✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «دین و دولت (٢)»
روز چهارشنبه، ١۴٠٠/٠۶/٠٣
مناسبت روز: امروز دومین روز از هفته دولت است و لذا سخن امروز را نیز با گرامیداشت این هفته و با نام و یاد شهیدان رجایی و باهنر (ره)، آغاز مینمائیم؛
دیروز از ضرورت تشکیل «دولت» از نگاه «دین» سخن گفتیم و با استفاده از آیات و روایات، اثبات نمودیم که ارتباط تنگاتنگی میان دین و دولت وجود دارد و بر اساس نگاه دین، دولت امری است که در ذات دیانت نهفته شده و بشریت برای رسیدن به سعادت و موفقیت به تشکیل «دولت الهی» نیازمندند؛ سپس با نگاهی به حکومتهای نبوی و علوی، بهعنوان بهترین و بالاترین الگوی دولت اسلامی، عرض شد که دولت اسلامی که از صدر اسلام تاکنون همواره يکی از دغدغه های مهم علماء، انديشمندان و نخبگان اسلامی بوده، به مفهوم حاکميت ارزشها، و اصول، مبانی دین؛ و اجرای تمامی احکام، قوانين و مقررات اسلام، در جامعه اسلامی است! و در پایان سخن دیروز به کلام رهبر معظم انقلاب اشاره نمودیم که معظمله فرمودند: «هر حکومتی که اساس کارش بر اقامه دین خدا نباشد، علوی نیست...»
❓حال یک سؤال مهم مطرح میشود که آیا دولت ما، دولت اسلامی و دولت علوی است؟ و اگر چنین است چرا بسیاری از ارزشها و دستورات دینی مانند عدالت اجتماعی و... به صورت کامل در آن اجرا نمیگردد؟!
✅ در جواب به این پرسش مهم، باید عرض کنیم که بیشک يکی از مهمترین اهداف و آرمانهای عاليه امام راحل (ره) و انقلاب اسلامی، تشکیل «دولت اسلامی» بوده است! اما اینکه که این موضوع تا چه حد، محقق شده را، در سخن امروز از نگاه رهبر فرزانه انقلاب، تقدیم شما مینمائیم:
در دیدگاه امام خامنهای (مدظلهالعالی) برای تحقق کامل اهداف انقلاب اسلامی و رسیدن به تمدن اسلامی، میبایست پنج مرحلهی «انقلاب اسلامی؛ نظام اسلامی؛ دولت اسلامی؛ جامعه اسلامی؛ و امت اسلامی» را باید پشت سر بگذاریم که «دولت اسلامی» سومین و البته، مهمترین گام در این فرآیند است!
معظمله در جواب به سؤال فوقالذکر، تأکيد دارند که با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل نظام جمهوری اسلامی و همچنین تثبیت قانون اساسی؛ مراحل اول و دوم گام های پنجگانه تمدن اسلامی، یعنی تشکیل «انقلاب اسلامی» و «نظام اسلامی» در ایران محقق شده؛ اما به رغم تلاشهای فراوان، ما هنوز در مرحله دولت سازی به سر میبريم و در حال گذار از دولت پيشا اسلامی به دولت اسلامی هستيم! لذا ایشان اذعان دارند که هنوز «دولت اسلامی» شکل کامل نگرفته و «نظام اسلامی» ما، در مرحله گذار برای رسیدن به آن است و بدیهی است که در صورت تشکیل «دولت اسلامی»، باید انتظار تحقق همهی ارزشها و اجرای تمامی احکام و قوانین اسلامی را داشته باشیم! و البته برای تحقق آن، ابتدا باید با معيارها، فاکتورها و مؤلفههايی که يک دولت اسلامی، بايد داشته باشد و در جهت تحقق آنها حرکت کند، آشنا شویم که انشاالله به شرط حیات و توفیق الهی، در سخن فردا، از نگاه رهبر معظم انقلاب به شاخصهای يک دولت اسلامی در تمامی حوزهها اعم از اقتصاد، فرهنگ، سياست، فرهنگ و... که میبايست مورد توجه ويژه همه دولتمردان قرار گيرد، میپردازیم.
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
#اطلاع_رسانی
✔️ در صورت حضور در موارد ضروری، رعایت دستورالعمل های بهداشتی، فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک الزامی است.
#روابط_عمومی
#دبیرخانه_کانونهای_خدمت_رضوی_اصفهان
✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ پنجشنبه - ٠۴ شهریور ١۴٠٠
🌙 الخمیس، 17 محرم الحرام 1443
🌲م Thursday 26 August 2021
👈 امروز متعلق است به امام حسن عسکری علیه السلام
🕋 اذکار روز:
-لااِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین(١٠٠بار)
- یا غفور یا رحیم (١۰٠٠ مرتبه)
- یا رزاق (٣٠٨ مرتبه) برای وسعت رزق
❇️ وقایع مهم روز:
🔹 هفته دولت
🔹 روز کارمند
👇👇👇👇👇👇👇
هرروز با تقویم معارفی روزبرگ شیعه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: روز کارمند
موضوع: #احکام_کارمندی
❓اگر کارمندی هر ماه در حدود سی یا چهل ساعت در اداره اضافهکاری نماید، آیا جایز است مسئول اداره برای تشویق کارمندان ساعات اضافه کاری آنان را دوبرابر حساب کند، مثلاً هر ماه برای آنان صد و بیست ساعت محاسبه کند؟ و در صورتی که اشکال داشته باشد، اجرتی که برای اضافهکاریهای قبلی گرفته شده چه حکمی دارد؟
✅ نوشتن گزارشهای غيرواقعی و دريافت پول در برابر ساعات اضافهای که کاری در آنها انجام نشده جايز نيست و واجب است پولهای اضافهای که کارمند مستحق دريافت آنها نبوده، بازگردانده شود، ولی اگر قانونی وجود داشته باشد که به مسئول اداره، اجازه دهد تا ساعات اضافه کاری کارمندی را که اضافه کاری انجام داده، دو برابر نمايد جايز است اين کار را انجام دهد و در اين صورت دريافت اجرت توسط کارمند طبق گزارشی که مسئول اداره از ساعات اضافه کاری او نوشته، جايز است.
