eitaa logo
@anamag dars
73 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
506 ویدیو
20 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
1_12785612_5913612372462798846.mp3
2.03M
❤️شرح دعای روز بیست وچهارم ماه مبارک و احکام، ویک نکته اخلاقی شیرین مرحوم آیت الله مجتهدی
✊پوستری از بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب درباره حاج قاسم و دیپلماسی 🌍 @ebratha_ir
🚨به‌صورت زنده و تلویزیونی ⏰سخنرانی رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای (حفظه الله) روز جمعه ساعت ۱۴:۳۰ در روز قدس انجام خواهد شد. 📺رهبر انقلاب اسلامی در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان مصادف با روز قدس خطاب به امت اسلامی و ملت ایران سخن خواهند گفت. 📲این سخنرانی ساعت ۱۴:۳۰ روز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ به صورت زنده از شبکه‌های داخلی و برون مرزی صداوسیما و سایت و حسابهای KHAMENEI.IR در شبکه‌های اجتماعی پخش خواهد شد.
‼️افطار به‌خاطر مشقت در اثنای روز 🔷س: اگر شخصی جهت شغلی که دارد و نمی‌‌تواند آن را رها کند چنانچه بر اثر تشنگی یا گرسنگی روزه برایش حرجی باشد، آیا از اوّل روز می‌‌توانند افطار کنند یا این‌که حکم دیگری دارند؟ ✅ج: در فرض سؤال، هر وقت دچار حرج و مشقّت شدند، می‌‌توانند افطار نموده و بعدا باید روزه آن روز را قضا نمایند.
1_12785166_5915840605790931142.mp3
2.09M
❤️شرح دعای روز بیستم وپنجم ماه مبارک و احکام، ویک نکته اخلاقی شیرین مرحوم آیت الله مجتهدی
✍️جابربن عبدالله انصاری نقل می کند که در آخرین جمعه ماه رمضان بر رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلّم) وارد شدم. وقتی حضرتش مرا دید، فرمود: ای جابر! امروز آخرین جمعه ماه رمضان است، پس با آن وداع کن و بگو: «اللَّهُمَّ لَا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيَامِنَا إيَّاهُ، فَإنْ جَعَلْتَهُ فَاجْعَلْنِي مَرْحُوماً وَ لَا تَجْعَلْنِي مَحْرُوماً» همانا کسی که این ذکر را بگوید، یکی از ایندو نتیجه نیکو شامل حالش خواهد شد: یا ماه رمضان سال بعد را درک می کند، و یا به غفران الهی و رحمتش می رسد. 📚وسائل ‏الشيعة، ج۱۰،ص۳۶۵ به نقل از اقبال الاعمال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ شنیدنی 🌺🌺 ⬅️تلوزیون مصر ضربت خوردن آقا امیرالمومنین علی ابن ابیطالب ( علیه السلام ) را چگونه معرفی کرده است....بدون شرح 🌺🌺
🔸معنای صحیح دعای سحر برخی گفته اند در این دعا هیچ درخواستی از خداوند مطرح نشده! و در پایان دعا حاجت ذکر می شود! 🔸اما این دعا از همان آغاز مشتمل بر درخواست است. اللهم إنّی اسألک مِن بهائک بأبهاه... 🔹در ترجمه های دعا کلمه «مِن» در «مِن بهائک...» اصلا لحاظ و ترجمه نشده! 🔸علامه ملا حبیب الله شریف کاشانی در شرح موجز و عالمانه خود بر دعای سحر بیان نموده است که کلمه «مِن» در اینجا تبعیضیه است، و مِن تبعیضیه کثیراًما معنای استحلاف و قسم دادن را دربر دارد؛ ولذا به وسیله باء متعدی می شود، کما فی هذا الدعاء. وهی قَسَمیة. 🔹فالتقدیر: «اسألک - مستحلفاً بأبهی بهائک - شیئاً من بهائک» ولو سمّیت هذه الباء باء الوسیلة فلا مشاحة فإنّ الطالب السائل یجعل ما یقسم به وسیلة إلی الوصول إلی سؤله والفوز بنجح مراده» 🔸پس معنای فقرات دعا چنین است: خداوندا من از تو درخواست می کنم که بهره ای از بهاء و جمال و جلال و عظمت و نور و رحمت... خود را به من عطا نمایی، به حق عالی ترین مراتب بهاء و جمال و جلال... تو.