28.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جنگ ترکیبی چیست؟
🔸️صادق کوشکی، استاد دانشگاه تهران: ما به عنوان یک واحد سیاسی مثل خیلی از کشورهای دیگر، هم دشمنانی داریم، هم رقبایی. دشمن اصلی ما در منطقه رژیم صهیونیستی و یک رقیب سرسخت منطقهای به اسم عربستان سعودی که رقابتش امروز با ما یک رقابت خصمانه است و دشمان سنتی در اروپا و آمریکا. علت دشمنی هم این است که اینها، داشتههای ما را منافع خودشان میدانند.
وستانیوز
@amniatemeli
✅تهدیدات نظامی اطلاعاتی
ـ جنگ و نبرد نظامی با خاستگاه برونمرزی
ـ جنگ و نبرد نظامی با خاستگاه درونمرزی
ـ ترور و تروریسم
ـ تهدیدات سایبری در حوزۀ نظامی و اطلاعاتی؛
ـ جاسوسی و نفوذ اطلاعاتی
ـ تسلیحات هستهای و سلاحهای نامتعارف
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا احمد کشوری اسطوره نیروی هوایی شد؟
@amniatemeli
✅تهدیدات اقتصادیـاداری
ـ بحرانهای ناظر بر فضای اقتصاد کلان؛
ـ جاسوسی اقتصادی و صنعتی؛
ـ فسادهای اقتصادی و اداری؛
ـ بحران ناکارآمدی نظام اقتصادی و اداری؛
ـ وابستگی اقتصادی؛
ـ تحریم و انزوای اقتصادی.
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅نقش اساسی زنان در شکلگیری انقلاب اسلامی مستندی از فعالیتهای سیاسی بانویی مجاهد و مبارز، که مورد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حتما شما هم از براندازها زیاد شنیدین که "شاه تا دید مردم نمیخوانش، کشور رو واگذار و ترک کرد"!
گوشهای از تجربیات یکی از زنان مبارز پیش از انقلاب، که در زندانهای ساواک شکنجه شده و شکنجه شدن دیگر مبارزان را دیده، #ببینید
از شکستن فک صورت، تا ریختن آب جوش در حلق و سوزن کردن زیر انگشت زندانیان
برشی از مستند #بانوی_مبارز | بخش دوم
وستانیوز
@amniatemeli
برد امروز مراکش فراتر از یک پیروزی بود زیرا شمال مراکش سالها زیر چکمههای جنایتکار استعمار اسپانیا بوده است.
این برد نماد پایان سلطهپذیری کشورهای آفریقایی است.از استفاده شدید از گازهای شیمیایی تا شکنجه و قطع عضو، کارنامه عملکرد اسپانیا در مراکش است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پیشرفت های پهبادی، مرهون دوران دفاع مقدس
@amniatemeli
✅تهدیدات فرهنگی ـسیاسی
ـ گروههای معاند سیاسی؛
ـ بحرانهای ناشی از فناوریهای جدید؛
ـ بحران هویت ؛
ـ آسیبهای اجتماعی؛
ـ بحرانهای مربوط به حوزۀ علم و فناوری؛
ـ بحرانهای قومیتی و مذهبی؛
ـ بحرانهای ناظر بر حاکمیت ملی؛
ـ بحران ارزشها و فرهنگ ناهنجار.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سه قطره خون
وستانیوز
@amniatemeli
✅برخی از تاکتیکهای مأیوسسازی
🔹یکی از تاکتیکهای اصلی در مأیوسسازی، توسعه، ایجاد و اجرای مداوم مجموعهای از «استانداردهای دوگانه» بین کشور هدف و کشور برانداز در افکار عمومی کشور هدف است. تاکتیکهای دیگری که میتوان به آن اشاره کرد عبارتند از؛ تبلیغات آشکار و پنهان و ایجاد شرکتها و سازمانهای خبری برای ایجاد مشروعیت و احترام نسبت به ملتی که قصد براندازی دارند، تحریک و دستکاری تظاهرات و تجمعات تودهای، انتشار شایعات و اطلاعات موثق از کشور برانداز ،انتشار روایتهای ساختگی در رسانههای محلی، ایجاد صدها روزنامه حمایتی و پرداخت یارانههای تبلیغاتی به منظور تامین مالی جریان نفوذ و همینطور استفاده از ایجاد کارشکنی، ترور شخصیت کسانی که مخالف کشور برانداز هستند و ...
مقام معظم رهبری هم در بیانیه گام دوم به تاکتیکهای مأیوسسازی چنین اشاره داشتهاند:«خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامهی همیشگی هزاران رسانهی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند.»
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دانشمندی که با شهادتش به جامعه علمی کشور آبرو داد.
وستانیوز
@amniatemeli
✅جنگ نسل چهارم چیست؟
▪️هافمن در مقاله خود در سال ۲۰۰۷ میلادی اختلافات در قرن بیست و یکم را زمینه ساز ظهور شکل کاملاً جدید از "مناقشات" به نام (جنگ های ترکیبی) یاد میکند و برای کشف آن از مفاهیم نو استفاده کرده است
▪️در این روش، ابتدا جنگ ترکیبی را طیف وسیعی از جنگهای مختلف از جمله توانایی های متعارف، تاکتیک های نامنظم و چریکی ،اقدامات تروریستی از جمله (خشونت اجبار و اختلافات جناحی تبعیضآمیز )یادآور شده است که در ادامه تعریف فوق را بر روی چندین پرونده تاریخی از جمله شورشیان ایرلند ۱۹۱۹ تا ۱۹۲۲ ،مجاهدین افغان در دهه ۱۹۸۰ میلادی شورشیان چچن در دهه ۱۹۹۰ و حزبالله در جنگ سال ۲۰۰۶ با رژیم اسرائیل مطرح می سازد.
▪️هافمن معتقد است: واضح ترین مولفه در جنگ های نوظهور (نیروی هیبریدی مدرن) است، زیرا چنین نیرویی به ترکیب ابزارهای نظامی و غیر نظامی متکی بوده و از طریق حرکات استراتژیک سازمان یافته همراه با شبکه ها و سازمان های غیر متمرکز که از تاکتیکهای مختلف اقتباس گرفته؛ فعالیت میکنند و در نهایت نیز به هدف تعیین شده می رسد.
▪️پس از آنکه اقدامات روسیه در اوکراین و شبه جزیره کریمه در سال ۲۰۱۴ میلادی در فضای کاملا مخفی خود را نشان داد اصطلاح جنگ هیبرید آخرین حرف جدید در میان مقامات، دانشگاهیان و نظامیان برای توصیف درک غرب از اقدامات مسکو به عنوان جنگ های جدید به شمار می رود و بازسازی توانمندیهای ناتو در شرق اروپا منعکس کننده این مسئله است که تصویر امنیتی در دنیای غرب تبدیل به یک سناریو مشاوره جنگ سرد در گذشته شده است.
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای شکنجه شدن دختری ۱۵ ساله، پیش چشم مادرش در زندانهای ساواک
برشی از مستند #بانوی_مبارز | بخش سوم
وستانیوز
@amniatemeli
کتاب تحلیلی برمنافع ملی قدرت های بزرگ
منافع ملی اولین بار در اروپا مطرح شد و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافت.بدیهی است که پیدایش این اصطلاح در اروپا با تحولاتی که ابتدا در این منطقه از جهان آغاز شده بود،مرتبط است.
در واقع پیدایش این مفهوم با سه تحول در تاریخ سیاسی و اجتماعی اروپا همراه بوده است.
۱-ایجاد حکومت های متمرکز و مطلقه پادشاهی
۲-پیدایش اصل حاکمیت ملی
۳-ظهور دولت به مثابه یک نهاد مستقل از افراد و نماینده کل جامعه و نه نماینده افراد و طبقات خاص.
در کتاب تحلیلی بر منافع ملی قدرت های بزرگ به تجزیه و تحلیل منافع قدرت های بزرگ پس از جنگ جهانی دوم تاکنون می پردازد.
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حساسترین مواضع اسرائیل در بانک اهداف جبهه مقاومت
🖥 قسمت اول
@amniatemeli
✅امنیت
مفهوم امنیت، مصونیت از تعرض و تصرف اجباری بدون رضایت است، و در مورد افراد به معنی آن است که نسبت به حقوق و آزادی های مشروع خود بیم و هراسی نداشته باشند و به هیچ وجه حقوق آنان به مخاطره نیفتد و هیچ عاملی حقوق مشروع آنان را تهدید ننماید. لزوم و ضرورت امنیت - به این مفهوم - در جامعه از طبیعت حقوق بشری ناشی می شود و لازمه حقوق و آزادی های مشروع، مصونیت آن ها از تعرض و دور ماندن از مخاطرات و تعدیات است.
اگر توجه کنیم در می یابیم که مخاطره انداختن و تهدید، با مفهوم وسیعی که دارد، شامل رفع هرنوع زمینه و عوامل احتمالی است که احیاناً منجر به نقض و تعرض بالفعل حقوق مشروع افراد می شود. ناگزیر باید امنیت را اعم از جلوگیری از نقض و تعرض بالفعل بدانیم و در تامین امنیت، ایجاد شرایط لازم برای صیانت حقوق و برطرف نمودن زمینه ها و عوامل تعرض احتمالی را نیز لازم وضروری بشماریم. گاه امنیت به مفهوم حالتی که افراد در شرایط خاص، نسبت به حفظ و صیانت حقوق مشروع خود احساس می کنند، نیز اطلاق می شود، که متلازم و مترادف با حالت آرامش و اطمینان در برابر اضطراب درونی است. در این صورت معنی مقابل امنیت همانا احساس وحشت و خوف و خطر است. بدیهی است امنیت شامل این معنی روانی نیز خواهد بود.
وستانیوز
@amniatemeli
✅امنیت زیست محیط
از جمله ابعاد نوین امنیت، بعد زیست و شرایط اقلیمی هر کشور می باشد. محیط زیست از آن جنبه که می تواند موجبات تقویت بنیه های اقتصادی و سلامت جسمی و روانی کشور را فراهم سازد، عاملی مطلوب و تقویت کننده در جهت اهداف امنیت ملی به شمار می آید.
امنیت محیط زیست، به مفهوم وجود شرایطی است که امنیت نسبی مطلوبی را در برابر خطرها و تهدیدهای ناشی از فعل و انفعال های گهواره ی زمین، پدیده های جوی، آلودگی خاک، آب و هوا، آلودگی صوتی و اشاعه ی بیماری ها برای ادامه ی حیات سالم،ثمربخش و با نشاط انسان، جانوران، گیاهان و به طور کلی تمامی موجودات زنده و عدم تخریب جامدات، فراهم می سازد.
نظام های سیاسی با مطالعه دقیق ویژگی های زیست محیطی کشورهایشان و برنامه ریزی علمی در این راستا و رعایت استانداردهای حفظ محیط زیست، موجبات تقویت امنیت ملی و منطقه ای را فراهم خواهند ساخت.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موفقیت ایران در ساخت تسلیحات نظامی
🔹 کلیپ جالبیه حتماً ببینید
وستانیوز
@amniatemeli
41.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند «برای داعش»
🔹روایتی از ضربه به شبکه تروریستهای داعشی در ایران و بازداشت عوامل حادثه تروریستی شاهچراغ(ع) و پخش اعترافات عوامل دستگیر شده برای اولین بار
وستانیوز
@amniatemeli
28.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند امنیتی بازاریاب
🔹موساد با استفاده از شیوههای متفاوت بازاریابی به دنبال جمعآوری اطلاعات از شرکتهایی است که در مجموعه صنایع دفاعی کشور همکاری دارند و در قالب شرکتهای پوششی اقدام به جاسوسی میکنند.
🔸موساد، با استفاده از یک دلال اطلاعاتی به نام «فرانک جنین» اقدام به راهاندازی شبکه جمعآوری اطلاعات نموده است.
🔹او از سالها قبل به عنوان مدیر فروش یکی از شرکتهای تامین کننده قطعات، همکاریهایی را با تعدادی از شرکتهای ایرانی انجام داده است.
وستانیوز
@amniatemeli
✅مطالعات امنیت ملی پس از جنگ سرد
🔸 پایان جنگ سرد تاثیرات گسترده ای را در سطوح و ابعاد مختلف مناسبات بین المللی به دنبال داشت که تغییر محیط امنیتی مهم ترین ثمره آن در حوزه مطالعات امنیت ملی می باشد.
🔹 در فردای جنگ سرد، محیط امنیتی نوینی پدیدار گشته که محوریت در آن با نقش آفرینی حکومت ها نمی باشد بلکه بیش تر تعامل حکومت با بازیگران غیر دولتی مدنظر است.
🔸 پس از پایان جنگ سرد هرچند بسیاری از تهدیدات فروکاست ولی مساله سلاح هسته ای و تکثیر آن ها، منازعات بین دولت ها و تولید گسترده سلاح های کشتار جمعی هم چون گذشته در جریان هستند. از طرف دیگر تهدیدهای غیر سنتی ای هم پدید آمده اند که فضای جهانی را ناامن می سازند. از آن جمله می توان به روند رو به افزایش دولت های ضعیف و شکل گیری وفاداری فراملی اشاره داشت که سهم به سزایی در تحولات عصر حاضر دارند.
