✅ویژگی های جنگ در عصر پست مدرن
🔹جنگ دیگر وجود ندارد؛ اما تقابل، درگیری و مبارزه بدون شک در سراسر جهان ادامه دارد.وجود چنین طبیعت پايداری از خصوصیات بارز درگیری های قرن بیست و یکم است که آن ها را کاملا از قرن های گذشته جدا می سازد.
🔸جنگ ها دیگر اعلام نمی شوند و با شروع آن ها شاهد یک الگوی ناآشنا و غافلگیرانه از آن ها هستیم.
@amniatemeli
✅ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار نخبگان: با همهی اعتقاد و با قابلیت اثبات عرض میکنم با انقلاب اسلامی زمینه برای نخبهپروری فراهم شد/ واقعا باید از دانشگاهیها تشکر کنیم که نگذاشتند محتاج غربیها بمانیم
🔻برای اینکه نخبه بتواند آن استعداد ذاتی را بروز بدهد و فرصت تلاش پیدا کند، زمینه لازم است؛ گاهی نخبه هست و آمادگی کار هم دارد اما زمینه برایش فراهم نمیشود. این زمینه در دوران طاغوت وجود نداشت، اگر هم بود خیلی جزو سیاستهای رسمی طاغوت نبود، زمینه وجود نداشت. خیلیها بودند دارای استعدادهای خوب، آمادهی تلاش هم بودند، اما توی سرشان میزدند. من چون از اول انقلاب در مجموعهی دانشجویی و دانشگاهی و دانشگاه تهران و دانشگاههای دیگر حضور داشتم با استاد و با دانشجو و اینها دائم نشست و برخاست داشتم، من این را با همهی اعتقاد و با قابلیت اثبات عرض میکنم، با انقلاب اسلامی زمینه برای نخبهپروری فراهم شد.
🔹 اولاً توسعهِی دانشگاهها؛ شما ببینید کجای کشور الان دانشگاه ندارد؟ همهجای کشور دانشگاه هست.
🔹 بعد هم دانشگاهیان، گسترش دامنهی دانشگاهی چه دانشجو چه استاد. حدود بیست و پنج برابر دانشجویان کشور رشد پیدا کردهاند، بیست و پنج برابر. خیلی است. سالهای اول انقلاب همان سالهای حدود ۵۹، ۶۰ آنطور که در ذهنم هست حدود ۵۰۰۰ استاد هیئت علمی در کشور بود. الان بیش از ۱۰۰ هزار است.
🔺 این توسعهی علم در کشور خیلی چیز باارزشی است. جزء زمینههای نخبهپروری یکی این است. یعنی واقعاً باید تشکر کنیم از خود دانشگاهیها؛ دانشگاهیهای ما نگذاشتند که ما محتاج غربیها بمانیم. ۱۴۰۱/۷/۲۷
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار نخبگان: با همهی اعتقاد و با قابلیت اثبات عرض میکنم با انقلاب اسلام
✅ نخبگان دانشگاهی ما مایهی آبروی ایران شدند / ساخت رباتهای انساننما در دانشگاه تهران مهم است / میگفتند تصاویر پهپادهای ایرانی فتوشاپ است! حالا میگویند که پهپادهای ایرانی خیلی خطرناک است
🔻بدون مبالغه باید بگوییم نخبگان دانشگاهی ما مایهی آبروی ایران شدند. شما نسلِ جوانِ نخبگان هستید. قبل از شما هم نخبگان زیادی، نسلهای قبل از شما، در این چهل سال وجود داشتند که آبرو دادند به کشور. در هر مسئلهای دانشمندان ما ورود کردند و متمرکز شدند، کاری کردند که در محافل علمی جهان مورد تحسین واقع شد. حالا من چند نمونهاش را اینجا بگویم که البتّه همهی شما هم میدانید:
🔹 تحقیقات و دستاوردهای پژوهشگاه رویان؛ نه فقط در مسئلهی سلولهای بنیادی، در شبیهسازی حیوان زنده، این در دنیا یک چیز کمیابی بود، این اتّفاق افتاد.
