15.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرود «دریای آرامش»
🔹کاری از بچههای شیرازی
شیراز، بلوار شهید چمران!
#ايران_قوی
#دهه_نودیها
وستانیوز
@amniatemeli
✅آثار ارسطو
آثار ارسطو به سه دوره عمده زندگی او تقسیم می شود:
🔸دوره ارتباط او با افلاطون؛
🔸دوره سالهای فعالیت در آسوس و متیلن؛
🔸 زمان ریاست او بر لوکیوم در آتن.
این آثار همچنین به دو گروه یا دو نوع تقسیم می شود: آثار عمومی و خارجی که بیشتر آنها به صورت محاوره نوشته شده و برای انتشار عمومی در نظر گرفته شده بود و آثار تعلیمی که اساس درس های ارسطو در لوکیوم را تشکیل میداد. از نوع اول تنها قطعات موجود است اما از نوع دوم تعداد زیادی در دست داریم. گفتنه اند که ارسطو، هرچند یک مخترع بزرگ اصطلاحات فلسفی است، درباره سبک و زیبایی کلام مسامحه کار بود، و علاقه وی به فلسفه جدی تر از آن بود که مجاز و استعاره را به جای دلیل روشن به کار گیرد یا به اسطوره بازگردد.
در نخستین دوره فعالیت ادبی ارسطو میتوان گفت که وی با افلاطون پیوندی نزدیک داشت، هم در محتوا و هم، لااقل به طور کلی، در صورت، هر چند در محاورات به نظر می رسد که ارسطو خود را به عنوان رهبر مکالمه و گفت و شنود نمودار ساخته است. احتمال قوی این است که ارسطو در محاورات به فلسفه افلاطونی معتقد است و فقط بعدها فکر خود را تغییر داده است. از آثار این دوره میتوان به محاوره اُدِموس یا درباره نفس، رساله ترغیب به فلسفه اشاره کرد و احتمال دارد که تاریخ کهنترین بخشهای آثار منطقی و فیزیک نیز راجع به این دوره باشد.
در دوره دوم ارسطو به دور شدن از موضع پیشین که به طور برجسته افلاطونی بود پرداخت و طرز تلقی انتقادی تری نسبت به تعلیم آکادمی اختیار کرد. او هنوز خود را ظاهراً وابسته به آکادمی میشمرد، لیکن این دوره دوره نقادی یا رشد و فزونی نقادی درباره مذهب افلاطونی است. این دوره بوسیله محاوره درباره فلسفه مشخص شده است، اثری که نفوذ و تاثیر روشن افلاطونی را با انتقادی از بعضی از مشخصترین نظریات افلاطون ترکیب میکند. بدین گونه هر چند ارسطو افلاطون را بعنوان اوج فلسفه پیشین معرفی می کند، نظریه افلاطونی صور یا مثل را، لااقل تحت صورت متعاقب ترِ بسط و توسعه آن به دست افلاطون، انتقاد می کند.
بنظر می رسد که نخستین طرح مابعدالطبیعه نیز مربوط به همین دوره است.
در دوره سوم و زمان فعالیت در لوکیوم است که ارسطو بعنوان یک مشاهده گر تجربی و دانشمند ظهور می کند که درصدد برپا کردن یک ساختمان مطمئن فلسفی بر بنیاد استواری است که عمیقا در زمین فرو رفته باشد و چنین قدرتی در این دوره در سازمان دادن به تحقیقات مفصل و مشروح در زمینه های طبیعت و تاریخ ما را به تعجب وامیدارد. به طوری که اعتبار روح تحقیق دقيق در پدیده های طبیعت و تاریخ در عالم یونان را باید به او منسوب دانست.
آثار دوره سوم بسیار متنوع است که در چند دسته قائل تقسیم بندی هستند:
🔸آثار منطقی که مقالات بسیاری را شامل میشود و در دوره بیزانسی، تحت عنوان ارغنون به هم پیوسته و ملحق شده اند.
🔸آثار مابعدالطبیعه. که مجموعه ای از دروسی از تاریخهای مختلف است که به شاگردان آموزش ارائه میشد و اسم آن نیز احتمالاً توسط یک مشایی انتخاب شده است.
