شهید آیت الله سید حسن مدرس در پی ترور توسط عمال رضاخان و در بیمارستان
@ancients
کشف یک کتیبه باستانی با قدمت ۴۰۰۰ ساله، این کتیبه گلی بسیار با ارزش است زیرا بعد از رمزگشایی از نوشته های آن معلوم شد که در آن محل ۱۱ شهر گمشده باستانی مشخص شده است
@Ancients
این فسیل دایناسور متعلق به ۱۱۰ میلیون سال پیش است و بقدری سالم مانده است که بیشتر شبیه به یک مومیایی است. بیش از ۸۰۰ کیلو از وزن ۱۰۰۰ کیلویی این موجود سالم مانده است
@Ancients
سبیل چرب
در قدیم چلوکباب خوردن از مفاخر بود و اینکه آنقدر چرب باشد که سبیل خورنده هم چرب شود و دیگران بفهمند که از کره چلوکباب میباشد.
در این رابطه داستانی هست که می گفتند:
بزرگ زاده ی آبرومندی به فقر و تنگدستی افتاده بود و تا کسی پی به احوالش نبرد هر روز سبیل خود را با تکه دنبه ای چرب می نمود.
تا اینکه یک روز عصر که سر گذر با رفقایش نشسته بود و سبیل چرب کرده اش را تاب میداد و از کره چلوکباب ظهر صحبت میکرد، پسر کوچکش دوان دوان و ناراحت از راه رسید و به او گفت:
بابا بدو، اون دنبه ای رو که هر روز باهاش سبیلت و چرب می کردی گربه خورد...!
@Ancients
در سیاست و در طبابت هر کس وعده زیاد بدهد، شارلاتان است.
👤 کارل پوپر
@Ancients
#آخرین_سرباز_جنگ_جهانی_دوم
« #هیرو_اوندا» ستوان ژاپنی آخرین کسی بود که از پایان جنگ جهانی دوم باخبر شد و دست از ماموریتش کشید. او تا 29 سال پس از پایان جنگ همچنان پست ماموریت خود در جنگل های فیلیپین را رها نکرده بود.
گرچه در اوت 1945 و پس از بمباران اتمی هیروشیما و ناگازاکی امپراطوری ژاپن خود را تسلیم کرد و جنگ جهانی دوم به پایان رسید اما در سراسر اقیانوس اطلس در جزایر کوچک و دور افتاده دستههایی از سربازان ژاپنی بدون اطلاع از خاتمه جنگ به مبارزه خود ادامه میدادند. یکی از سربازان «هیرو اوندا» بود که در سال 1944 در سن 23 سالگی به عنوان گروهبان دوم همراه با دو سرباز دیگر برای عملیات چریکی و اطلاعاتی به جزیره «لوبانگ» در 139 کیلومتری جنوب «مانیل» پایتخت فیلیپین فرستاده شد. به او دستور داده شد که حتی در صورت از بین رفتن واحدش به جنگ ادامه دهد و او هم به همین خاطر سنگرش را تا 29 سال بعد از جنگ رها نکرد.
پس از خاتمه جنگ هواپیماها اعلامیههایی را که فرماندهٔ ستاد اوندا آنها را امضا کرده بود و در آن تسلیم ژاپن قید شده بود برفراز مناطق جنگی پخش کردند؛ اما او با دیدن اعلامیهها تسلیم نشد و آنها را حقهٔ امریکاییها دانست. اوندا در سالهایی که هنوز به ماموریت خود ادامه می داد معمولا از موز و نارگیل تغذیه میکرد و منتظر بود تا فرمان بعدی از قرارگاه به او ابلاغ شود. در این مدت دو همراه اوندا جان خود را از دست دادند و او تک و تنها جنگ را به پیش میبرد.
ارتش ژاپن که چندبار برای بازگرداندن او اقدام کرده و هربار ناکام مانده بود در نهایت در سال 1959 اعلام کرد امیدی به بازگشت او نیست و اوندا را جزو کشتگان جنگ جهانی دوم قلمداد کرد.
اما در سال 1974 افسر بازنشسته «نیورو سوزوکی» اوندا را در جنگل پیدا کرد و در ادامه هیاتی ویژه از سوی دولت ژاپن اعم از فرماندۀ پیشین اوندا در جنگ جهانی و برادرش برای متقاعد کردن و بازگرداندن او عازم فیلیپین شدند.
آخرین سرباز جنگ جهانی دوم سرانجام در ساعت 3 بعدازظهر 10 مارس 1974 پایان جنگ را پذیرفت و اسلحهاش را تحویل داد. رئیس جمهور فیلیپین اعمال خلافی را که او در آن سال ها انجام داده بود مورد بخشش قرار داد و او عازم ژاپن شد. از اوندا به عنوان #قهرمان_ملی در ژاپن استقبال شد.
