هدایت شده از غلامرضا
عظمت حضرت زهرا سلام الله علیها و محبت ایشان نسبت به شیعیان و محبینشان را در این دعا ببینید.
إلهى وَ سَیِّدى ، اءسْئَلُكَ بِالَّذینَ اصْطَفَیْتَهُمْ، وَ بِبُكاءِ وَلَدَیَّ فى مُفارِقَتى اَنْ تَغْفِرَ لِعُصاةِ شیعَتى ، وَشیعَةِ ذُرّیتَى .(كوكب الدّرىّ: ج 1، ص 254.)
خداوندا، به حقّ اولیاء و مقرّبانى كه آنها را برگزیدهاى ، و به گریه فرزندانم پس از مرگ و جدائى من با ایشان ، از تو مى خواهم گناه خطاكاران شیعیان و پیروان ما را ببخشى .
هدایت شده از ندای سعادت
🏴فاطمه کیست؟🏴
⚫️ فاطمه عليها السلام، مظلومه ا ى است كه بعد از وفات پدر بزرگوارش، آنچنان به او ظلم شد كه دمى از گريه نياسود تا از دنيا رحلت نمود، و حاضر نشد كسى از مرگش با خبر شود، و كفْن و دفْن خود را به شوهرش على عليه السلام سپرد، و بالاخره شبانه تجهيز و در تاريكى شب به خاك سپرده شد و مزارش تا قيام فرزندش قائم آل محمّد- عجّل اللّه تعالى فرجه الشّريف- مخفى خواهد ماند، وغم زيارتش بر قلوب عاشقان و مشتاقانش سنگينى مى كند، و لكّه ننگ و روسياهى و اعتراضى است به پهناى تاريخ بر آزار كنندگانش.
📘 برگرفته از کتاب جلوۀ نور (تالیف فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور ره)🌱
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
🆔https://eitaa.com/Nedaysaadat
📡http://ketabrah24.ir
هدایت شده از غلامرضا
اعترافی عجیب از یکی از علمای مهم اهل سنت.
عبدالرحمن دمشقیه: یکی از چهار مدافع جدی جریان وهابیت (عثمان الخميس، عدنان العرعور، عبدالرحمن الدمشقية و عبدالرحيم البلوشي) است که می گوید :
ما عاجز هستیم از اینکه یک دلیل بیاوریم که عمر حتی یک کافر را کشته باشد ...
پ.ن : خوی خشن عمر آنچنان زبان زد بود که زبان از وصف آن عاجز است . اما این خشونت وی فقط برای زنان مسلمان بود اما در مقابل کفار ، ترسو و بی بخار بود .
هدایت شده از غلامرضا
سند اعتبار نماز استغاثه به حضرت زهرا (سلام الله علیها):
بسیاری از علما و مراجع در طول تاریخ تشیع به کارآمدبودن نماز استغاثه اشاره کردهاند و چنانکه گفتیم روشهای متفاوتی هم برای اقامهی این نماز بیان کردهاند. همین مسئله نشان میدهد که از زمانهای قدیم، نماز حضرت زهرا بسیار رایج و محبوب بودهاست. از جمله کتابهایی که دربارهی نماز حضرت زهرا مطالبی را بیان کرده و نحوهی اقامهی آن را تشریح کرده، کتاب "مفاتیحالجنان" است که در میان کتابهای دعا، جایگاه رفیعی دارد. کتاب دیگری با عنوان "فضائل و مصائب حضرت زهرا علیها السلام" به قلم آیت الله روحانی بوده که اسناد بیشتری دربارهی زندگی حضرت زهرا و نماز استغاثه به ایشان بیان کرده است.