🔹 انتقال ماهواره به فضا. این مال چند کشور است. همهی کشورها این را ندارند. خیلیها ماهواره در فضا دارند، ولی مال خودشان نیست، خودشان پرتاب نکردند. آنهایی که خودشان پرتاب میکنند تعداد معدودی کشورند. ما البتّه عقبیم، امّا پرتاب کردیم، توانستیم، رفتیم. دانشمندان ما متمرکز شدند.
🔹 ساخت رباتهای انساننما در دانشگاه تهران مهم است.
🔹 دستاوردهای بنیادین در صنعت هستهای؛ ما به مسائل بنیادین در صنعت هستهای دست پیدا کردیم. ما دنبال سلاح و بمب اینها نمیرویم امّا خود این صنعت خیلی برکات دارد. ما توانستیم دست پیدا کنیم.
🔹 ساخت تجهیزات پیشرفتهی موشکی و پهپادی که چند سال پیش از این وقتی که عکسهایش منتشر میشد، میگفتند این فتوشاپ است. حالا میگویند که پهپادهای ایرانی خیلی خطرناک است. چرا به فلان کس میفروشید، به فلان کس میدهید.
🔹 ساخت واکسن های پیچیده به خصوص واکسن کرونا و امثال اینها.
🔺 خب اینها کارهایی است که نخبهی ایرانی انجام داده. این برای کشور آبروست.۱۴۰۱/۷/۲۷
@amniatemeli
35.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنگ شناختی و روش صحیح مقابله با آن
🔹جنگ شناختی جنگی است که در آن شناخت انسانها نسبت به وقایع پیرامون خود مورد هدف قرار میگیرد.
🔸دراینبین خطرناکترین بخش این جنگ، تلفات انسانی آن است که علاوهبر از دست دادن نیروی انسانی، سبب میشود تا فرد با تمام اطلاعات و منابع شناختی خود به خدمت نیروهای مهاجم درآید.
🔹بههمیندلیل روش صحیح مقابله با تهاجمات دشمن در جنگ شناختی، افزایش سطح اطلاعات و اقناعسازی عمومی در سطوح گسترده است.
@amniatemeli
✅قدرت نرم
🔹قدرت نرم توانایی بدست آوردن از طریق مجذوب کردن می باشد.این کار از طريق جذابیت های فرهنگی، ایده های سياسی و اقتصادی صورت می گیرد. زمانی که سیاستهای ما در چشم دیگران مشروعیت دارد قدرت نرم ما تقویت شده است.
🔸 در واقع زمانی که شما دیگران را وادار می کنید ایده های شما و آنچه شما می خواهید را بپذیرند بدون اینکه برای این کار هزینه زیادی صرف کنید، در آن صورت شما از قدرت نرم استفاده کرده اید.
🔹اساس قدرت نرم در ارزش ها، فرهنگ و نحوه رفتار با هر کشور در سطح ملی،منطقه ای یا بین المللی و ایجاد حس مشروعیت برای اهداف بینالمللی یک کشور نهاده شده است.
🔸قدرت نرم توانایی بدست آوردن چیزی است که می خواهیم با جذب و اقناع سایرین جهت تحقق اهداف خود احصاء کنیم.اساسا این نوع قدرت با قدرت سخت متفاوت است به جهت اینکه ارزان تر و کاراتر از اجبار است.
