باعرض سلام ادب واحترام
مراسم ترحیم شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ویاران باوفایش
دبستان شهید حاجی کتابی👇👇👇
مربیان پیش دبستانی
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
براي برتر كردن چشم فرزند خود تمرينات زير را در منزل انجام دهيد :
الف- براي برتر كردن چشم مي توانيد از چشمك زدن ، نگاه كردن از روزنه استفاده كنيد. اين تمرين را چهار بار ، هر بار يك دقيه در طول روز انجام دهيد.
ب- پاييدن:
با استفاده از لوله معمولي و يا يك ورق كاغذ لوله كرده ، به كودك ياد دهيد كه چشم غير برترش را ببندد، لوله را به سوي چشم برترش ببرد و از درون لوله به تصوير نگاه كند.
اين تمرين را براي چهار بار ، هر بار يك دقيقه در طول روز انجام دهيد.
ج- نشانه گيري:
يك هدف كوچك را در انتهاي اتاق روي ديوار قرار دهيد . اين هدف مي تواند يك علامت(×)در وسط يك ورقه كاغذ سفيد باشد كه روي ديوار آويزان كرده ايد.
از كودك بخواهيد كه سمت ديگر اتاق ايستاده و در حاليكه چشم غير برترش را بسته است با انگشت سبابه به سوي هدف معين شده ، نشانه گيري كند,،چناچه گويي مي خواهد با انگشتش به سوي آن شليك نمايد .
وقتي كه آموخت چگونه هدفي را نشانه گيري كند ، يك تفنگ اسباب بازي كه ساچمه هايش از جنس پنبه باشد ، برايش خريداري نماييد . حالا او مي تواند در حالي كه چشم غير برترش را بسته نگاه مي دارد نشانه گيري و شليك به هدف را تمرين نمايد . بعد از مهارت در اين تمرين به او بياموزيد كه هنگام نشانه گيري و شليك هر دو چشمش را باز نگه دارد. تمريننشانه گيري و شليك را براي چهار بار در روز ، هر بار يك دقيقه انجام دهيد.
د- نگاه كردن از روزنه:
در وسط يك ورق كاغذ با نوك مداد سوراخي به قطر پنج ميليمتر ايجاد كنيد و از او بخواهيد در حالي كه زاويه ي آرنج باز و كاغذ را با هر دو دستش دور از صورت نگاه داشته است ، تمرين را با دو چشم باز شروع كند . از او بخواهيد كه به اشياء مختلف از سوراخ وسط كاغذ نگاه كند و چشم برتش را به كار گيرد . به تدريج كه مهارت بيشتري يافت سرعت اشيايي را كه شما نام مي بريد و او بايد سريعا به آنها نگاه كند افزايش دهيد و اشيا يي را انتخاب كنيد كه در فواصل مختلف ميدان ديد او قرار دارند.
اين تمرين را روزي چهاربار ، هر بار يك دقيقه انجام دهيد.
همکاران عزیز پیش دبستانی حتما از متن بالا در جلسات اولیا یا در کانال مرکز استفاده نمایید
#بازی
#جمله_سازی
✅ یکی از بازیها که به #حافظه افراد کمک میکند، بازی با #افزایش_کلمات است.
🔻 بازی به این ترتیب است که نفر اول یک کلمه میگوید، نفر دوم کلمه دیگری به آن میافزاید، نفر سوم نیز کلمه دیگری میافزاید، به شکلی که ترکیب معناداری پدید آید و اگر کسی نتواند این کار را بکند یا کلمات قبلی را فراموش کند باخته است.
مثلا:
1⃣ خرگوش
2⃣ خرگوش باهوش
3⃣ خرگوش باهوش بازیگوش
4⃣ خرگوش باهوش بازیگوش مهربون
5⃣ خرگوش باهوش بازیگوش مهربون رفت.
6⃣ خرگوش باهوش بازیگوش مهربون رفت مدرسه.
#تقویت_حافظه
〰〰〰〰〰〰〰