وقتی اخبار بمباران صنعا را میشنوم یاد این جمله زیبای یک یمنی میافتم
هماکنون صنعایِ مقدس بمباران میشود؛
زمین زیر پایمان میلرزد
کوههای اطرافمان میلرزند
اما اعتماد و ایمانمان به خدا نمیلرزد
حقا که یمنیها یاران راستین امام زمان هستند✌️
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عربستان دشمن ایران قوی!
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیبرشکن
دقت در حد چادر مسافرتی!
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚀 تصاویر با کیفیت از لحظه اصابت سرجنگی موشک بالستیک خیبرشکن
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
🔴هشتگ های براندازان؛ هر روز واقعی تر از دیروز!
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیوی تهیه شده توسط رسانه ایمامدیا از شهر موشکی نیروی هوافضای سپاه ایران. این شهر موشکی علاوه بر موشک تاکتیکی تازه رونمایی شده خیبرشکن، در خود دهها فروند موشک بالستیک از مدل عماد را جای داده که به تنهایی از قدرت موشکی بسیاری از کشورهای جهان بیشتر است. قدرت آتشی که این موشکهای بالستیک ایجاد میکنند وحشتناک است چت اینکه موشک عماد قابلیت شلیک رگباری هم دارد و به همین دلیل باید دشمن از آن به شدت پرهیز کند.
حالا شما فکر کنید این یکی از شهرهای موشکی ایران است و حقیقتی که گفته میشود ایران در یک لحظه میتواند صدها فروند موشک به سمت هر نقطهای که اراده کند، شلیک کند تا چه اندازه واقعی است... تلاش صهیونیستها و برخی کشورهای عرب منطقه برای گرفتن توان موشکی کشورمان، از همین وحشت نشأت میگیرد.
@syriankhabar
🔴قطعا نمیتوان منکر وجود برخی اشکالات در دولت جدید (حتی باوجود گذشت صرفا چند ماه از عمرش) شد اما انتقادات جماعتی که در قبال چندین برابر شدنِ قیمت سکه، ارز، خودرو، مسکن و... در دولت متبوع شان سکوت پیشه کرده بودند را باید صرفا در راستای ناامید سازی مردم، فرار از پاسخگویی بابت زمین سوخته و مین گذاری شدهای که تحویل دولت جدید دادهاند و زمینه سازی برای منجی نمایی مجدد از خودشان در آینده دانست ولاغیر!
✍️ مهدی قاسم زاده
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
عموفیدل / سعیدیسم 🔆
🔴قطعا نمیتوان منکر وجود برخی اشکالات در دولت جدید (حتی باوجود گذشت صرفا چند ماه از عمرش) شد اما انتق
تورّم کارانِ طلبکار !
🔹زمانی که دولت احمدی نژاد ۴۰ هزار میلیارد تومان برای ساخت مسکن (رونق تولید) اختصاص داد، مدعیان اصلاحات گفتند این افزایش نقدینگی، تورم زاست.
♦️روحانی وقتی سر کار آمد، نقدینگی ۴۳۰ هزار میلیارد تومان بود و هنگامی که داشت می رفت، این رقم را به بالای ۴۱۰۰ هزار میلیارد تومان رسانده بود؛ بیش از ۹ برابر.
🔹به عبارت دیگر، ۶۲ برابرآن ۴۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی، در دولت روحانی وارد اقتصاد شده بود، بی آن که صرف حمایت از تولید شود؛ در حوزه سوداگری سرازیر شد و تورمی بی سابقه را بر جای گذاشت.
♦️در کنار انفجار نقدینگی، باید به کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی اشاره کرد که در اثر رویا اندیشی در بودجه نویسی و رها کردن هزینه های جاری، در ابن هشت سال پدید آمد. دولت روحانی، همچنین ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی باقی گذاشته که ۵۰۰ هزار میلیارد آن، سود اوراق فروخته شده است. تورم، معلول آن عوامل پایدار است.
