قدیمی ترین داستان عاشقانه جهان مربوط به 2047 ق.م و ازدواج اینانا الهه عشق سومری و دومزی است که در ویرانه های نینوا کشف شد. این نگاره نه تنها ماجرای عشقی بلکه نیایش برای باروری ایناناست.
🗞 @Ancients ⏳
آلبرت اینشتین روزانه سه مایل و داروین هم روزانه سه نوبت 45 دقیقه ای پیاده روی می کرده اند.
"پیاده روی از کلیدی ترین راه های ایده پردازی و خلاقیت است"
🗞 @Ancients ⏳
عروس کشون دهه پنجاه و شصت
حضور یک عدد عمه یا خاله ی باحال در داخل ماشین عروس
خبری از فیلمبردار نبود
خودروها کمتر گلکاری میشدن و بیشتر پیکان یا رنو بودن
🗞 @Ancients ⏳
در سال ۱۹۳۹ در صحرای نازکا در پرو خطوطی کشف شدند که تعجب جهانیان را برانگیخت. در این صحرا اشکالی حک شده بود که سازندگان آن هیچگاه موفق به دیدن آن نشدند و فقط از آسمان قابل رؤیت بود! این خطوط توسط تمدن نازکا که از ۲۵۰۰ تا ۱۵۰۰ سال قبل در آنجا میزیستند رسم شده بودند!
محققان هنوز هم به نتیجه نرسیدند که این اشکال چگونه در آن زمان و با سادهترین ابزار رسم شده اند. نکته بسیار عجیب این است که آنها هیچگاه نتوانسته بودند اشکالی را که رسم کرده اند را ببیند. وسعت و اندازه این اشکال انقدر بزرگ است که باید چندصد متر از زمین فاصله گرفت تا آنها را دید!
🗞 @Ancients ⏳
خانه یا عمارت سلطان بیگم، ۱۵۰ تا ۲۰۰ سال قدمت دارد. تاریخ بنای این عمارت به دوران قاجار در ایران باز می گردد. خانم سلطان بیگم شجاعی که یکی از نزدیکان ناصرالدین شاه قاجار بوده است، در سال ۱۳۱۲ این عمارت را به یکی از فرزندان خود با نام تقی شجاعی واگذار می کند.ایشان خانه را در سال ۱۳۲۶ به فردی دیگر از خانواده نیرنما می فروشند و پس از آن، عمارت سلطان بیگم تحت اختیار خانواده نیرنما قرار می گیرد.خانواده نیزنما در سالیان بعد تغییراتی در عمارت ایجاد می کنند، اما قسمت های اصلی که جزء ویژگی های اصلی بنا محسوب می شوند بدون تغییر باقی می مانند و با توجه به ویژگی های تاریخی، متعلق به همان طرح اولیه ساخت بنا هستند. این عمارت که امروزه به عنوان خانه فرهنگ بازار تهران شناخته می شود، مساحتی حدود ۸۰۰ متر مربع داشته و هم اکنون نیز تحت نظر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران فعالیت می کند. در ذکر اهمیت و ارزش این بنا، IFLA یعنی فدراسیون بین المللی انجمن ها و مؤسسات کتابداری گفته است که موزه کتاب سلطان بیگم در فهرست ۱۰۰۱ کتابخانه موجود در جهان قرار دارد که همه افراد باید پیش از مرگ حداقل یک بار از آن دیدن کنند.
🗞 @Ancients ⏳
شاگردان و معلمان مدرسهی ژاندارک در تهران، اواخر قاجار-اوایل پهلوی
🗞 @Ancients ⏳
چرا روزنامه با كاغذ بزرگ چاپ ميشود؟!
در سال 1712 طبق قانونی در انگلستان مالیات هر روزنامه، بر اساس تعداد صفحات آن بود
بنابراین ناشران، روزنامه را در صفحات بزرگ و کم تعداد چاپ میکردند.
🗞 @Ancients ⏳
بایزید بسطامی ملقب به سلطان العارفین از بزرگان اهل تصوف است که در قرن سوم قمری میزیسته است. بنا بر برخی روایات، جد بایزید بسطامی زرتشتی بود و پدرش از بزرگان بسطام بود. بایزید بنیانگذار سکر و فنا در تصوف است. آرامگاه بایزید بسطامی، شامل یک مسجد، یک امام زاده و چند مزار است. این مجموعه دارای آثاری از دورههای سلجوقی، ایلخانی، تیموری، صفوی و قاجار است که آثار دوره ایلخانی به دلیل داشتن آجرکاری و کاشی کاری از زیبایی خاصی برخوردار است. مقبره بایزید بسطامی در گوشهای از صحن مجموعه، داخل اتاقکی فلزی واقع است. روی سنگ قبر مرمر بایزید کلماتی از مناجات مشهور امام علی حک شده است. امام زاده مجموعه بایزید دارای گنبد فیروزهای رک است.
🗞 @Ancients ⏳
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚🌷
☀️ روز من با نام تو شـروع میشـود ...
السـلام علـی؛ الامـام الخلف❤️
سلام برتو ای"پیشوای جانشین❤️
#اللھم_عجل_لولیک_الفرج 🤲🌼
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅این جلسه حزب بعث در ۲۲ ژوئیه ۱۹۷۹ یکی از مخوف ترین صحنه های تاریخ معاصر خاورمیانه بود.
۶ روز بعد از قدرت گیری صدام در جلسه حزبی ، صدام با خونسردی پشت تریبون میاد و اسامی رفقای سابق حزبی که الان داغ خیانت بر پیشونی شون خورده رو می خونه ، تک تک از صندلی بلند و به بیرون هدایت شده و تیرباران می شن.
خونسردی عجیب صدام که آخر کار به طور نمادین اشکی هم به یاد رفقای سابق می ریزه که نشون بده چاره ای نداشته.
و پرواز داس مرگ بر فراز سالن و بازماندگانی که از خوشحالی نجات خود در حال رقص و شادیند.
خاورمیانه جای عجیبیست.
🗞 @Ancients ⏳
هیتلر برخلاف کشتارهایی که در جنگ جهانی دوم به راه انداخت یک گیاهخوار سرسخت و از گوشت متنفر بود. او همچنین مخالف کشتار هر نوع حیوانی بود و قانونی هم در این رابطه صادر کرد.
🗞 @Ancients ⏳
در مورد ریشه ایرانی بودن کراوات گفته شده که در اوستا ۱۲چیز را نیاز مردجنگی دانستهاند که هشتمین آن کوئرس از ریشه کوئرت(همان كراوات) بود به روی زره بسته میشد
*تصوير؛ طاق بستان و نقش رجب
🗞 @Ancients ⏳