🔸آثار مربوط به فلسفه طبیعی، علم طبیعی، علم النفس و غیره که شامل کتبی مانند فیزیک، طبیعیات، پیدایش حیوانات، کالبد شکافی و درباره نفس میشود.
🔸آثار مربوط به اخلاق و سیاست. که شامل اخلاق کبیر، اخلاق نیکوماخوسی، سیاست، مجموعه قوانین اساسی ١۵٨ مدینه میباشد
🔸آثار مربوط به علم الجمال، تاریخ و ادبیات که مشتمل بر خطابه، شعر، مجموعهای مربوط به تعلیم و تربیت و رساله ای درباره حقوق ارضی دولتها و... میباشد.
در بررسی آثار ارسطو نیازی نیست که فرض شود تمامی آثار، توسط خود او نگاشته شده، بلکه احتمال اینکه این آثار توسط او آغاز و تحت نظارت و سرپرستی او انجام شده وجود دارد. جامعیت علایق و وسعت قلمرو هدفهای او به قدری بود که گردآوری برخی کتب را به دیگران سپرده بود. نکته دیگر اینکه نباید فلسفه ارسطو را نقطه مقابل فلسفه افلاطون تلقی کرد، بلکه باید به آنها بعنوان دو روح و دو جسم نظریه فلسفی مکمل یکدیگر نگریست.
تلاش ارسطو در مواجهه با فلسفه افلاطون و برخی نظریه های آن مانند مُثُل و روانشناسی ثنوی این بود که برای آنها بنیاد محکمتر در طبیعیات پیدا کند، اما نباید تصور کرد که ارسطو در دلبستگی به امور واقع و تمايلاتش برای نهادن یک بنیاد استوار تجربی و علمی، فاقد توانایی و قدرتی با نظم و قاعده بود یا از علاقه مابعدالطبیعی خود چشم پوشیده بود. مذهب او نیز به مانند مذهب افلاطونی در مابعدالطبیعه به اوج خود میرسد، چنانچه گوته فلسفه ارسطو را به هرمی بلندبالا که پایه وسیعی بر زمین دارد تشبیه میکند و فلسفه افلاطون را به شعله ای که به آسمان زبانه میکشد تشبیه کرده است.
@amniatemeli
✅جنگ نرم
🔹جنگ نرم به هر گونه اقدام روانی و تبلیغاتی گفته میشود که هدف آن جامعه یا گروه است و عمده تفاوت آن با جنگ سخت (نظامی)، عدم درگیری و استفاده از سلاحهای نظامی میباشد، زیرا در جنگ نرم از سلاحهای تبلیغاتی، اعتقادی استفاده میشود.
ازآنجایی که دشمن بر اساس تجربه دریافته است که تغییر نظام و افکار عمومی، دیگر به هیچ عنوان با روشهایی از قبیل جنگ نظامی و زور تحقق نمییابد؛ به طراحی جنگ نرم و اشاعهی تفکر لیبرال دموکراسی پرداخته و بدان دلیل که این نوع جنگ هنوز هم تا حدودی در میان مردم ناشناخته است، اکثرا به خطرات این جریان واقف نیستند و، چون جنگ نرم از ظرافت خاص و مراحل متنوعی برخوردار است، با عوام فریبی و به آهستگی پیش میرود ناخود آگاه به دام آن گرفتار میشوند.
🔹جنگ نرم به دلیل پیچیدگی و اتکاء به قدرت نرم از ویژگیهای متنوعی برخوردار است که مهمترین آنها عبارتند از:
-جنگ نرم در پی تغییر قالبهای ماهوی جامعه و ساختار سیاسی آن است.
-آرام، تدریجی و زیرسطحی است.
ادامه دارد...
@amniatemeli
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | زن ایرانی، سربلند در همه میدانها
🔺 رهبرانقلاب: زن با شرف و با استعداد ایرانی یکی از بزرگترین ضربهها را به تمدن غرب زده، اینها دلشان پر است....
وستانیوز
@amniatemeli
✅آسیب محور بودن جنگ نرم
🔸جنگ نرم آسیب محور است. آسیبهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، و میدان مانور جنگ نرم است. دشمنان در جنگ نرم با شناسایی نقاط آسیب جامعه مورد نظر در حوزههای ذکرشده، فعالیتهای خود را سامان داده و با خلق آسیبهای جدید، بر دامنه تحرکات خود میافزایند.
🔸جنگ نرم چند وجهی است. پر دامنه بودن و برخوردداری از وجوه مختلف از دیگر ویژگیهای جنگ نرم است، د راین جنگ از تمامی علوم، فنون، شیوهها و روشهای شناخته شده و ارزشهای موجود استفاده میگردد.
🔸جنگ نرم تضاد آفرین است. جنگ نرم از محیطهای آسیب دار در جامعه شروع میشود و با ایجاد گسلهای متعدد در بخشهای گوناگون جامعه و از طریقه متفاوت کردن باورها، ارزشها و شکل دهی به رفتارهای جدید، اعضای یک جامعه را در برابر همه قرار میدهد. تضادهای بوجود آمده از طریق جنگ نرم، همبستگی اجتماعی و وحدت ملی را بر هم زده و زمینههای بروز بحران و درگیریهای داخلی را فراهم میسازد، بنابراین تخریب و وحدت ملی یکی از پیامدها و ویژگیهای جنگ نرم است.
🔸جنگ نرم مسئلهی نوینی نبوده و از سبقهی تاریخی برخوردار میباشد، بدان صورت که در ابتدا چهرهی سادهای داشته یعنی به صورت شایعه پراکنی، دروغ و اهانت بوده، اما با گذشت زمان و تحولات و پیچیدگیهای روز افزون اجتماعی، این رویکرد نیز پیشرفت نموده و از پیچیدگی، ظرافت و تاثیر گذاری بیشتری برخوردار گشته است.
🔸جنگ نرم تردیدآفرین است. ایجاد تردید و بدبینی نسبت به بسیاری از مسائل یک اصل و قاعده است حرکت در این جنگ با خلق تردید و ایجاد ناامیدی و یاس شروع میشود و برای توفیق با نوپردازی به صورت ظریف و آرام در باورها و اعتقادات اساسی تردید ایجاد میوشد و به مرور بر دامنه این تردیدها افزوده شده تا د رنهایت به ایجاد تغییرات اساسی در ارزشها و باروها دست یابند.
ادامه دارد...
@amniatemeli
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز: دشمن علیه ایران #جنگ_ترکیبی به راه انداخته است. ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
@amniatemeli
✅تفاوتهای جنگ نرم و جنگ سخت
۱- حوزه تهدید نرم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است، در حالی که حوزه تهدید سخت امنیتی و نظامی میباشد؛
۲- تهدیدهای نرم پیچده و محصول پردازش ذهنی نخبگان و بنابراین اندازهگیری آن مشکل است، در حالی که تهدیدهای سخت؛ عینی، واقعی و محسوس است و میتوان آن را با ارائه برخی از معیارها اندازهگیری کرد؛
۳- روش اعمال تهدیدهای سخت، استفاده از زور و اجبار است، در حالی که در نرم، از روش القاء و اقناع بهرهگیری میشود؛ و تصرف و اشغال سرزمین است در حالی که در تهدید نرم، هدف تاثیرگذاری بر انتخابها، فرآیند تصمیمگیری و الگوهای رفتاری حریف و در نهایت سلب هویتهای فرهنگی است؛
۴- مفهوم امنیت در رویکردهای نرم شامل امنیت ارزشها و هویتهای اجتماعی میشود، در حالی که این مفهوم در رویکردهای سخت به معنای نبود تهدید خارجی تلقی میگردد.
۵- تهدیدهای سخت، محسوس و همراه با واکنش برانگیختن است، در حالی که تهدیدهای نرم به دلیل ماهیت غیر عینی و محسوس آن، اغلب فاقد عکسالعمل است.
۶-مرجع امنیت در حوزه تهدیدهای سخت، به طور عمده دولتها هستند، در حالی که مرجع امنیت در تهدیدهای نرم محیط فروملی و فراملی (هویتهای فروملی و جهانی) است؛
۷- کاربرد تهدید سخت در رویکرد امنیتی جدید عمدتاً مترادف با فروپاشی نظامهای سیاسی- امنیتی مخالف یا معارض است، در حالی که کاربرد تهدید نرم در رویکردهای امنیتی جدید علیه نظامهای سیاسی مخالف یا معارض، مترادف با فرهنگسازی و نهادسازی در چارچوب اندیشه و الگوهای رفتاری نظامهای لیبرال و دموکراسی تلقی میشود.
