🌹 پیامبر اكرم (ص) از جبرئیل پرسیدند: جبرئیل، پاداش صدقه (بارش) چقدر است؟
🌷 صدقه نوع اول، پاداشش یك به ده است و آن این است كه به انسان صحیح و سالم دهند. یكی شما میدهید ده برابر خداوند مهربان پاداش میدهد.
🌷 صدقه نوع دوم، پاداشش یك به هفتاد است و آن این است كه به زمینگیر و ناتوان دهند.
🌷 صدقه نوع سوم پاداشش یك به هفتصد است و آن این است كه به پدر و مادر دهند.
🌷 صدقه نوع چهارم پاداشش یك به هفتاد هزار است و آن بارش به اموات و مردگان است.
🌷 صدقه نوع پنجم صدقه به طالب علم است كه پاداشش یك به صد هزار است.
موقوفاتی که حضرت زهرا (سلام الله علیها) از خود به جای گذاشت
حضرت فاطمه (سلام الله علیها) وصیت کرد که از میوههای (درختانش) هر سال در ماه رجب پس از کسر هزینه آبیاری و سایر هزینههای کشت و بهرهبرداری از طرف او هشتاد اوقیه صدقه داده شود و ...
این وصیتنامهای است که فاطمه (سلام الله علیها) دختر محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) در مورد مال خود در صورت درگذشتش نوشته است:
میوههای درختان، هر سال در ماه رجب پس از کسر هزینه آبیاری و سایر هزینههای کشت و بهرهبرداری از طرف او هشتاد اوقیه (هر اوقیه وزنه ای معادل هفت مثقال) صدقه داده شود؛ همچنین فاطمه (سلام الله علیها) وصیت کرد که عموم میوههای (درختانش) و محصول گندمش در سال آینده هنگام درو در راه خدا انفاق شود.
حضرت فاطمه (سلام الله علیها) وصیت کرد که 45 اوقیه به همسران پدرش محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) و 50 اوقیه به فقرای بنی هاشم و بنی عبدالمطلب پرداخت شود.
حضرت فاطمه (سلام الله علیها) در مورد اصل مال خود در مدینه نوشت که: چون علی(علیه السلام) از او خواسته است او را متولی اموالش قرار دهد تا اموال او را با اموال رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) یکجا جمع کند تا متفرق نشود، از این رو علی (علیه السلام) را مادامی که زنده است متولی اموالش قرار داد و وصیت کرد که اگر برای او حادثهای پیش آید آن را به دو فرزندش حسن (علیه السلام) و حسین (علیه السلام) تحویل دهد تا آن دو، متولی آنها باشند.
حضرت فاطمه (سلام الله علیها) میگوید: من اموالم را به علی بن ابیطالب تحویل دادم و اختیار آن را به او سپردم تا اموال من و پدرم، محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) در اختیار او باشد و از هم جدا نشود.
علی (علیه السلام) از طرف من از عواید این اموال، آنچه من گفتهام و صدقه قرار دادهام میپردازد و وقتی که صدقه آنها را در راه خدا پرداخت و آنچه گفته بودم ادا کرد اختیار دست خدای تعالی در دست علی است تا هر چه خواست و در هر جا خواست صدقه و انفاق کند و هیچ باکی بر او نیست؛ اگر برای علی (علیه السلام) حادثهای پیش آید همه اموال را چه مال من و چه مال محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) را به دو فرزندم حسن (علیه السلام) و حسین (علیه السلام) تحویل دهد و آن دو هرگونه خواستند از محل آنها انفاق و صدقه میکنند و هیچ باکی بر آنها نیست.
حضرت فاطمه (سلام الله علیها) در ادامه وصیتنامه خود اموال و اثاثیهای را برای دختر ابوذر غفاری وقف کرده و آنگاه افزوده است: «اگر یکی از کسانی که برای او چیزی وصیت کردم، پیش از این که به او پرداخت شود بمیرد،سهم او به فقرا و مساکین پرداخت شود.»
در پایان وصیتنامه آمده است که مقداد بن اسود و زبیر بن عوام شاهد آن هستند و آن را علی بن ابیطالب (علیه السلام) نوشته است.
منبع: کتاب وقف و اهمیت آثار معنوی و مادی آن، حجتالاسلام محمود اسدپور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آثار فوق العاده صدقه و احسان* استاد فرحزاد
حمایت از کمپین #نه_به_سلبریتی_هنجارشکن
👇👇
https://farsnews.ir/my/c/110042
👆👆
✌️حمایت های شما کمک شایانی به کنترل فضای لجام گسیخته سلبریتی ها می کند.
⏳با چند ثانیه زمان، از شکایت ۱۱۰ نفر مردم سراسر کشور حمایت کنید. فقط یک روز دیگر زمان داریم.
