فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تفسیر
حجت الاسلام قرائتی
سوره مبارکه بقره آیه ۱۲
با ما همراه باشید. 🔻
https://eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim
🌺🍃〰
#چگونگی_حفظ_قرآن
#مراحل_حفظ_قرآن
🔸تکرار درس دیروز
✍یکی از راهکارهای جلوگیری از فراموشی محفوظات، تکرار محدوده حفظ دیروز است.
✍برای این منظور لازم است هر روز، حفظ روز گذشته را یک یا دو بار به صورت مسلط تکرار کرده و برای دیگری تلاوت نمایید. انجام این برنامه کوتاه، تأثیر شگرف و چشمگیری در کیفیت محفوظات شما خواهد داشت.
#ادامه_دارد....
🔶مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن کریم
https://eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim
#پرسش_و_پاسخ
#اصلاح_عادت_به_تندخوانی
❓سلام. استاد من محفوظاتم رو بدون ترتیل و بصورت تندخوانی حفظ کردم و با ترتیل نمیتونم تحویل بدم، ممنون میشم برای رفع این مشکل راهنمایی کنید.
پاسخ استاد 🔻
🔶 حافظ عزیز، مشکل تندخوانی در محفوظات سابق باید به تدریج حل شود و این نکته در اصلاح تمام عادتهای غلط در روند حفظ باید مدنظر عزیزان قرار گیرد.
🔹به این صورت که حافظانی که عادت به تندخوانی دارند، هر روز غیر از مرور روزانه که طبیعتا هنوز آن به صورت تند انجام میدهند، باید ٥ تا ١٠ صفحه را با دقت استماع کنند و سپس تلاش کنند آن را از حفظ و به صورت ترتیل بخوانند، تا به تدریج همه محفوظات گذشته اصلاح شود.
اما یک نکته : 🔻
🔶 به یاد داشته باشیم اگرچه اصل بر قرائت ترتیل است اما حافظان نیازبه مهارت تندخوانی در کنار ترتیل خوانی دارند، زیرا گاهی لازم است حجم زیادی از محفوظات در مدت زمان کم مرور شود و این امر با تندخوانی میسر میشود. اما تندخواندن باید در حدی باشد که حق حروف و حرکات ادا شود و تغییری در کلمات ایجاد نشود.
🔷 پیشنهاد ما گوش دادن تلاوت تحدیر است.
🔸در کانال تحدیر استاد آقایی و استاد دباغ را قرار دادهایم؛ حفاظی که دوست دارند مشکل تند خوانی خود را اصلاح کنند این تلاوتها را ملاحظه کنند.
🔹سرعت در تلاوت در این حد پذیرفته شده است و نباید از این تندتر شود.
🔶 مرور استماعی با استفاده از این تلاوت برای یکی دو ماه و پس از آن مرور استماعی با استفاده از تلاوت ترتیل استاد منشاوی برای دوستان حافظ مفید است، البته اینکار در کنار مرور اصلی که حافظان از حفظ قرائت میکنند، باید انجام گیرد.
https://eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 امام هادی علیه السلام فرمودند:
به جای حسرت و اندوه برای عدم موفقیت های گذشته با گرفتن تصمیم و اراده قوی جبران کن.
🎥 فیلمی کمتر دیده شده از آخرین غبارروبی حرم امام هادی(علیهالسلام) توسط شهید #حاج_قاسم سلیمانی در سامرا.
#اللهمعجـللولیڪالفـرج✨
✅ مرکز تخصصی آموزش حفظ قرآن کریم
https://eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تفسیر
حجت الاسلام قرائتی
سوره مبارکه بقره آیه ۱۳
با ما همراه باشید. 🔻
https://eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim
📛 ترك نماز
🔷🔷 ترك نماز، قطع رابطه كردن با آفریدگار هستى است و این در دنیا و آخرت، عواقب تلخى دارد.
