eitaa logo
@anamag dars
71 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
494 ویدیو
20 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️ امام صادق عليه السلام: 🍀 بدهی خود را کم کنید! كه كم قرض داشتن، عمر را زياد مى كند 🍃 خفِّفُوا الدَّيْنَ، فَإِنَّ فِي خِفَّةِ الدَّيْنِ زِيَادَةُ الْعُمُر 📖 الأمالي (للطوسي)، صفحه 667
doa5_721038705925554857.mp3
4.7M
🌹شرح دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان 🌹آیت الله مجتهدی تهرانی(ره)
ahkam5_721038705925554860.mp3
2.68M
🌹احکام روزه /آیت الله مجتهدی تهرانی(ره).
اخلاق در خانه: مهارت پنجم: پرهیز از خشم و غضب. یکی از اموری که سرمایه معنوی را خاکستر می کند، شعله های خشم و غضبِ بیجا است. حتما تجربه کرده ای که به خاطر یک خشم بیجا با همسر و شکستن قلب او نسبت به عبادت و ذکر و فکر، بی حال و بی رغبت شده ای و آشفتگی و بی نشاطی را با همه ی وجودت لمس کرده ای. پس خشمت را نسبت به همسرت فرو نشان تا حضرت حق خشمش را از تو بازگیرد.
*راهکارهای سطحی درمان غضب 1- پرهیز از موقعیت‌های خشم آور (خیلی مواقع،‌ افراد به دلیل اینکه زمان و موقعیت خوبی را برای تبادل نظر با همسر یا دوست و همکارشان انتخاب نمی‌کنند، صحبتشان به عصبانیت و اختلاف منتهی می‌شودهنگامی که طرف مقابل ما خسته و بی‌حوصله است زمان مناسب برای انتقاد و امر به معروف و نهی از منکر نیست.) 2- مشغول کردن نفس(هنگامی که در حال عصبانی شدن هستید، خود را مشغول کاری کنید که برایتان جالب است. برای مثال، به یکی از دوستان زنگ بزنید تا به این وسیله موضوعی را که شما را به خشم آورده است فراموش کنید.) 3- ترک مجلس 4- تغییر وضعیت جسمی(امام علی(ع) می‌فرمایند: هر کس خشمگین شود، اگر ایستاده است، بی‌درنگ بنشیند؛ زیرا این کار، وسوسه شیطان را از بین می‌برد) 5- وضو گرفتن 6- خواندن دعاها و اذکار *راهکارهای عمیق و اصلی درمان غضب 1- عبادت و ذکر 2-اصلاح مزاج(برای مثال، کم خونی یا فقر آهن یا پرکاری قوه تیروئید از اسباب تندخویی به شمار می‌روند) 3- اصلاح ریشه‌های روانی و اخلاقی عصبانیت(خود برتر بینی و زورگویی و حقیر شمردن مردم از جمله ریشه های روانی خشم است)
. فرو بردن اخلاط سر و سینه، تا به فضاى دهان نرسیده اشکال ندارد، ولى اگر داخل فضاى دهان شود، نباید آن را فرو برد. البته برخی مراجع [ ] احتیاط مستحب را در فرو نبردن آن دانسته‌اند. 2. اگر شخص روزه‌دار، خلطی را که داخل فضاى دهان شده عمداً ببلعد، روزه‌اش باطل است، ولی از آنجایى که جهل به حکم شرعى داشته‌ است، کفاره ندارد. با این حال، برخی فقها [سیستانی] روزه‌ی چنین شخصی را باطل نشمرده و برخی دیگر [ ]، علاوه بر قضا، کفاره جمع را(بنابر احتیاط) واجب دانسته‌اند
🌨 اینجا ناامید نباش. (عاشقانه های خالق)
⬆️ او را بخوان. (عاشقانه های خالق)
sharh-doa-roozhaye-mah-e-ramezan-mojtehedi_sharh-doa-rooz-aval-ramezan_06.mp3
1.97M
بیان چند مسئله شرعی و شرح دعای روز ششم ماه مبارک رمضان مرحوم آیت الله مجتهدی
اخلاق در خانه: مهارت ششم: پرهیز از توهین و تحقیر و ایذاء توهین و تحقیر نسبت به بنده ای از بندگان خدا مخصوصا همسر که حقوق مضاعف و ویژه ای دارد بی شک طبق حدیث نبوی، مصداق اعلان جنگ به خدا است. باید مراقب بود که حتی از لحن و اشارات و کنایات بوی اهانت و تحقیر و استهزاء و تمسخر به مشام همسر نرسد بلکه باید همواره از گفتار و رفتارت نسیم محبت و ادب و احترام وتکریم برخیزد. که ترمیم دل شکسته به سادگی ممکن نیست. حال اگر حریم همسر را پاس نداشتی و حرمتش را شکستی، باید بدانی که در حقیقت خودت را شکسته ای و خود را از نظر حضرت حق انداخته ای. علاج عملی این گرفتاری ها که تو را به روز سیاه نشانده آن است که با این وسوسه های نفسانی و شیطانی که با عرضه کردن نقص ها و برجسته کردن لغزش ها و مساوی همسرت تو را دعوت به تحقیر و اذیت و اهانت می کند مقایله به ضد کنی و بر خلاف میل نفسانیت، با رفتار و گفتار خویش او را تکریم و تعظیم و احترام نمایی و کمالات و خوبی هایش را هرچند ضعیف و ناقص باشند کاملا برجسته نموده و از آن ها یاد کرده و گرامیش بداری.
حکایتی از برکات مواظبت از آرامش همسر و پرهیز ااز ایذاء او از زبان مرحوم حاج آقا عبدالعلی تهرانی از شاگردان مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی: یک شب وقتی به خانه بازگشتم، دیدم خیلی دیر شده است و همه خوابیده‌اند. من هم با خودم گفتم: چرا مزاحم خانواده‌ام بشوم و آنها را از خواب بیدار کنم. همان جا در پشت در نشستم تا صبح شود؛ ولی لحظاتی بعد یک دفعه دیدم خانواده خودش آمد و در را باز کرد و گفت: الآن خوابیده بودم؛ در خواب سیدی را دیدم. آن آقا به من فرمود: چرا خوابیده‌ای؟! بلند شو برو در را باز کن؛ فلانی پشت در است. من هم از خواب پریدم و آمدم در را باز کردم و دیدم شما در پشت در نشسته‌اید!
💢 آیت الله سعادت پرور : 🔸یک بار من در جوانی در خانه با خانواده بد اخلاقی کردم . در عالم معنا به من گفتند : بیست سال ناله هایت بی اثر شد .
❇️حضرت علامه حسن زاده آملی‌: ⬅️ اساس تقوی دو چیز است؛ 🔹1_ألتعظیم لأمر الله بزرگ شمردن امر خدا 🔹2_و ألشفقه علی خلق ألله. شفقت و دلسوزي به خلق خدا 👈هزار_و_یک_نکته ص ۳۰۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ موعظه‌ای نافذ از شهید مطهری(ره) درباره استفاده از فرصت استثنایی ماه مبارک رمضان
🔷 من به تو نزدیک هستم ...