*📌"#مافیای_پزشکی" مشغول کارند؛ کاهش 50 درصدی ظرفیتهای پزشکی نسبت به دهه 60!*
🟠 نماینده مردم تهران در #مجلس با اشاره به اجرای سیاست انحصاری در بدنه #نظام_سلامت کشور گفت: در دهه 60 تنها در سه دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه علوم پزشکی ایران سالانه یک هزار و 500 نفر پذیرفته میشدند اما اکنون 700 نفر پذیرفته میشوند!
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🟠 اقبال شاکری در گفتگو با تحریریه با اشاره به تلاش جریانی برای جلوگیری از افزایش ظرفیت پذیرش رشته پزشکی در کشورمان اظهار کرد: حتی آزمون کنکور این دوره هم اشتباه سیاستگذاری وزارت بهداشت را به خوبی نشان داد.
🟠 وی با تاکید بر ظرفیت پذیرش شاخههای پزشکی در کنکور ادامه داد: تنها یک درصد داوطلبان کنکور تجربی میتوانند در شاخهها و رشتههای مختلف پزشکی قبول شوند و این کار، اشتباه بسیار بزرگی است که از 600 هزار داوطلب کنونی کنکور تجربی تنها یک درصد میتوانند در رشته پزشکی پذیرفته شوند!
🟠 نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: این اتفاق در حالی است که طی بررسیهایی که بنده در دهه 60 انجام دادم، تنها در سه دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه علوم پزشکی ایران سالانه یک هزار و 500 نفر پذیرفته میشدند اما اکنون 700 نفر پذیرفته میشوند! یعنی ظرفیتهای پذیرش پزشکی 50 درصد کاهش هم داشته است!
🟠 وی ادامه داد: این امر ناشی از یک سیاست انحصاری بسیار بسیار اشتباه و غلط از یک طرف و از سوی دیگر به نوعی اجحاف و ظلم به مردم است که با نیازی که به پزشک در کشور داریم، وزارت بهداشت با این سیاستگذاریهای غلط و انحصاری آن را اجابت نمیکند و توجهی به برآورده شدن نیاز مردم هم ندارند.
🟠 شاکری با اشاره به تلاشهای نمکی به عنوان وزیر بهداشت در دولت فعلی تصریح کرد: شاهد تلاشهای آقای نمکی در بحث کرونا بودیم اما واقعا در بحث دارو و درمان و همین ظرفیت های پزشکی احتیاج به بازنگری ویژهای داریم.
🟠 وی تاکید کرد: اصلا به نظر بنده باید سیاستگذاری از وزارت بهداشت گرفته شود و این سیاستگذاری در جای دیگری باید انجام شود چرا که وظیفه پزشک نباید تصمیمگیری در مورد پزشک باشد همانطور که این اتفاق در زمان آقای قاضیزاده هاشمی هم رخ داد و جیب پزشکان را پرپول کردند و امروز هم که شاهد این انحصار در ظرفیتهای پزشکی هستیم.
🟠 نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی باید با شدت، جدیت و قوت به این مسئله ورود کنند و در کمیسیون آموزش هم ما باید این مسئله را پیگیری و برطرف کنیم.
🟠 شاکری همچنین به طب ایرانی ـ اسلامی و عدم توجه به احیای آن از سوی وزارت بهداشت اشاره و خاطرنشان کرد: خیلی از مسیرهای درمانی که مردم میتوانستند با تکیه بر طب سنتی و داشتههای خودمان در طب دیرینه ایرانی و اسلامی داشته باشند را بستند و این طب را تضعیف کردند.
🟠 وی یادآور شد: هزاران گروه دانشبنیان هم از حیث دارو هم از حیث روش درمان، روشهای اثبات شده و آزمایش شدهای را ارائه دادند اما متاسفانه با بایکوت شدید وزارت بهداشت مواجه شدند.
🟠 شاکری با اشاره به آسیبی که از این منظر به سلامت جامعه وارد میشود، گفت: این امر تنها جیب فعالان طب نوین، پزشکان و واردکنندگان دارو را آباد میکند چرا که باید همه، به صورت انحصاری داروهای آنها را بخرند و روشهای درمانی آنها را استفاده کنند؛
🟠 به همین دلیل است که نمیخواهند طب سنتی احیا شود و در برابر این طب کهن مقابلههای سنگینی میکنند.
🟠 وی گفت: فردی که در دولت آقای رئیسی به عنوان وزیر بهداشت انتخاب میشود حتما باید دقیق سیاستهایش را اعلام کند و حتما در معرفی کابینه تمام این مولفهها خصوصا برای وزارت بهداشت رصد خواهد شد.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#کنکور #پزشکی #نظام_سلامت
🔴 سوئد واکسن "آسترازنکا" که در ایران، سوئدی معرفی شده را ممنوع کرد/پیدا کنید پرتقال فروش را!
‼️لطیفه جدید اینکه اختلافات در مورد واکسن "آسترازنکا" بالا گرفته و به علاوه کشورهای ایتالیا، آلمان، اسپانیا، سوییس، بلژیک و فرانسه، کشورِ «سوئد»نیز به جمع ممنوعکنندگانِ آن برای سالمندان پیوسته. در این میان انگلستان تنها مبلغِ آن است.
✅ بله، همین واکسنی که در ایران میگویند سوئدی است!
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#واکسن #کرونا #آسترازانکا
🔞🎥اظهارات جدید حکیم دکتر روازاده درباره کلیپ جنجالی ناهنجاری جنسی مردان
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#ناهنجاری_جنسی #مردان
*📌#نظام_سلامت ما حتی به "#ابن_سینا" در صورت زنده شدن اجازه طبابت نخواهد داد!*
🔷 لزوم اجرای ابلاغیه رهبری برای احیای "طب ایرانی ــ اسلامی"
🟦 متخصص جریانشناسی علم با اشاره به لزوم احیای "طب ایرانی ــ اسلامی" گفت: حتی اگر امروز خود ابن سینا هم سر از قبر در بیاورد، همان کسی که به نامش روز پزشک را نامگذاری کردهاند و بگوید میخواهم طبابت کنم، این ساختار به خود ابن سینا هم اجازه طبابت نمیدهد
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🟦 «علی ارجمند عین الدین» در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: وقتی میگوییم قوه مجریه یعنی مجری قوانین بالا دستی وقوانین جاری کشور است؛
🟦 یکی ازابلاغیههای مقام معظم رهبری براساس اصل 110درحوزه بهداشت و درمان است که ایشان به صراحت به احیای طب ایرانی ــ اسلامی در کنار طبی که به عنوان طب مدرن یا مولکولی مشهور است،اشاره میکنند.
🟦 این محقق و مولف افزود:اگر فقط به همین بند یعنی بندهای اینابلاغیه عمل شود،فکر میکنم این سدمعبر برداشته میشود و میتوانیم به این سمت حرکت کنیم که درآینده براساس خواست مردم عمل شود چراکه مردم امروز به دنبال این نیستند که یک طب صرفاً براساس تعارض منافع تمام زندگیشان رابه دست بگیرد.
🟦 وی تاکید کرد:وقتی کسی داردپول به بیمارستان و دکترمیدهد حق داردساختار و روش درمان خودرا انتخاب کند؛
🟦 این یکی ازاصول دموکراسی است دموکراسی فقط در عالم سیاست نیست درشیوه مدیریت کشور هم باید وجود داشته باشد لذا بنده که دارم پول دارو ودرمان وبیمارستان میدهم حق دارم از روشهای دیگراستفاده کنم چنانچه درکشورهای دیگراین امکان هست.
🟦 این نظریهپرداز درحوزه امنیت غذایی گفت: درکشوری مانندچین اعلام کردنددر درمان کرونا، 92 درصداز روشهای درمانی سنتی خوداستفاده کردهاند اما درکشور مامتاسفاته به دلیل دیکتاتوری حاکم برنظام بهداشت کشور وفساد گستردهای که درآن وجود دارد،
🟦 اجازه داده نمیشودکه روشها وساختارهای دیگر درمقابل طب نوین عرض اندام کند ولو اینکه کارآمد باشدحتی در حدفرضیه هم اجازه آزمایش روی فرضیات طب سنتی داده نمیشود.
🟦 وی با اشاره به درپیش بودن تشکیل دولت سیزدهم گفت:آقای رئیسی ملزم است که سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری خصوصا ابلاغیه ایشان درحوزه بهداشت ودرمان را اجرا کند واگر این کارانجام شودبه سمت احیای طب سنتی و قرارگرفتن آن در ارکان اداری وساختار مدیریتی حرکت میکنیم ولواینکه ضعیف باشد.
🟦 حجتالاسلام ارجمند درباره برخی برخوردهای قضایی و فشارهای حقوقی درحوزه طب سنتی با فعالان وطبیبان این حوزه گفت:
🟦 این امردر درجه اول به دلیل تعارض منافع است یعنی به دلیل منافع یک عده از پزشکان و داروسازانی که اجازه نمیدهندهیچ نظریه و پارادایم علمی دیگری مطرح شودمتاسفانه دچار چالش هایی هستیم که حتی کشورهایی که ادعای دین ومدرنیته هم ندارنداینچنین چالشهایی ندارند.
🟦 این متخصص جریانشناسی علم گفت: در میان کشورهای مختلف اگرمطالعه کنیدفقط درایران است که دانشگاههای پزشکی وآموزش عالی ازهم جداست! همه جادانشگاههای علوم پزشکی زیرمجموعه آموزش عالی است اما در کشور مااینچنین نیست.
🟦 وی افزود: یک صنفی به نام صنف پزشکان تمام اختیارات حاکمیت را ازتعرفهگذاری تا نظارت وحتی قضاوت راهم در دست گرفتهاند، درمجلس کمیسیون پزشکی دارند،
🟦 درحوزه آموزش، دانشگاههایشان جداست و وزیر حتما بایدپزشک باشدو متاسفتانه شکایت قضایی ازپزشکان به دلیل "قصور پزشکی" منتج به محکومیت خاصی برای پزشک متخلف نمیشود وصرفاً به جریمه نقدی بسنده میشود!
🟦 این امرسبب شده حقوق مسلم شهروندی از مردم گرفته شودو بدتراینکه حتی برای عمل جراحی باید امضابدهی که هراتفاقی افتادگردن خودت است!
🟦 وی به ایرادساختاری دربدنه وزارت بهداشت و برخوردهای قضایی و ساختارسازی برای کنار گذاشتن طب سنتی اشاره کرد و گفت:
🟦 حتی اگر امروزخود ابن سینا هم سراز قبر در بیاورد،همان کسی که به نامش روزپزشک رانامگذاری کردهاند و بگوید میخواهم طبابت کنم، این ساختاربه خود ابن سینا هم اجازه طبابت نمیدهد چون تابع ساختارهایی که امروزه ایجاد شده، نیست!
🟦 ارجمند تاکید کرد: این ساختار کاملاً قابل نقد است و این امر در دوران کرونا به خوبی اثبات شده است؛
🟦 ساختاری که در آن از ابتدا تا انتها پزشکان دو واحد بیشتر تغذیه نمیخوانند لذا پزشکان ما چیزی از تغذیه نمیدانند و حتی دستگاهها و کیت ها را پزشکان تولید نمیکنند بلکه مهندسان پزشکی آن را تولید میکنند پس خیلی کارآمد نیستند.
🟦 وی ابراز کرد: باید با تاکید عنوان کنم در نظام پزشکی سرمایهسالار هیچ دارویی برای درمان و ریشهکنی بیماری تولید نمی شود بلکه دارو تولید میشود فقط و فقط برای کنترل آن بیماری چراکه 90 درصد این داروها، حجمدهنده و رنگدهنده است و تنها 10 درصد آن شاید آن ماده موثره باشد لذا برای آن 90 حتما عوارض جدیدی ایجاد
میشود.
🟦 ارجمند گفت: اگر کل بودجه کشور را به پزشکان بدهیم تا سرطان را درمان کنند، نخواهند توانست چرا که این ساختار اصلا برای درمان ساخته نشده است بلکه برای پول درآوردن از بیماری افراد ایجاد شده است و مصرف داروهای اینچنینی هر روز عوارض بیشتری ایجاد خواهد کرد.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#نظام_سلامت #طب_سنتی #ابن_سینا
*📌#بی_اختیاری_ادرار*
✔️ بی اختیاری ادراری دارای چند علت است:
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🟣 به علت ضربه و تصادف.
🟣 ناشی از مصرف دوا یا غذای ادرارآور مثل خربزه یا قرص های تریامترن و ... .
🟣 افزایش حرارت بصورت غیرطبیعی در مثانه، که علامت آن حرارت کلی مزاج فرد و پررنگی ادرار و بدتر شدن مشکل با خوردن خوراکی های با طبع گرم است. که درمان آن مصرف کاهو و تخم خُرفه است.
🟣 آسیب فقرات کمری و رباطهای مثانه.
🟣 سستی مثانه یا عضله دور آن بعلت افزایش سردی و رطوبت:
🟪 علامت آن سفیدی ادرار و عدم سوزش آن و سایر علائم سردی مزاج است. که این علت شایع ترین علت است.
🟪 کندر، زیره و تخم مورد را آسیاب کرده با عسل مخلوط کنید. (همه ادویه به نسبت مساوی و عسل به اندازه مجموع آنها) هر روز به اندازه 2 قاشق مرباخوری از این معجون مصرف شود.
🟪 روغنهای گرم مثل روغن نارگیل یا سیاهدانه به زیر شکم و پایین کمر بمالید.
✍ منبع: کتاب خفی اسئله و اجوبه جلد دوم
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#ادرار #کاهو #تخم_خرفه #کندر
*کاهش شدید #میل_جنسی و سستی نعوظ
#ضعف_قوای_جنسی وشلی آلت علل مختلفی دارد*
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
✔️ ضعف عمومی بدن و لاغری:
🔵 که به دنبال گرسنگی و رژیم غذایی و یا بیماری های مزمن ایجاد می شود.
🔵 درمان این نوع با تقویت عمومی بدن با غذاهایی مثل عسل و خرما وانجیر و نخود و گوشت گوسفند و پیاز و تخم مرغ می باشد.
✔️ ترک طولانی نزدیکی:
🔵 دراین شکل نیز مصرف غذاهای مقوی مثل حلیم و کله پاچه و هم چنین همنشینی بیشتر با همسر و ملاعبه به تدریج شهوت را باز می گرداند.
🔵 شستن آلت با آب نیم گرم و سپس مالیدن شیر گوسفند به آن موثر است.
✔️ تولید ناکافی نفخ و باد:
🔵 این عامل می تواند ناشی از سردی باشد و یا ناشی از حرارت و خشکی باشد در درمان آن بایستی رطوبت را با استحمام مکرر و روغن مالی آلت ایجاد کنید غذاهای نفاخ مثل نخود و باقلا و شیرتازه با دارچین میل کنید.
✔️ آسیب اعصاب آلت تناسلی:
🔵 که می تواند به دلیل سرمای موضعی یا استمنا و .... اتفاق بیافتد در این نوع هم روغن مالی آلت و استفاده از غذاهای فوق کمک کننده است.
🔷 در مجموع مصرف چند غذا را تأکید می کنیم:
🔵 آبگوشت، حلیم، کله پاچه، پیاز سرخ کرده در روغن حیوانی با تخم مرغ رسمی، هر غذایی که نخود دارد، انجیر، خرما، پسته، بادام، فندق، گردو، شیر و عسل
🔵 مسایل روحی و روانی و اضطراب و افسردگی می تواند نقش بسیار مهمی داشته باشد از دم کرده گل گاوزبان و سنبل الطیب هر شب استفاده کنید.
🔵 آرامش فکری و استراحت کافی و رفع خستگی و دوش گرفتن قبل از نزدیکی بسیار کمک کننده است. در ضمن با شکم پر نزدیکی نکنید.
🔵 از ادویه ضد نفخ مثل زیره و نعناع کمتر استفاده کنید.
✍ منبع: کتاب خفی اسئله و اجوبه جلد دوم
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#میل_جنسی #نعوظ #آبگوشت #گل_گاوزبان #سنبل_الطیب
*📌اختلال در بیضهها*
🔷 یکی از بیضهها در محل اصلی خود قرار نگرفته و کمی بالاتر و هم ردیف با آلت تناسلی است و این قسمت بزرگتر از حد معمول بزرگ شده.
⁉️ آیا این وضعیت برای آمیزش و بچهدار شدن مشکلی ایجاد میکند؟
🔷 اگر از بچگی این مشکل باشد عملکرد این بیضه از بین رفته است.
🔷 اگر بیضه دوم سر جایش باشد و عملکرد آن نرمال باشد، میتوانید بچهدار شوید.
🔷 بيضه بالا مانده بايد بررسي و در صورت لزوم از بدن خارج شود. چون احتمال بدخيم شدن وجود دارد.
✍ منبع: کتاب خفی اسئله و اجوبه جلد دوم
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#بیضه #باروری
*📌آغوز*
🔰 حکما گفته اند مادر، دو سه روزی صبر کند تا شیرِ مناسب برای کودک که همان #آغوز است به پستانش بیاید؛ آن وقت #شیر بدهد.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔷 در بعضی قرا(دهات) هنوز هم تا سه روز نگذرد شیر نمی دهند البته محقّق شده که پس از دو الی سه ساعت شیر رقیقی که آغوزی ندارد وارد سینه مادر می شود که بهتر است آن را ندهند.
🔷 از این است که گفتیم وقتی که طفل متولد میشود،ترنجبین به طفل بدهندتا عقی(مکونیوم) خارج شود به جهت این که شیر این خاصیّت را ندارد که عقی را دفع کند و دیگر این که اگر مادر در دو ساعت اوّل شیر ندهد
🔷 پستان او پر و از کثرت شیر متورم شده بزرگ میشود که دیگر طفل نمی تواند سر پستان را به دهان خود ببرد بنابراین باید آن را بدوشد و به طفل ندهد.
🤱 شیر دادن به نوزاد برای اولین بار
باید قدری عسل داخل آب کرده به او بخورانند و چند مرتبه دو سه مثقال ترنجبین داخل آب کرده یا آب عسل و ترنجبین را با هم مخلوط کرده به طفل بدهند
🤱 که اولین مدفوع نوزاد (عقی) را خارج کند و بعد از دو روز و بیشتر شیر بدهند، همین که ملایمت و نرمی شکم ایجاد شد و عقی خارج شد دیگر ترنجبین ندهند. و شیر را بدهند.
🤱 صحیح آن است که تا سه روز به کودک شیر ندهند و آن را دوشیده و دور بریزند و در این سه روز ترنجبین، شیرخشت و روغن زرد به او خورانند تا خون بسته و مرده داخل روده هایش خارج گردد و پس از سه روز آغوز را شروع کنند
🤱 که ناآگاهانه پنداشته میشود که شیر کم مایه و سرشار از هورمون، در سه روز اول آغوز مفید است در فرهنگ ایرانی اسلامی حداقل سه روز اول زایمان به خاطر سوءمزاج مادر به نوزاد مطلقاً شیر نمی دادند.
🤱 مانند زمانی که مادر به شدت عصبانی میشود و خوراندن آن شیر به نوزاد توصیه نمی شود چرا که تولد هزار بیماری را در پی دارد لذا آن شیرِ عصبانی را می دوشند و دور می ریزند وهنگام آرامش مادر مبادرت به نوشاندن شیر می کنند.
🤱 سید اسماعیل جرجانی در ذخیره خوارزمشاهی درگفتار پنجم اندر تدبیر پروردن طفلان در باب دوم اندر شیر دادن، گفته است:
🔶 «اگر سببی نباشد که شیر مادر تباه شده باشد، شیر هیچ کس سودمندتر از شیر مادر نباشد لکن یک هفته یا بیشتر؛چندانکه مادر از رنجِ زادن و از سوءالمزاج که از آن رنج، تولد کرده باشد برآساید، اگر کسی دیگر شیر دهد صواب باشد. ومادر تا آن روز که شیر خواهد داد از هر روز شیر خویش همی دوشد و می ریزد.»
🤱 در خلاصةالحکمه آمده است: «بباید دانست که در هنگام ولادت همان وقت شیر نباید خورانید، بلکه اقلاً تا شش ساعت کامل نگذارد و گریه نکند و حرکت ندهد دست و پا را- که علامت صدق طلب است-
🤱 و معده و حلق او نجنبد و وسعت نیابد به سبب گریه و حرکت و اگر به این مدّت باز داشتن آن از شیرممکن نباشد به سبب شدّت گریه و ضعف طفل، پس هر چند از وقت ولادت دیرتر شود بهتر است.
🤱 چون می خواهند شیر به او بخورانند، ابتدا قدری عسل بخورانند تا تنقیه و جلای معدۀ او نماید و مهیّا گرداند برای انهضام شیر.
🤱 و قبل از شیر دادن، اوّل بار کامِ طفل که به خاک شفا و خرما و آب فرات و یا زمزم و یا باران نیسان بردارند- چنان چه ذکر یافت- و یا انگشت شهادت را به عسل و یا شیرینی دیگر آلوده بر کام او بمالند پس شیر بخورانند و به تجربه معلوم نموده اند.
🤱 و باید که ابتدا شیر اندک بخورانند و به تدریج زیاده نمایند و تا خود شیر نطلبد ندهند و علامت طلب شیر طفل، گریه و دست و پا زدن آن است و تا یک هفته لازم است که در تمام روز و شب زیاده از سه چهار بار شیر نخورانند و معدۀ او را مملو نسازند که باعث تمدّد و تنفّخ دیگر گردد.
🤱 و بعد از شیر، بخوابانند که خواب معین بر هضم است و بعد ]از[ خواب و سبکی معده و عدم ظهور اثر امتلاء چون شیر طلب نماید، آن هنگام شیر بخورانند و این تدبیر در هنگام امتلاء که اتّفاقاً شیر بسیار به طفل خورانیده باشند بهتر است.
🤱 و باید که اوّل صبح، مرضعه (زن شیرده) پیش از خورانیدن شیر به طفل، شیر خود را دو سه بار بدوشد و بریزد و یا آن که کسی را بگوید که بمکد و بریزد آن شیر را؛
🤱 زیرا که مکیدن، به از دوشیدن است و در دوشیدن، خوف الم و ضرر است. و در شیر مرضعه که عیبی باشد، آن زمان دوشیدن و مکیدن قبل از خورانیدن به طفل واجب است.
و در تدبیر اصلاح شیرِ آن کوشندبه تدابیری که- ان شاءالله تعالی- خواهد آمد. »
🤱 در ترجمه کتاب المنصوري في الطب بخش پرورش نوزاد آمده است:« نوزاد تا اندازهاى شير بخورد كه شكمش كشيده نشود و باد از آن بيرون نيايد كه بيش از اندازه شير خوردن نوزاد سستى، تنبلى، خوابآلودگى، ناآرامى، گريه و بالا آوردن براى او به ارمغان می آورد.
🤱 چنانچه اين نشانهها پديد آمد، همان هنگام به مدت طولانىتر از عادت هميشگى شير دادن او از شيردهى او جلوگيرى شود، خواب او را افزايش دهد و با آب گرم گرمش كند و كمتر از عادتش به وى شير دهد، سپس به عادت خودش برگرد
انده شود. »
🔷 در فصل هفتم کتاب طب در دوره صفويه، با عنوان تغذيه، پرورش و طب كودكان آمده است: « به مادران توصيه مىشد قبل از آن كه پستان خود را به دهان طفل بگذارند چند قطره عسل يا گلاب به دهان او بريزند تا اولا بلع را به وى بياموزد و ثانيا او را به مكيدن پستان ترغيب نمايد.
🔷 به سق دهان كودكى كه پستان نمی گرفت قدرى عسل يا شيره خرما و يا ماده مخصوص ديگرى كه محنك ناميده میشد می ماليدند تا به گرفتن پستان ترغيب بشود.»
در تغذیه نوزاد توجه به درخواست و میل نوزاد بسیار مهم است. البته برخی اوقات والدین با هر گریه کودک به او شی می خورانند که این امر سبب تجمع شیر و امتلاء بیش از حد معده و ایجاد ناراحتی و درد در نوزاد می کند
🔷 قنداق نمودن نوزاد و استفاده از گهواره که متاسفانه امروزه رو به فراموش شدن رفته است، تواتر گریه را به طور واضح کاهش می دهد و از این مشکل که به عنوان کولیک شیرخوارگی نامیده می وشد جلوگیری می کند.
🟡 تب شیر
🔷 این تب که هنگام آمدن شیر به سینۀ مادر در ابتدای دورۀ شیردهی بروز میکند در اواخر روز دوم یا نصفة اوّل روز سوم بروز میکند.
