده پذیرش و بررسی چالشهای شهر و محل زندگی شماست.
🔴 فراخط همیشه برخط
https://eitaa.com/joinchat/1482555655Cba3643e10d
✅جنگ هیبریدی، ترکیبی از ابزارهای نظامی و غیرنظامی و همچنین مخفیانه و آشکار، مانند: «اطلاعات نادرست، حملات سایبری، اجبار اقتصادی، قانون، فساد، و نیروهای نامنظم و منظم» است.
▪️روش های ترکیبی برای محو کردن مرزهای بین «جنگ و صلح» مورد استفاده قرار می گیرندو آنها تلاش می کنند تا نهادها و جمعیت های هدف را برای دستیابی به اهداف استراتژیک تضعیف کنند.در حالی که این نوع تهدیدات هرگز جدید نیستند، پیشرفت های فناورانه و افزایش ارتباط جهانی اخیراً سرعت، شدت و دامنه آنها را افزایش داده است.
▪️بی شک برای مقابله موثرتر با تهدیدات ترکیبی آینده از سوی سایر بازیگران دولتی و غیردولتی، جامعه جهانی باید آمادگی لازم و چند دامنه ای داشته باشد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نام بردن از سردار سلیمانی ممنوع، توهین به رهبری مجاز!
🔹چرا اینستاگرام اهانت به رهبری را مجاز اعلام کرد؟
@amniatemeli
✅مذاکره مستقیم؛ هدف جنگ هوشمند
🔸این رویکرد با هدف منزوی سازی، متقاعدسازی، تصاعد فشارها، اجماعآفرینی، الزامسازی ومشروعیتزدایی پیگیری میشود. این امر شرائطی را بهوجود میآورد که ایران را در موقعیت چانهزنی از موضع ضعف قرار دهد و باتوجه بهاینکه جامعهی ایران واجد یک نظام اجتماعی مردمگراست و مشروعیتش براساس حمایتهای مردمی و بسیج گروههای اجتماعی است آمریکا تلاش میکند افکارعمومی را متقاعد کند که سیاست مقاومت و پایداری در برابر غرب پرهزینه و مخاطرهآمیز است و بهناچار باید رفتار خود را در جهت کاهش تنش با غرب و آمریکا و تطبیق با قواعد حاکم بر نظام بینالملل تنظیم نماید و همچنین حوزهی نخبگی و مسئولین جمهوری اسلامی ایران را متقاعد نماید که راهبرد مقاومت وایستادگی در برابر غرب و آمریکا غیرمنطقی است و باید تجدیدنظر نمود و با توجه بهاینکه وضعیت و شرائط بحرانی است، باید رفتار خود را براساس الگوهای رفتاری همکاریجویانه وتعاملگرایانه و مذاکرهی مستقیم تنظیم نماید.
🔹بنابراین دراین دوره استراتژی جنگ هوشمند در دستور کار قرار میگیرد که فراتر از جنگ نرم است و smart war محور اصلی استراتژی اوباما دربرخورد با ایران قرار می گیرد و این باعث میشود ادبیات آنها در یک فضای غیرتهاجمی قرارگیرد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غلامرضا تختی چگونه جهانپهلوان ایران شد؟
@amniatemeli
✅محورهای جنگ هوشمند:
1- کاربرد دیپلماسی اجبار
2- متنوعسازی تهدیدات(متنوعسازی گفتمان تهدید)
3- استفاده ازسیاست کنترل و موازنه (check and balance)
4- فعالسازی خطوط گسل در سه سطح داخلی، منطقهای و بینالمللی
5- استفاده از الگوهای فریب واغوا
6- استفاده از تضادهای هویتی(قومی- مذهبی و…)جهت گسترش جدالهای فراگیر اجتماعی
7- استفاده از شکاف نخبگی برای تصاعد درگیری
8- تصویرسازی وارونه
9- ایجاد خصومتهای تصاعد یابنده
10- مداخلهی پنهانی اما هوشمند با مساعدت عناصر واسط درجهت تهدیدانگاری یا امنیتی کردن برنامه ها و فعالیتهای توسعهگرا
11- استفاده از مکانیسم بحرانسازی (هویت، اعتماد، مشارکت، مشروعیت) برای سازماندهی نافرمانیمدنی با استفاده از ساز و کارهای رسانهای ونرم افزاری (آشوبگری وآشوبسازی) یعنی تبدیل فرصتهای امنیتساز، نظیرانتخابات به چالشهای امنیتی
12- مدیریت ادراک نخبگان از طریق ایجاد ادراک نادرست و غیرواقعی برای ابتلاء درخطای محاسباتی استراتژیک
13_ برجستهسازی تهدیدات ترکیبی به صورت تقسیم کار
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کمتر از ۱۰۰ ثانیه تا شناختِ خواجه نصیرالدین طوسی!
@amniatemeli
🔹عدل علی با هک ایمیل نازنین بنیادی به بیش از 58 هزار ایمیل او از سال 2001 دسترسی پیدا کرده است. بخش حائز اهمیت این ایمیل ها در بازه 2019 تا 2021 بوده که حاکی از اوج گرفتن فعالیت های وی در حوزه حقوق بشر به ویژه حقوق زنان ایران و روابط او با وزارت خارجه بریتانیا و مقامات آمریکایی است. طی بررسی های صورت گرفته، به طور میانگین، بنیادی سالانه 2500 ایمیل را رد و بدل کرده اما به یکباره در بازه 2019 تا 2021 این عدد به 5000 ایمیل در سال افزایش یافته و درکل از 58 هزار ایمیل، 10 هزار ایمیل فقط مربوط به این بازه است که نشان دهنده بازیچه شدن بنیادی و جذب او توسط سرویس های اطلاعاتی غرب در راستای برنامه براندازی حکومت ایران است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #ببینید
🔻گفتوگوی آناج با نورالدینشیرین، مدیر شبکه KUDÜS TV ترکیه: (قسمت اول)
📌حاج قاسم؛ معلم و فرمانده آزادی قدس بود
📌مردم ترکیه در شخصیت او عزّت اسلام و مجاهدانش را دیدند
📌شهید سلیمانی در جبهه مقاومت بُت مستکبرین را شکست
@amniatemeli