eitaa logo
آموزش نیمه حضوری تخصصی تبلیغ
1.9هزار دنبال‌کننده
667 عکس
61 ویدیو
247 فایل
آیدی ادمین @Tabligh_admin آیدی شماره2 @admintth آدرس پستی: قم ، بلوار شهید صدوقی ، 20 متری فجر ، خیابان دانش ، مرکز آموزش های تخصصی تبلیغ ، آموزش نیمه حضوری تخصصی تبلیغ کد پستی : 3713166447 شماره تماس:02533132367
مشاهده در ایتا
دانلود
جهت دسترسی بهتر به نیمسال ترم تابستانه عبارت 1402 رو در قسمت انتخاب نیمسال ( مطابق تصویر ) جستجو نمایید
قابل توجه متعلمین دوره 18 تحقیق درس آسیب شناسی تبلیغ به شرح در تصویر می باشد یادآور می شود این درس امتحان امتحان کتبی ندارد و کل نمره ارزیابی آن مربوط به تحقیق است.
آموزش نیمه حضوری تخصصی تبلیغ
⭐️⭐️ لینک دانلود دروس سطح سه دوره 18 نیمسال تابستان 1402-1401 ⭐️⭐️ لینک دانلود درس فلسفه 3 http:/
✅جهت اطلاع متعلمین محترم دوره 18 با توجه به اینکه منابع امتحانی ترم تابستانه در اول تیرماه ارائه گردیده و گردهمایی ترم تابستانه تک جلسه برگزار می شود. فلذا توقع و انتظار هست که با مطالعه و آمادگی کامل نسبت به اتصال به کلاس ها اقدام نمایید. ⚠️تمهیدات و تدابیر لازم جهت اتصال موفق به کلاس مورد تاکید است. 🔹تاریخ امتحان متعاقبا اعلام می گردد.
آموزش نیمه حضوری تخصصی تبلیغ
🔰قابل توجه متعلمین محترم آموزش نیمه حضوری دوره های 18 و 19 و 20 به لطف خداوند متعال ، دوره های گرده
🔰نکات قابل توجه در تهیه و نگارش تحقیقات آموزش نیمه حضوری تخصصی تبلیغ: 1.حتی المقدور تحقیقات بصورت دست نویس و با خط خوانا تهیه و مکتوب شود. 2.ثبت مشخصات بصورت کامل بر روی برگه اول تحقیقات به شرح ذیل الزامی می باشد: -نام و نام خانوادگی -کد مرکز: -دوره: -عنوان درس: - نیمسال تحصیلی: -منبع تحقیق:(ذکر عنوان فیلم و استاد مربوطه و یا عنوان جزوه و مولف آن) 3.ممکن است برای یک عنوان درسی چند تحقیق وجود داشته باشد.فلذا حتما بر روی برگه اول تحقیق یکی از سه عناوین ذیل ثبت شود: -تلخیص منبع -کار عملی -ثبت حضور و غیاب 4..حتی المقدور از ارسال چند تحقیق در یک دفتر یا سررسید خودداری نمایید. و الا حتما تحقیقات هر درس را جدا و تفکیک نمایید. 5.ارسال تحقیق به منظور جبران حضور و غیاب نیازمند کسب مجوز و بصورت محدود می باشد. 6.زمان ارسال تحقیقات به قم یک ماه پس از آخرین امتحان می باشد. 7.آیین نامه نحوه نگارش تحقیقات تفسیر را حتما مطالعه بفرمایید. 8.امکان اعتراض به میزان نمره تحقیقات امکان پذیر نمی باشد. 9.نمره یک تحقیق در یک مورد اعمال می شود.لذا تاکید می گردد با توجه به متفاوت بودن منابع تهیه تحقیقات و مختلف بودن عناوین مربوط به یک درس حتما تحقیقات بصورت تفکیک شده ارسال گردد.
هدایت شده از محمد استوار میمندی
بسم الله الرحمن الرحیم وَمَنۡ أَظۡلَمُ مِمَّن ذُكِّرَ بِـَٔايَٰتِ رَبِّهِۦ ثُمَّ أَعۡرَضَ عَنۡهَآۚ إِنَّا مِنَ ٱلۡمُجۡرِمِينَ مُنتَقِمُونَ بار دیگر دستان جنایتکار و مزدوران دشمنان قسم خورده اسلام از آستین جلادان خبیث دیگری بیرون آمد و حرم نورانی اولیاء حق را آماج تیرهای کینه و دشمنی خود قرار داد و عده ای از مؤمنان را در خون خود غلطاند. این بار نیز داعش، این غده سرطانی و ولید شوم استکبار چهره خونخوار خود را به همگان نمایش داد و بر طبل رسوایی بدخواهان ملت کوبید. اینجانب ضمن اعلام محکومیت شدید این حمله تروریستی از مردم شریف ایران می خواهم که در مقابل فراخوان ها و توطئه های ضدانقلاب هوشیار باشند و با همدلی و وحدت دست در دست مسئولان در تأمین امنیت جامعه بکوشند و از مسئولان امنیتی و قضایی هم می خواهم که انتقام این حمله ددمنشانه را از مباشران و حامیان پشت پرده گروهک های ضد دین و ضد مردم بگیرند . محمد استوار میمندی نماینده طلاب و فضلای شیراز ۱۴۰۲/۵/۲۲ http://eitaa.com/joinchat/839385090C17be5777cc
قابل توجه متعلمین محترم آموزش نیمه حضوری برای متعلمینی که در گردهمایی ترم دوم 1402-1401 حضور نداشته اند ولی در امتحانات شرکت کرده اند تخلف آموزشی ثبت گردید. مجددا متذکر می گردد حضور متعلمین آموزش نیمه حضوری در گردهمایی شهر مقدس قم الزامی می باشد.
🔻🔻توجه🔻🔻 🔻🔻توجه🔻🔻 🔹قابل توجه متعلمین دوره های 19 و 20🔹 محدوده های امتحان شفاهی دروس: ▫️فقه2 ▫️اصول2 ▫️فقه3 ▫️اصول3 در پیام بعدی خدمتتان ارائه می گردد. امتحان شفاهی بصورت تلفنی از 28 مرداد لغایت 1 شهریور از متعلمینی که امتحان کتبی فقه و اصول2و3 را داده اند اخذ می گردد. ⚠️جزئیات بیشتر (نوبت های روزانه و ساعات تماس و...) متعاقباً اعلام می گردد.