او بعدها برای گذراندن زندگی به برزیل رفت و در آنجا چند مدرسه برای آموزش چگونگی زنده ماندن در شرایط سخت تاسیس کرد. اوندا کتاب خاطراتش با عنوان « #تسلیم_شدن_هرگز» را در همان سالها منتشر کرد.
وی در 16 ژانویه 2014، بعلت نارسایی قلبی در توکیو درگذشت. اوندا در زمان مرگ 91 سال داشت.
@Ancients
برس مورخ کلدانى هم معتقد است که کورش کبیر در میدان جنگ علیه قوم دها (که یک قوم سکایی در شمال و شمال شرق فلات ایران بودند) کشته شد.
نقاشیهایی از کشته شدنِ کورش در موزههای اروپایی، که سر بریدۀ کورش در تَشتی از خون، از خوردنِ خون سیراب شد!
روایت دوم : این نقاشی متعلق به یحیی میباشد
@Ancients
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این پیرمرد گمنام سالهاست در تنهایی هاش کمانچه می زد و تحت هیچ شرایطی حاضر نبود برای کسی غیر فرزندان و همسرش کمانچه بزند! تا اینکه همسرش به خاطر بیماری سرطان فوت می کند و به درخواست شدید فرزندان و تلوزیون ملی آذربایجان او را به برنامه زنده تلوزیونی می آورند و او اینگونه در حضور فرزندان و در رثای همسر و به عشق او کمانچه می زند و هر شنونده و بیننده ای را به تحسین و شگفتی وا می دارد! محال است ببینید و بر او آفرین نگویید! با جادوی ساز و پنجه اش همه را به گریه انداخت!
@Ancients
تبلیغ بانک صادرات در سال 56
دفترچه ای که در لوس آنجلس، نیویورک، لندن و... قابل استفاده بود!
@Ancients
هنگامیکه اوضاع اندوهبار جهان را در اندک روزگاری پیش از کوروش به یاد می آوریم، اهمیت بی کران آن شاه شکوهمند و بزرگ بهتر نمایان می شود. او را به حق لقب بزرگ داده اند، زیرا بدان گروه انگشت شماری از مردمان تعلق دارد که انسانیت نمی تواند از دادن لقب بزرگ بدانان دریغ کند.
✍🏻پروفسور شاپور شهبازی
@Ancients
معلمی، عشق است...
این معلم عاشق جناب سجاد احمدی هستند
که در ایام کرونا هر روز با موتورسیکلت
خودش را به یکی از روستاهای منطقه
هرسین کرمانشاه، میرساند تا به بچه های
محروم از فضای مجازی درس بدهد.
در یکی از رفت و آمدها دچار سانحه
شده و دستانش شکسته و هنوز با همان
وضعیت در روستا حاضر می شود تا
شاگردانش از آموزش عقب نمانند...
به احترامت به پا می ایستیم؛
معلم عشق و ایثار
@Ancients
بانو #دبيره_اعظم_حسنا
دومین شهردار زن در ایران، شهردار شهر ساحلی بابلسر بود. او به وسیله انجمن شهر انتخاب شد، اما هنوز هفت ماهی از انتخاب خانم شهردار نگذشته بود که انجمن شهر که همگی اعضای آن را آقایان تشکیل میدادند به مخالفت برخاستند و در یک جلسه پر جوش و خروش که در کنار خیابان تشکیل شده بود، به اتفاق آرا برکناری خانم شهردار را اعلام کردند. دبیر اعظم حسنا از کودکی دخترکی شیرین سخن و خوش سر و زبان بود. وقتی رضا شاه برای بازدید به شهرهای شمال میرفت، دبیر اعظم را لباس توری سفید میپوشندند و دسته گلی به دست او میدادند تا ضمن خیر مقدم، دسته گل را به شاه تقدیم کند. یک بار وقتی شاگرد کلاس دوم ابتدایی در بابلسر به استقبال شاه رفت و خیر مقدم گفت، شاه از بابلسر به شاهی رفت. مقامات محلی که دختری خوش سر و زبان تر از او در تمام خطه شمال پیدا نمیکردند، دبیر اعظم را در شهر ساهی برای عرض خیر مقدم به حضور رضا شاه بردند. این بار وقتی شاه دسته گل را از دبیر اعظم میگرفت، گفت:
((بیبینم این بلبل شاه طهماسب که میگویند تو هستی، هر جا که ما میرویم دنبال ما میآیی؟
ایشون چندی قبل در فرانسه در گذشت.
@Ancients