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥✅امنیت سایبری چیست؟
@amniatemeli
19.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥✅حراست از امنیت ملی؛ مسئولیت اصلی و افتخار آمیز نیروهای مسلح
@amniatemeli
✅تهدیدات امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران
🔹تهدیدات نظامی-اطلاعاتی
۱-جنگ و نبرد نظامی با خاستگاه برون مرزی
۲-جنگ و نبرد نظامی با خاستگاه درون مرزی
۳-ترور و تروريسم
۴-تهدیدات سایبری در حوزه نظامی و اطلاعاتی
۵-جاسوسی و نفوذ اطلاعاتی
۶-تسلیحات هسته ای و سلاح های نامتعارف
🔸تهدیدات اقتصادی-اداری
۱-بحران های ناظر بر فضای اقتصاد کلان
۲-جاسوسی اقتصادی و صنعتی
۳-فسادهای اقتصادی و اداری
۴-وابستگی اقتصادی
۵-تحریم ها و انزوای اقتصادی
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥✅یکی از ابرازهای قدرت امنیت ملی
@amniatemeli
سرو است و به ایستادگی متهم است
از شش جهت آماج هزاران ستم است
شعرم همه ارزانی این یک مصراع:
جمهوری اسلامی ایران، حرم است
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅تهدیدات امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران 🔹تهدیدات نظامی-اطلاعاتی ۱-جنگ و نبرد نظامی با خاستگاه برون
🔹️تهدیدات فرهنگی سیاسی
۱-گروه های معاند سیاسی
۲-بحران های ناشی از فناوری های جدید
۳-بحران هویت
۴-آسیب های اجتماعی
۵-بحران های قومیتی و مذهبی
۶-بحران های حوزه علم و فناوری های نوین
🔸تهدیدات منابع-محیطی
۱-بحران آب
۲-بحران خاک و زمین
۳-بلایای طبیعی
۴-بحران های زیست محیطی
۵-بحران های مربوط به منابع تجدید ناپذیر
۶-بحران مربوط حوزه سلامت عمومی
۷-بحران جمعیت
42.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مقام معظم رهبری(حفظکم الله):
🔹جنگ ترکیبی(هیبریدی) دیکتاتوری رسانه ای و جهاد تبیین
@amniatemeli
33.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥✅چرا وضعیت ایران در منطقه به نسبت سایر همسایگان ویژهتر است؟
🔹وضعیت ایران در نظام بینالملل تدافعی است!
🔸️دکتر ابراهیم متقی، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران: افکار عمومی ایران نظام بینالملل را خوب میشناسد و نسبت به آن یک درک دقیقی دارد، شرقشناسان مفهوم گزنوفوبیا را درباره ایران و نظام بینالملل به کار میگیرند یک نوع بیگانه هراسی. اما باید به ریشههای این بیگانه هراسی که در بستر تاریخ جای دارد توجه کرد.
🔹برخی فکر میکنند جمهوری اسلامی نگاهش، یک نگاه تعارضی خصومتی است، اتفاقا رفتار جمهوری اسلامی در عرصه بینالملل به واقعیت ایرانی بیشتر تطبیق دارد.
🗂منبع: برنامه شیوه/ شبکه ۴
وستانیوز
@amniatemeli
✅امنیت سیاسی
🔹تهدیدات سیاسی به مشروعیت داخلی واحد سیاسی که عمدتا به ایدئولوژی ها و دیگر اندیشه های سازنده و موضوعات تعریف کننده ی دولت و شناسایی دولت از سوی جهان خارج و مشروعیت خارجی باز می گردد.تهدیدهای خارجی لزوما متوجه حاکمیت نیستند؛بلکه می توانند مشروعیت ایدئولوژیک-یعنی ستون داخلی آن را نشانه روند.
@amniatemeli
هدایت شده از غرب آسیا
🔴برای درخواست عضویت در تیم خبرنگاری افتخاری خبرگزاری وستانیوز فرم زیر را پر کنید.👇
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvQlcjnBMNAdrRZLelFieGCu6jICEq_uuk59SF9oMUSrC-Jg/viewform?usp=sf_link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥✅نماهنگ| مایه آبروی ایران
🔹مروری بر اشاره اخیر رهبر انقلاب اسلامی به چند دستاورد علمی برجستهی دانشمندان و نخبگان ایرانی
وستانیوز
@amniatemeli
✅منطقه
🔹اساسا منطقه به مجموعه ای از کشورها گفته می شود که در یک حوزه جغرافیایی قرار دارند. این کشورها دارای روابط متقابل ارگانیک بوده بنابراین هرگونه تحول،تغییرات اجتماعی و سیاسی در یکی از آنها بر سایر کشورهای منطقه نیز تاثیرگذار است.