از جمله شبهاتی که به این نماز وارد میکنند، شبهاتی راجع به اصل پیروی از معصومان (علیهم السلام) و نسبت آنها با خداوند متعال است. شبهاتی نظیر: چرا باید به حضرت زهرا سجده کنیم و از ایشان طلب کمک کنیم؟ چرا نمیتوانیم بصورت مستقیم از خداوند چنین درخواستی بکنیم؟ در پاسخ به این شبهات باید گفت که اولا ما به حضرت زهرا سجده نمیکنیم و سجده به درگاه خداوند است، دوما حضرت زهرا و دیگر معصومان برگزیدگان خداوند هستند و نزد پروردگار آبرو و احترام بسیاری دارند. پس ما با توسل به این بزرگان، به درگاه خداوند دعا میکنیم و مطمئنا این عمل، بیشتر از دیگر روشها نتیجهبخش خواهد بود.
هدایت شده از غلامرضا
35.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا حضرت زهرا سلام الله علیها با چنان مقام قدسی برای بازپسگیری فدک اقدام کردند؟
(از اندک فیلمهای باقیمانده از شهید مطهری)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت صدیقه طاهره حجت الله الکبری و حجت الله علی الحجج است.
سخنانی گوهر بار و کوتاه از مرحوم علامه حسن زاده آملی.
اکی:
✍داستان انار
روزی حضرت زهرا علیها السلام بیمار و بستری شد. علی علیه السلام به بالین او آمد فرمود: زهرا جان! چه میل داری تا برایت فراهم کنم؟
گفت: من از شما چیزی نمی خواهم. حضرت علی علیه السلام اصرار کرد.
فاطمه علیها السلام گفت: ای پسر عمو! پدرم به من سفارش کرده که هرگز چیزی از شوهرت در خواست نکن، مبادا تهیه آن برایش مشکل باشد و در برابر در خواست تو شرمنده شود.
علی علیه السلام فرمود: ای فاطمه! به حق من، هر چه میل داری بگو تا برایت آماده کنم. فاطمه علیها السلام گفت: اکنون که من را سوگند دادی می گویم. اگر اناری برایم فراهم کنی خوب است.
حضرت علی علیه السلام برخاست و برای فراهم نمودن انار از منزل بیرون رفت. در راه با چند نفر از مسلمانان روبرو شد و از آنها پرسید: انار در کجا پیدا می شود؟ آنها گفتند: یا علی! فصل انار گذشته، ولی چند روز قبل شمعون یهودی چند انار از طائف آورده بود.
حضرت به در خانه شمعون رفت. شمعون وقتی که چشمش به علی علیه السلام افتاد علت آمدن آن حضرت را پرسید؟ علی علیه السلام ماجرا را گفت و افزود که برای خریداری انار آمده ام.
شمعون گفت: چیزی از انارها باقی نمانده است همه را فروخته ام. همسر شمعون پشت در بود و سخن آنها را می شنید، به شوهرش گفت: من یک انار برای خودم برداشته بودم و در زیر برگها پنهان کردم. آنگاه رفت و انار را آورد و به حضرت علی علیه السلام داد. آن حضرت چهار درهم به شمعون داد. او گفت: قیمتش، نیم درهم است. امام فرمود: همسرت این انار را برای خود ذخیره کرده بود تا روزی از آن نفع بیشتری ببرد. نیم در هم مال خودت و سه درهم و نیم هم مال همسرت.اکی:
آن حضرت در برگشت به طرف منزل، صدای ناله درمانده ای را شنید، به دنبال صدا رفت، دید مردی غریب و بیمار و نابینایی در خرابه ای بدون سرپرست و غذا روی زمین خوابیده است، حضرت جلو رفت و سرش را به دامن گرفت و از او پرسید: تو کیستی؟ از کدام قبیله ای؟ چند روز است که در اینجا افتاده ای؟
گفت: ای جوان صالح! من از اهالی مدائن (ایران) می باشم، در آنجا قرض زیادی داشتم. ناگزیر سوار بر کشتی شدم و با خود گفتم خود را به مولایم امیرمؤمنان می رسانم شاید آن حضرت کمکی به من کند و قرضهایم را ادا نماید - جوان نمی دانست که سرش بر دامن علی علیه السلام است - امام فرمود: من یک انار برای بیمار عزیزم می برم، ولی تو را محروم نمی کنم و نصفش را به تو می دهم. حضرت انار را دو نصف کرده و نصف آن را کم کم در دهان آن جوان می گذاشت تا تمام شد.
