عموفیدل 🔆
🔸هشدار گستاخانه وزیر امور خارجه آلمان به ایران: اگر به برجام عمل نکنید، همه تحریم ها را باز می گردان
🔸بخشی از سخنان وزیر خارجه آلمان در تهران در حضور وزیر خارجه ایران که کمتر در رسانهها دیده شد:
🔸"در حال حاضر در سوریه و یمن جنگ است و اینجا (ایران) نیست؛ تلاش میکنیم اینطور باقی بماند"
🔸دقت کردید چی گفت؟
این نتیجه ۶ سال باج و لبخند به اروپاست.
🔶🔷 @amoofidel 🔷🔶
23.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مخالفان نظام درباره رهبر انقلاب چه میگویند؟مخالفان جمهوری اسلامی ایران در تریبونهای تلویزیونی خود درباره رهبر انقلاب چه میگویند؟
#ولایت_فقیه
#رهبری
#رهبری_معظم_انقلاب
#رهبری_تنها_نیست
#امام_خمینی
#امام_خامنه_ای
#صدای_آمریکا
#صدای_نفاق
#صدای_کفار
#فتنه
#فتنه_گران
#فتنه_78
#فتنه_88
#فتنه_98
🔶🔷 @amoofidel 🔷🔶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیهات من الذله
خط نشان ناقضین برجام برای ایران!؟
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته ایران باید بر اساس برجام به تعهدات خودش عمل کنه!؟ این درحالیه که بیش از یکسال هست که خودشون از برجام خارج شدن و تحریم های شدیدی رو برای به قول خودشون کشوندن ایران به پای میز مذاکره و تکمیل توافق برجام بر ضد ایران اعمال کردن! به نظر میرسه بعد از یکسال وقت تلف کردن و کش دادن بیخود برجام، درحال حاضر بهترین کار همون خروج کامل از برجامه تا درس عبرتی باشه برای امپریالیسم و نوچه های اروپایی و نوکران منطقه ای اون تا بفهمن با ایران نباید شوخی و بازی کنن ...؟ اما با وجود دولت تحقیر، تزویر و غربگدای حسن روحانی بعیده که همچین اتفاقی رخ بده ...
#هیهات_من_الذله
#دولت_تحقیر_تزویر
#حسن_روحانی
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ قاطع رهبر انقلاب به ترامپ/ پیامی که به مقصد نرسید
🔻ترامپ را شایسته مبادله پیام نمیدانم با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
عموفیدل 🔆
پاسخ قاطع رهبر انقلاب به ترامپ/ پیامی که به مقصد نرسید 🔻ترامپ را شایسته مبادله پیام نمیدانم با آم
🔻ترامپ را شایسته مبادله پیام نمیدانم با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد
رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز (پنجشنبه) در دیدار با آقای شینزو آبه:
🔹جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به امریکا ندارد و تجربه تلخ مذاکرات قبلی با امریکا در چارچوب برجام را به هیچ وجه تکرار نخواهد کرد زیرا هیچ ملت آزاده و عاقلی مذاکره تحت فشار را نمی پذیرد.
🔹در ابتدای این دیدار آقای آبه شینزو نخست وزیر ژاپن خطاب به مقام معظم رهبری گفت: من قصد دارم پیام رئیس جمهور آمریکا را به جنابعالی برسانم.
🔹رهبر انقلاب اسلامی خطاب به نخست وزیر ژاپن گفتند: ما در حسن نیت و جدی بودن شما تردیدی نداریم اما در خصوص آنچه از رئیس جمهور امریکا نقل کردید، من شخص ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد.
🔹حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: مطالبی را که بیان خواهم کرد، در چارچوب گفتگو با نخست وزیر ژاپن است زیرا ما ژاپن را کشوری دوست می دانیم، اگرچه گلایه هایی نیز وجود دارد.
🔹ایشان با اشاره به صحبت های نخست وزیر ژاپن مبنی بر اینکه ترامپ به او گفته «امریکا قصد تغییر رژیم در ایران را ندارد»، تأکید کردند: مشکل ما با امریکاییها موضوع تغییر رژیم نیست، زیرا آنها اگر چنین قصدی هم داشته باشند، قادر به اجرای آن نیستند، همانطور که رؤسای جمهور قبلی امریکا، در چهل سال گذشته، برای نابودی جمهوری اسلامی ایران تلاش کردند اما نتوانستند.
🔹رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: اینکه ترامپ می گوید قصد تغییر رژیم را ندارد یک دروغ است زیرا اگر می توانست این کار را انجام دهد، انجام می داد اما نمی تواند.