🔹نکته دیگر، پیش بینی مراکز پژوهشی در وزارت رفاه و کار دولت روحانی بود: روند تورم تا اواخر امسال افزایشی خواهد بود.
♦️دولت جدید در این شرایط دشوار می کوشد با کاهش هزینه ها، و هدایت بخشی از نقدینگی به سمت تولید، از شتاب عوامل تورم ساز بکاهد. همچنین با اهتمام صورت گرفته، صادرات با افزایش ۴۰ درصدی مواجه شده که خبر خوبی است.
🔹ناظران داخلی و بین المللی پیش بینی می کنند رشد اقتصادی ایران که طی چند سال اخیر منفی شده بود، در سال پیش رو، مثبت شده و به ۳ درصد برسد. البته در کنار مدیریت نقدینگی و کسری بودجه، موضوع تنظیم بازار و حمایت و هدایت تولید کنندگان، و نیز حاکم کردن ساز و کار های شفافیت در حوزه قیمت تولید کننده و مصرف کننده ضرورت دارد.
🔹دولت جدید حتما ضعف و ایراد در عملکرد هم دارد. اما آنچه عجیب و تلخ است، وقاحت بانیان وضعیت اقتصادی فعلی است. از یک طرف در مطالبات اقشار مختلف برای افزایش درآمدها می دمند و بعضا حتی تحریک و ساماندهی هم می کنند، که خود موجب افزایش کسری و نقدینگی تورم ساز است؛
♦️از طرف دیگر، هر اقدام و ابتکار در حوزه دیپلماسی اقتصادی برای گسترش شرکا و صادرات را تخطئه می کنند؛ و از طرف سوم، یادگاری تورمی را که زیر ساختش را خودشان مستقر کرده اند، به رخ دولت میراث دار این شرایط می کشند! آنها می دانند کدام میدان مین گذاری شده را تحویل داده اند و شتاب پیشروی در چنین میدانی چقدر دشوار است.
✍️ محمد ایمانی
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک دختر محجبه شجاع در هند با روسری خود مقابل صدها هندو ایستاد
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
📸 توئیت عجیب مایک پمپئو
🔹هزار روز 👈 تا بازگشت پمپئو یا ترامپ؟!
زودتر باید این ملعون رو به درک واصل کنیم تا آرزوهایش برای برگشت به قدرت را با خود به گور ببرد
#انتقام
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
دادستان کل کشور: منشا جنایت اهواز فضای مجازی بوده است
🔹دادستان کل کشور: آثار فضای مجازی را در پروندههای قضائی شاهد هستیم که خانوادهها را از هم می پاشد.
🔹جنایت اهواز که چندین روز پیش اتفاق افتاد که مردی سر زن جوان را برید و آن را به دست گرفت و در خیابان به راه افتاد وقتی پیگیری شد به فضای مجازی بر میگردد.
🔹این زن با یک فرد سوری در اینستاگرام ارتباط برقرار کرده و به ترکیه رفته بود و مدتی در آنجا بودند و سپس برگشت و آن موارد رخ داد و از کارهایی که زن میکرد این بود که تصاویر خود را از طریق اینستاگرام برای شوهرش میفرستاد که این اتفاق رخ داد.
🔹این شوهر وقتی دید که زن در دامن اجنبی است حرکت زشت و مشمئز کننده را مرتکب شد.
#فضای_مجازی_ولنگار
#صهیونیستاگرام
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
غرضی: دشمن اصلی مردم ایران، رانتخواران هستند نه آمریکا و انگلیس و روسیه و چین
🔹اگر روزی تحریمها برداشته شود و ما بتوانیم میلیاردها دلار نفت بفروشیم، اما همین رویه کنونی پایدار باشد، وضعیت باز بهبود نخواهد یافت؛ زیرا تا زمانی که رانتخوران بر کشور مسلط هستند، هیچ راهکاری در حوزههای سیاسی و اقتصادی، گرهگشای چالشهای بنیادین کشور نخواهد بود.
