eitaa logo
@anamag dars
73 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
506 ویدیو
20 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
1_11197634_5891082365597387035.mp3
5.15M
❤️شرح دعای روز هفدهم ماه مبارک و احکام، ویک نکته اخلاقی شیرین 🌹توسط مرحوم آیت الله مجتهدی
🔴امام جعفرصادق (عليه‌السلام) فرمودند:اُغزوا تُوَرِّثوا ابناءَكُم مَجداً. ♦️در جبهه‌هاي نبرد با دشمن همواره آماده و در راه خدا جهاد نمائيد كه شرف و افتخار را بعد از خود براي فرزندانتان به يادگار خواهيد گذاشت. 📚 وسائل، ج ۱۱، ص ۹.
🔴امام خمینی(ره): ♦️«آنهایی که در خانه های مجلل، راحت و بی درد آرمیده اند و فارغ از همه رنج ها و مصیبت های جان فرسای ستون محکم انقلاب و پا برهنه های محروم، تنها ناظر حوادث بوده اند و حتی از دور هم دستی بر آتش نگرفته اند، نباید به مسئولیت های کلیدی تکیه کنند که اگر به آنجا راه پیدا کنند، چه بسا انقلاب را یک شبه بفروشند». 📚صحیفه‌ی نور ج۲۰، ص ۳۳۳
🔴امام خامنه اى دامت بركاته: ♦️شاه سلطان حسین بود. اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسین‌ها بشود، دچار و مسئولانی بشود که و ندارند؛ در خود احساس قدرت نمیکنند، در مردم خودشان احساس توانائی و قدرت نمیکنند، .
🌹شهید حاج قاسم سلیمانی: وقتی خدا در ذهن بزرگ شد و ماسوای آن، همه چيز حقير و كوچك بود، او در هر شرايطی پيروز است.
اخلاق در خانه: مهارت هفدهم: وفای به عهد وفای به عهد یکی از اخلاق الهی است. خداوند مهربان می فرماید: ومن أوفی بعهده من الله. احدی با وفاتر از خدا نیست. بنده ای که در پی معنویت است باید بکوشد تا با آراستگی به این اخلاق الهی در روابط خود با خدا و بندگان خدا خصوصاً همسر راست پیمان و وفاکننده به عهد باشد. و باید توجه نمود همچنانکه وفای به عهد از اخلاق الهی است ، عهد شکنی هم از صفات ابلیس است وعدتکم و اخلفتکم. یعنی شیطان میگوید: من به شما وعده دادم و خلف وعده نمودم. پس تو با نقض عهد با همسرت آنقدر تنزل پیدا می کنی که به اخلاق شیطان آلوده می شوی. به این چند حدیث زیبا توجه کن.
احادیثی در اهمیت وفای به عهد: 1ـ پیامبر گرامى اسلام(صلى الله علیه وآله) در یک جمله کوتاه مى فرماید: «لا دِینَ لِمَنْ لا عَهْدَ لَهُ; کسى که پایبند عهد و پیمان خود نیست دین ندارد». این تعبیر نشان مى دهد که اگر تمام دین را در وفادارى نسبت به خالق و خلق خلاصه نکنیم حداقل یکى از ارکان مهم دین، وفاى به عهد است. و لذا در تعبیر دیگرى از امیرمؤمنان على(علیه السلام) آمده است: «اَصْلُ الدِّینِ اَداءُ الاَْمانَةِ وَ الْوَفاءِ بِالْعُهُودِ». 2ـ در حدیث دیگرى از همان حضرت مى خوانیم: ما اَیْقَنَ بِاللّهِ مَنْ لَمْ یَرْعَ عُهُودَهُ وَ ذِمَّتَهُ; کسى که رعایت عهد و پیمان خویش را نکند، به خدا یقین و ایمان پیدا نکرده است» 3ـ در حدیث دیگرى آمده است که شخصى به على بن الحسین امام سجاد(علیه السلام)عرض کرد: «اَخْبِرْنِى بِجَمِیعِ شَرایِعِ الدِّینِ; تمام اصول اسلام را (به طور فشرده) براى من بیان فرما». امام در پاسخ کوتاهى فرمود: «قَوْلُ الْحَقِّ وَالْحُکْمُ بِالْعَدْلِ وَ الْوَفاءُ بِالْعَهْدِ; سخن حق گفتن، و داورى به عدالت کردن، و به عهد وفا نمودن است». 4- در حدیث کوتاه و پر محتوایى امیرمؤمنان على(علیه السلام) مى فرماید: «اَشْرَفُ الْخَلائِقِ اَلْوَفاءُ; وفاى به عهد بهترین خلق و خوى انسان است».
مرحوم علامه طباطبائی: وفای به عهد و صبر هرچند شامل تمام اخلاق فاضله نمی شود، اما اگر در کسی پیدا شود، بقیه ی آن خُلُق نیز پیدا می شود.
طریقه ی کمال ، عمل به یک آیه ی قرآن است: أَوْفُوا بِعَهْدِی أُوفِ بِعَهْدِکمْ
amal be ahd.ali.mp3
2.7M
وفای به عهد استاد عالی
♦️ خوردن_سحری_بعد_از_اذان_صبح 🔻 سؤال: اگر شخصی با اعتقاد به اینکه هنوز اذان صبح را نگفته اند، مشغول سحری شود سپس متوجه گردد که وقت اذان صبح گذشته است؛ حکم روزه او چیست؟ 📝 پاسخ: _ اگر در سحر ماه رمضان بدون این که تحقیق کند صبح شده یا نه، کاری که روزه را باطل می‌کند انجام دهد، سپس معلوم شود که در آن هنگام صبح شده بوده است، باید قضای آن روز را بگیرد، ولی اگر تحقیق کند و بداند که صبح نشده و چیزی بخورد، و بعد معلوم شود که صبح بوده است قضای آن روز بر او واجب نیست.
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا