یکی از آثار مفیدرعدوبرق
نیترات که نوعی نمک معدنی یا آلی حاوی نیتروژن است توسط گیاهانی که در خاک رشد میکند جذب میشود. به این ترتیب با خوردن این گیاهان یا حیوانات گیاهخوار، نیتروژن به شکلی که برای ما قابل استفاده است وارد بدن میشود. اگرچه اغلب وقوع صاعقه با ترس و دلهره همراه است اما باید توجه داشت که این رویداد طبیعی همچون بسیاری از دیگر عوامل طبیعی در نجات جان ما انسانها و تامین بسیاری از نیازهای بدنمان نقشی بسیار مهم ایفا میکند.
هم چنین در آیه 12 سوره رعد نوشته شده است:
هُوَ الَّذِی یُرِیکُمُ الْبَرْقَ خَوْفًا وَطَمَعًا وَیُنْشِئُ السَّحَابَ الثِّقَالَ
اوست کسى که برق را براى بیم و امید به شما مىنمایاند و ابرهاى گرانبار را پدیدار مىکند
اثر مخرب رعدو برق که در قرآن کریم به عنوان بیم از آن یاد شده 👇👇👇👇👇
یکی از نعمات پروردگار یکتا ومیوه های عجیب "سیب گلی یا رز آلو" که برخلاف اسمش نه از خانواده سیبهاست نه از رزها اما هم به شکل سیب است و هم بو و عطر گل را دارد...
🌍 @Ajibehaa 🌍
از شگفتیهای خلقت
روباه پرنده نوعی خفاش است. سر این خفاش شباهت زیادی به سر روباه دارد. به همین سبب به این نام خوانده می شود.اکثر خفاش ها کوچک و شبیه موش هستند، ولی روباه پرنده اندازه سگی کوچک است. فاصله بین دو بال این جانور به ۲ متر می رسد.رفتار و ویژگی های این خفاش ها بسیار شبیه به خفاش های معمولی است، با این تفاوت که آنها علاقه زیادی به میوه دارند و آفت باغ های میوه هستند. گونه های مختلفی از روباه پرنده را می توان در مالزی، هند و سایر مناطق آسیا، جزایر اقیانوس هند و آرام یافت.
امواج زیبا
@amvajziiba
🔰دلت پاک باشد!
✍ فرض کنید رفتهاید مهمانی و با شربتی که از پیت کثیف نفتی خارج میشود از شما استقبال کنند! به شما بگویند: بخور، به پیت نفتی کثیفش نگاه نکنیها! شربتش پاکیزه است! چه حالی پیدا میکنید؟ این حکایت کسانی است که باور ندارند ظاهر آلوده باطن را هم خراب میکند.
@amiremomenin
امواج زیبا 🌊🌊🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
@amvajziiba
تحقیقات فضائی توسط انسانها وقتی توسعه یافت که برای اولین بار یوری گاگارین فضانورد روس با قمر مصنوعی سپوتنیک به تاریخ چهارم اکتوبر سال ۱۹۵۷ از فضای زمین خارج شد. متعاقبا نیل آرمسترانگ امریکائی اولین انسانی بود که به تاریخ بیستم جولای ۱۹۶۹ میلادی بالای کره ماه قدم گذاشت.
در حالیکه خداوند متعال تحقق این انکشافات را قبلا پیش بینی نموده بود:
یا مَعْشَرَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنْفُذُوا مِنْ أَقْطارِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ فَانْفُذُوا لا تَنْفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطانٍ.
اى گروه جنّ و انس! اگر مىتوانید از مرزهاى آسمانها و زمین بگذرید، پس بگذرید، ولى هرگز نمىتوانید، مگر با نیرویى (فوق العاده)
با مطالعه دقیق متوجه می شویم که به توانمندی انسان به پیشرفت در اعماق زمین و آسمانها اشاره گردیده است، اما با داشتن نیروی عالی. و این نیروی عالی تکنولوژی امروزی است که دانشمندان را قادر ساخته است تا در اعماق زمین و آسمان ها و فضا نفوذ نمایند.[۱]
در تفسیر نمونه نیز آمده است که بعضى با توجه به جمله” لا تَنْفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطانٍ” (نمى توانید بگذرید مگر با قدرت و نیرو) آن را اشاره به مسافرت هاى فضایى بشر دانسته اند که قرآن شرط آن را داشتن سلطه علمى و صنعتى بر این کار دانسته است.[۲](والله اعلم )
[۱] یحیی هارون، همان، ص۱۲۱٫
[۲] تفسیر نمونه، ج۲۳، ص: ۱۴۹٫