🔷 گاهی همراه با سر درد است. و بعد از آن از سرعت نبض و حرارت پوست شروع میشود که در ابتدا خشک و بعد از چند لحظه عرق فراوانی در آن ظاهر میشود و همیشه با سفتی پستان ها همراه است که اغلب تا زیر بغل را متورّم می نماید و گاهی موجب درد بسیار شدیدی میشود.
🔷 در مدّت تب مواظبت کامل لازم است، سینه را گرم بپوشانند وقتی خوف سرماخوردگی باشد از غسول و حقنه( تنقیه) اجتناب نمایند.
🟡 تغذیه مادر بعد از تب شیر
🔷 هنگامی که تب شیر قطع شد غذا تجویز نموده و به تدریج مقدار غذا را زیاد کنند و غذاهای مقوّی بدهند. هرگاه پستان ها خیلی سخت شده باشند باید غذا کم بخورند و غذای مقوّی را ترک کنند.
🔷 برای ملایمت و نرمی و آزادی شکم و لینت طبع بهتر است که از ملینات و مسهلات گیاهی و طبیعی بهره برد که با در نظر گرفتن مزاج مادر تجویز میگردد.
🔷 سه روز اول مطلقاً به طفل شیر ندهند
زنان به هیچ وجه نباید در سه روز اول زایمان به فرزندشان شیر دهند. در ادامۀ مطالب، خوراک جایگزینی که باید به آنها نوشانده شود ذکر خواهد گردید
🔷 اما مهم آن است که سید اسماعیل جرجانی در ذخیره خوارزمشاهی گفته است: «اگر سببی نباشد که شیر مادر تباه شده باشد، شیر هیچ کس سودمندتر از شیر مادر نباشد
🔷 لکن یک هفته یا بیشتر؛ چندانکه مادر از رنج زادن و از سوءالمزاج که از آن رنج، تولد کرده باشد برآساید، اگر کسی دیگر شیر دهد صواب باشد. ومادر تا آن روز که شیر خواهد داد از هر روز شیر خویش همی دوشد و می ریزد.»
🔷 در روستاى ميحمله رسم دارند كه زن زائو تا سه روز اول به نوزاد شير نمی دهد كه مبادا نوزاد مبتلا به زردى شود.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#آغوز #شیر_مادر #زایمان
*📌تدابیر #شیرخواران*
🟧 شیردادن مادر
🟠 بهترین غذاها برای نوزاد شیر و بهتر از همۀ شیرها شیر مادر است، چرا که از خون او نموّ کرده؛ همان خون است که رنگ شیر گرفته و به تدریج در پستان برای طفل ذخیره شده در حقیقت مادر و فرزند بدنی واحد بوده اند که از هم جدا شده اند و پستان هم برای این عمل خلق شده است.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🟠 شیر مادر چون از همه جهت مناسب تر به حالت طفل است باعث میشود طفل زودتر رشد کند چنانچه طبیعت جمیع حیوانات است که از پستان مادر خود شیر می خورند و برای مادر هم چنانکه مذکور خواهد شد؛
🟠 شیردادن به طفل فوایدی دارد. از دادن شیر مهر مادری بیشتر شده، تحمّل زحمات و مشقّت ها بیشتر میشود که هیچ دایه ای طاقت تحمّل آنها را ندارد، و باعث میشود میل طفل به مادر زیاد میشود و در حقیقت شیر مادر، حقّ طفل است، اگر به او ندهند حقّ او را غصب کرده اند.
🟠 خاصّه نسبت به چنین مظلوم بی زبانی. اگر مادر به طفل شیر ندهد نصف تکلیف مادری خود را به عمل نیاورده، با او بدتر از حیوانات و طیور کرده است که غذای دهان خود را به بچۀ خود میدهند بلکه آن را خورد کرده به حلق جوجه خود می ریزند تا بزرگ شود.
🟠 بعضی مادرها از خوف این که نقصی در جمال و در سایر حالات آن ها ظاهر شود از شیردادن به طفل خود روی گردانند و این خوف بی جایی است، بلکه وجیه تر و زیباتر می شوند.
🟠 احیاءالاطفال حکایت هایی را دربارة شیر دادن با میل و اراده مادر دارد که در این بخش دو حکایت از آن نقل میگردد:
🟠 «شیر مایعی است که خداوند آن را به پستان فرستاده که از آنجا دفع شود و مادر را از بعضی از امراض که ممکن است بعد از وضع حمل دچار آن گردد محفوظ می نماید.
🟠 چنانچه ملاحظه کرده ایم در مدّت چند روز پستان ها بزرگ شده پر از شیر میشود و اسباب استراحت رحم و اجزای آن شده که برای حفظ صحّت زن بسیار مفید است و اگر در ابتدا آن را ندوشد و در روزهای بعد به طفل ندهد گاهی پستان متورّم شده و دردناک میگردد و مدّتی او را مبتلا میکند مگر اینکه مادر مریض شود یا عذر دیگر داشته باشد.
🟠 البته باید مادر راضی به شیر دادن باشد و با کمال میل خود طفل را شیر بدهد و اگر به زور او را به شیردادن وادارند، احتمال خطر هم برای خود و هم برای طفل او میرود چنانچه زنی دو فرزند اول خود را شیر داده و آنها را خوب تربیت و بزرگ کرده بود،
🟠 ولی برای فرزند سوم میل نداشت شیر بدهد او را مجبور کردند مدّتی نگذشت که ضعف بر وی مستولی شده مبتلا به مرض سِل شد، به اجبار شیردادن را ترک کرد، کم کم حال او خوب شد و هکذا از این قبیل زیاد دید شده است.
🟠 زنی مبتلا به ذات الرّیه شد او را از شیردادن به طفل منع کردند مرض او شدّت کرد و هر چه در علاج او کوشیدند ثمری نداشت.
🟠 روزی طفلش زیاد گریه می کرد او را گرفت تا شیر دهد شیر به پستانش آمد طفل را رها نکرده دوباره شیر داد و حالش بهتر شد اطرافیان او که این حالت را دیدند طفل را به او واگذاشتند چندین مرتبه که شیر داد درد مزمن او علاج یافت.»
🟠 در کتاب میزان الطب دربارة کمبود شیر آمده است: «در قلّـةُ اللَّبن؛ یعنی کمی شیر. و آن را سه سبب است:
🔸 یکی، کم شدن خون و دلیل بر آن، کثرت استفراغ خون است یا اطالت(طولانی شدن) مرض.
🔸 دوم، کثرت خون؛ زیرا که چون وی بیشتر آید، هاضمۀ ثدی را عجز درهضم رو نماید.
🔸 سوم، فساد خون از سوء مزاج ساذج بود یا مادی و دلایل این از سوء مزاج ظاهر است.»
💠 امام على (عليه السلام (فرموده اند: هیچ شيرى براى تغذيه كودك، پر بركت¬تر از شير مادر نيست.
💠 امام صادق (عليه السلام): حداقل شيردهى،21 ماه است و آنچه از آن كاسته شود، ستمى است بر نوزاد.
🟠 شير مادر براي نوزاد از هر شير ديگري بهتر است، زيرا بيشتر از هر غذاي ديگر، به گوهر غذايي شيرخوار، كه در زندگي جنيني به او مي رسد شباهت دارد.
🟠 منظور خون حيض مادر است كه بعداً به صورت شير مادر در آمده است و نوزاد با آن بيشتر مانوس است و آن را با اشتهاي بيشتري مي خورد.
🟠 حتي به تجربه ثابت شده است كه در دهان گرفتن نوك پستان در دفع آزار شيرخوار بسيار سودمند است.
🟠 بايد روزي دو يا سه بار به نوزاد شير داد و نبايد از اول شير زياد به وي بدهند، بهتر آن است كه درنخستين مرحله و تا موقعي كه مادر اعتدال مزاج خود را باز يابد شير يك زن ديگر به جز مادر نوزاد به او برسد.
🟠 بسيار بجاست كه قبل از شير دادن به بچه دهان او را با عسل اندود و بعداً به او شير داد. اگر بخواهند در آغاز روز به بچه شير دهند، بايد پستان را قبلاً دو يا سه بار بدوشند و آنگاه در دهان نو زاد بگذارند،
🟠 بخصوص موقعي كه نقصي در شير باشد. اگر شير زن شيرده بد و تندمزه باشد نبايد تا خود غذايي نخورده است به بچه شير بدهد.
🟧 روشهای افزایش شیر
🟠 بر اساس کتاب میزان الطب 3 علت عمده برای کم بودن شیر مادر وجود دارد:
✔️ کم خونی مادر که علاج آن
استفاده از مواد غذایی مناسب برای رفع کم خونی است.
✔️ پر خونی مادر که علاج آن فصد وحجامت می باشد.
✔️ فساد شیر مادر که ناشی از سوء مزاج مادر است و باید اصلاح مزاج مادر توسط طبیب صورت پذیرد.
🔹 قبل از ورود به بحث اصلی، باید به این نکته توجه داشت که غذاهایی که در هر زن شیرده باعث افزایش شیر می شوند؛ ممکن است با زنان دیگر کمی متفاوت باشد؛
🔹 به نحوی که دوا یا غذایی که در یک نفر باعث افزایش فراوان شیر میشود؛ ممکن است در دیگری اثر چندانی نداشته باشد. آنچه در پی می آید، دستوراتی است نسبتاً عمومی که در اکثر موارد، مفید واقع میشود:
🔶 آرامش روحی از مهمترین عوامل تاثیرگزار در کیفیت و کمیت شیر مادران است.
🔶 استرس، علاوه بر کم کردن میزان شیر، کیفیت آن را نیز دچار تغییراتی خواهد کرد که میتواند باعث کاهش تمایل نوزاد به مکیدن پستان شود که این مساله، خود دور باطلی را به وجود می آورد که به کاهش بیشتر شیر منجر خواهد شد.
🔶 این نکته ساده، متاسّفانه در بسیاری از مواقع از سوی ما طبیبان، مغفول واقع میشود و تنها به تجویز دوا های شیرافزا به این مادران اکتفا می کنیم؛
🔶 و این در حالی است که حتّی در فرهنگ عامّه میتوان نشانه هایی دالّ بر اعتقاد مردم به این نکته بدیهی را جستجو کرد؛ که نمونه بارز آن، این طعنه عامیانه است که:«حرص نخور؛ شیرت خشک میشود». بنابراین ابتدا آرامش روحی مادر را تامین کنید.
🔶 یبوست، به طور مستقیم، شاید کمتر روی میزان شیر تاثیر بگذارد امّا قطعا کیفیت آن را کاهش خواهد داد.
🔶 چرا که یبوست باعث می شود به خاطر حرکت کند ثقل غذا (مدفوع) در روده های کوچک و بزرگ بخش مائی و لطیف مدفوع نیز که دفعی است جذب شود و خون فاسد شده و بنابراین شیر مادر نیز دچار فسادی در ماهیت شده و کودک وی را آزار خواهد داد پس مادران شیرده بایستی مراقب یبوست باشند.
🔶 تعادل هورمونی مادر را تامین کنید.
🔶 بسیاری از ناتوانی های مادران در تامین شیر کافی برای فرزندانشان، به عدم تعادل و به ویژه کمبود هورمونهای زنانه در ایشان مربوط میشود. این مشکلات در بین زنان امروزی بسیار شایع است بنابراین و با اعمال روشهای مناسب، مشکلات هورمونی پس از زایمان را حلّ کنید.
🔶 به تغذیه مادران در دوران شیردهی توجّه کافی داشته باشید.
🔶 مادر باید مصرف غذاهای باکیفیت را مدّنظر قرار دهد تا افت بدنی ناشی از دوران بارداری را سپری کند؛ به ویژه هرگونه نشانه ای مبنی بر کم خونی باید به طور جدّی پیگیری شود.
🔶 متاسّفانه بسیاری از مادران جوان، به جای آن که به فکر سلامت خود و نوزاد دلبندشان باشند؛ به دنبال به دست آوردن تناسب اندام از دست رفته!
🔶 هستند و در دوران شیردهی اقدام به گرفتن رژیم می کنند که کاری است بسیار ناپسند و غیرعلمی که میتواند علاوه بر محرومیت نوزاد از شیر باکیفیت و کافی، عوارض ناگواری ازجمله ریزش موی شدید مادر را به دنبال داشته باشد و این در حالی است که خود شیردهی، یکی از مهمترین عوامل بازگشت وزن مادر به حالت سابق است.