🔹حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به صحبت های نخست وزیر ژاپن مبنی بر درخواست امریکا برای مذاکره درباره موضوع هسته ای، گفتند: جمهوری اسلامی ایران به مدت پنج، شش سال در موضوع هسته ای با امریکا و اروپایی ها در قالب ۱ + ۵ مذاکره کرد و به یک نتیجه هم رسید، اما امریکا زیر این توافق و قرارداد قطعی زد، بنابراین کدام فرد عاقلی است که دوباره با کشوری که زیر تمام توافق ها زده، مذاکره کند؟
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
عموفیدل 🔆
پرونده ویژه نشریه «فارین افرز»؛ هژمونی آمریکا مرده است نشریه معتبر «فارین افرز» در پروندهای ویژه،
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، در سالهای اخیر ورود نظام بینالملل به دوران گذار از جهان تکقطبی تحت رهبری ایالات متحده به جهانی چندقطبی و چندصدایی به یک حقیقت غیرقابل انکار بدل شده و بسیاری از تحلیلگران آمریکایی به این موضوع اذعان کردهاند.
حتی «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا نیز در تبلیغات انتخاباتیاش از افول جایگاه این کشور در جهان صحبت میکرد و نهایتا هم با شعار «عظمت را به آمریکا بازگردانیم»، روی کار آمد.
در همین چارچوب، این ماه نشریه معتبر «فارین افرز» پروندهای ویژه با موضوع پایان هژمونی ایالات متحده در جهان منتشر کرده و با انتشار یادداشتهایی از جمله به قلم «فرید زکریا» تحلیلگر و نظریهپرداز آمریکا، به بررسی ریشههای این رخداد پرداخته است.
دوماهنامه فارین افرز که به اندیشکده «شورای روابط خارجی ایالات متحده» وابسته است، این پرونده را با عنوان «چه بر سر قرن آمریکایی آمد؟»، منتشر کرده و در توضیح دلیل انتخاب این موضوع برای شماره جدید، نوشته است: «یک نسل پیش، ایالات متحده با اعتماد به نفس در حال رهبری جهان به سوی آنچیزی بود که تصور میشد هزارهای جدید از صلح، شکوفایی، آزادی و همگرایی باشد. حالا اما، جهان به سوی آشوب پیش میرود و ایالات متحده یادآور آن آهنگ "لئونارد کوهن" است که میگفت: اوضاع اینطور پیش میرود و همه میدانند. چطور شد که همه چیز انقدر سریع از هم پاشید؟»
این نشریه میافزاید: «اکنون که مینگریم، این افول غیرقابل اجتناب به نظر میرسد. آنچه اکنون ظاهرا نیاز به توضیح دارد، رؤیاپردازی در پایان قرن پیش در واشنگتن درباره هژمونی ماندگار ایالات متحده است، نه درگیریهای دائمی در داخل و خارج از کشور که اکنون به واقعیتی جاری بدل شده است. اما کسانی که در آن دوران زیست کردهاند، میدانند که هیچچیز قطعی نبود و تاریخ میتوانست طور دیگری رقم بخورد. از این رو، تصمیم گرفتیم به کالبدشکافی دهههای پایانی رهبری جهانی آمریکا بپردازیم، همان سالهایی که نخبگان ایالات متحده، آنچه را که به ارث برده بودند و نام نیکی را که در اختیارشان قرار گرفته بود، به باد دادند.»
فرید زکریا در یادداشتی در این پرونده با عنوان «نابودی قدرت آمریکا به دست خود»، اوج دوران هژمونی ایالات متحده را به فاصله زمانی میان ریزش دیوار برلین تا سقوط بغداد در حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳ محدود کرده و نوشته است که این هژمونی پس از این دوره دائما در حال تضعیف است. به گفته زکریا «در برههای در دو سال گذلشته، هژمونی آمریکا، مرد. دوران سلطه ایالات متحده، کوتاه و زودگذر بود و حدود سه دهه میان دو رخداد، طول کشید.»
او سپس به بررسی دلایل افول هژمونی آمریکا پرداخته و مینویسد: «چالشهای بیرونی آسیب میزند، اما آسیب تصمیمات راهبردی نادرست، بیشتر است، و از همه بیشتر، بیتفاوتی.»
این نظریهپرداز واقعگرا، روی کار آمدن «دونالد ترامپ» در آمریکا را «ضربه آخر» به هژمونی این کشور توصیف کرده و نوشته است: «او یک انزواطلب حمایتگرای عوامفریب است و مصمم است که "آمریکا را در وهله نخست" قرار دهد. اما حقیقت این است که او بیش از هر چیز دیگری، عرصه را واگذار کرده است... اکنون سؤال این است که آیا در حالی که قدرت آمریکا رو به افول است، نظام بینالمللی که مورد حمایتش بود، یعنی قوانین، عرف و ارزشهای این نظام، دوام میآورند یا اینکه آمریکا افول امپراطوری تفکراتش را هم شاهد خواهد بود؟»
«لری دایموند» دیگر تحلیلگر برجستهای است که در این پرونده مشارکت کرده و با یادداشتی تحت عنوان «تنزل جایگاه دموکراسی»، کاهش گرایش جهانی به دموکراسی را یکی از دلایل افول جایگاه ایالات متحده، توصیف کرده است.
