هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ یهودیان، بزرگترین بردهداران تاریخ (2)
1⃣ در قرون جدید، با ظهور نظامهای اقتصادی نو، #تجارت_برده نیز همچون دیگر عرصههای تجاری، دستخوش تحولات اساسی شد.
2⃣ در این دوره، بردهداران برای توسعهی حوزهی تجاری خویش، نیازمند امکاناتی نظیر کشتی و نیروهای مسلّح و حامیانی در سرزمینهای مستعمره بودند، تا بتوانند در شکار و دستگیری مردم بینوای #آفریقا و انتقال و فروش این بردگان در دیگر کشورها، آنان را کمک کنند.
3⃣ از اینرو، گروهی از #سرمایهداران_یهودی در عرصهی این تجارت ظاهر شده و با استفاده از کشتیهای بزرگ و نیروهای مزدور مسلّح، به فعّالیت پرداختند.
4⃣ آنچه موجب موفقیت آنان شد، شبکهی ارتباطی گسترده و پیوندهای عمیق #یهودی بود که در آن عصر، میان یهودیان وجود داشت. مثلاً #یهودیان_مخفی ساکن در شبهجزیره ایبری پایگاههایی در پرتغال و مستعمرههای این کشور در آفریقا و نیز در هلند و مستعمرههایش و کشور پهناور عثمانی و دیگر کشورها داشتند.
5⃣ برخی از بزرگترین بازرگانان یهودی، در مستعمرههای هلندی آمریکای شمالی و جنوبی به #تجارت_برده میپرداختند.
6⃣ این بازرگانان، در یک مثلث تجاری، سلاح و مهمات و مشروبات الکلی و زیور آلات بدلی را از اروپا به سواحل آفریقا منتقل کرده و از آنسو، بردگان آفریقایی را در آمریکا و جزایر کارائیب بهفروش میرساندند و سپس کشتیهای خود را با محصولات منطقهی استوایی مثل شکر، لاجورد، تنباکو، قهوه و مانند آن آکنده و به اروپا منتقل میکردند.
7⃣ بسیاری از مورخان و نویسندگان یهودی، ضمن گفتوگو از نقش بلا منازع یهودیان در تجارت برده، درایت و هوشمندی آنان را در این امر ستودهاند!
📖 متن مقاله بههمراه مستندات:
👉 yon.ir/Q2fw
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ یهودیان، بزرگترین بردهداران تاریخ (3)
1⃣ شرکت هند غربی که #واردات_برده از آفریقا را در انحصار خود داشت، بردگان را طی مزایدههای علنی، بهصورت نقدی در معرض فروش قرار میداد؛ ولی از آنجا که معمولاً نقدینگی در دست #یهودیان بود، بیشتر مشتریان این مزایدهها #یهودی بودند!
2⃣ این مزایدهها معمولاً خالی از وجود رقبای جدّی بود، از اینرو، بردگان به بهایی نسبتاً ارزان به فروش میرفتند.
3⃣ از سوی دیگر، این خریداران، بردگان خود را به زمیندارانی میفروختند که معمولاً پرداخت بهای کالا را موکول به زمان برداشتِ محصول، میکردند. به همین جهت آنان نیز بهای جنس خود را تا 300% بالا برده و از این راه سودهای کلانی به جیب میزدند.
4⃣ شدت عمل و برخوردهای غیرانسانی با بردگان صید شده در آفریقا بهوسیلهی یهودیان، چنان بیرحمانه بود که معمولاً در مسیر طولانی سفر تا بازار فروش آمریکا، حدود 10 تا 15% این سیاهپوستان، از شدّت ازدحام و آلوده بودن فضای کشتی، در سختترین شرایط میمردند!
5⃣ #دیوید_دیوک تصریح میکند:
👈 در سدهی هجدهم و اوایل سدهی نوزدهم، یهودیان شمال آمریکا، عموماً صاحب بردگانی سیاهپوست بودند و مزارع اندک یهودیان در جنوب نیز بهوسیلهی بردگان شخم زده میشد.
6⃣ وی میافزاید:
👈 در سال 1820م، 75% #خانوادههای_یهودی، بردگانی را در تملّک خویش داشتند که در منازل ایشان به خدمتگزاری مشغول بودند. حدود 40% از خانوادههای یهودی ایالات متحده نیز دارای یک یا چند برده بودند.
7⃣ نامبرده تأکید میکند برخلاف نقش اصلی و بلامنازعی که #یهودیان در عرصهی #تجارت_برده داشتند، و این امر از نگاه کسی پوشیده نیست، امروزه چنانچه کسی این حقایق را بر زبان جاری سازد، بلافاصله از سوی #صهیونیسم متهم به #یهودستیزی میشود!!
📖 متن مقاله بههمراه مستندات:
👉 yon.ir/Q2fw
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ یهودیان، بزرگترین بردهداران تاریخ (4)
1⃣ در فیلم بسیار مهیّجی که با نام #آمیستاد (Amistad) در موضوع تجارت بردگان بهوسیلهی #استيون_اسپیلبرگ یهودی ساخته شد، در سراسر فیلم، حتّی یک یهودی قابل مشاهده نبود و بیننده، تنها مسیحیانی را میدید که امر #تجارت_برده را در دست دارند!
2⃣ دکتر #اسرائیل_شاهاک، پژوهشگر یهودی، بهنقل از تروُر رُپر مورِّخ غربی، مینویسد:
👈 #یهودیان در زمانی حاملان و تاجران اصلی برده، میان اروپای قرون وسطای (مسیحی و مشرک) و دنیای مسلمانان بودهاند.
🔹 وی هم چنین میافزاید:
👈 ابن میمون (فیلسوف یهودی) یهودیان را به نام مذهبشان، مجاز نمود که کودکان غیریهودی را برای فروش بربایند!
3⃣ از کارهای پر درآمدی که یهودیان در آن مهارت و تخصّص داشتند، تجارت بردگان اروپایی بود که با نام #صقالبه از آنان یاد میشود. این بردگان، برخی از نژاد اسلاو و برخی فرنگ و گروه دیگر از مردم شمال اسپانیا بودند. این بردگان در سنین جوانی از ونیز و بازارهای فرنگ و اروپا خریداری شده و به اسپانیا آورده میشدند.
4⃣ تعدادی از این بردگان مرد را یهودیان برای خدمت در قصر خلیفه و منازل اشراف عرب، #خواجه میکردند و این یکی از کارهایی بود که در تخصّص یهودیان و منحصر به آنان بود.
مرکز خواجه کردن بردگان، شهر #بجانه بود که اکثریت سکنهی آن را یهودیان تشکیل میدادند.
5⃣ تجارت کنیزکان فرنگی، بسیار مرغوب و سودآور بود؛ چون اغلب آنان سفیدپوست، آبی چشم و مو طلایی بودند، و امرای عرب و ثروتمندان اندلس، همیشه راغب و سخاوتمندانه خریدار آنان بودند، و اگر این کنیزک از مرد مسلمانی صاحب فرزند پسر میشد، آزاد میگردید. بسیاری از خلفای آندلس زادهی چنین مادرانی بودند.
📖 متن مقاله بههمراه مستندات:
👉 yon.ir/Q2fw
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هویت یهودی خاندان سلطنتی انگلیس
دربار و خاندان سلطنتی انگلیس اسرار و ناگفتههای زیادی در خود دارد که علاقهای هم به افشای آن ندارد. در این گزارش به یک مورد از این ناشنیدههای هویتی – مذهبی درباره روند یهودیسازی خاندان سلطنتی و تبعات آن اشاره شده است.
عروس یهودی خاندان سلطنتی انگلیس
هنوز برای بسیاری از مردم انگلیس این سؤال وجود دارد که چگونه فرزند یک «مهماندار هواپیما» [کارول الیزابت میدلتون] توانست با نوه ملکه انگلیس ازدواج کند! حقیقتی که علیرغم سکوت و بیتوجهی جریان اصلی رسانهای انگلیس از دید همهی رسانهها پنهان نماند.
حقیقت آن است که عروس خاندان سلطنتی انگلستان یک یهودی است. گرچه در جریان عروسی سلطنتی چنان وانمود شد که گویی کیت میدلتون (Catherine Elizabeth Middleton) یک مسیحی است اما ریشههای خانوادگی این دختر انگلیسی نشان میدهد که وی از سوی مادرش یک یهودی سفاردی محسوب میشود. البته زمان و شیوه برگزاری عروسی ویلیام و کیت که مبتنی بر فرهنگ یهودی بود خود بر این شواهد صحه میگذارد.
نام مادر کیت قبل از ازدواج با پدرش، گلداسمیت (Carole Goldsmith) بود. بر اساس قانون یهود، اگر مادری یهودی باشد کودکان او نیز یهودی هستند. از اینرو کیت میدلتون یک یهودی سفاردی است و فرزندان وی نیز از نظر قانون یهود، یهودی خواهند بود.
«کیت میدلتون»، عروس خاندان سلطنتی، در کنار مادر یهودیاش «کارول گلداسمیت»
این مسئله زمانی بیشتر اهمیت پیدا میکند که بدانیم وی بهعنوان همسر فردی پا به کاخ سلطنتی باکینگهام گذاشت که در آینده نه تنها پادشاه انگلیس بلکه فرمانروای کلیسای انگلیس نیز خواهد بود.
منابع نزدیک به این عروس سلطنتی گفتهاند که کیت میدلتون و والدینش بهطور معمول در مراسم کلیسا شرکت نمیکردند. به همین علت کلیسای انگلیس تصمیم گرفت تا مخفیانه و غیررسمی برای مسیحی نمودن این عضو جدید، وی را غسل تعمید دهد تا بتواند ازدواج او را با پرنس ویلیام (Prince William) تأیید نماید!
با این وجود حتی غسل تعمید اسقف کلیسا نمیتوانست مانع یهودی شدن فرزندان پرنس ویلیام پادشاه آینده و مقام ارشد کلیسای انگلیس شود و بهناچار فرزندان مشترک ویلیام و کیت، یهودی خواهند بود.
پدر و مادر یهودیتبار پرنسس دایانا
یهودی بودن اعضای خاندان سلطنتی تنها به یک مورد محدود نمیشود، بلکه افراد دیگری نیز در این خانواده پادشاهی انگلستان یهودی بوده و هستند. پرنسس دایانا (Princess Diana) عروس ملکه الیزابت نیز که از مادری یهودی متولد شد، یک یهودی محسوب میشد؛ بنابراین فرزندان وی یعنی ویلیام و هری هم یهودی هستند.
«فرانسس شاند کید» مادر پرنسس دایانا بههمراه شوهرش «جان اسپنسر»
تینا براون (Tina Brown) نویسنده کتاب «تاریخچه دیانا» (The Diana Chronicles)، مینویسد که مادر یهودی پرنسس دایانا، فرانسیس شاند کید (Frances Shand Kydd) در طی دوران ازدواج خود با جان اسپنسر (هشتمین ارل اسپنسر)، با جیمز گلداسمیت (James Goldsmith) بانکدار یهودی نیز رابطه داشته است. او نشان میدهد دایانا که در سال 1961 متولد شد، فرزند نامشروع گلداسمیت بود، نه دختر حقیقی اسپنسر! وی مینویسد دایانا حتی اگر از طرف پدران یهودی نباشد، با توجه به قانون یهود، بازهم بهعنوان یک یهودی شناخته میشود چراکه از طرف مادر یهودی است.
برادران ناتنی یهودیتبار دایانا
پرنسس دایانا بهلحاظ ظاهری نیز به کودکان جیمز گلداسمیت (زک، بن و جمیما) شباهت قابل توجهی دارد و گفته میشود که آنها برادر و خواهر ناتنی دایانا هستند.
بن گلداسمیت (Ben Goldsmith) در سال ۲۰۰۳ ادعا کرد که برادر ناتنی دایاناست و بر همین اساس با کیت روچیلد (Kate Rothschild) ازدواج کرد. زک گلداسمیت (Zac Goldsmith) نیز خود را برادر ناتنی پرنسس دایانا معرفی نموده و پس از آنکه بهعنوان نماینده مجلس انتخاب شد، همسر خود را طلاق داد و با آلیس روچیلد (Alice Miranda Rothschild ) ازدواج کرد.
پسر یهودی پرنسس دایانا و آینده پادشاهی انگلیس
چنانچه گفته شد طبق تعریف رسمی، یهودی کسی است که مادر وی یهودی باشد چون یهودیت از طرف مادری منتقل میشود. مادربزرگ پرنس ویلیام و مادر پرنسس دایانا، یک زن یهودیتبار بهنام فرانسس روت برک روشه (Frances Ruth Burke Roche) از خاندان روچیلد بود.
هرچند شواهد حاکی از آن است که نسب دایانا از سوی پدر نیز یهودی است که بر همین اساس، قطعاً ویلیام یهودی است.
نتیجه آنکه حتی اگر خانواده سلطنتی بهویژه کیت و ویلیام، در ظاهر خود را مسیحی دوآتشه معرفی نمایند، بهدلیل آنکه عروس این خانواده یعنی دایانا، همسر پرنس چارلز، یهودی بوده دو پسر وی هری و ویلیام نیز یهودی هستند.
پرنسس دایانا بههمراه دو پسرش ویلیام و هری
از سوی دیگر پیوند از
دواج ویلیام بهعنوان میراثدار تاج و تخت با دختری یهودیتبار آینده انگلیس را به دستان فرزندان یهودی این زوج خواهد سپرد.
روزهایی که خاندان سلطنتی در انتظار بود تا کیت نوزادان یهودی خود را برای این خاندان متولد کند، بسیاری از مردم انگلیس از اینکه اعضای مجلس این کشور در یکی از جلسات خود، بیشترین زمان را صرف تصویب قانونی کردند که فقط کاتولیکها به تاج و تخت برسند، متحیر بودند! آنها به این مسئله توجه نداشتند که چرا پارلمان وقت خود را به چنین موضوعی اختصاص داده است؟!
در حالیکه تحولاتی زیرپوستی و کاملاً برنامهریزی شده در انگلیس در جریان است تا یهودیان بر تاج و تخت سلطنتی انگلیس تکیه زنند، این قانون چه هدفی را دنبال میکند؟
با توضیحات فوق، قانون پارلمان انگلیس هیچ موضوعیتی نمییابد. لذا هیئت حاکمه انگلیس تنها میخواست با تصویب ظاهریِ قانون ضرورت کاتولیک بودن وارث تاج و تخت، مانع از افشای هویت یهودی خاندان سلطنتی شود.
پرنس ویلیام و همسرش کیت میدلتون زوج یهودی وارث تاج و تخت انگلیس!
تغییر مذهبی و دینی در سلطنت مشروطه انگلستان آثار خاصی را بر حوزه داخلی و خارجی این کشور خواهد گذاشت. در فضای داخلی انگلیس، بهجای پادشاه یا ملکهی کاتولیک، فردی یهودی قدرت و نفوذ سنتی را در دست خواهد گرفت که این بهمعنای بسط هرچه بیشتر نفوذ لابیهای یهودی در این کشور خواهد بود. ضمن اینکه جریان مذهبی مسیحی این کشور نیز رسماً تحت قیمومت یهودیان عمل خواهد کرد؛ چرا که پادشاه و ملکهی آینده یهودی هستند!
این مسئله، تأثیرات خود را بر حوزهی سیاست خارجی این کشور نیز خواهد گذارد. قرابت مذهبی میان انگلیس و رژیم صهیونیستی تعامل این دو رژیم را بیشتر مینماید و نقش حمایتگرانه لندن از اسرائیل به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.
جمعه ۲۲ شهريور ۱۳۹۸
صفحه نخست / بین الملل
۲
نابودی قوم یهود در دوران آخرالزمان
خداوند در سوره اسراء نابودی قوم یهود به دست امام عصر(عج) را به کسانی که از سوی آنان مورد ظلم قرار گرفته اند نوید داده است.
کد خبر: ۱۱۹۸۱
۱۹:۱۲ - ۲۴ دی ۱۳۸۷
نابودی قوم یهود در دوران آخرالزمان(1)
قوم یهود یکی از اقوامی است امام عصر(عج) در دوران آخرالزمان با آنها مواجهه سختی خواهد داشت. البته منظور همه کسانی که یهودی هستند مد نظر نیست بلکه آنانی که از اسلام کینه به دل دارند چرا که در روایات متعددی از ائمه معصومین آمده است که حضرت حجت پس از اعلام ظهور به مانند جد بزرگوارشان پیامبر مکرم اسلام دعوت خود را بر همگان اعلام می دارند و آنان که اندکی از انصاف و راستی در وجود شان باقی باشد به این ندای الهی لبیک خواهند گفت.
مساله انحراف و لجاجت بی خردانه عده ای از قوم یهود در ادوار کهن تاریخ نمونه های بسیاری دارد چرا که آنان در زمان رسالت حضرت موسی (ع) نیز با لجاجت خود آزار فراوانی به ایشان وارد کرده اند. حتی در زمانی که حضرت آنها را به فرمان خداوند از دست ظلم و ستم فرعون با معجزه بزرگ شکافته شدن رود نیل نجات بخشید 40 روز عبادت حضرت موسی(ع)و غیبت ایشان را برنتابیدند و از سامری خواستند خدایی برای آنها بسازد که قابل رویت باشد.
از این رو خداوند در آیات متعددی با بیان این انحراف و کجروی آنها، خبر انحلال آنها را نوید داده است از جمله این آیات آیه نخست سوره بنی اسرائیل است. همچنین آیات 1تا 9 سوره اسراء نیز این خبر را به انسانهای ستم کشیده بشارت می دهد.
خداوند در این سوره پس از بیان مطالبی می فرمایند: وَقَضَيْنَا إِلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ فِي الْكِتَابِ لَتُفْسِدُنَّ فِي الأَرْضِ مَرَّتَيْنِ وَلَتَعْلُنَّ عُلُوّاً كَبِيراً و در آن کتاب به بنی اسرائیل اعلام کردیم که قطعا دو بار در سرزمین فلسطین فساد به پا خواهید کرد و هر بار به سرکشی خواهید زد.(1)
فَإِذَا جَاء وَعْدُ أُولاهُمَا بَعَثْنَا عَلَيْكُمْ عِبَاداً لَّنَا أُوْلِي بَأْسٍ شَدِيدٍ فَجَاسُواْ خِلاَلَ الدِّيَارِ وَكَانَ وَعْداً مَّفْعُولاً ما نیز هر دو بار از شما انتقام خواهیم گرفت پس چون زمان تحقق وعده انتقام ما به سزای نخستین بار از آن دو سرکشی فرا رسد، بندگانی از خود را که سخت جنگاورند به سوی شما بسیج می کنیم. آنان در میان خانه های شما در می آیند و شما را سرکوب می کنند و این وعده ای انجام شدنی است.(2)
منابع:
1-اسراء/ آیه 4
2--اسراء/ آیه 5
نابودی قوم یهود در دوران آخرالزمان(2)
اولين كيفر قوم يهود به دست مسلمانان در صدر اسلام صورت گرفته و دومين آن به دست حضرت ولي عصر(عج) در آخرالزمان خواهد بود.
برخى از مفسران بر اين عقيده اند كه هر دو مورد، انجام شده بدين ترتيب كه كيفر فتنه و فساد نخستين بخت النصر و مجازات دومين مرحله فساد و تباهى به دست تيتوس رومى انجام پذيرفته است و بعضى ديگر معتقدند كه هنوز آن دو كيفر رخ نداده است.(1)
این نظر نمی تواند درست باشد چرا که خداوند می فرماید " بندگانی از خود" را به سوی شما می فرستیم و بدیهی است که بخت النصر و تيتوس نمی توانند بندگانی از طرف خدا باشند.
اما نظريه درست اين است كه اولين كيفر در برابر نخستين فساد، در صدر اسلام بدست مسلمانان انجام پذيرفته و آنگاه كه مسلمانان از اسلام فاصله گرفته و دور شدند خداوند يهوديان را بر آنان چيره ساخت، و در اين مرحله نيز براى دومين بار، يهوديان در زمين ايجاد فساد و طغيان نمودند و هرگاه كه مسلمانان دوباره به اسلام روى آورند زمان كيفر دوم فرا رسيده و به دست مسلمانان انجام خواهد شد.
و بر اساس همين تفسير از امامان عليهم السلام رواياتى رسيده از جمله آنكه آن قومى را كه خداوند در مرحله دوم عليه يهوديان برمى انگيزد، حضرت مهدى (ع) و ياران وى اند كه اهل قم مى باشند و هم آنان كه خداوند آنها را قبل از ظهور حضرت قائم (ع) برمى انگيزد، در تفسير عياشى از امام باقر (ع) روايت شده كه حضرت بعد از آن كه آيه شريفه "بعثنا عليكم عبادا لنا اولى باس شديد" را قرائت نمود، فرمود: مراد از اين آيه حضرت قائم (ع) و ياران اوست كه نيرومند و داراى صلابت مى باشند.
و نيز در تفسير نور الثقلين، از كتاب روضه كافى از امام صادق (ع) نقل شده كه آن حضرت در تفسير آيه شريفه فوق فرمود: خداوند قبل از خروج حضرت قائم، قومى را برانگيزد كه دشمنى از دشمنان آل محمد (ص) را رها ننموده، مگر اينكه او را به هلاكت مى رسانند.
و در كتاب بحارالانوار، از امام صادق (ع) روايت شده كه وقتى اين آيه را قرائت فرمود، عرض كرديم فدايت گرديم آنها چه كسانى هستند؟ امام سه بار فرمود: آنان به خدا سوگند اهل قم، آنان بخدا سوگند اهل قم، آنان بخدا سوگند اهل قم مى باشند. (2)
منابع:
1-عصر ظهور، علی کورانی، ص70
2- بحار ج 60 ص 216.
خبرگزاری شبستان
لینک کوتاه: shia-news.com/00037F
گزارش خطا
۰پسندیدم
ارسال نظر
بنیامین نتانیاهو کیست؟بنیامین نتانیاهو (معروف به "بیبی") نخست وزیر تندخو، عصبی و جنگ طلب اسرائیل و رئیس حزب لیکود یکی از افراطی ترین احزاب این رژیم، دوران پر نشیبی را طی کرد و شرایط بی سابقه ای را برای این کشور جعلی رقم زد.
در دوره چهار ساله اخیر نخست وزیری نتانیاهو، اسرائیل با بدترین شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی خود از زمان تاسیس روبرو بوده است و پدیده های بی سابقه ای نظیر خودسوزی و تظاهرات را در این سرزمین به خود دید. در بعد سیاسی نیز اسرائیل در منزوی ترین وضعیت بین المللی به سر می برد و حتی با اولین و نزدیکترین هم پیمان خود نیز روابط چندان مناسبی ندارد.
مشرق؛ بنیامین نتانیاهو (معروف به "بیبی") نخست وزیر تندخو، عصبی و جنگ طلب اسرائیل و رئیس حزب لیکود یکی از افراطی ترین احزاب این رژیم، دوران پر نشیبی را طی کرد و شرایط بی سابقه ای را برای این کشور جعلی رقم زد.
در دوره چهار ساله اخیر نخست وزیری نتانیاهو، اسرائیل با بدترین شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی خود از زمان تاسیس روبرو بوده است و پدیده های بی سابقه ای نظیر خودسوزی و تظاهرات را در این سرزمین به خود دید. در بعد سیاسی نیز اسرائیل در منزوی ترین وضعیت بین المللی به سر می برد و حتی با اولین و نزدیکترین هم پیمان خود نیز روابط چندان مناسبی ندارد.
روابط آمریکا و اسرائیل در دوره نتانیاهو به تیره ترین وضعیت خود رسیده است
بسیاری از کارشناسان داخلی این رژیم و مقامات سابق اسرائیل، تندخویی، عصبی بودن و افراطی گری نتانیاهو را مهمترین عامل مشکلات امروز می دانند. مواضع تند نتانیاهو در برخورد با فلسطینیان، - که حتی یکبار بدلیل تصمیم شارون به خروج از نوار غزه به استعفای نتانیاهو انجامید – و مواضع خصمانه نسبت به سایر کشورها از جمله ایران و تهدیدهای مکرر نظامی و اصرار بر ادامه غیرقانونی شهرک سازی ها در اراضی اشغالی از جمله مهمترین مواردی است که جامعه بین الملل را نسبت به ماهیت اصلی سران این رژیم اندکی آگاه کرده است.
آخرین اقدام خصمانه نتانیاهو نیز شروع حمله همه جانبه به غزه در سال گذشته – جنگ هشت روزه – بود که با شکست مفتضحانه و اعلام درخواست آتش بس از سوی اسرائیل همراه شد و موجی از اعتراض و ترس را در میان ساکنان شهرک های اشغالی به وجود آورد.
نمایش مضحک نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل نیز یکی دیگر از اقداماتی بود که با انتقادات بسیاری حتی از سوی اعضای کابینه این رژیم و مقامات سابق اسرائیلی همراه بود.
زندگی شخصی و سوابق نظامی
نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل، یک سال پس از تشکیل دولت غاصب یهودی در سرزمین فلسطین در سال ۱۹۴۹ و در تل آویو متولد شد و دوران کودکی و نوجوانی در بیت المقدس اشغالی گذراند . بنیامین دوره دبیرستان خود را در آمریکا و به همراه پدرش بنزیون نتانیاهو که تحقیقات تاریخی انجام می داد پشت سر گذاشت و در سال ۱۹۶۷ به سرزمین های اشغالی بازگشتند.
نتانیاهو در بازگشت به اسرائیل به نیروهای ویژه ارتش این رژیم پیوست و در بسیار از عملیات های این نیرو از جمله هواپیماربایی سال ۱۹۷۲ شرکت داشت و یکی از اصلی ترین مهره های ترور مبارزان فلسطینی بود. در همان سال در جنگ اعراب و اسرائیل موسوم به یوم کیپور شرکت کرد و درجه کاپیتانی رسید.
نتانیاهو تحصیلات خود را در رشته مهندسی بازرگانی در دانشگاه ام آی تی آمریکا و در علوم سیاسی در دانشگاه هاروارد ادامه داد.
بین سال های ۱۹۷۹ تا ۱۹۸۴ وی کنفرانس های در خصوص ضرورت مبارزه سازمان های – به زعم وی – تروریستی و حکومت های پشتیبان آن ها برگزار کرد که به گفته جورج شولتز وزیر امور خارجه وقت آمریکا، فعالیت ها و کتاب های نتانیاهو به شکل قابل توجهی بر سیاست های آمریکا در مبارزه با تروریسم تاثیرگذار بوده است.
در سال ۱۹۸۲ نتانیاهو به عنوان رئیس نیروهای عملیاتی اسرائیل در سفارت این رژیم در واشنگتن انتخاب شد. در سال ۱۹۸۴ وی نماینده اسرائیل در سازمان ملل شد تا در صحنه بین المللی به حفاظت از منافع این رژیم در جامعه بین الملل بپردازد. شش سال بعد و با پایان ماموریتش در سازمان ملل، از حزب لیکود به کنست راه یافت و معاون وزیر امور خارجه کابینه اسرائیل شد.
از ۱۹۹۳ نتانیاهو به ریاست حزب لیکود رسید و تا زمان نخست وزیری اش در سال ۱۹۹۶، رهبر اپوزیسیون داخلی این رژیم محسوب می شد. وی همواره از مخالفان هرگونه سازش و صلح با گروه های فلسطینی بود و در سال ۲۰۰۸ نیز به شدت با آتش بس میان اسرائیل و حماس به مخالفت پرداخت. او همچنین مخالف سرسخت راه حل تشکیل دو دولت اسرائیلی و فلسطینی بوده است و هرگز دولتی فلسطینی را به رسمیت نمی شناسد.
"بی بی" به جز نخست وزیری رژیم صهیونیستی، وزیر سلامت، وزیر امور بازنشستگان و وزارت استراتژی اقتصادی کابینه و نمایندگ
ی اسرائیل در سازمان ملل را نیز در کارنامه سیاسی خود دارد.
نتانیاهو ۵ کتاب نیز در زمینه های مختلف سیاسی، بین المللی و تروریسم نوشته است. در سال ۲۰۰۵ و در نظرسنجی پایگاه خبری یدیعوت آحارونوت، وی به عنوان هجدهمین اسرائیلی منتخب تاریخ این رژیم انتخاب شد.
نتانیاهو ۵ کتاب در خصوص مبارزه با تروریسم (!) و صلح پایدار (!) تالیف کرده است
در سال ۲۰۱۰ نشریه انگلیسی "نیو استیتسمن" (New Statesman) نتانیاهو را در لیست ۵۰ چهره تاثیرگذار جهان سیاست و در رده ۱۱ قرار داد و در سال ۲۰۱۲ از سوی نشریه صهیونیستی جروزالم پست نامش در بین ۵۰ یهودی تاثیرگذار قرار گرفت.
نتانیاهو و اوباما، تیره ترین روابط مقامات آمریکا و اسرائیل
آرون دیوید میلر مشاور وزرای خارجه آمریکا در دوره های مختلف در مورد رابطه اوباما و نتانیاهو می گوید: "رابطه اوباما و نتانیاهو خراب ترین و ناکارآمدترین رابطه ای است که تا کنون دیده ام."
سابقه روابط مشکل دار رؤسای جمهور آمریکا با نخست وزیران اسرائیل از حزب لیکود به دهه های قبل نیز بازمیگردد. بیل کلینتون نیز بشدت با نتانیاهو مشکل داشته و نخست وزیر اسرائیل وی را تا سر حد عصبانیت پیش برده است. کلینتون پس از اولین جلسه اش با نتانیاهو در سال ۱۹۹۶ که بشدت از مواضع وی عصبانی شده بود بر سر اطرافیانش فریاد زد که "اینجا ابر قدرت کیست؟!"
اما این تفاوت دیدگاه ها از چه زمانی میان مقامات آمریکا و نتانیاهو بوجود آمد؟
جفری گلدبرگ روزنامهنگار سرنشان آمریکایی و نزدیک به دولت اوباما، در سایت بلومبرگ از اختلاف شدید میان اوباما و نتانیاهو و آخرین صحبتهای اوباما در این باره نوشته است.
گلدبرگ با اشاره به اختلافات اوباما و نتانیاهو طی چهارسال گذشته نوشته است کاخ سفید تا کنون بارها به نتانیاهو در مورد مواضعش در قبال ایران و سوریه تذکر و پیغام داده است.
جفری گلدبرگ: کاخ سفید بارها به نتانیاهو در خصوص مواضعش تذکر داده است
گلدبرگ در مطلب خود در بلومبرگ که تلویحا از زبان مقامات بلندپایه کاخ سفید نقل شده است، عدم اطمینان کاخ سفید به نتانیاهو و ناامیدی از وی را بازتاب داده است. وی در مقاله خود مینویسد اوباما از تصمیم نتانیاهو به ادامه شهرکسازی در منطقهای نزدیک بیتالمقدس اطلاع داشت اما حتی ناراحتی خود را نیز ابراز نکرد و به خود زحمت عصبانی شدن و واکنش نشان دادن را به خود نداد. اوباما به اطرافیان خود صراحتا گفته است که انتظار این گونه اقدامات از نتانیاهو را دارد و در برابر اقدامات مخرب و متناقض او دیگر مقاوم شده است!
رفتار نتانیاهو از تهدید ایران برای اسرائیل خطرناکتر است
به گفته گلدبرگ، پس از انتخاب شدن فلسطین به عنوان عضو ناظر در سازمان ملل، اوباما در جمعی خصوصی گفت "اسرائیل نمیداند که منافعش در چه چیزی است". وی همچنین در مورد تصمیم نتانیاهو به ادامه شهرکسازیها گفته است: نتانیاهو اسرائیل را به سوی انزوای کامل بینالمللی میبرد.
به اعتقاد اوباما، اگر دولت کوچک اسرائیل که در منطقهای نه چندان مهماننواز تشکیل شده، تنها دوست و متحد خود – آمریکا – را از دست بدهد، نابود خواهد شد. ایران تهدیدی کوتاه مدت برای اسرائیل است، اما رفتار مقامات خود اسرائیل در بلند مدت دولت اسرائیل را تهدید میکند.
به گفته گلدبرگ اوباما معتقد است نتانیاهو سیاستمداری بزدل است اما رهبری بلامنازع در اسرائیل است که با این حال تمایلی به استفاده از سرمایه سیاسی در جهت پیشبرد طرح سازش و توافق با فلسطین ندارد.
انتقام انتخاباتی اوباما از نتانیاهو
به گزارش مشرق، براساس اخبار منتشر شده در زمان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نتانیاهو تلاش گسترده ای را برای پیروزی میت رامنی رقیب باراک اوباما به کار بسته بود و بدلیل همسویی جمهوری خواهان با سیاست های افراطی نتانیاهو، میت رامنی به نامزد مورد حمایت اسرائیل تبدیل شد.
همین حمایت نتانیاهو از رقیب اوباما، رئیس جمهور آمریکا را به انتخاب وزرای جدید خارجه و دفاعی سوق داد که حداقل در مواضع، بسیار با آنچه لابی اسرائیل می پسندید تفاوت داشت. حتی پیش از انتخابات آمریکا و مشخص شدن نتیجه آن، بسیاری از نزدیکان اوباما وعده انتقام اوباما را به گوش نتانیاهو رسانده بودند. بدین ترتیب سال ۲۰۱۳ با آغاز دوره های مجدد ریاست جمهوری اوباما و نخست وزیری نتانیاهو، احتمالا سالی پر چالش میان این دو خواهد بود و اوباما را در مخالفت با سیاست های افراطی "بی بی" مصمم تر خواهد کرد.
باراک اوباما جزء معدود رؤسای جمهور آمریکاست که طی دوره چهارساله اول ریاست جمهوری خود به اسرائیل سفر نکرد و بارها از ملاقات با نتانیاهو طفره رفت؛ آخرین مورد این عدم تمایل به مذاکره با نتانیاهو به مجمع عمومی سازمان ملل بازمی گردد که اوباما با اطلاع از سفر نتانیاهو به نیویورک، به استراحتگاه خود رفت که با عصبانیت نخست وزیر اسرائیل و نمایش خصمانه وی در مجمع عمومی همراه شد.
باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در مص
احبهای با شبکه ان بیسی از دلایل خود در پاسخ به اینکه چرا وی در طول چهار سال ریاست جمهوری به اسرائیل سفر نکرد ه میگوید. "من وقتی به اسرائیل خواهم رفت که مطمئن باشم واقعا در مذاکرات حرکتی رو به جلو خواهم داشت". اوباما در این مصاحبه اختصاصی گفت: "من چند ماه پیش از اینکه رئیس جمهور شوم به اسرائیل رفته بودم. الان هم اعلام میدارم که اسرائیل بزرگترین هم پیمان، شریک و متحد ماست و این اتحاد محکمتر خواهد شد. اما زمانی به اسرائیل سفر خواهم کرد که در شرایط کنونی خاورمیانه مطمئن باشم در روند مذاکره ما با اسرائیل حرکت مثبتی صورت خواهد گرفت".
سیاستهای افراطی و تندخویی نتانیاهو سبب شد اوباما همواره از ملاقات با وی طفره رود
یک از جنبههای اختلاف اوباما و نتانیاهو به بحث تعیین خط قرمز از سوی اسرائیل برای ایران و چراغ قرمز آمریکا به اسرائیل در تهدید ایران به حمله نظامی باز می گردد. اسرائیل همواره سعی کرده است با تعیین خط قرمز برای برنامه هسته ای صلح آمیز ایران، وعده حمله نظامی به تاسیسات هسته ای ایران در صورت عبور از خط قرمز کذایی را داده است. اما خط قرمز اسرائیل با هر مرحله پیشرفت ایران در مسیر صلح آمیز هسته ای، یه گام به عقب رفته است.
اما نتانیاهو نیز در واکنش به اخطار آمریکا به این رژیم در رابطه با تهدید نظامی ایران گفته بود: "آنهایی که برای ایران خط قرمز تعیین نمیکنند حق ندارند برای اسرائیل چراغ قرمز در نظر بگیرند."
سیاست های افراطی نتانیاهو، اسرائیل را به هم پیمانی پر هزینه برای آمریکا تبدیل کرده است که منافع ایالات متحده در خاورمیانه را تحت الشعاع خود قرار داده است.
عصبانیت و ناراحتی آمریکا و شخص اوباما از رفتارهای نتانیاهو وهزینه هایی که بر آمریکا تحمیل کرده است به حدی رسید که وی سال گذشته در دیدار با سارکوزی در حاشیه اجلاس گروه ۲۰ در کن فرانسه، در گفتگویی خصوصی از دروغگویی نتانیاهو به یکدیگر شکایت کردند که روشن ماندن میکروفن باعث فاش شدن این صحبت های خصوصی شد.
سارکوزی در این گفتگو به اوباما می گوید که از دروغ های نتانیاهو خسته شده است...و اوباما نیز اینگونه پاسخ می دهد: من چه باید بگم که هر روز باید با او سر و کله بزنم...!
نمایش مضحک در سازمان ملل و موج تمسخر نتانیاهو
یکی دیگر از اقدامات "بی بی" که با انتقاد توأم با تمسخر مقامات و رسانه های غربی همراه بود، نمایش مضحک در آخرین نشست مجمع عمومی سازمان ملل بود که در آن وی با نمایش دادن یک نقاشی کودکانه سعی در نشان دادن خط قرمز! برنامه هسته ای ایران داشت.
پس از این اقدام بسیاری از رسانه های غربی و شبکه های تلویزیونی به دستمایه قرار دادن این حرکت نتانیاهو، کاریکاتورهای بسیاری را منتشر کردند.
نمایش مضحک نتانیاهو در سازمان ملل سوژه طنز بسیاری از رسانههای غربی و حتی اسرائیلی شد
محافل سیاسی و رسانه های داخلی رژیم صهیونیستی نیز پس از این سخنرانی، نتانیاهو را به باد تمسخر گرفتند.
ناآرامیهای اجتماعی و موج خودسوزیها در سرزمینهای اشغالی
اما موج بیسابقهای که سال گذشته سرزمینهای اشغالی را فرا گرفت، موج اعتراضات اجتماعی و خودسوزیها در مناطق صهیونیستنشین بود که مشکل ناآرامی اجتماعی و بیثباتی داخلی را نیز به معضلات دیگر این رژیم جعلی افزود.
اعتراضات به وضعیت اقتصادی و معیشتی ساکنان سرزمینهای اشغالی طی دو سال گذشته کابینه اسرائیل را از تهدیدهای بیرونی به تهدیدی در درون خود معطوف کرد که پایههای سست این رژیم را به لرزه در آورد. تظاهرات ساکنان مهاجرت داده شده به اسرائیل در اعتراض به نابرابریهای اجتماعی و اقتصادی باعث شد تا بارها خیابانهای تلآویو و بیتالمقدس شاهد تظاهرات دهها هزار صهیونیست باشد. اعتراضاتی که هربار با سرکوب شدید پلیس این رژیم روبرو شد تا جایی که صدای سازمان عفو بین الملل نیز از این برخوردهای شدید در آمد.
بحران بیسابقه اقتصادی و بیکاری فراگیر در اسرائیل از زمان نخستوزیری نتانیاهو روندی صعودی در پیش گرفت و منتقدان سیاستهای بیبی، وی را به بی اعتنایی به مشکلات داخلی و پرداختن به توهمات بینالمللی خود در برخورد با ایران و دیگر دشمنان اسرائیل متهم میکنند.
نرخ بیکاری در اسرائیل در دوره نتانیاهو به بیش از ۲۵ درصد افزایش یافت
این اعتراضات تا جایی ادامه پیدا کرد که معترضان خواستار کنارهگیری نتانیاهو از قدرت شدند و سریال خودسوزیهای پیاپی آغاز شد. این خودسوزی یکسال پس از شکلگیری اعتراضات اجتماعی و در واکنش به عدم توجه به خواستههای معترضان آغاز شد و ۱۲ نفر خود را در خیابانهای تلآویو و دیگر مناطق اشغالی به آتش کشیدند. اقدامی که در نوع خود از زمان شکلگیری رژیم جعلی اسرائیل بیسابقه بود و فروپاشی این رژیم از درون را کلید زد.
ائتلاف ضعیف و پیروزی خفیف نتانیاهو در انتخابات
یکی دیگر از نشانههای رو به زوال و ضعف بودن اسرائیل و شخص نتانیاهو، نتایج انتخابات اخیر در اسرائیل ا
هدایت شده از عابد خادملو
ست که حزب نتانیاهو در ائتلاف با حزب لیبرمن با فاصلهای اندک توانستند اکثریت کرسیهای کنست این رژیم را به خود اختصاص دهند. پس از آن نیز این ائتلاف شکننده برای تشکیل کابینه جدید مجبور به ائتلاف با سایر احزاب رقیب شد تا در اولین گام، اختلافات نتانیاهو با کابینه جدید نمایان شود.
در کابینه جدید موشه یعالون به عنوان وزیر جنگ جدید این رژیم انتخاب شده است که در مورد مسئله برخورد با ایران، همانند بسیاری از مقامات این رژیم، با نتانیاهو اختلاف نظر اساسی دارد و هرگز موافق اقدام نظامی و تهدید ایران نیست.
روند رو به زوال نتانیاهو همچنان ادامه دارد و بیبی تندخو و افراطی خود و رژیم اشغالگر قدس را روز به روز به سقوط نزدیکتر میکند. اختلافات با اوباما موجب شده است نتانیاهو نقطه اتکای خود را از آمریکا به سمت اروپا تغییر دهد زیرا پس از دوره چهارساله ریاست جمهوری اوباما و برخورد سرد با وی دریافته است که آمریکا دیگر حامی بی چون و چرای سیاستهای اسرائیل نخواهد بود.
بنی گانتس
بنیامین نتانیاهو
رقیب نتانیاهو کیست و چه مواضعی در قبال ایران دارد؟
تهران- ایرنا- نتایج انتخابات در سرزمین اشغالی فلسطین نشان می دهد که بنیامین نتانیاهو نمیتواند اکثریت لازم برای تشکیل دولت بعدی را کسب کند. بر اساس آراء شمارش شده، رقابت میان نتانیاهو و بنی گانتس آنچنان نزدیک و فشرده است که نتانیاهو احتمالا قادر به کسب اکثریت کرسیهای کنست برای تشکیل دولت نخواهد بود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، نتایج اولیه از شعب اخذ رأی در سرزمین های اشغالی از ناکامی حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو در کسب اکثریت کرسی های کنست برای تشکیل دولت حکایت دارد.
بنیامین نتانیاهو نخستوزیری با بیشترین دوره حکومت در رژیم صهیونیستی است اما قدرت نتانیاهو در یکسال گذشته بطور قابل توجهی کاهش یافته است. اتهامات فساد مالی و اداری همچنین دست داشتن در تنشهای سیاسی بویژه در موضوع خدمت نظام ارتدوکسها آنهم در جامعهای که در آن یهودیان ارتدوکس از قدرت زیادی برخوردارند، باعث کاهش نفوذ او شده است.
حامیان نتانیاهو، لفاظیهای او علیه ایران، فلسطینیان و مخالفان سیاسی را تحسین میکنند. در مقابل منتقدانش معتقدند که او تلاشها برای برقراری صلح در خاورمیانه را بینتیجه گذاشته است.
این انتخابات در حالی برگزار میشود که همچنان اتهامات سنگینی مانند رشوه خواری، کلاهبرداری و سوء استفاده از قدرت متوجه بنیامین نتانیاهو است. قرار است او و دادستان کل رژیم صهیونیستی که این اتهامات را علیه او طرح کرده به زودی مقابل دادگاه حاضر شوند.
رقیب سرسخت ترین نتانیاهو، در این انتخابات یک ژنرال بازنشسته محبوب است که پیش از این نظرسنجیهای منتشر شده از موقعیت قویاش خبر دادند. البته نتانیاهو همچنان در مسیر تشکیل ائتلافی از جناح راست در پارلمان، مشابه ائتلاف کنونی اش، است.
بنی گانتس رئیس حزب آبی-سفید در انتخابات پارلمان رژیم صهیونیستی، در نخستین اظهار نظر خود پس از انتخابات تاکید کرد به نظر میرسد حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو در این انتخابات شکست خورد. او گفت: به نظر میرسد ما ماموریت خود را انجام دادیم و بنیامین نتانیاهو در ماموریت خود شکست خورد.
رئیس حزب آبی-سفید در تجمع شماری از طرفداران خود افزود: تماس با احزاب را برای تشکیل کابینه وحدت آغاز کردهام. منتظر اعلام نتیجه رسمی و نهایی انتخابات خواهیم ماند.
حزب آبی-سفید با اختلاف کمی از حزب لیکود پیش افتاده است. این سخنان در حالی بیان شده که نتانیاهو در اولین سخنرانی خود بعد از انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی سخنی از پیروزی یا شکست به میان نیاورد.
بنیامین (بنی) گانتس کیست
بنی گانتس که فرزند یکی از بازماندگان هولوکاست است در خانوادهای کشاورز بزرگ شد. او در طول ۳۸ سال خدمت در ارتش سمتهای مهمی را در اختیار داشت.
بنی گانتس در سال ۱۹۷۷ میلادی به نیروهای دفاعی رژیم صهیونیستی پیوست. او از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۵ میلادی، فرماندهی جبهه شمال، از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۷ میلادی، فرمانده نیروی زمینی ارتش و از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ میلادی، وابسته نظامی در سفارت رژیم صهیونیستی در واشینگتن بودهاست. او همچنین در سال ۲۰۰۹ میلادی، برای مدتی به سمت معاون ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی منصوب شده بود.
گانتس در عرصه سیاست تازه وارد است. او ژنرالی بازنشسته است که ائتلاف «آبی و سفید» را در فوریه سال جاری به همراه یائیر لاپید، رهبر حزب میانه «یش عتید (آینده آنجاست)»، گبی اشکنازی، یکی دیگر از ژنرالهای بازنشسته ارتش و موشه یعلون، وزیر سابق دفاع تشکیل داد.
مواضع بنی گانتس در مورد ایران
گانتس وعده داده که در صورت پیروزی به سیاستهای دوگانه نتانیاهو پایان می دهد. او تلاش زیادی کرده که رای دهندگان راستگرا را از نتانیاهو دور کند و با لحنی تندتر درباره ایران و سیاست های نتانیاهو درباره مناقشه رژیم صهیونیستی و فلسطینیان حرف میزند.
گانتس اشارهای به راه حل ایجاد دو کشور مستقل نکرده و خروج یک جانبه از اراضی اشغالی کرانه باختری را رد میکند. او وعده افزایش خانه سازی یهودیان را در این اراضی داده و بر آزادی عمل ارتش رژیم صهیونیستی در تمام منطقه تاکید میکند.
این نظامی رژیم صهیونیستی مواضع تندی علیه ایران دارد و مدعی شده که رژیم صهیونیستی باید برای مهار کردن جمهوری اسلامی ایران در رقابتهای منطقهای در صورت لزوم از زور استفاده کند.
گانتس در یکی از سخنرانی های خود مدعی شده است: «به این دلیل است که من از این تریبون به رژیم ایران میگویم که ما هرگز اجازه نخواهیم داد که در سوریه به طور پایدار باقی بماند و به سلاح هستهای دست پیدا کند. در زمان قدرت من شما به یک قدرت منطقهای تبدیل نخواهید شد و در صورتی که لازم باشد ما
از زور استفاده خواهیم کرد.»
اگرچه از فاصله زیادی میان وعده های انتخاباتی و عمل سیاستمداران وجود دارد، اما به نظر می رسد در سرزمین های اشغالی تندروها یکی پس از دیگری به قدرت می رسند، سخنان تند رقیب نتانیاهو حاکی از آن است که همچنان نمی توان امیدوار بود که صلح خاورمیانه به نتیجه ای مطلوب برسد و قطعا ایران با جانشین احتمالی نتانیاهو چالش های بسیاری خواهد داشت.