💥بدافزار بدون فایل چگونه کار می کند؟
1. قربانی مشغول مشاهده صفحات وب است.
2. قربانی از صفحه ای بازدید می کند که حاوی Exploit Kit است.
3.سپس Exploit kit وب سایت شروع به اسکن برای یافتن برنامه و پلاگین های آپدیت نشده می گردد، مانند: فلش، جاوا، ....
4. در این مرحله Exploit Kit سعی در نفوذ به نقطه ضعف موجود در برنامه های آپدیت نشده میکند
5. اگر موفقیت آمیز بود، Exploit Kit شروع به اجرای Payload درون حافظه Brower می نماید.
6. نفوذ با موفقیت انجام می شود!
#امنیت
📸 قوانین جدید اینستاگرام برای حذف اکانت کاربران خاطی
🔺با توجه به این قانون جدید اینستاگرام تاریخچه ای از پست ها، کامنت ها و استوری هایی که کاربر پست کرده و اینستاگرام مجبور به حذفشان بوده را برای فرد نمایش می دهد و همچنین علل حذف آنها را نیز به کاربر اعلام می نماید.
🔺در صفحه هشدار اینستاگرام برای این گروه از کاربران نیز اینطور نوشته است: اگر محتوایی را منتشر کنید که برخلاف اصول ما باشد اکانت شما احتمالا حذف می شود. #فناوری
📌چگونه از طریق کامپیوتر داخل اينستاگرام پست بزاریم ؟
🔷احتمالا بهترین راه برای آپلود عکس در اینستاگرام از طریق کامپیوتر، استفاده از «حالت توسعهدهنده» (developer mode) مرورگر است. بهرهگیری از این راهحل بسیار ساده محسوب میشود و بدون نیاز به دانلود موارد جداگانه میتوان از آن استفاده کرد. اول از همه از طریق مرورگر وارد اکانت خود در اینستاگرام شوید.
🔶اگر از گوگل کروم استفاده میکنید، برای فعالسازی این حالت، باید از طریق منو بر گزینه more tools و سپس developer tools کلیک کنید. اگر هم کاربر فایرفاکس هستید، از طریق منو بر web developer و سپس toggle tools کلیک کنید. بعد از این کار، باید بر آیکون شبیه به گوشی هوشمند در سمت راست بخش فوقانی این پنل کلیک کنید. کاربران اپرا برای بهرهگیری از این حالت باید مسیر menu > developer > developer tools را دنبال کنند. شاید هم از مرورگر مایکروسافت اج استفاده میکنید که در این صورت، ابتدا کلید F12 را بفشارید و بعد از انتخاب گزینه emulation، یکی از گوشیهای لومیا را انتخاب کنید.
🔷با فعالسازی حالت موبایل در این بخش، شکل و شمایل سایت اینستاگرام در فرمت موبایل به نمایش درمیآید. با این کار، در بخش پایینی سایت، میتوانید آیکون به شکل مثبت را مشاهده کنید. بعد از کلیک بر آن، انتخاب عکس یا ویدیو برای آپلود در اینستاگرام امکانپذیر میشود. گاهی اوقات بعد از فعالسازی حالت موبایل در مرورگر، این آیکون نمایش داده نمیشود که برای حل این مشکل بهتر است سایت را دوباره بارگذاری کنید. اگر این کار هم فایده نداشت، گزینه responsive را به یک گوشی مشخص تغییر دهید.
✳️از چه سنی برای فرزندم موبایل یا تبلت بخرم ؟
/بخش اول/
در حاشیه تمام کارگاه ها این سوالی است که والدین حاضر در جلسه مطرح می کنند. در پاسخ به این سوال باید گفت دو مرحله باید قبل از اقدام به خرید طی شود. ابتدا از خودتان درباره آمادگی فرزندتان برای در اختیار داشتن این امکان سوال کنید و دوم تعیین شروط استفاده از آن برای فرزندتان. پس قبل از اجرای تصمیمتان این دو مرحله را سپری کنید.