این استاد برجسته جامعهشناسی و علوم سیاسی که به دلیل تمرکز بر مطالعات دموکراسی به «آقای دموکراسی» هم معروف است، سال ۲۰۰۶ را نقطه آغاز عقبنشینی دموکراسی در جهان خوانده و نوشته است که از آن زمان هر سال گستره دموکراسی در جهان کاهش یافته است. او «عوامگرایی لیبرال» را که در سالهای اخیر کشورهای توسعهیافته و در حال توسعه را در نوردیده، یکی از تحولات نگرانکننده خوانده و نوشته است که این موج عوامگرایی، حاصل اضطراب ناشی از ورود سیل مهاجران و لزوم تنوع فرهنگی در کشورهای غربی است.
در یادداشتی دیگر در این پرونده، «دنی رودریک» استاد ترکیهای اقتصاد سیاسی دانشگاه «هاروارد»، نوشته است که جهانیسازی اکنون با خشم عمومی روبرو شده و حتی حامیان این جریان هم به لزوم تغییر وضعیت کنونی اذعان دارند.
او در این یادداشت که با عنوان «پیچ اشتباه جهانیسازی» منتشر شده، مینویسد: «جهانیسازی به مشکل خورده است. مقاومتی عوامگرایانه که دونالد ترامپ رئیسجمهور ایالات متحده نماد آن است، به تمام قوا به پیش میرود. جنگ تجاری سوزان چین و ایالات متحده، به سادگی میتواند از کنترل خارج شود. کشورهای سرتاسر اروپا یکی بعد ا
عموفیدل 🔆
پرونده ویژه نشریه «فارین افرز»؛ هژمونی آمریکا مرده است نشریه معتبر «فارین افرز» در پروندهای ویژه،
ز دیگری دارند مرزهایشان را به روی مهاجران میبندند. حتی بزرگترین حامیان جهانیسازی هم اکنون اذعان دارند که این روند منافع نامتوازنی ایجاد کرده و چیزی باید تغییر کند.»
به گفته رودریک، ریشه این وضعیت به قواعدی بازمیگردد که در دهه ۱۹۹۰ توسط سیاستگذاران جهانی تعیین شد و مسیری «ابرجهانگرایانه» ترسیم کرد. این مسیر، اقتصاد جهانی را بر اقتصاد کشورها ارجح دانست و دولتها را برای رشد اقتصاد جهانی، و نه رشد اقتصاد کشورها، به خدمت گرفت.
«گیلیان تت» روزنامهنگار و تحلیلگر اقتصادی نشریه «فایننشال تایمز» هم در یادداشت دیگری، بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ و کاهش اعتماد به بازار سرمایه آمریکا را یکی از دلایل افول جایگاه ایالات متحده خوانده و وال استریت را «فرقه ریسک» توصیف کرده است.
او توضیح میدهد که سران وال استریت با اجرای برنامههای پرریسک اقتصادی و ایجاد یک «حباب اعتباری»، عملا به شکلگیری وضعیتی که موفقیت بازار سرمایه ایالات متحده را به «تلی از خاکستر» تبدیل کرد، کمک کردند.
یادداشت دیگری در این پرونده به قلم «یاکوب هکر» مدیر مؤسسه مطالعات اجتماعی و سیاستگذار و استاد علوم سیاسی دانشگاه «ییل» و «پال پیرسون» استاد علوم سیاسی دانشگاه کالیفرنیا، جدلهای حزبی میان جمهوریخواهان و دموکرات را موجب تضعیف سیاسی آمریکا خواندهاند.
این دو تحلیلگر علوم سیاسی در یادداشت خود با عنوان «انحطاط جمهوریخواهان»، نوشتهاند: «برای درک میزان آشفتگی در دوره ریاستجمهوری دونالد ترامپ همین بس که تنها چند ماه بعد از طولانیترین تعطیلی دولت در تاریخ ایالات متحده، هیچکس در واشنگتن آن را به یاد نمیآورد.»
هکر و پیرسون نوشتهاند که جمهوریخواهان به مدافعان تمامقد ترامپ بدل شدهاند و هر سیاست نادرست او را توجیه میکنند، از پافشاری بر ساخت دیوار گرفته تا تلاش او برای مانعتراشی در برابر تحقیقات در مورد تبانی ادعایی با روسیه.