@amniatemeli
✅منطقه گرایی Regionalism
🔸در ادبیات علم روابط بین الملل منطقه گرایی هنگامی به کار می رود که دولت های واقع در یک منطقه جغرافیایی که دارای علائق و سلایق مشترک هستند. از طریق سازمان های منطقه ای با یکدیگر همکاری نظامی-اطلاعاتی، سیاسی و اقتصادی داشته باشند.
@amniatemeli
✅جنبش مردمی نخجوان اعلام موجودیت کرد
🔸گفته می شود خیزش های مردمی در نخجوان با اعلان موجودیت جنبش نخجوان ایران خواستار الحاق نخجوان به ایران شدند .
🔹این جنبش فساد مجلس محلی این منطقه و ظلم مقامات آن به مردم این منطقه را عامل درخواست جدایی خود از آذربایجان اعلام کردند.
وستانیوز
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅جنبش مردمی نخجوان اعلام موجودیت کرد 🔸گفته می شود خیزش های مردمی در نخجوان با اعلان موجودیت جنبش نخ
جنبش مردمی نخجوان برای پیوستن به سرزمین مادری یعنی ایران
این جنبش که شبکه سحر تلویزیون ایران به آن اشاره میکند مدتهای مدیدی است که وجود دارد اما به دلایل مختلف اشارهای به آن نمیشود که خود بیشتر دلیل سیاسی امنیتی دارد. با این حال پس از اتفاقات منطقه جنبش بازگشت به ایران یک بار دیگر خود را نشان داد و به این ترتیب آنهایی که فکر میکنند میتوانند با امنیت ملی دیگران بازی کنند حواسشان باشد که دلهای بسیاری در منطقه با ایران و سرزمین مادری است.
مسئله بازگشت نخجوان به ایران نه باید در همین حد نگه داشته شود و باید به صورت کامل مورد حمایت سیاسی، امنیتی، نظامی و حتی مالی ایران قرار بگیرد چرا که نخجوان باعث خواهد شد که هم اوهام پیوند دنیای فاسدان به هم بخورد و هم خواب آشفته صهیونیستها برای دستکاری در مرزهای دیگران. البته یک اتفاق مهم دیگر هم میافتد و آن نیز گسترش مرزهای ارتباطی کشورمان با جمهوری ارمنستان است. اعلام خبر موجودیت این جنبش یک روز پس از سفر وزیر امور خارجه به ارمنستان و افتتاح کنسولگری کشورمان در قاپان خود پیامی مهم برای کسانی دارد که فکر میکنند دست ایران در برابر آنها بسته و کوتاه است.
وستانیوز
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
جنبش مردمی نخجوان برای پیوستن به سرزمین مادری یعنی ایران این جنبش که شبکه سحر تلویزیون ایران به آن
#تحلیل_کوتاه
✅با توجه به ظهور چند جانبه گرایی در نظام بین الملل و انتقال آرام و گام به گام قدرت از آتلانتیک(افول غرب) به پاسفیک همچنین به جهت اینکه کشورهای منطقه اعم از کشورهای وابسته خلیج فارس و برخی کشورهای قفقاز به ویژه مهمترین کشور آن یعنی آذربایجان وابسته به جبهه غرب هستند این انتقال قدرت در نظم کنونی وظهور کشورهایی که پس از ۴ دهه با تنهایی استراتژیک توانستند با تکیه بر ظرفیت های داخلی نه تنها یک قدرت منطقه ای محسوب شوند بلکه عملا درصدد بکارگرفتن ابزارهای خود در کشورهای فرامنطقه ای هستند مانند جمهوری اسلامی ایران و دیگر نکته اینکه برخی از این قومیت هایی که جزء ایران تاریخی محسوب می شوند ن ایران کنونی و در کشورهایی هستند که نسبت به ایران کنونی بسیار ضعیف و وابسته می باشند عملا با پیشرفت و توسعه قدرت سخت ایران کنونی در منطقه و فرامنطقه ای دچار یک نوع بی هویتی شده اند که معتقدند کشور کنونی شان با وابستگی منجر به این وضعیت شده است و با مشاهده قدرت ایران کنونی در منطقه و برگزاری رزمایش های نظامی اخیر در کنار رود ارس از این وضعیت کنونی شان سردرگم اند و معتقدند با پیوستن با پیوستن به ایران کنونی وضعیت آنها به نسبت الان قطعا تغییر خواهد کرد و پس از این جنبش مردمی شاهد شکل گیری جنبش های مردمی بیشتری از این قبیل خواهیم بود.