جوان گفت: اگر مرحمت فرمایی نصف دیگرش را نیز به من بخورانی، چه بسا حال من خوب شود! علی علیه السلام نیم دیگر انار را نیز کم کم به او خوراند تا تمام شد.
آنگاه حضرت بعد از خداحافظی با آن جوان بیمار به سوی خانه حرکت کرد. در حالی که از شدت حیا غرق در فکر بود به در خانه رسید، ولی حیا کرد وارد خانه شود. از شکاف در به درون خانه نگاهی کرد تا ببیند فاطمه علیها السلام خواب است یا بیدار. مشاهده کرد فاطمه علیها السلام تکیه کرده و طبقی از انار پیش روی اوست و میل می فرماید، حضرت بسیار خوشحال وارد خانه شد، متوجه شد که این انار مربوط به این دنیا نیست. پرسید: فاطمه جان! این انار را چه کسی برای شما آورده است؟
فاطمه علیها السلام گفت: ای پسر عمو! وقتی که از پیش من رفتی، چندان طولی نکشید که نشانه سلامتی را در خود یافتم. ناگاه صدای در به گوشم رسید فضه خادمه در را گشود، مردی را دید که طبق انار دارد. آن مرد گفت: این طبق انار را امیرمؤمنان علی علیه السلام برای فاطمه فرستاده است..
📙ریاحین الشریعة، ج ۱، ص۱۴۲
◍ •ــــــــــ••ـــــــــــــ•
هدایت شده از معاونت آموزش مدرسه ولیعصر تبریز
نکات مهم در خصوص انجام آزمونهای مجازی
1) فقط از مرورگرهای فایرفاکس یا کروم استفاده کنید.
2) فقط از طریق یک دستگاه ، یک مرورگر و یک صفحه وارد امتحان شوید. اگر چند صفحه باز کنید، یا با موبایل و رایانه همزمان وارد آزمون شوید ... حتما برخی سوالات را از دست خواهید داد.
3) مترجم خودکار گوگل را غیر فعال کنید. اگر متن سوالات را به صورت بهم ریخته یا نامفهوم می بینید، حتما مترجم گوگل فعال شده است. به جهت وجود عبارات عربی، گوگل سعی میکند که متن را از عربی (یا انگلیسی) به فارسی ترجمه کند.
4) پس از انتخاب گزینه صحیح ، کمی صبر کنید تا سامانه به شما تاییدیه بدهد.
5) هر سوال فقط یکبار به شما ارائه میشود بنابراین اگر صفحه را refresh کنید، سوال بعدی به شما ارائه میشود و دیگر سوال قبلی را نخواهید دید. (رفرش کردن در کامپیوتر با دکمه F5 و یا دکمههای ترکیبی Ctrl+F5 است و در گوشی همراه با کشیدن صفحه به سمت پایین/بالا میباشد، لذا در هنگام انجام آزمون به هیچ وجه این اقدامات را انجام ندهید.)
6) صفحه موبایل خود را به گونهای تنظیم کنید که حداقل 5 دقیقه روشن بماند (به صورت پیش فرض، هر 30 ثانیه صفحه خاموش میشود). در برخی موبایلها ، پس از روشن کردن مجدد صفحه، به صورت خودکار رفرش میشود .
7) از شارژ اینترنت (بسته اینترنتی ...) و شارژ برقی موبایل یا نوت بوک اطمینان حاصل کنید.
8) چنانچه به هردلیلی در دقایق ابتدایی نتوانستید وارد سامانه شوید، کمی صبر کنید و سپس مجددا تلاش کنید. تمامی دارای فورجه ورود هستند.