نویسندگان این یادداشت میافزایند: «به نظر میرسد، حکمرانی آمریکایی در وضعیت بدی به سر میبرد. اما این بحران، با ورود ترامپ به کاخ سفید آغاز نشده است. اگر "هیلاری کلینتون" [نامزد دموکراتها] هم در انتخابات سال ۲۰۱۶ پیروز شده بود، باز هم بعید بود که آرامشی بر واشنگتن حکمفرما میشد. بلکه، شاهد نسخهای شدیدتر از سیاستبازیهای مخربی بودیم که بعد از سال ۲۰۱۰، تاب و توان ریاستجمهوری "باراک اوباما" را برید. [در آن صورت] حل مسائل مهم ملی هنوز هم درگیر بنبستهای حزبی بود.»
به نوشته هکر و پیرسون، منازعات میان دو حزب و حمایت افراطی حزب جمهوریخواه از ترامپ عملا روند حل مشکلات در آمریکا را مختل کرده و منافع شخصی و اقتصادی بر روند تصمیمگیری در این کشور حاکم شده است.
نهایتا، این پرونده با یادداشتی به قلم «جولیا آزاری» به پایان رسیده که نوشته است مشکلات کنونی ایالات متحده ناشی از ساختار نظام سیاسی این کشور است که در طول زمان به روز نشده و اکنون وضعیتی را به وجود آورده که اغلب کارشناسان در مورد این گزاره اتفاق نظر دارند که «دموکراسی آمریکایی در بحران است.»
نویسنده این یادداشت، نظام سیاسی کنونی آمریکا را «نظامی ناکارآمد» توصیف کرده و مینویسد: «اما داستان واقعی دموکراسی آمریکایی، داستان تعمیر نکردن نیست، بلکه داستان تعمیر ناقص است. مسائلی که مصائب امروز را به وجود آورده، نه فقط به واسطه سهلانگاری، بلکه به دلیل تلاشهای ناقص برای ارتقاء این سیستم در برخورد با واقعیتهای سیاسی است. نتیجه، یک دموکراسی فراگیر، اما ناکارآمد است.»
فارین افرز در پایان این پرونده، مینویسد: «در اوایل دهه ۱۹۹۰، دوران سلطه پساجنگ آمریکا به دوران سلطه پساجنگ سرد آمریکا بدل شد. حالا، آن دوران، در حال گذار به سوی چیزی دیگر است، که البته هنوز نامعلوم است: «شکوه جهان، گذراست*.»
انتهای پیام/ق
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
18.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکست سیاست چماق و هویج یا همون دیپلماسی فشار، تهدید و تطمیع آمریکا و غرب بر علیه ایران... باید منتظر آغاز جنگ روانی گسترده و جدیدی بر ضد کشورمان باشیم که ان شاء الله به یاری خدا این مراحل آخر نبرد حق علیه باطل رو با موفقیت پشت سر خواهیم گذاشت ...✌💪
.
.
.
#لبیک_یا_حسین
#لبیک_یا_خامنه_ای
#لبیک_یا_خمینی
#افول_آمریکا
#برجام
#شکست_برجام
#شکست_لیبرالیسم
#شکست_غربگرایی
#روحانی_علیه_انقلاب
#روحانی
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 مذاکره را تکرار نمی کنیم
🔹 رهبر انقلاب: ما به هیچ وجه تجریه تلخ مذاکره چند سال اخیر با آمریکا را تکرار نخواهیم کرد
عصبانیت وزیر خارجه آمریکا رو حتما تو این کلیپ ببینید!😏😁👇
⭕️ایران مسئول حملات در دریای عمان است/ در شورای امنیت مطرح می کنیم
👤«مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا
🔹ارزیابی دولت آمریکا این است که جمهوری اسلامی ایران مسئول حملاتی است که امروز در دریای عمان اتفاق افتاد.
🔹ایران روز 12 آوریل به دنیا قول داد انتقال نفت از طریق تنگه هرمز را متوقف خواهد کرد. ایران اکنون در حال اقدام برای عملی کردن این وعده است.
🔹هیچ نوع تحریم اقتصادی به جمهوری اسلامی مجوز حمله به شهروندان بیگناه، ایجاد اخلال در بازارهای نفتی و اقدام به باجگیری هستهای نمیدهد.
🔹امروز من به سفیرمان در سازمان ملل متحد دستور دادهام مسئله حملات ایران را در شورای امنیت سازمان ملل متحد مطرح کند.
🔹رهبر ایران می گوید پاسخی به پرزیدنت ترامپ ندارد. رهبر جمهوری اسلامی درخواست دیپلماسی را رد کرد.