🔶 مکیدن سینه از سوی کودک، مهمترین عامل تحریکی ترشّح شیر است بنابراین از کارهایی که تمایل او به پستان مادر را کم می کنند؛ خودداری کنید.
🔶 در واقع، شیر دادن نوعی جریان عرضه و تقاضاست. شیر در صورتی تولید میشود که کودک شیر بخورد و میزان شیری که کودک میخورد به بدن مادر میفهماند که باید چه مقدار شیر تولید کند.
🔶 اگر کودک کمتر شیر بخورد، بدن مادر هم شیر کمتری تولید خواهد کرد.در این رابطه به نکات ذیل توجّه کنید.
🔸 اگــر چــه ورزش مــنـظـم و در حـد مـتعادل در زنـانی که قبل از بارداری از نظر جسمانی متناسب بوده اند مانعی برای شیردهی نیست اما پس از فعالیت بدنی شدید مادر شیرده، به علت ورود اسید لاکتیک به شیر، ممکن است طعم تلخی در شیر ایجاد شود و شیرخوار از خوردن شیر امتناع کند.
🔸 ضمن توصیه به خودداری از هرگونه فعّالیت سنگین (به ویژه در روزهای نخست پس از زایمان)، در این مواقع لازم است مادر قبل از شیردادن، سینه خود را بشوید و اگر هنوز کودک مایل به شیر خوردن نیست مقدار کمی از شیر خود را قبل از تغذیه شیرخوار بدوشد و دور بریزد.
🔸 مصرف نوشابه های کافیین دار اعم از چای، قهوه، کوکاکولا و … ممکن است سبب تحریک پذیری، بی اشتهایی و کم خوابی شیرخوار شود.
🔸 مصرف برخی غذاها مانند سیـر، انواع کلـم، پـیاز، مارچوبه، تربچه و یا غذاهـای پرادویه و پـر چاشنی ممکن است روی طعم شیر اثر بگذارد و تغییر ناگهانی طعم شیر سبب تمایل نداشتن شیرخوار به شیرخوردن شود.
🔸 با توجه به تاثیر برخی مواد غذایی بر طعم شیر، در صورتی که شیر خوار از شیر خوردن امتناع میکند بهتر است مادران از مصرف این مواد خودداری کرده یا مصرف آن را محدود کنند.
🔸 هر شیشه شیر خشک، آب، آب میوه و هرگونه خوراکی جز شیر که به کودک می دهید؛ به همان اندازه از شدّت و مدّت مکیدن سینه از سوی شیر
خوار کم میشود و این باعث میشود که بدن مادر شیر کمتری تولید کند. بنابراین سعی کنید از 4-6 ماهگی، غذایی غیر از شیر به فرزند خود نخورانید.
🔸 تغذیه با شیشه: برای کودک، مکیدن شیر از شیشه راحت تر از مکیدن شیر از سینه مادر است؛ بنابراین، تغذیه کودک با شیشه باعث میشود که کودک سینه را به خوبی نگیرد و ترجیح دهد که برای راحتی بیشتر با شیشه تغذیه کند.
🔸 پستانک: مکیدن پستانک باعث میشود که کودک با نحوه شیر خوردن از سینه مادر مشکل پیدا کند و همچنین باعث میشود مقدار زمانی که کودک با سینه مادر ارتباط برقرار میکند کمتر شود؛
🔸 در نتیجه، میزان شیر مادر کاهش می یابد البته خوردن پستانک باعث ایجاد اختلالات در شکل گیری دندان ها و فک بالا میگردد و کار خوبی نیست.
🔶 کودک خواب آلوده: در چند هفته اول، برخی کودکان غالبا میخوابند و خیلی کم تقاضای شیر میکنند؛ اما شما در هر صورت هر دو ساعت یک بار در روز و هر ۴ ساعت در شب به کودک شیر دهید تا میزان شیرتان کم نشود.
🔶 زمان بندی برای شیردهی: نباید طبق زمان بندی خاصی به کودک شیر داد. اگر هر وقت که کودک احساس گرسنگی بکند، به او شیر دهید، شیرتان افزایش پیدا میکند؛
🔶 اما زمانبندی مشخص برای شیردهی به تولید و ازدیاد شیر لطمه وارد میکند. زمانبندی برای شیردهی، چنانکه در بند قبل گفتیم، تنها در چند هفته اوّل و آن هم برای کودکانی که زیاد می خوابند باید اجرا شود.
🔶 قطع شیردهی مادر: قطع شیردهی به هر دلیل که باشد(حتّی به صورت موقّت و کوتاه مدّت) به تولید شیر و میزان آن آسیب میرساند.
🔶 همچنین، باعث میشود که چربی موجود در شیر که موجب وزن گرفتن کودک و پر انرژی ماندن او در بین فواصل شیردهی میشود ــ به او نرسد.
🔶 تناوب در مکیدن پستان ها: اگر تمایل دارید که شیر شما افزایش یابد، بگذارید کودک در هر وعده، از یک سینه به طورکامل تغذیه کند و سپس سینه دیگر را به او بدهید.
🔶 خستگی مادر از شایعترین علل کاهش تولید شیر خصوصاً در ۴ تا ۶ ماه اول شیردهی میباشد. مادر شیرده را باید تشویق کرد تا در طول روز به اندازه کافی استراحت کند، حجم کارهای خود را کاهش دهد و از اطرافیان در کارهای خود کمک بگیرد.
🔶 حمایت همسر در این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار است. مهمترین توصیه در این بخش به مادران شیر ده آن است که عصرها، ۲ ساعت استراحت کنند تا شیر به اندازه کافی ساخته شود.
🟧 تغذیه مناسب در دوران شیردهی
▪️ گندم را بو بدهید و با کنجد و خشخاش و نبات، قاووت درست کرده میل کنید.
▪️ خوردن سیراب شیردان گوسفند، همراه با آب آن همه روزه عصرها.
▪️ کباب پستان گوسفند.
▪️ خوردن کاهو با سرکه شیره.
▪️ استفاده از بعضی سبزی های خودرو در غذاها؛ مانند شنگ، غازیاقی و …
▪️ رازیانه یکی از بهترین دوا ها برای افزایش شیر مادر است. رازیانه علاوه بر ایجاد تعادل هورمونی در مادر، محرّک بسیار خوبی برای ترشّح شیر است؛ امّا میتواند خونریزی دوره نفاس را تشدید کند بنابراین شروع مصرف آن باید پس از این دوره باشد.
▪️ راه های معمول استغاده از این دوا عبارتند از: قاووت از مخلوط مساوی تخم رازیانه و نبات، روزی یکی دو قاشق چایخوری؛ دم کرده یا جوشانده تخم رازیانه، یک قاشق غذاخوری در روز؛
▪️ و یا عرق رازیانه، روزی دو بار و هربار نصف استکان چایخوری. دوا ی بدل یا مشابه رازیانه، بومادران است. در غیاب این دو، مصرف تخم شوید هم میتواند مناسب باشد.
🔰 نکته: بسیاری از مادران نگران این هستند که مصرف رازیانه یا دوا های مشابه، باعث تغییرات هورمونی در فرزندانشان شود. باید به این مادران اطمینان خاطر داد که مصرف چند ماهه این ترکیبات مشکلی از این جهت ایجاد نمی کند.
🔶 جوانه گندم منبع سرشار ویتامین E است و در ایجاد تعادل هورمونی و افزایش شیر مادر، یک دوا ی فوق العاده. روزی یکی دو قاشق مربّاخوری از پودر خشک شده یا پنج شش قاشق غذاخوری جوانه گندم تازه را به هر نحو که دوست دارید؛ میل کنید.
🔶 سیاهدانه: ۱۰۰ گرم سیاهدانه را آسیاب کرده بلافاصله با یک شیشه بزرگ عسل (شیشه¬های ۹۰۰ گرمی عسل) مخلوط کنید و روزی ۳ قاشق چای خوری میل کنید.
🔶 مصرف زیره به خصوص زیره سبز(در غذاها یا به صورت فرنی) یا مصرف آویشن.
🔶 برخی دیگر از دوا هایی که باعث افزایش شیر می شوند: تخم شاهتره، گلپر، بالنگو، زنیان، تخم ریحان و …، می توانید این دوا ها رابه دلخواه انتخاب کرده با نبات، مخلوط و آسیاب کرده میل کنید.
🔶 مصرف مغزهای خام؛ به خصوص پسته، بادام و فندق.
🔶 مصرف شیر گاو تازه و محلّی همراه با عسل، خرما یا شیره.(به شرط عدم حساسیت نوزاد)
🔶 مصرف آب میوه¬های طبیعی که در منزل تهیه شده و با عسل شیرین شده باشد(در مجموع، بهتر است مصرف خوراکی های آبکی در دوران شیردهی کمی افزایش یابد).
🔶 خوراک کله پاچه به خصوص پاچه گوسفند.
🔶 مصرف انواع آش و شوربا که در آن ها، انواع بلغور، زیاد به کار رفته ب
اشد و به ویژه خوردن هلیم.
🔶 مصرف مالت جو.
🔶 آب عسل: در یک لیوان آب، یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری عسل را حل کرده کمی آب لیموترش تازه (و نه آبلیمو) به آن اضافه کرده و روزی دو سه لیوان، خنک و جرعه جرعه میل کنید. این نوشیدنی معجزه گر، علاوه بر رفع مشکلاتی ازجمله کم خونی، تاثیر مناسبی در افزایش شیر خواهد داشت.
🔶 پوست تخم مرغ خام را دور نریزید؛ آن را شسته، خشک کرده و آسیاب کنید و روزی یکی دو قاشق چایخوری از آن را با کمی عسل مخلوط نموده میل کنید. این دوا ، علاوه بر افزایش شیر، در افزایش تراکم استخوان ها نیز بسیار عالی عمل میکند.
🔶 شیر بادام یک مکمّل خوب برای افزایش شیر است: ۱۰ عدد مغز بادام خام پوست کنده را با یک لیوان آب و ۳ قاشق غذاخوری عسل، ۵ دقیقه در مخلوط کن، مخلوط کنید تا معجون یکنواختی به وجود بیاید؛ این نوشیدنی پرخاصیت را خنک و جرعه جرعه میل کنید.
🔶 در افراد سرد مزاج خوردن رازیانه، شنبلیله، شوید و سیاه دانه.
🔶 در افراد گرم مزاج خوردن برگ خرفه و اسفناج.
🔶 به طور کلی خوردن مغز بادام و پسته،نارگیل،کنجد و شکر در این جهت مفید است. همچنین، ورزش، استحمام آب گرم و مصرف غذاهای خوشبو در جلوگیری از تولید شیر نامطلوب مؤثر است.
🟧 زمان و نحوه ی شیردهی
🟠 بهتر است از دو طرف طفل را خوابانده (به طور متناوب) و اگر مادر عادت دارد به صورت خوابیده به نوزاد خویش شیر دهد 1 بار راست و 1 بار از سمت چپ این کار را انجام دهد.
🟠 تا زمانی که نوزاد گرسنه نشده و طلب خود را با گریه و یا تکان دادن سر و باز کردن دهان نشان نداده نباید به او شیر داد زیرا سبب میشود هضم شیر دچار اختلال گردد.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#شیر_دهی #شیر_مادر #غذای_نوزاد
📌تست PCR برچیده میشود!
⭕️مرکز CDC آمریکا مجوز استفاده اضطراری را برای PCR برای آزمایش کرونا را لغو می کند!
⭕️مرکز CDC آمریکا اعلام کرده است که آنها مجوز استفاده اضطراری از این تست را بخاطر عدم دقت، در 31 دسامبر لغو می کند.
⭕️ از ابتدای ورود تست PCR به کشورمان برای تشخیص ابتلا به کرونا، انتقادات زیادی درباره نادرست بودن نتایج این تست از سوی اساتید طب سنتی مطرح شد اما نه تحقیقی در این باره صورت گرفت و نه اعتنا شد و چشم بسته از WHO و CDC تبعیت شد و کل سیاستهای کرونا را بر اساس این تست چیده شد!
📕منبع :
https://b2n.ir/u70262
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#کرونا #تست #pcr
🟠 *تیله مشهدی و ملون*
حکیم دکتر روازاده پاسخ می دهد: ملون تراریخته است یا خیر؟ جایگزین ملون چیست؟
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#تیله_مشهدی #ملون #تراریخته