وستانیوز
@amniatemeli
16.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥✅باسلبریتی ها باید چه کرد؟
🔸دکتر احسان شاه قاسمی
🔹نشست مجازی آزادراه
🔺تاملی بر سياست و رویکرد جمهوری اسلامی در قبال پدیده سلبریتیزم
@amniatemeli
✅جنگ نفوذ دیجیتال در رسانه های اجتماعی
🔸بسیاری از کمپین های نفوذ دیجیتال روسیه به طور مستقیم ایالات متحده را هدف قرار داده اند. به عنوان مثال، در 8 ژوئن 2016، یکی از کاربران فیس بوک که خود را ملوین ردیک، مردی از خانواده هریسبورگ، پنسیلوانیا می نامد، پیوندی به DCLeaks.com ارسال کرد و نوشت که کاربران باید "حقیقت پنهان در مورد هیلاری کلینتون، جورج سوروس و دیگر رهبران ایالات متحده " را بررسی کنند.
🔹عکس پروفایل "ردیک" مردی میانسال را با کلاه بیسبال در کنار دختر خردسالش نشان می داد. اما سوابق پنسیلوانیا هیچ مدرکی دال بر وجود ردیک نبود و عکس با تصویر مردی ناآگاه در برزیل کاملاً مطابقت داشت. کارشناسان اطلاعاتی ایالات متحده بعدا "با اطمینان بالا" اعلام کرد که سایت افشاگر DCLeaks یک وب سایت خبری جعلی است که توسط آژانس اطلاعات نظامی روسیه ایجاد شده و علیه مقامات ارشد آمریکا به کار گرفته شده است. هر کسی که خود را به عنوان ردیک معرفی می کرد، احتمالاً یک عامل روسی بود.
🔸ژنرال اچآر مکمستر مشاور امنیت ملی وقت در 2 آگوست 2017، ازرا کوهن وتنیک را از سمت خود به عنوان یک مقام ارشد اطلاعاتی در شورای امنیت ملی برکنار کرد. کوهن واتنیک از حامیان بسیار سرسخت ترامپ بود و برکناری او به دنبال خروج سایر حامیان ترامپ از شورای امنیت ملی در هفتههای گذشته انجام گرفت.بعد از ظهر همان روز، حداقل 11 حساب کاربری مختلف توییتر که خود را آمریکایی نشان می دادند، اما توسط روس ها برای آژانس تحقیقات اینترنت در سنت پیترزبورگ اداره می شدند، پیامی را توییت (و بازتوییت کردند) و از ترامپ خواستند که مک مستر را از سمت مشاور امنیت ملی اخراج کند. در میان آنها حساب توییتر TEN_GOP @ بود که ادعا میکرد «توئیتر غیررسمی جمهوریخواهان تِنسی» است.
🔹این حساب دنبال کنندگان خود را تشویق کرد که "اگر فکر می کنید مک مستر باید برود" بازتوییت کنند و بسیاری از 140000 دنبال کننده دارای حساب های "ربات" خودکار بودند که سپس به طور خودکار پیام را بازتوییت می کردند.نتیجه مورد نظر این تلاش این بود که پلتفرم رسانه های اجتماعی را با این تصور ذهنی پر کنند که زمینه حمایت از اخراج مشاور امنیت ملی ایالات متحده ژنرال سابق ارتش اکه هم جمهوری خواهان و هم دموکرات ها احترام زیادی برای او قائل بودند در حال ایجاد است.
@amniatemeli
20.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅جنگ های ترکیبی شبکه محور با تجهیزات بدون سرنشین
وستانیوز
@amniatemeli
✅امنیت عمومی
🔸امنیت عمومی عرصه ای است که بازیگر تعیین کننده آن دولت و نهادهای رسمی می باشند که به عنوان مدعی العموم با رفتارهای خلاف قانون مبارزه می کنند.