🔹 آنها با حمله به نفتکش ژاپنی به حضور تاریخی نخست وزیر ژاپن توهین کردند
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
📌سناریو مضحک سعودی علیه ایران درباره انفجار نفتکشها در دریای عمان
🔸عادل الجبیر، مشاور دولت عربستان در امور خارجی این کشور گفت که عربستان متحد آمریکاست و در صورت جنگ با ایران، در کنار این کشور می ماند.
🔸عادل الجبیر در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان تصریح کرد که کشورش متحد آمریکاست و در صورت بروز جنگ با ایران، در کنار آمریکا می ماند.
🔸وی با تکرار اتهامات این کشور، ایران را مسئول حمله به نفت کش ها دانست و مدعی شد که کشورش به دنبال پاسخ به این حمله است.
🔸وی در ادامه جنگ روانی علیه ایران گفت که کشورش سعی در تشدید تحریم های اقتصادی علیه ایران است تا به زعم خود ایران را وادار به تغییر خط مشی خود کند.
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلیل اصرار مقامات آمریکایی بر تصویب لوایح FATF توسط ایران چیست؟
🔶🔷 @amoofidel 🔷🔶
عموفیدل 🔆
دلیل اصرار مقامات آمریکایی بر تصویب لوایح FATF توسط ایران چیست؟ 🔶🔷 @amoofidel 🔷🔶
دلیل اصرار مقامات آمریکایی بر تصویب لوایح FATF توسط ایران چیست؟
پمپئو در کنفرانس خبری مشترک با هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان در تاریخ ۱۰ خردادماه ۹۸ گفت: «ایران بطور کامل نتوانسته است تعهدات خود ذیل برنامه اقدام FATF که در سال 2016 پذیرفته است را تکمیل کند. به عنوان بخشی از برنامه اقدام، ایران تعهد داده است که دو کنوانسیون پالرمو (مقابله با جرائم سازمان یافته فراملی) و کنوانسیون CFT (مقابله با تامین مالی تروریسم) را تصویب کند. اما همانطور که ما از اصلیترین کشور حامی تروریسم در جهان انتظار داشتیم، آنها تصمیم گرفته اند که این کار را انجام ندهند. امروز من از ایران می خواهم که هر دو معاهده را بدون تأخیر و بدون هیچگونه حق شرطی به تصویب برساند».
*چرا آمریکا بر تصویب لوایح FATF توسط ایران اصرار دارد؟
ایران در سال های اخیر که تحت تحریم های آمریکا قرار گرفته است، در حوزه های مختلف سعی کرده است این تحریم ها را دور بزند. به عنوان مثال، ایران توانسته است تحریمهای نفتی را به روش های مختلف از جمله مخفی نگه داشتن مشتریان، وسیله حمل آن (نفتکشها با پرچم کشورهای دیگر)، و همچنین مقصد نهایی (پالایشگاه ها و ...) دور بزند. در حوزه های دیگر نیز به واسطه شرکتهای پوششی توانسته است، ذینفع واقعی مبادلات اقتصادی را از تیررس آمریکایی ها مخفی نگه دارد. در برخی از موارد، دور زدن تحریم ها توسط ایران کشف شده و جلوی آن گرفته شده است، اما در موارد متعددی، ایران در دور زدن تحریم موفق بوده و جلوی آسیب بیشتر بر معیشت مردم گرفته شده است.
آمریکا برای اینکه بتواند به صورت کامل از دور زدن تحریم توسط ایران جلوگیری کند، نیاز به اطلاعات اقتصادی دقیقی از تعاملات تجاری و بانکی ایران دارد که بخشی از این اطلاعات به واسطه پیامرسان بانکی سوئیفت که یک پیامرسان اروپایی است و بخش دیگری از آن به واسطه تعامل ایران با نهادهای بینالمللی مانند بانک جهانی و صندوق بین المللی پول به دست آمده است. اما بخش عمده ای از این اطلاعات در صورت اجرای برنامه اقدام FATF بخصوص تصویب لوایح پالرمو و CFT میتواند به خارج از کشور منتقل شود و باعث افزایش ضربه پذیری اقتصاد کشور و معیشت مردم شود.
انتهای پیام/
🔶🔷 @amoofidel 🔶🔷
یک کویتی فعال در توییتر (که گفته می شود عضو سابق پارلمان کویت است) در واکنش به پاسخ شجاعانه، داهیانه و محکم رهبری به فرستاده ترامپ (شینزو آبه) متن جالبی را توییت نموده است .
دیروز عبیدالله بن زیاد بواسطه عمربن سعد نامه ای را بسوی امام حسین (ع) در کربلا فرستاد و (چون) ابن سعد منتظر پاسخ امام ماند اینگونه جواب شنید:
من جوابی در پاسخ نامه او ندارم!
