14.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به به😍.. چقدر زیبا و سرور آفرین. 😍❤️
https://eitaa.com/amoozeha/1498
عظمت ماه ولایت.mp3
20.64M
🌴 ماه ذي الحجه برترین ماه سال
💠 ماه امامت و ولایت
👈 مناسبت های مهم در این ماه
📗 نهجالبلاغه و انتخاب جانشین
👈 توجه به سیره اهل بیت علیهم السلام
♦️دو معضل بزرگ جامعه
١. سربازی رفتن پسران
٢. دانشگاه رفتن دختران
https://eitaa.com/amoozeha/1499
🌺﷽ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ مولانا أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ علي ابن ابي طالب وَ الْأَئِمَّهِ المعصومین صلواة الله عليهم اجمعين🌺
🌹بر عید غدیر عید اکبر صلوات،
بر چهره ی نورانی حیدر صلوات،
بر فاطمه این عید هزاران تبریک،
بر یک یک اهل بیت کوثر صلوات،
◦ با عرض سلام و ادب، عيد سعيد غدير ، عيد امامت و ولايت مولي الموحدين حضرت علي (ع) را به شما و خانواده ارجمند تبريك و تهنيت عرض مي نمايم.
عید سعید غدیر مبارک
https://eitaa.com/amoozeha/1500
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در تقویم آمریکا یک روز بنام "حسین" ثبت است.
https://eitaa.com/amoozeha/1505
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معنای آیه ان الصلاة تنهى عن الفحشاء و المنكر
https://eitaa.com/amoozeha/1506
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله
🔸راه را گم نکنیم
🔸این ویدئو رو هر روز باید دید تا معلوم بشه مؤمن واقعی به غدیر و سرمست از جام غدیر و وارث حقیقی غدیر در عصر غیبت مولای منتظر عجل الله تعالی فرجه الشریف کیست؟
گفتند که عاشقی و هشیار نه ای
در بند خیال خم آبروی که ای؟
گفتند بگو به #قصد_قربت گفتم
#سید_علی_حسینی_خامنه_ای
https://eitaa.com/amoozeha/1508
🔷️ ریشه یابی وضع کنونی حجاب جامعه
✍ مهدی جمشیدی
درحالیکه وضع کنونی حجاب، حاصل «یک علّت» نیست، بلکه چون «کنشگری کارگزاران فرهنگی» دربارۀ حجاب، بسیار اقلّی و ناچیز بوده است، باید بیش از هر چیز، وضع امروزین حجاب را به «جبهۀ مهاجم» نسبت داد. به زنجیرۀ تدریجی کشف حجاب در دهه گذشته بنگرید:
1️⃣ مرحلۀ اول:
«برهنهگی بازیگرانِ مهاجرتکرده» که از سال نود آغاز شد و به این واسطه، «برهنگی» نیز به «مهاجرت» به عنوان نماد مخالفت سیاسی افزوده شد.
2️⃣ مرحلۀ دوم:
کشف حجاب در فضای مجازی در قالب «آزادیهای یواشکی» که از سال نودوسه شکل گرفت و جلوۀ فراوان یافت و به خط مقدّم مبارزه مدنی تبدیل شد.
3️⃣ مرحلۀ سوم:
کشف حجاب به صورت «خیابانی اما پنهان» که در قالب «چهارشنبههای سفید» از سال نودوشش پدید آمد و به دلیل تازگی طرح، با استقبال از سوی نیروهای هوادار سبک زندگیِ غربی مواجه گردید.
4️⃣ مرحلۀ چهارم:
کشف حجاب به صورت «آشکار اما نمادین» که در قالب «دختران خیابان انقلاب» و «نه به حجاب اجباری» در سال نودوشش به وقوع پیوست و موج ویرانگری را به وجود آورد.
5️⃣ مرحلۀ پنجم:
کشف حجاب در داخل خودرو از سال نودوهشت به عنوان اینکه حریم خصوصی است و حاکمیت، حق مداخله در آن را ندارد.
6️⃣ مرحلۀ ششم:
کشف حجاب به صورت «خیابانی و آشکار» که از سال نودونه مشاهده شد و در اوج ناباوری، گسترش یافت، چنانکه شصت درصد از زنان مکشفۀ کنونی، در همین مقطع و پیش از اغتشاش، کشف حجاب کردهاند.
7️⃣ مرحلۀ هفتم:
کشف حجاب به صورت «گسترده و بیپروا» که در پی اغتشاش سال گذشته تحقق یافت و به این ترتیب، چهل درصد بقیۀ زنان مکشفه، در این مقطع به آن پیوستند.
حال پرسش این است که کارگزاران و مدیران فرهنگی در کدام نقطه از این «روند ده ساله» حضور داشتند و چه روشی را به کار بردند؟! آیا آنها حرکت تدریجیِ این روند را احساس کردند؟! از همان نقطۀ آغاز این روند، کدام روند موازی طراحی شد؟! اکنون که طرح به نهایت خودش رسیده و دشمن در آن سوی مرزها، میوههای طرحِ اباحهگریِ عملی میچیند، رواست که بگوییم بهکارگیری روش سخت و قانونی، چنین نتیجهای را به دنبال داشته است؟! وضع کنونی، برآمده از «بیعملی» و «تساهل» و «بیروشی» و «خوابزدگی» ما است. این صحنه، حاصل «کنشگری حداکثری جبهۀ دشمن در منطقۀ فرهنگی ما» است. ما عرصه را برای فاعلیّت جبهۀ مهاجم «خالی» کردیم و او نیز بهآسانی، طرح خویش را پیش برد؛ چنانکه گویا حاکمیّتی در میان نیست و فرهنگ، بیدولت است.
اگر اکنون نیز بخواهیم همان «روایت دشمنساخته» را تکرار کنیم و بگوییم «سیاستهای انقباضی» با ما چنین کرده است، وضع از این نیز آشفتهتر خواهد شد. آری، وقتی ما در خواب بودیم، باغ فرهنگمان به تاراج رفت.