🔹هدف امنیت عمومی حفظ جان، مال و شئونات افراد و مقابله با جرایم و آسیب های اجتماعی و نیز برقراری نظم و قانون است.امنیت عمومی به واسطه جرایم و اختلالاتی چون سرقت،قتل،تبهکاری،قاچاق کالا و خرید فروش مواد افیونی و نیز از طریق آسیب های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق،خودکشی،قانون گریزی،بی اعتمادی،دزدی،فحشا و... مختل می شود.متولیان امنیت عمومی از یک سو با جرایم مقابله می کنند و از سوی دیگر، در زمینه پيشگيري از آسیب پذیری می کوشند.
@amniatemeli
22.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «سلام فرمانده» در نیجریه
✅نسخه جدید سرود «سلام فرمانده» به زبان هوسایی در اجتماع کودکان نیجریهای اجرا شد.
@amniatemeli
✅امنیت فردی
🔹امنیت فردی به صیانت از خود(نه جمع) در مقابل خطرات معطوف به فیزیک و حیات او و نیز حمایت فرد در پیگیری حقوق فردی اش توجه دارد.
🔸هر فرد انسانی پیش از آن که عضو گروهی باشد یا تابع یک دولتی باشد در زمینه رفع نیازهای جسمی و ابراز ملاحظات فکری خود دغدغه هایی دارد که مفهوم امنیت فردی در پی آنهاست.در همین چارچوب امنیت فردی دل مَشغول حق حیات،حق آزادي بیان و حق مالکیت فرد است.
🔹️امنیت فردی هنگامی تامین می شود که:
۱-حقوق پایه ای و حیاتی او به رسمیت شناخته شود و این رسمیت در قالب منشو ملی یا قانون اساسی اعلام عمومی می شود.
۲-دفاع از حقوق اساسی مصرح در قانون، به صورت نهادینه و از طریق ساختارها صورت پذیرد و تحت الشعاع علایق و سلایق شخصی،حزبی و فکری قرار نگیرد.
۳-نهادها و نیروهای حراست کننده از حقوق اساسی افراد، باید پاسخگو باشند.
@amniatemeli
✅مراقب بازی غربیها باشیم (قابل توجه فعالان رسانهای و مجازی) /1
🔹این روزها رسانههای غربی – صهیونیستی به شکلی عجیب در حال تمرکز بر حملات پهپادی ارتش روسیه به زیرساختهای نظامی و اقتصادی ناتو در اوکراین هستند. در روزهای نخست شروع این حملات با توجه به ذهنیت خاص غربیها که هیچکس را جز خود آدم حساب نمیکنند (به سخنان سخیف جوزپ بورل مراجعه کنید!) و هیچ ساختهای را جز آنکه از زیر دست خودشان خارج شده باشد قبول ندارند تلاش کردند تا این حملات پهپادی را با پروپاگاندای رسانهای و زیرسوال بردن عملکرد آنها ناچیز جلوه داده و به نوعی امیدوار باشند که این حملات گذرا، محدود و ناچیز است.
🔸اما هر چه زمان گذشت نه تنها این حملات پهپادی گستردهتر، اثرگذارتر و دقیقتر شد بلکه روسها از پهپادهای جدیدتر هم رونمایی کردند و کار تا جایی پیش رفت که در یک روز نیروی هوایی ارتش اوکراین سه فروند جنگنده خودش را که برای مقابله با حملات این پهپادها از زمین برخواسته بودند از دست داد. در ضمن اینکه این پهپادها از رینگهای پدافندی چندلایه و بسیار قدرتمند شهری مانند اودسا و کییف هم دهها بار عبور کرده و اهداف خود را با دقت بسیار منهدم کردند. این مساله برای سران ناتو بسیار ناخوشایند بود و دنبال راه چارهای برای آن بودند.