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مذاکره یا جهاد؟ مسئله این است!
🔸چرا هر دولتی روی کار می آید مسئله اولش می شود مذاکره با آمریکا؟!
🔸تکلیف جریانات دیگر روشن است؛ اما انقلابی ها! شما چرا تردید می کنید؟
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
عموفیدل / سعیدیسم 🔆
#آذربایجان
چالش محدودیت مذهبی و نفوذ ترکیه در مساجد آذربایجان
مجلس ملی جمهوری آذربایجان صلاحیت اداره مسلمانان قفقاز را برای تعیین روحانی مساجد و دریافت نذورات سلب میکند و این وظیفه را بر عهده کمیته دولتی امور دینی میگذارد. همچنین دولت این کشور جمع آوری نذورات و هدایا به مکانهای مذهبی را زیر نظر میگیرد. البته این تنها ظاهر ماجراست و هر بار ابعاد تازه ای از اصلاح قانون آزادی های دینی که تاکنون یک بار در صحن علنی مجلس بررسی شده افشا می شود و تصویب آن با ابعاد جالب توجه اش چندان دور از انتظار نیست. اما این قانون چه اهدافی را دنبال می کند؟
بنابر گزارش ریپورت، گوندوز اسماعیل اف (تصویر) معاون کمیته دولتی امور دینی با تاکید بر افزایش محدودیت بر فضای دینی جمهوری آذربایجان تصریح میکند: “جامعه برخلاف سالهای گذشته نسبت به مسائل مذهبی حساس شده و خطر تندروی مذهبی، تعصب مذهبی، سیاسی شدن دین وعدم تحمل دیگر مذاهب را درک می کند. البته هنوز هم تلاش هایی برای سیاسی کردن دین، تعصب روی باورهای مذهبی، تندروی مذهبی و رویارویی هویت ملی با هویت دینی وجود دارد. بیشتر این تلاشها تحت تاثیر عامل خارجی است و قاطعانه با آن برخورد میشود. سال گذشته علیرغم همه گیری کرونا، به نتایج موفقیت آمیز زیادی دست یافته ایم. این نتایج به خاطر جلوگیری از تأثیرات خارجی بر اوضاع دینی کشور حائز اهمیت است.”
سیاست گذاری دینی با دخالت دولت سکولار
گوندوز اسماعیل اف ضمن بیان افزایش کنترل دولتی برای سیاست گذاری دینی میافزاید: کارکنان کمیته دولتی امور دینی، نمایندگان اداره مسلمانان قفقاز، روحانیون و سایر کارشناسان در این زمینه مشارکت دارند.
مدارس دینی ترکیه در آذربایجان
این مقام دولتی با بیان راه اندازی موسسات دینی در آذربایجان میگوید: همزمان با سیاست گذاری، اقدامات سازمان دهی شده برای تربیت نیروی متخصص در حوزه دین انجام میشود. اولین گروه از افراد پذیرفته شده در موسسه الهیات آذربایجان امسال فارغ التحصیل میشوند. باور دارم که تعدادی از همین فارغ التحصیلان به عنوان روحانی منصوب میشوند.
بنابر گزارش تحولات جهان اسلام موسسه الهیات آذربایجان یا همان انستیتو الهیات در سال ۲۰۱۸ با کمک دولت ترکیه تاسیس شده است. این موسسه از کمکهای مالی دولتی و فکری ترکیه بهره میبرد و هدف از راه اندازی آن، جذب متقاضیان تحصیلات حوزوی دینی در داخل آذربایجان است.
پیش از راه اندازی این موسسه اداره مسلمانان قفقاز مدرسه دینی راه اندازی کرده بود که کارایی چندانی نداشته است و کمتر از آن استقبال شده است.