و امروز با همین جمله تاریخ تکرار می گردد!
امام خامنه ای :
پاسخی به او نخواهم داد
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️سناریوی نخ نما شده یانکی ها علیه ایران
🔹مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا در یک نشست خبری، ایران را عامل حادثه امروز دریای عمان معرفی کرد و گفت واشنگتن این موضوع را در جلسه امشب شورای امنیت مطرح میکند. وی گفت سیاست واشنگتن همچنان اعمال فشار سیاسی و اقتصادی با هدف آوردن ایران پای میز مذاکره است.
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
منشن یک ژاپنی در مورد جواب رهبری به شینزو آبه:
"برای او (#رهبر_انقلاب) احترام قائلم ،ایران غروری دارد که ما در ژاپن باخته ایم رهبران قدرتمند ایران حسرت برانگیزند."
در حسرت ایرانیان
✍ علی علیزاده
اقتصاد #ژاپن ده برابر ایران است اما مطمئنم ژاپنیها امروز #حسرت ایرانیان را خوردند.
ژاپنی که بعد ۷۵سال هنوز در #اشغال ۲۳پایگاه نظامی آمریکاست و جرات نقد #جنایاتش را هم ندارد. مطمئنم آرزو داشتند رهبر آنها هم جای پادویی و پیامرسانی، #صدای_استقلال ملتش میشد و ترامپ را اینگونه #تحقیر میکرد
🔶🔷 @amoofidel 🔷🔶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترس آمریکایی ها از درگیری اسراییل با ایران و دیگر کشورهای منطقه آنها را وادار به طرح بستن پیمان دفاع مشترک بین آمریکا و اسراییل کرده است ... اما با تمام این سر و صداها و پروپاگانداهای رسانه ای بنظر نمیرسد که آمریکا خارج از جنگ رسانه ای تمایلی به ورود به درگیریهای مستقیم نظامی با کشورهای دیگر به منظور دفاع از اسراییل داشته باشد و بیشتر توان خود را به افزایش کمک های مالی و تسلیحاتی به این رژیم متمرکز کرده است.
#اسرائيل
#اسراییل_۲۵_سال_آینده_را_نخواهد_دید
#اسراییل_باید_از_صحنه_روزگار_محو_شود
#فلسطین
#فلسطین_اشغالی
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اندیشه مقاومت
امام خامنه ای: مقاومت موجب عقب نشینی دشمن می شود برخلاف تسلیم
آبه: آمریکا قصد تغییر رژیم ایران را ندارد.
آقا: دروغ میگوید البته اگر هم میخواست، نمیتوانست.
آبه: آمریکا میخواهد ایران سلاح هسته ای نداشته باشد.
آقا: نمیسازیم، اما اگر میخواستیم آمریکا کاری نمیتوانست بکند.
اینه تفاوت "آقا" با دیگران.
ولذا فرمود: من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام.
"فرید ابراهیمی"
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
محمد حسنین هیکل متفکر مصری، ۴ سال قبل:
سعودی با یمن جنگ خواهد کرد و در یمن غرق خواهد شد و شکست خواهد خورد و اگر چنین نشد جسدم را از خاک بیرون بیاورید و همراه تمام مؤلفاتم بسوزانید!
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
🎯 انصارالله: «جنگ بزرگ» در داخل خاک عربستان در راه است
«البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله:
▫️موعد جنگ بزرگ نزدیک میشود.
▫️این حق مردم یمن است که به دشمن در خاک و مقر خود حملهور شوند و خسارتهای مادی خود را جبران کنند.
▫️در صورت آغاز حمله، قبائل یمنی میان اموال عمومی و خصوصی تفاوت قائل شوند و میبایست میان آنها و «آزادگان» عربستان هماهنگی برقرار شود.
▫️ما نیروهای آزادیبخش هستیم نه اشغالگر.
🔶🔷 @amoofidel 🔷🔶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ای کاش ای کاش ای کاش، بعضی از ما ملت فقط همین یه درخواست امام عزیزمون رو گوش میدادیم وقتیکه فرمودند:«من التماس میکنم، من دست مردم ایران را میبوسم، این غربزدهها را کنار بگذارید...»
🔶🔷 @amoofidel 🔷🔶
عموفیدل 🔆
عبدالباری عطوان یمن، فلسطین و لبنان را «داود»های کوچک مقابل «جالوت» توصیف کرد و با اشاره به ایران نوشت: نتانیاهو خوب فهمیده است که ایران هرگز پرچم سفید برابر آمریکا بالا نخواهد برد و آماده دادن پاسخی غافلگیرکننده است.