در قیامت، اهل بهشت از دوزخیان مى پرسند: چه چیز شمارا روانه جهنّم كرد؟ یكى از پاسخ هایشان این است كه ما پابند به نماز نبودیم:
«لَمْ نَكُ مِنَ الْمُصَلِّینَ» (مدّثر،43)
🔷🔷 در جایى دیگر، به نمازگزارانى كه نسبت به نمازشان سهل انگار و بى اعتنا هستند و گاهى مى خوانند و گاهى نمى خوانند، مى گوید:
واى بر آنان: «فَوَیْلٌ لِلْمُصَلّینَ الَّذِینَ هُمْ عَن صَلَاتِهِمْ سَاهُونَ» (ماعون،5)
🔷🔷 رسول خدا صلى الله علیه وآله فرموده است:
«مَنْ ترك الصّلاة مُتعمّداً فَقَد كَفر» (محجة البیضاء، ج1، ص301)
هر كه از روى عمد و با توجّه نماز را رها كند، از اسلام خارج شده و كافر است.
🔷🔷 و نیز فرموده است: «بَیْنَ الْعَبدِ وَ بَیْنَ الكُفرِ تَرْكُ الصَّلاةِ»
(نهج الفصاحه، ج1098)
مرز میان اسلام و كفر، چیزى بیش از رها كردن نماز نیست.
═✧❁🌸❁✧═
https://eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim
═✧❁🌸❁✧═
#ترجمه_تحت_الفظی صفحه2
#ترجمه_کلمه_به_کلمه
بسم(به نام) الله (خداوند) الرحمن (بخشنده «بخشندگی خداوند شامل تمام انسانها می باشند مثل رزق و روزی باران و...»)الرحیم(بخشایش گر «شامل بندگان خاص خداوند که بندگان خالص و صالح هستند می شود»)# الم(از رموز قرآن است)۱ ذلک(این) الکتاب (قرآن) لا ریب(شکی نیست) فیه(در آن)هدی( هدایتی است) للمتقین (برای پرهیزکاران «افراد با تقوا»)۲ الذین(کسانی که «متقینی که») یؤمنون(ایمان دارند) بالغیب (به جهان غیب«قیامت») و یقیمون(برپایی میدارند) الصلوة (نماز را) و مما(تشکیل شده از من + ما یعنی از آنچه) رزقناهم (تشکیل شده از رزق + ما + هم یعنی روزی ما دادیم به آنها «به آنها روزی دادیم ما») ینفقون ( انفاق می کنند «به فقیران انفاق می کنند»۳
والذین (و کسانی که) یومنون (ایمان می آورند) بما (به آنچه که) انزل (نازل شده) الیک (به سوی تو) وما (و آنچه) انزل (نازل شده) من (از) قبلک (قبل تو) و بالاخره (وبه آخرت) هم (آنها ) یوقنون (یقین دارند)۴ اولئک(آنها) علی (بر) هدی (هدایتی هستند) من ربهم (از [سوی] پروردگارشان) واولئک (وآنها) هم المفلحون (رستگارانند)۵
https://eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim
🌺🍃〰
#چگونگی_حفظ_قرآن
#مراحل_حفظ_قرآن
🔸 ده درس
✍ یکی از اصول مهم و اساسی در داشتن محفوظات قوی و متقن، تکرار محفوظات ده روز گذشته است، که به اصطلاح به آن «ده درس» می گوییم، به این معنا که اگر کسی روزانه، یک صفحه از قرآن را حفظ می کند، ده صفحه آخر محفوظات را باید به عنوان ده درس هر روز تکرار نماید و کسی که روزانه نیم صفحه را حفظ می کند، پنج صفحه آخر محفوظات، ده درس او محسوب می شود.
💠 تجربه ثابت کرده است که انجام دقیق و مستمر این برنامه، تأثیر بسزایی در کیفیت محفوظات داشته و باعث تسهیل در مرور محفوظات خواهد شد.
#ادامه_دارد....
🔶مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن کریم
https://eitaa.com/amozesh_hefzequranekarim