تغییر ماهیت رابطه دین و دولت
وی درباره جزئیات پیشنهادی اصلاحیه قانون آزادی های دینی در آذربایجان اظهار میکند: چنانچه تغییرات پیشنهادی مصوب شوند، نوآوری در حوزه دینی ایجاد خواهد شد. نخست بکارگیری روحانیون مسلمان توسط کمیته دولتی امور دینی انجام میشود. تشکل های مذهبی اسناد خود را برای ثبت مستقیماً به این کمیته ارسال میکنند و سازمان های دینی (اداره مسلمانان قفقاز) در این فرآیند دخالتی ندارند. همچنین کار تبلیغات دینی هر ساله تقویت میشود و همه اقشار جامعه را در بر میگیرد.
همچنین شهروندان میتوانند صدقات خود از طریق کارت های بانکی و اینترنت واریز کنند. همه این موارد براساس تغییرات قانونی در ماهیت روابط دولت و دین است.
تحلیلی پیرامون سخت گیری بر مسلمانان آذربایجان
بنابر گزارش تحولات جهان اسلام مجلس آذربایجان پیش از این قانونی مصوب کرده بود که فعالیت طلبه های فارغ التحصیل در خارج از این کشور را جرم محسوب میکند.
اصلاحیه قانون آزادیهای مذهبی دست دولت ترکیه با گرایش نوگرایانه اخوان المسلمین را در امور دینی این کشور باز میگذارد که این دو قانون مکمل یکدیگر هستند. پس از این روحانیون تربیت شده به وسیله ترکیه برای انجام امور دینی به مساجد میروند و روحانیون دیگر نیز مجبور میشوند تا از رویه ابلاغ شده دولتی پیروی کنند تا در روند تایید صلاحیت حذف نشوند.
البته چالش میزان تاثیر این قانون بر جامعه آذربایجان، به تعداد جمعیت ساکن این کشور نیز بستگی دارد. آذربایجان حدود ۱۰ میلیون نفر جمعیت دارد که حدود هشت میلیون و پانصد هزار نفر شیعه ۱۲ امامی هستند. طبق گفته مقامهای دولتی حدود ۴ میلیون نفر ساکن خارج از آذربایجان هستند که منابع مستقل این تعداد را تا ۵ میلیون نفر نیز برآورد میکنند.
این آمار به معنی مهاجرت ۴۰ تا ۵۰ درصد از شهروندان به خارج از این کشور است که حدود نیمی از آنها به دلیل محدودیت دینی و مذهبی و قومی وطن خود را ترک کرده اند. نیمی دیگر نیز به دلیل مشکلات اقتصادی مجبور به مهاجرت شده اند.
حدود دو میلیون نفر از جمعیت مهاجران در روسیه زندگی میکنند و بقیه جمعیت خارج از این کشور نیز در اوکراین، ترکیه، کشورهای اروپای غربی، ایران و آمریکا ساکن هستند.
بیشتر علاقمندان به تحصیل دروس دینی شیعه، حوز
عموفیدل / سعیدیسم 🔆
ه های علمیه قم و مشهد در کشور ایران را ترجیح میدهند و مابقی افراد نیز به حوزه های علمیه نجف اشرف در عراق میروند.
قوانین اعطای اقامت بلندمدت و تابعیت سبب میشود تا بیشتر مهاجران به کشورهای دیگر به غیر از ایران بروند. البته فرهنگ و دین مشترک سبب شده تا علیرغم تمدید اقامت یک ساله برای مهاجران به ایران، هر ساله به تعداد آنها افزوده شود.
اما تبلیغ باورهای مذهبی این روزها دیگر تنها از طریق مواجهه حضوری انجام نمیشود و با گسترش شبکه های اجتماعی، تبلیغات دینی با محدودیت کمتری تا فضاهای خصوصی خانه ها نیز میرسند.
همین موضوع سبب میشود میزان تاثیر این قوانین به چالشی جدی تبدیل شوند.
البته سکوت مراجع و عالمان دینی شیعه در ایران و عراق نیز بر شدت عمل مقامهای دولتی آذربایجان افزوده و آنها هر بار پروژه جدیدی را تدارک میبینند.
پایان
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