🔹هر چند آنها به لحاظ رسانهای روسها را مسخره میکردند که چون تکنولوژی لازم را ندارد به سراغ خرید پهپاد از ایران رفته است، اما خودشان هم به شدت مورد تمسخر قرار گرفتند چرا که باوجود حضور چندین مدل سامانه پدافندی، جنگال و پرواز 24 ساعته هواپیماهای جاسوسی و شناسایی توفیق چشمگیری در هدف قرار دادن این پهپادها به دست نیاورده و آنها با تغییر فرمانده عملیات ارتش روسیه در اوکراین، با شدت، قدرت و تعداد بیشتری وار عمل شده و شهرهای بزرگ اوکراین را به شهر ارواح تبدیل کردند، موضوعی که با تبلیغات رسانهای و ادعای منهدم کردن 80درصدی پهپادها قابل پوشش نبود.
🔸انتشار خبر فروش موشکهای بالستیک تاکتیکی توسط ایران به روسیه، غربیها را دچار جنون مضاعف کرد. ایجاد بلوا در ایران که قرار بود با رسیدن به یک نتیجه مشخص به عنوان «ارزش افزودهای برای معامله» بر سر همکاری ایران و روسیه مورد استفاده قرار بگیرد، شکست خورد و پروژه نفوذ نظامی در شمالغرب و جنوب شرق کشور با هوشیاری و عملیات به موقع و البته مهر ایزدی در نطفه خفه شد؛ بنابراین غرب هیچ ابزار جدی و جدیدی برای اینکه طرف ایرانی را تحت فشار قرار دهد تا دست از همکاری نظامی و دفاعی با روسها بردارد، در اختیار نداشت.
🔹غربیها که در طول چند دهه گذشته با اینکه آنچه ایران به عنوان دستاورد نظامی میگوید یک بلوف رسانهای و تبلیغاتی است تا مانع از حمله احتمالی به خاک خود شود، در طول سه سال گذشته به عینه این قدرت نظامی را لمس کرده و واقعی بودن آن را بیشتر درک کرده بود، اما همه تلاش خود را به کار میبست تا مانع از همهگیر شدن و همهفهم شدن این قدرت برای مردم کره خاکی شود. حمله به عین الاسد و انهدام دقیق تاسیسات نفتی سعودیها سیلی دردناکی بود که غربیها را به حقیقت قدرت نظامی ایران بیش از پیش آشنا کرد.
🔸هر دوی این عملیاتها نقاط عطفی در مباحث نظامی و جنگی بودند. اصابت فقط 11 موشک به عین الاسد (البته گفته میشود تعداد بیشتر بوده است) و حمله 10 فروند پهپاد و 7 فروند موشک کروز به تاسیسات نفتی سعودی در ابقیق و خریص اساس نبردهای آینده را تغییر داد و مشخص شد که نبردهای آینده صرفاً هواپایه و با استفاده از جنگنده و بمبافکن صورت نخواهد گرفت و تجهیزات جدید با پشتوانه فکری نو و ابتکاری توسط ایرانیها پا به عرصه گذاشته که قرار است در یک نبرد نامتقارن صحنه نبرد را در کمتر از چند ساعت عوض کند. همین درک از این توانمندی بود که وحشت تحویل احتمالی موشکهای ایرانی به روسیه، خواب سران ناتو را آشفته کرد.
🔹اگر شانس هدف قرار دادن پهپادها را فقط 30 درصد در نظر بگیریم، توان مقابله با موشکی مانند ذوالفقار که بیش از 8 ماخ سرعت پیمایش دارد و بیش از دو برابر این عدد سرعت اصابت کلاهک جداشونده؛ ناتو با یک «گیمچنجر» واقعی و در مقیاس بسیار سنگین مواجه بود که میتوانست تمام زیرساختهای نظامی ناتو در اوکراین را منهدم کند در حالی که با سامانههای پدافندی فعلی غرب شانس هدف قرار دادن به زیر 5درصد میرسد. این مسائل باعث شده تا از چند روز پیش غربیها این بار به سراغ قدرت پهپادی و موشکی ایران بیایند و آن را تهدیدی برای «بشریت» (شما بخوانید غرب) اعلام کنند.
@amniatemeli