❓آيا در محل کار و در ساعت کارى در زمانى که کار خاصى براى انجام دادن وجود ندارد مىتوان به کارهاى ديگر پرداخت؟
✅ شخصى که موظّف است در وقت معيّنى کارى انجام دهد، حتى در وقت بيکارى هم نبايد وقت خود را صَرف در کارهايى که مربوط به آنجا نيست بکند، مگر با اذن مسئولى که شرعاً و قانوناً حق اذن دادن داشته باشد.
📚 استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «ویژگیهای دولت اسلامی (١)»
روز پنجشنبه، ١۴٠٠/٠۶/٠۴
مناسبت روز: امروز سومین روز از هفته دولت و روز کارمند است؛ لذا سخن امروز را با گرامیداشت این روز و با سلام و درود به همهی کارمندان شریف و خدوم نظام جمهوری اسلامی ایران آغاز مینمائیم؛
در روز گذشته عرض شد که از دیدگاه امام خامنهای (مدظلهالعالی) برای تحقق کامل اهداف انقلاب اسلامی و رسیدن به تمدن اسلامی، میبایست پنج مرحلهی «انقلاب اسلامی؛ نظام اسلامی؛ دولت اسلامی؛ جامعه اسلامی؛ و امت اسلامی» را پشت سر بگذاریم که «دولت اسلامی» سومین و البته، مهمترین گام در این فرآیند است! و سپس اضافه نمودیم که معظمله اذعان نمودهاند که در ایران دو مرحلهی اول و دوم یعنی «انقلاب اسلامی» و «نظام اسلامی»، محقق شده، اما هنوز «دولت اسلامی» شکل کامل نگرفته و «نظام اسلامی» ما، در مرحله گذار برای رسیدن به «دولت اسلامی» است و سپس عرض نمودیم که برای تحقق دولت اسلامی، ابتدا باید با معيارها، ویژگیها و مؤلفههای آن، آشنا شویم که انشاالله به شرط حیات و توفیق الهی، در سخن امروز، از نگاه رهبر معظم انقلاب به شاخصهای يک دولت اسلامی میپردازیم:
1️⃣ «جهتگيری دينی و ارزشگرایی انقلابی»:
با توجه به اينکه اصول و مبانی و پايههای بنيادين نظام مقدس اسلامی را دين و آموزههای دينی و انقلابی تشکيل میدهد، لذا داشتن جهت گيریهای دينی و انقلابی بگونهای که موجب احيای حاکميت اسلام در جامعه اسلامی گردد يکی از خصوصيات اوليهای است که «دولت اسلامی»، بايد از آن برخوردار باشد؛ لذا رهبر انقلاب تأکيد فرمودند: «از همه دولتهاى بر سر كار و منتخب مردم حمايت كردم، بعد از اين هم همين خواهد بود؛ از اين دولت هم به طور خاص حمايت مىكنم؛ (البته) اين حمايت، بىدليل و بىحساب و كتاب نيست! اولاً جايگاه دولت در نظام جمهورى اسلامى و در نظام سياسى كشور ما جايگاه بسيار مهمى است، ثانياً ... اين جهت گيرىهاى دينى و اين ارزشگرايى انقلابى و اسلامى (که در این دولت است) خيلى ارزش دارد...» (اول فروردين ١٣٨۶)
2️⃣ «حرکت در مسير امام و آرمانهای انقلاب»:
فرض مسلم اين است که شناخت آرمانهای انقلاب اسلامی بدون شناخت انديشههای امام (ره) ممکن نيست و در واقع، انديشه امام راحل، معيار اصلى تشخيص و ارزيابی درستی مسير حرکت دولت اسلامی است؛ لذا رهبر فرزانه انقلاب در اين رابطه فرمودند: «شعار و گفتمان دولت... باید منطبق بر شعار و گفتمان امام و منطبق بر شعارها و گفتمان انقلاب باشد؛ اين خيلى چيز (مهم و) باارزشى است؛ اين را هيچ كس نمىتواند نديده بگيرد...» (٢ شهريور ١٣٨٧)
3️⃣ «استکبارستيزی و مبارزه با قدرتهای سلطهطلب»:
دولتی که در جهت انديشههای امام راحل و آرمانهای انقلاب حرکت میکند، قائدتاً یکی از ويژگیهای اصلی آن، استکبارستیزی و مقابله با جهانخواران و قدرتهای قلدرمأب در جهان است؛ لذا مقام معظم رهبری در مورد اهميت اين شاخصه فرمودند: «استكبار از هر دولتى و از هر نظامى سر بزند، آفت براى بشريت است! البته امروز آمريكا و صهيونيسم، مظهر استكبارند؛ ليكن هر جا، هر كس، هر دولتى و هر مجموعهاى كه نسبت به ديگران استكبار بورزد، آفتى در جامعهى بشرى و در نظام زندگى انسان به وجود مىآورد و ستيزه با اين حالت هم يك حالت مطلوب (برای دولت) اسلامى است...» (٢ شهريور ١٣٨٧)
✍️ این مبحث ادامه دارد...
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG