eitaa logo
@anamag dars
73 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
501 ویدیو
20 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹شهید حاج قاسم سلیمانی: وقتی خدا در ذهن بزرگ شد و ماسوای آن، همه چيز حقير و كوچك بود، او در هر شرايطی پيروز است.
اخلاق در خانه: مهارت هفدهم: وفای به عهد وفای به عهد یکی از اخلاق الهی است. خداوند مهربان می فرماید: ومن أوفی بعهده من الله. احدی با وفاتر از خدا نیست. بنده ای که در پی معنویت است باید بکوشد تا با آراستگی به این اخلاق الهی در روابط خود با خدا و بندگان خدا خصوصاً همسر راست پیمان و وفاکننده به عهد باشد. و باید توجه نمود همچنانکه وفای به عهد از اخلاق الهی است ، عهد شکنی هم از صفات ابلیس است وعدتکم و اخلفتکم. یعنی شیطان میگوید: من به شما وعده دادم و خلف وعده نمودم. پس تو با نقض عهد با همسرت آنقدر تنزل پیدا می کنی که به اخلاق شیطان آلوده می شوی. به این چند حدیث زیبا توجه کن.
احادیثی در اهمیت وفای به عهد: 1ـ پیامبر گرامى اسلام(صلى الله علیه وآله) در یک جمله کوتاه مى فرماید: «لا دِینَ لِمَنْ لا عَهْدَ لَهُ; کسى که پایبند عهد و پیمان خود نیست دین ندارد». این تعبیر نشان مى دهد که اگر تمام دین را در وفادارى نسبت به خالق و خلق خلاصه نکنیم حداقل یکى از ارکان مهم دین، وفاى به عهد است. و لذا در تعبیر دیگرى از امیرمؤمنان على(علیه السلام) آمده است: «اَصْلُ الدِّینِ اَداءُ الاَْمانَةِ وَ الْوَفاءِ بِالْعُهُودِ». 2ـ در حدیث دیگرى از همان حضرت مى خوانیم: ما اَیْقَنَ بِاللّهِ مَنْ لَمْ یَرْعَ عُهُودَهُ وَ ذِمَّتَهُ; کسى که رعایت عهد و پیمان خویش را نکند، به خدا یقین و ایمان پیدا نکرده است» 3ـ در حدیث دیگرى آمده است که شخصى به على بن الحسین امام سجاد(علیه السلام)عرض کرد: «اَخْبِرْنِى بِجَمِیعِ شَرایِعِ الدِّینِ; تمام اصول اسلام را (به طور فشرده) براى من بیان فرما». امام در پاسخ کوتاهى فرمود: «قَوْلُ الْحَقِّ وَالْحُکْمُ بِالْعَدْلِ وَ الْوَفاءُ بِالْعَهْدِ; سخن حق گفتن، و داورى به عدالت کردن، و به عهد وفا نمودن است». 4- در حدیث کوتاه و پر محتوایى امیرمؤمنان على(علیه السلام) مى فرماید: «اَشْرَفُ الْخَلائِقِ اَلْوَفاءُ; وفاى به عهد بهترین خلق و خوى انسان است».
مرحوم علامه طباطبائی: وفای به عهد و صبر هرچند شامل تمام اخلاق فاضله نمی شود، اما اگر در کسی پیدا شود، بقیه ی آن خُلُق نیز پیدا می شود.
طریقه ی کمال ، عمل به یک آیه ی قرآن است: أَوْفُوا بِعَهْدِی أُوفِ بِعَهْدِکمْ
amal be ahd.ali.mp3
2.7M
وفای به عهد استاد عالی
♦️ خوردن_سحری_بعد_از_اذان_صبح 🔻 سؤال: اگر شخصی با اعتقاد به اینکه هنوز اذان صبح را نگفته اند، مشغول سحری شود سپس متوجه گردد که وقت اذان صبح گذشته است؛ حکم روزه او چیست؟ 📝 پاسخ: _ اگر در سحر ماه رمضان بدون این که تحقیق کند صبح شده یا نه، کاری که روزه را باطل می‌کند انجام دهد، سپس معلوم شود که در آن هنگام صبح شده بوده است، باید قضای آن روز را بگیرد، ولی اگر تحقیق کند و بداند که صبح نشده و چیزی بخورد، و بعد معلوم شود که صبح بوده است قضای آن روز بر او واجب نیست.
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
هدایت شده از غلامرضا
1_11322333_5895585965224756881.mp3
9.38M
❤️شرح دعای روز هجدهم ماه مبارک 🌹توسط مرحوم آیت الله مجتهدی
پنج حدیث مهم در ارزش شناخت و احیاء شبهای قدر 1. قال رسول الله(ص): مَن أحیی لَیلَةَ القَدرِ حُوِّلَ عَنهُ العَذابُ إلَی السَّنَةِ القابِلَةِ (اقبال الأعمال، ج1، ص 345) هر کس شب قدر را احیا بدارد ، تا سال آینده عذاب از او بر داشته می‏شود. 2. قال رسول الله(ص): مَن قامَ لَیلَةَ القَدرِ إیماناً وَ احتِساباً ، غُفِرلَهُ ما تَقَدَّمَ مِن ذَنبِهِ(فضائل الأشهر الثلاثه، ص 136) هر که از روی ایمان و برای رسیدن به ثواب الهی ، شب قدر را به عبادت بگذراند، گناهان گذشته‏اش آمرزیده می‏شود. 3. قال الصادق‏(ع): قَلبُ شَهرِ رَمَضانَ لَیلَةُ القَدرِ (بحار الأنوار، ج 58، ص 376) قلب ماه رمضان ، شب قدر است. 4. قال الصادق‏(ع): مَن عَرَفَ فاطِمَةَ حَقَّ مَعرِفَتِها فَقَد أدرَکَ لَیلَةَ القَدرِ (بحار الأنوار، ج 43، ص 65) هر که فاطمه را ، آن گونه که سزاوار است ، بشناسد ، بی‏تردید شب قدر را درک کرده است. 5. قال‌الصادق‏(ع): التَّقدیرُ فی لَیلَةِ تِسعَ عَشرَةَ و الإبرامُ فی لَیلَةِ إحدی و عِشرینَ و الإمضاءُ فی لَیلَةِ ثلاثَ و عِشرینَ(الکافی، ج 4، ص 159) مقدّرات در شب نوزدهم تعیین، در شب بیست و یکم تأیید و در شب بیست و سوم ماه [رمضان] امضا می‏‌شود.
یک دنیا حرف دارد این تصویر...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️ مجموعه ویدیو کامنت های پرسمان+ 📽 این قسمت: 📢 دشمن برای انتخابات شما برنامه دارد.
رهبر معظم انقلاب: گاهی انسان بخود تلقین میکند که نمیتواند بر هوای نفسش فائق بیاید. روزه به انسان ثابت میکند که میتواند آن وقتی که اراده کند، پیروز شود. میتوان با اراده و توکل از عادات ناپسندی که در ما هست و مایه عقب افتادگی مادی و معنوی است، نجات یافت.