❌ اگر سلبریتی یعنی کسی که در مواقع حساس امنیتی مانند کم آبی اصفهان، آب به آسیاب دشمن می ریزد پس #نه_به_سلبریتی
❌ اگر سلبریتی یعنی کسی که اهمیت سگش از فرزند آوری برایش مهم تر است و برای سگش تولد می گیرد پس #نه_به_سلبریتی
❌ اگر سلبریتی یعنی کسی که در بی حیایی از دیگران سبقت می گیرد و جوانان پاک ایرانی را به فساد می خواند پس#نه_به_سلبریتی
♨️ البته هستند سلبریتی هایی که بعد از اینکه توسط جمهوری اسلامی مشهور شدند، به آرمان های انقلاب پشت نکردند و خود را مدیون اسلام و انقلاب دانستند
بارز ترین مصداق سلبریتی هنرمند #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
هدایت شده از وحید
#نماز
حضرت زهرا سلام الله علیها
فَجَعلَ اللهُ الایمانَ تَطهیراً لَکم مِنَ الشِّرکِ،
وَ الصَّلاةَ تَنزیهاً لَکم عَن الکِبرِ؛
خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد،
و نماز را برای دوری از تکبر و خودخواهی.
احتجاج طبرسی جلد اول
هدایت شده از وحید
💐 اگر حضرت عیسی مسیح (علیهالسلام) امروز در میان ما میبود، لحظهای را برای مبارزه با سردمداران ظلم و استکبار جهانی از دست نمیداد و گرسنگی و سرگردانی میلیاردها انسانی را که به وسیلهی قدرتهای بزرگ، استثمار و به جنگ و فساد و ستیزه خویی سوق داده میشوند، تحمل نمیکرد.
✍️ پیام مقام معظم رهبری به مسیحیان و مسلمانان جهان، به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (علی نبینا و اله و علیه السلام) ۱۳۷۰/۱۰/۷
کلام رهبر عزیز
هدایت شده از وحید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
والله والله والله از شئون عاقبت بخیری.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
مردم این رابه یاد داشته باشید هرچه شد ازتوی کوچه شروع شد💔
.
مقاتل بن عطیه میگوید: ابابکر بعد از آن که با تهدید و ترس و شمشیر از مردم بیعت گرفت، عمر و قنفذ و جماعتی را به درب خانه علی و زهراعلیهماالسلام فرستاد. عمر هیزم را درِ خانه فاطمه جمع نمود و درب خانه را به آتش کشید، هنگامی که فاطمه زهرا علیهاالسلام پشت در آمد، عمر و اصحاب او جمع شدند و عمر آن چنان حضرت فاطمه علیهاالسلام را پشت در فشار داد که فرزندش را سقط نمود و میخ در به سینه حضرت فرو رفت (و بر اثر آن صدمات) حضرت به (بستر) بیماری افتاد تا آن که از دنیا رفت. »
الامامة والخلافة، مقاتل بن عطیة، ص۱۶۰ ۱۶۱
هدایت شده از غلامرضا
آتش به خانه وحی(1).ppt
1.05M
پاورپوینت 💠
فاطمیه
موضوع: آتش به خانه وحی (مدارک حمله به خانه حضرت زهرا سلام الله علیها) از کتب اهل سنت
39 اسلاید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 حجت الاسلام رفیعی
🔹 با همسر خودت خوشاخلاق باش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما به اختیار نمی خواهیم سلمان و ابوذر و مقداد شویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای نشستگان در برابر خانه خدا
هدایت شده از غلامرضا
در روایتی دیگر از امام صادق (علیهالسلام) که از جابر نقل شده، آمده است: روزی رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) به خانه دخترش فاطمه (علیها السلام) وارد شد، زهرا (علیها السلام) را در حالتی دید که در نتیجه چشمان مبارکش پر از اشک شد؛ زیرا لباس آن حضرت بسیار نامناسب بود. حضرت زهرا (علیها السلام) با آن شکل مشغول آرد کردن جو، تهیه نان و شیردادن به فرزندش بود. پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم) فرمود: «ای دختر عزیزم! این گونه تلخی ها را در دنیا برای رسیدن به پاداش و شیرینی های اخروی پذیرا باش و صبر و بردباری را از دست نده». آن بانوی گرامی فرمودند: «ای رسول خدا! سپاس خدایی را که نعمت هایش را ارزانی داشته و شکر و سپاس از عطایای بی پایان الهی»؛ در این حال این آیه نازل شد: «ای پیامبر! ما آن قدر پاداش خواهیم داد که راضی شوی» (مجلسی، 1363، 43: 85 و 86- ).