وستانیوز
ادامه دارد...
@amniatemeli
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅نماهنگ برای ایران...
🔹نماهنگ «برای ایران» با صدای محمد اصفهانی منتشر شد.
@amniatemeli
✅اهداف جنگ نرم
۱- استحاله فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف با ابزار خبر و اطلاع رسانی هدفمند و کنترل شده که نظام سلطه همواره از این روش برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است.
۲- استحاله سیاسی به منظور ناکارآمد جلوه دادن نظام مورد هدف و تخریب و سیاه نمایی ارکان آن نظام.
۳- ایجاد رعب و وحشت از مسائلی همچون فقر، جنگ یا قدرت خارجی سرکوبگر و پس از آن دعوت به تسلیم از راه پخش شایعات و دامن زدن به آن برای ایجاد جو بی اعتمادی و ناامنی روانی.
۴- اختلاف افکنی در صفوف مردم و برانگیختن اختلاف میان مقامهای نظامی و سیاسی کشور مورد نظر در راستای تجزیه سیاسی کشور.
۵- ترویج روحیه یاس و ناامیدی به جای نشاط اجتماعی و احساس بالندگی از پیشرفتهای کشور.
ادامه دارد...
@amniatemeli
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پروژه آمریکایی برای زنان دانشمند مسلمان
زهره خوارزمی (استاد دانشگاه تهران):
🔹آمریکا مدعی الگو بودن (رُل مدل) جهان است و در تئوری و عمل، زندگی آمریکایی را کامل میداند و میخواهد این سبک زندگی را به دیگر جهانیان تعمیم دهد.
🔹یک پروژه معروف آمریکایی، جذب زنان دانشمند مسلمان و ایجاد خاطره خوش برای آنها در ایالات متحده است.
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅اهداف جنگ نرم ۱- استحاله فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف با ابزار خبر
۶- بی تفاوت کردن نسل جوان به مسائل مهم کشور.
۷- کاهش روحیه و کارآیی در میان نظامیان و ایجاد اختلاف میان شاخههای مختلف نظامی و امنیتی.
۸- ایجاد اختلاف در سامانههای کنترلی و ارتباطی کشور هدف.
۹- تبلیغات سیاه (با هدف براندازی و آشوب) به وسیله شایعه پراکنی، پخش تصاویر مستهجن، جوسازی از راه پخش شب نامهها و...
۱۰- تقویت نارضایتیهای ملت به دلیل مسائل مذهبی، قومی، سیاسی و اجتماعی نسبت به دولت خود به طوری که در مواقع حساس این نارضایتیها زمینه تجزیه کشور را فراهم کند.
۱۱- تلاش برای بحرانی و حاد نشان دادن اوضاع کشور از راه ارائه اخبار نادرست و نیز تحلیلهای نادرست و اغراق آمیز.
@amniatemeli
✅ تاکتیکهای جنگ نرم
۱- برچسب زدن: بر اساس این تاکتیک، رسانه ها، واژههای مختلف را به صفات مثبت و منفی تبدیل کرده و آنها را به آحاد یا نهادهای مختلف نسبت میدهند.
۲- تلطیف و تنویر: از تلطیف و تنویر (مرتبط ساختن چیزی با کلمهای پر فضیلت) استفاده میشود تا چیزی را بدون بررسی شواهد بپذیریم و تصدیق کنیم.
۳- انتقال: انتقال یعنی اینکه اقتدار، حرمت و منزلت امری مورد احترام به چیزی دیگر برای قابل قبولتر کردن آن منتقل شود.
۴. تصدیق: تصدیق یعنی اینکه شخصی که مورد احترام یا منفور است بگوید فکر، برنامه یا محصول یا شخص معینی خوب یا بد است. تصدیق فنی رایج در تبلیغ، مبارزات سیاسی و انتخاباتی است.
۵- شایعه: شایعه در فضایی تولید میشود که امکان دسترسی به اخبار و اطلاعات موثق امکان پذیر نباشد.
ادامه دارد...
@amniatemeli