🔹 پدیده هایی چون مهاجرت گسترده نخبگان، جنبش های فراملی و... از جمله عواملی هستند که از سوی تحلیل گران امنیتی به صورت جدی مورد توجه قرار گرفته اند و به عنوان عوامل موثر در تعریف وضعیت امنیت ملی شناخته شده اند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ناگفتههای دیدار رستم قاسمی با «حاج قاسم» ۷۲ ساعت قبل از شهادت
🔹مرحوم رستم قاسمی:حاج قاسم جلسات کاریاش را صبح زود میگذاشت. قرار بود شنبه صبح با بشار اسد جلسه مشترک بگذاریم. سردار سلیمانی سه روز قبل از شهادت تب داشت.
وستانیوز
@amniatemeli
✅جنگ ترکیبی غرب علیه ایران؛ حوزههای تهدید کدام است؟
🔸شناخت چیستی، ابعاد، شیوهها و ابزارهای جنگ ترکیبی نخستین گام در بازشناسی تهدیدهای بالقوه و بالفعل در این زمینه و چارهاندیشی برای مقابله با آنهاست. #جمهوری_اسلامی_ایران به عنوان کشوری موثر و جریانساز در منطقه خاورمیانه و در عرصه بینالمللی، همواره از ناحیه #آمریکا و همپیمانان آن در معرض انبوهی از تهدیدها قرار دارد؛ #تهدیدهای_چندوجهی که در چارچوب جنگهای هیبریدی یا جنگهای ترکیبی میگنجد.
💠جنگ ترکیبی و ابعاد آن
🔹 #جنگ_ترکیبی به راهبرد نظامی پیچیدهای اطلاق میشود که ترکیبی از نبردهای متعارف، نامتعارف، سایبری، روانی و اطلاعاتی را در خود جای میدهد. جنگ اقتصادی، حمله سایبری، جنگ با نیروهای کلاسیک نظامی، جنگهای نامنظم و چریکی، نیروهای ویژه، جنگ اطلاعاتی و تبلیغاتی، حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی و دیپلماسی، به عنوان هشت مولفه جنگ ترکیبی معرفی شده است. برای شناسایی بهتر ابعاد جنگ هیبریدی به توضیح اجمالی و کلی در مورد هر یک از مولفههای آن میپردازیم. هر یک از این جنگها خود ابزارها و شیوههای متنوعی را در خود جای داده که به مرور زمان و گسترش عرصه ارتباطات، توسعه یافتهاند.
۱-نیروهای ویژه گروهی از نیروهای مسلح هستند که آموزشهای سختی میبینند و در عملیات با ریسک بالا شرکت میکنند. عملیات مخفیانه، جنگهای نامتعارف، عملیات جاسوسی، بازداشت یا کشتن افراد مهم و... از طریق نیروهای ویژه و حرفهای در کشور هدف انجام میشود.
۲-حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی هم از دیگر ابزارهایی است که در جنگهای هیبریدی با موجسواری روی نارضایتیهای داخلی و حمایت از آن با هدف تضعیف اقتدار و اضمحلال نیروی طرف مقابل به کارگرفته میشود.
۳-جنگ با نیروهای کلاسیک نظامی هم بخشی از جنگ هیبریدی است. جنگ نظامی نه تنها در نقطه مقابل جنگ هیبریدی قرار ندارد، بلکه بخشی از آن محسوب میشود، به این معنی که ممکن است همزمان از نیروهای کلاسیک نظامی برای پوشش بخشی از ابعاد چند وجهی جنگ ترکیبی به ویژه در حوزه سخت آن استفاده شود. رهبر معظم انقلاب فرمودند در مقابل این تهاجم ترکیبی و دستهجمعی، نمیتوانیم همیشه در موضع دفاعی بمانیم و ما نیز باید در زمینههای مختلف از جمله رسانهای، امنیتی و اقتصادی تهاجم ترکیبی کنیم که در این زمینه اهل فکر و اقدام بخصوص مسئولان، موظف به تلاش هستند
۴-دیپلماسی به عنوان مکانیسمی برای اعمال قدرت نرم در عرصه عمل بخشی دیگر از جنگ هیبریدی است. دیپلماسی یعنی توانایی حضور در جوامع خارجی و اثرگذاری بر اذهان مردم از طریق بهرهمندی از روشهای ارتباط جمعی به گونهای که دولتها و ملتهای دیگر تمایل مثبتی نسبت به کشور به کاربرنده دیپلماسی عمومی در ذهن خود احساس کنند و رفتار خود را بر این اساس سمت و سو دهند.
#ادامه_دارد...
@amniatemeli