🌀سوالاتی که باید برای آنها پاسخ مناسب داشته باشید:
📍 آیا فرزند شما احساس مسوولیت پذیری دارد؟
📍آیا فرزند شما در زندگی روزمره نیاز به دسترسی سریع به دوستانش از طریق شبکه های اجتماعی دارد یا خیر؟
📍آیا فکر می کنید که فرزندتان استفاده مسوولیت پذیرانه ای از موبایل خواهد داشت مثل استفاده نکردن از موبایل در حین درس یا حتی در مدرسه یا اینکه موجب مزاحمت با موبایل و تبلت برای دیگران نخواهد داشت؟
📍 آیا اگر برای فرزندتان محدودیت برای صحبت با موبایل و تبلت با دوستانشان بگذارید به آن عمل می کند؟
🔅حال از خودتان بپرسید با این شرایط:
🌀آیا فرزندم در سن مناسبی برای استفده از موبایل است؟
🌀 آیا نسبت به آسیب های استفاده از موبایل و تبلت اطلاعات کافی دارد؟
🌀آیا آگاهی های لازم را به او داده ام؟
اگر پاسخ منفی است پس هنوز برای خرید موبایل و تبلت اقدام نکنید چون بعد از خرید موبایل و تبلت برای کودک دیگر به سختی می توان این وسیله کوچک جادویی را از او پس گرفت.
#آموزش_ارتش سایبری مدافعان حرم _سواد_رسانه
حملات #فیشینگ
🖋 #فیشینگ در اصطلاح به معنای شبیهسازی قسمتهایی از یک سایت اینترنتی آشنا و یا معروف است که به وسیله آن بتوان کاربر را گمراه کرده و اطلاعات شخصی وی را بدست آورد.
🖋 هدف حملات فیشینگ دسترسی به اطلاعات شخصی شما در دنیای مجازی است که شامل پسوردهای شما درشبکههای اجتماعی مختلف و مشخصات حسابهای بانکی شما است. این اطلاعات جز اطلاعات شخصی و محرمانه شما است، که دوست ندارید کسی به غیر از خود شما به آنها دسترسی داشته باشند.
🖋 قطعا برای بسیاری از شما پیش آمده است که به صورت غیرمنتظره با ایمیلی روبهرو شدید که در محتوای ایمیل این بوده است که برای افزایش امنیت حساب کاربری خود بر روی این لینک کلیک کنید و پیامها و ایمیلهای مشابه. این پیامها و ایمیلهای نامعتبر ابزار هکرها برای هک کردن حسابهای شما و نفوذ به سیستم شما هستند.
🖋 فیشینگ تنها از طریق ایمیل صورت نمیگیرد، بلکه از طریق اساماس و یا پیامهای مشکوک در پیامرسانهای مختلف هم هکرها میتوانند به اطلاعات شما دسترسی پیدا کنند. معمولا در این نوع ایمیلها و یا پیامها از شما اطلاعات شخصی غیرمعمولی میخواهند پس حواستان را جمع کنید.
🔸درباره سواد رسانهای
این روزها درباره #سواد_رسانهای چیزهای زیادی نوشته میشود. طرح چند پرسش شاید برای علاقهمندان به این مبحث جالب باشد:
۱.نويسنده كيست و هدف پيامش چيست؟
۲.چه ارزشها و شيوههای زندگی و يا ديدگاههايی توسط نویسنده پيام مطرح شده است؟
۳.چه تكنيكهایی برای جلب توجه شما به كار رفته است؟
۴.چه تكنيكهایی برای سنديت دهی و اعتبار بخشی به پيام خرج شده است؟
۵. چرا افراد مختلف امكان برداشتهای متفاوت از پيام را داشتهاند؟
۶. چه چيزهایی از پيام حذف شده است؟
۷.چه كساني از پيام نفع میبرند؟
💥سواد رسانه ای وکیفیت مصرف فرهنگ
( بخش اول)
▪سوادرسانه ای: دستیابی به درک درستی که مبنی بر توانایی مهارتی باشدومنجربه شناخت وارزشگذاری انواع تولیدات رسانه ای گردد.
▪رویکردهای سوادرسانه ای:
- زیبایی شناختی: مصرف کننده فرهنگی به ساختار محصول فرهنگی توجه ویژه دارد.
- اجتماعی فرهنگی: مخاطب نسبت به تاثیرات اجتماعی محصولات فرهنگی حساسیت بیشتری خواهد داشت.