العالم- فلسطین اشغالی
عبدالباری عطوان سردبیر روزنامه فرامنطقهای رأی الیوم در یادداشتی درباره سکوت این روزهای نخستوزیر رژیم صهیونیستی، این سوالات را مطرح کرد که چرا نتانیاهو این روزها سکوت کرده و زبانش را قورت داده، در حالی که او پرچمدار تهدید و نابودی ایران بود؟ آیا از ترس موشکهایی است که از شمال، جنوب و شرق به جانبش سرازیر میشود؟ سرنوشت گنبدهای آهنین چه شد؟ اسطوره پاتریوت چگونه به دلیل موشکهای کروز یمنی که از کوههای صعده شلیک شد، در هم شکست؟
در این یادداشت آمده است: در سایه تشدید تنش میان ایران و آمریکا در منطقه خلیج (فارس)، سکوت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل نشانه وضعیت دشواری است که این رژیم در آن به سر میبرد و اهمیت و نقش منطقهای آن را به عنوان حامی برخی کشورهای عربی کاهش داده است؛ همانطور که رعب و وحشت این رژیم را منعکس میکند، چون میداند یکی از اهداف اصلی مورد انتظار در هر گونه پاسخ تلافیجویانه نظامی ایران یا متحدانش نظیر حزب الله و حماس و جهاد اسلامی است.
رای الیوم نوشت: لازم به ذکر است که نتانیاهو در طول سالهای اخیر متعصبترین و بزرگترین عامل تحریک برای ضربه زدن به ایران بوده است و سخنرانیهای وی از تریبون مجمع عمومی سازمان ملل فراموش شدنی نیست در حالی که با تصاویر و ابزارهایی سعی داشت القا کند ایران در حال نزدیک شدن به بمب اتمی است که برای منطقه خطرناک است و در مداخله برای نابودی همه تاسیسات هستهای و نظامی ایران دنیا باید پشت اسرائیل بایستد تا این خطر را هر چه زودتر و به شکلی نهایی خاتمه دهد.
به عقیده نویسنده نتانیاهو که پس از پیروزی ضعیف خود در انتخابات پارلمانی اخیر در تشکیل کابینهای راستگرا و پرقدرت به رهبری خودش ناکام ماند، خوب فهمیده است که ایران هرگز پرچم سفید را به نشانه تسلیم بالا نخواهد برد و آماده جنگ شده است و ظرفیت پاسخ قاطع و جدی برای وارد آوردن بزرگترین صدمه به دشمنان را داراست و نخستین آنها رژیم صهیونیستی است از همین رو به میز مذاکرات نخواهد رفت مگر اینکه طبق شروط کامل ایران محقق شود و هیچ خدشهای هم به زرادخانه موشکی و بلندپروازیهای هستهای قانونی ایران وارد نکند.
عطوان با اشاره به اینکه نتانیاهو خوب میداند که حمله موشکی یمن به عمق خاک سعودی و اصابت آن به (برج مراقبت) فرودگاه بینالمللی أبها پیامی بسیار مهم داشت، افزود: این پیام میگوید فرودگاه تل آویو در هر جنگی آتی هدف قرار خواهد گرفت چه با موشکهای حزب الله از شمال سرزمین اشغالی، چه با موشکهای فلسطین از جنوب سرزمینهای اشغالی؛ موضوعی که شوک روانی را ایجاد خواهد کرد که از زمان تاسیس رژیم صهیونیستی در هفتاد سال پیش در نوع خود بیسابقه است.
نویسنده تصریح کرد: نتانیاهو که در حال حاضر سرپرستی وزارت دفاع رژیم صهیونیستی را هم عهدهدار است این روزها جرأت ندارد دهانش را باز کرده و شروع به تهدیدهایی کند که در آن مهارت داشت، چون پاسخهای تلافی جویانهای را که در انتظارش است، میشناسد.
موشکهایی که از شمال و جنوب بر سر اسرائیل فروخواهد ریخت
رای الیوم نوشت: یکصد و پنجاه هزار موشک در عمق ارتفاعات سر به فلک کشیده لبنان به سمت اسرائیل نشانه رفته است. علاوه بر اینکه اسرائیل میداند گنبدهای آهنینی را که آمریکا بیش از ده میلیار دلار برای ارتقای آن هزینه کرده است هرگز از آن و شهرکنشینانش حفاظت نمیکند. آن هم در برابر خطر موشکهایی که در برخورد به اهدافشان دقیقتر شده و حامل کلاهکهای انفجاری هستند که وزن برخی از آن به پانصد کیلوگرم میرسد. یعنی قدرت ویرانگری بسیار بالایی دارد و یکی از آنها کافی است تا تل آویو را در تاریکی محض فرو ببرد.
این روزنامه افزود: از زمان جنگ 2006 که شکست ارتش اسرائیل از لبنان در تاریخ ثبت شد و تانک مرکاوا افتخار صنایع نظامی رژیم صهیونیستی تحقیر شد، نتانیاهو یک گلوله هم به سمت جنوب لبنان شلیک نکرده است. چون میداند چه خطراتی در انتظارش است. آقای سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله در نطق اخیر خود علنا گفت که اگر آتش جنگ بزرگ شعلهور شود همه خاورمیانه به آتش کشیده میشود که فقط محدود به مرزهای ایران نیست. ما برای هزارمین بار میگوییم که این مرد دروغ نمیگوید.
عطوان تاکید کرد: این نظام ایران نیست که تغییر خواهد کرد، بلکه در آیندهای نزدیک قلدری آمریکا و اسرائیل است که تغییر میکند و همه تحریمها و رنجهای ایرانیها پایان خواهد یافت.
وی کنفرانس نابودی مسئله فلسطین در منامه را [که قرار است علیه فلسطین باشد] از حالا شکست خورده توصیف کرد و گفت: معامله قرن، ننگی برای اعضای پیمان ناتو عربی سنتی شد
عموفیدل 🔆
ه که پولهای خود را برای حمایت مالی از آن و اجرای بندهایش در لغو حق بازگشت [آوارگان فلسطین] و حق تشکیل دو کشور و پاره کردن طرح صلح عربی و تشکیل وطن جایگزین فلسطینی در اردن در نظر گرفتهاند؛ چقدر در تحلیل واقعیتها و میزان اراده کشورهای عربی و اسلامی اشتباه کردهاند و درباره قدرت اسرائیل و آمریکا مبالغه میکنند.
رای الیوم نوشت: ده روز تا برگزاری اجلاس منامه باقی مانده که جرد کوشنر، مقامات عربی را بسان گلهای به محل برگزاری آن هدایت میکند و همچنان فقط دو کشور جرات اعلام حضور خود در آن را نکردهاند. یکی عربستان و دیگری امارات و مطمئنا آنها هم از شتابزدگی در اعلام قبول آن پشیمان هستند، اما کشورهای دیگری که دولت آمریکا میگوید در کنفرانس حاضر میشوند نظیر اردن، مصر و مغرب سکوت اختیار کردهاند و به هر طریق و وسیلهای میخواهند از آن فرار کنند.
عطوان نوشت: ایران (با سیاست تحریم و محاصره) هرگز از پای در نخواهد آمد و ملت عزیز و مقاوم آن هرگز با رنجهای تحریمهایی که ملت برادرمان عراق کشیدند مواجه نخواهد بود و در برابر متجاوزان با شجاعت سینه سپر خواهد کرد. این ملت میراثدار تمدنی کهن و مردمی شریف و میهن دوست با تمدنی هشت هزار ساله است، یعنی زمانی که هنوز آمریکایی کشف نشده بود و رژیم نژادپرست اسرائیل در اراضی اشغالشده فلسطین نبود.
غیرمنتظرههایی در انتظار آمریکا، اسرائیل و متحدانشان در منطقه
نویسنده روزهای آتی را مملو از غیرمنتظرههایی دردناک برای آمریکا، اسرائیل و متحدانش در منطقه خواند و گفت: صفر شدن صادرات نفت ایران با صفر شدن صادرات نفت کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و عراق و بالا رفتن قیمت نفت تا 200 دلار و چه بسا بیشتر همراه خواهد بود. ایران و متحدانش هم که ماندن در سنگر شرافت و حق دفاع از خویشتن در برابر استکبار آمریکایی و اسرائیلی را برگزیدند، چیزی از دست نخواهند داد. عزت ملتها چیزی که غربیها و بخصوص شخص ترامپ آن را درک نمیکند در نهایت پیروز خواهد بود. فرقی نمیکند جنگ طول بکشد یا کوتاه باشد. عبرت در نتیجه آن است.
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
📌انگلیس بار دیگر علیه ایران موضع گرفت:
🔸 «بیائید فراموش نکنیم که ایران یک نفوذ نیابتی، یک نفوذ منفی در سوریه، در بحرین، در عراق و در حقیقت در کشورهای دیگر دارد. این، به تنشهای بیشتر در خاورمیانه منجر شده است. من ناخرسندی [ایران] از [وضعیت] توافق هستهای را درک میکنم، اما این مجوزی برای حمله به کشتیها در تنگه هرمز نیست.»
🔸 وی افزود: «فکر میکنم ایران نباید به هیچوجه تردیدی داشته باشد که ما در حراست از داشتههای خود و منافع خود در این منطقه، مصمم هستیم.»
🔶🔷 @amoofidel 🔷🔶