- اقتصادی: باهدف آگاهی بخشی بیشتر به مصرف کننده،سود اقتصادی بیشتر را مبنا در نظر میگیرد.
- سیاسی: به تاثیرگذاری محصول فرهنگی برمصرف کننده تمرکز خواهد داشت.
▪ مصرف فرهنگی: مصرف پدیده های مهم در جوامع مدرن است و به عنوان فعالیتی اجتماعی وروز مره در حوزه بروز سبک زندگی مطرح میشود.
▪رابطه دوسویه سواد رسانه ای ومصرف فرهنگی:
-رابطه دوسویه سواد رسانه ومصرف فرهنگی در دست یابی آسان و هدفمند به منابع و انباشت های فرهنگی درجهت ارتقای سرمایه های فرهنگی درجهت ارتقای سرمایه های فرهنگی خلاصه میشود.
محتوایی_رسانه_ها_و_فضای_مجازی_با_رویکرد_سواد_رسانه_ای
📌درخواست دانلود اطلاعات: تصاویر و فیلمها و سایر موارد برای اینستاگرام
🔹قبل از آن که حساب کاربری خود را حذف یا غیرفعال کنید، دقایقی را به دانلود اطلاعاتتان اختصاص دهید. اگر بخواهید حساب کاربری را بهطور کامل حذف کنید، این تنها راهی است که بعدا میتوانید به عکس یا فیلم یا نظر ارسال شدهی خود در اینستاگرام دسترسی داشته باشید. مطمئنا شما عاشق بسیاری از تصاویر خود هستید، بهخصوص عکسهایی که با اشخاص یا مکانهای مشهور گرفتهاید و نمیخواهید آنها را از دست بدهید.
🔶دانلود اطلاعات از اپلیکیشن اینستاگرام
🔹ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
روی آیکون منوی همبرگری به شکل سهخط روی هم در قسمت بالا و راستی صفحه کلیک کنید.
گزینهی Settings را از سمت راست و پایین صفحه لمس کنید.
گزینهی Security را لمس کنید.
سپس روی Download Data کلیک کنید.
در این قسمت آدرس ایمیل خود را وارد کرده و دکمهی آبی رنگ Request Download را لمس کنید.
🔷دانلود اطلاعات از طریق مرورگر وب
🔸وارد حساب کاربری خود شوید
روی دکمهی Edit Profile کلیک کنید.
روی گزینهی Privacy & Security کلیک کنید.
صفحه را پایین بکشید تا وارد بخش دانلود اطلاعات شوید و روی Request Download کلیک کنید.
در مرحلهی بعد آدرس ایمیل خود را وارد کرده و دکمهی آبی رنگ Request Download را کلیک کنید.
اطلاعات اینستاگرام شما آمادهی دریافت است.
پس از انجام مراحل گفته شده، شما ایمیلی با عنوان Your Instagram Data یا «اطلاعات اینستاگرامی شما» دریافت خواهید کرد. این پیام را باز کنید تا لینک دانلود اطلاعات را درون آن ببینید. لینک یادشده فقط برای چهار روز قابل استفاده خواهد بود. باید توجه داشته باشید که ممکن است ارسال این لینک به شما تا ۴۸ ساعت به طول بیانجامد، ولی معمولا کمتر از یک ساعت در انتظار خواهید بود.
🔹زمانیکه روی لینک کلیک کنید، پوشهای دانلود میشود که حاوی عکسها و فیلمهای شما است. همچنین برای تمامی اطلاعات حساب کاربری شما، از جمله نظرات فایل جداگانه داخل این پوشه قرار دارد. اینستاگرام این فایلها را با فرمت JSON ذخیره میکند که مربوط به فایلهای جاوا اسکریپت است. این فایلها برای نمایش متنی اطلاعات بهکار میرود و خواندن آنها برای انسان آسان است.
🔸یکی از راههای بازکردن این فایلها، استفاده از مرورگر فایرفاکس است. کافی است فایل را گرفته و روی مرورگر فایرفاکس بکشید تا باز شود. نحوهی نمایش اطلاعات کمی زشت است، ولی شما میتوانید در صورت نیاز به تمامی اطلاعات حساب کاربری خود، از جمله توضیحات تصاویر و نظرات و حتی متن حساب کاربری دسترسی داشته باشید. اگر در نمایش این فایلها با مشکل مواجه شدید، از این صفحهی موزیلا بازدید کرده و تنظیمات آن را با فایرفاکس خود تطبیق دهید.
🔷اگر از مرورگر کروم استفاده میکنید، باید افزونهی مربوط به فایلهای JSON را دانلود کنید. همچنین در سافاری اپل نیز به دانلود افزونهی فایلهای JSON نیاز است.
#حریم_خصوصی_در_فضای_مجازی
حریم خصوصی چیست – حضور در #فضای_مجازی و استفاده از خدمات مختلف موجود در اینترنت ایجاب می کند تا خود و #خانواده را در برابر تهدیدات متعدد حریم خصوصی #ایمن کنیم و با رعایت اصول پیشگیرانه به هکرها و سارقین اطلاعات را ناکام بگذاریم. رعایت این نکات و راه کارها زمینه ساز #حفظ حریم خصوصی در فضای مجازی خواهد بود در ادامه پس از تعریف حریم خصوصی و انواع آن ، اقدامات اساسی برای #حفاظت از اطلاعات و منابع رایانه ای در برابر #هکرها و اصول استفاده ایمن از اینترنت را بیان می کنیم
#حریم_خصوصی چیست؟
حریم شخصی یا حریم خصوصی یعنی یک فرد یا گروه بتواند خود و یا اطلاعات مربوط به خود را #مجزا کند و در نتیجه بتواند خود و یا اطلاعاتش را با انتخاب خویش در برابر دیگران #آشکار کند. مرزها و محتوای آنچه خصوصی قلداد میشود در میان فرهنگها و اشخاص متفاوت است، اما موضوع اصلی آنها #مشترک است.
حریم خصوصی گاه مربوط به #ناشناس بودن، یعنی تمایل به گمنامی یا دور ماندن از عرصه عمومی است.
✅ #ترفند
دانلود عکس ها و ویدیو های اینستاگرام بدون نیاز به برنامه خاصی تنها با استفاده از تلگرام
1- برای این کار کافی است ابتدا علامت 3 نقطه در بالای پست مورد نظر را انتخاب کرده و بعد از آن گزینه Copy Share URL را انتخاب کنید.
2- بعد از این کار تلگرام را باز کرده و در محیط یک چت شخصی یا گروهی لینک را paste کرده و مشاهده خواهید کرد که پست مورد نظر به صورت یک پیش نمایش در خواهد آمد.
3- با کلیک یا لمس آن ویدیو یا عکس مورد نظر در محیط تلگرام دانلود شده و برای ذخیره در گالری گوشی کافی است تا گزینه save to gallery را انتخاب کنید.
🔸 زیر دوسال استفاده از تبلت و موبایل ممنوع!
🔸 ۲تا۵ سال، نهایتا کمتر از ۱ ساعت در روز و حتما با نظارت والدین
🔸۱۶تا۱۸ سال، استفاده از صفحه نمایش بطور محدود و مشخص(یکساعت پیوسته نباشد)
🔸 علاوه محدودیت های استفاده از صفحه نمایش به دلیل اشعه های مضر، استفاده از اینترنت نیز شامل محدودیت هایی سنی است که سازندگان اپلیکیشن ها با توجه به کاربرد نرم افزار خود برای استفاده از آن تعیین کرده اند.
تعیین محدوده سنی تعریف شده توسط سازندگان هر نرمافزار، براساس کاربرد یا نوع استفاده از آن است اماعلاوه بر آن،کشورها نیز به طور معمول براساس صلاحدید خود و یا قوانین داخلی خود، محدودیت هایی رادراستفاده از سایت ها یا رده سنی برای استفاده از نرم افزارها مشخص می کنند که با توجه به ویژگیهای فرهنگی واجتماعی از کشوری به کشور دیگر متفاوت است.
مثلاً سایتlinneyville گزارشی را منتشر کرده که درآن محدوده سنی برای دارندگان حساب کاربری درشبکههای اجتماعی و برخی برنامه های کاربردی مشخص شده که درکشورهای مختلف متفاوت باشد.