39.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرار عاشقی با گل نرگس
بخشی از مستندی کوتاه درباره شهیدی که توفیق ملاقات با حضرت ولیعصر (عج) نصیبش شده بود و این ماجرا توسط پدر وی برای رهبر انقلاب نقل شد.
#شهید_خانزاده
نسخه کامل را در Farsi.Khamenei.ir/Live ببینید.
32.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بحرین عروس خلیج فارس
.
.
🎥 قسمت چهارهم برنامه "تاریخچه"
🔰 دیگه بالاخره فصل عروسیه و رژیم خانوادهدوست پهلوی که همینطوری بحرین رو شوهر دادن و اگه تا حالا میموندن خدا میدونه چند تا داماد پیدا میشد که یه تیکه از ایران رو بکنه و ....
24.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عادت کردیم به غیبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه
.
استاد #شیخ_حسین_یوسفی
⭕️ ما دیگر یک کشور نفتخیز پولدار نیستیم
👤 جواد صالحی اصفهانی، اقتصاددان در گفت و گو با ماهنامه آینده نگر:
🔹خط فقر باید جایی باشد که کسانی که بالاتر از خط فقر هسـتند، حاضر باشند مالیات بدهند تا کمبود درآمد کسانی که زیر خط فقر هستند جبران شـود. اگر شما بروید در یک شهرسـتان و بگویید اینها ماهانه از 12 میلیون تومان کمتر درآمد دارند و شمایی که 15 میلیون، 20 میلیون درآمد دارید، به اینها پول بدهید، من فکر نمیکنم که خیلیها قبول کنند؛ بنابراین خط فقر یک جنبه اجتماعی دارد. یک نوع قرارداد اجتماعی است. مردمی قبول میکنند که نمیخواهند در جامعهای زندگی کنند که در آن افرادی زیر خطی باشند. مشکل ایران این است که هیچوقت بحث این قرارداد اجتماعی مطرح نشده است.
🔹(چرا) به دلیل پول نفت. مردم اگر فقیری را دیدند، گفتند دولت باید پول نفت را میداد به این شخص؛ یعنی من مسئول نیستم. [...] من تنها میتوانم شکایت کنم که چرا دولت به این شخص نمیرسد. در اکثر کشورهای جهان چنین گفتمانی وجـود ندارد که دولت میتواند تمام مشـکلات را حل کند؛ ولی در ایران چون دولت درآمد نفت را میگیرد و به طور غیرشفافی هزینه میکند، این شک همیشه وجود دارد که دولت میتواند فقر را از بین ببرد، ولی این کار را نمیکند.
🔹از بین بردن چنین دیدگاهی لازمهاش این است که درآمد نفت کاملا شفاف شود.
🔹(تفاوت فقر و نابرابری چیست؟) نابرابری را اینطور ببینید که مثلا آمریکا و ایران نابرابریشان از نظر شاخص جینی، تقریبا مساوی است؛ ولی هیچکس نمیگوید سطح رفاه در آمریکا و ایران نزدیک به هم است. چون درآمد سرانه آنها حدود 5 برابر ما است و طبیعی است که طبقه متوسط ما در آمریکا فقیر به نظر بیاید/ قطر ثروتمندترین کشور دنیا اســت؛ ولی در آنجا هم نابرابری خیلی زیاد است./ در دوحه ممکن است فقر نباشد، به آن معنا که در ایران است، ولی نابرابری از ایران شدیدتر است. البته آنها هیچ وقت آماری نمیدهند. نه از فقر، نه از نابرابری. هیچکدام از کشورهای پولدار خلیج مثل ایران آمار نمیدهند. همین که ایران این آمارها را چاپ میکند، هم بسـیار بسیار مهم است، هم قابل تقدیر و هم اینکه نشان میدهد که ایران میخواهد در جایی با این مسئله درگیر شود. در عربستان سعودی حتی اجازه نمیدهند کسی در مناطق فقیرنشین عکاسی کند.
🔹 ما هیچ وقت ضریب جینی 55 که شبیه برزیل بوده، نداشتیم؛ ولی در آن موقع (قبل از انقلاب) داشتیم که شـاید در وقوع انقلاب بیتاثیر نبود. بعد از انقلاب رفاه طبقـات پایین را خیلی بالا بردند.
🔹اتفاق بدی که در ایران افتاد، این اســت که بعد از اینکه سیاست رفاهی یا تقریبا زیرساختی به انجام رسید، یک جامعه یا اقتصاد بازارسالار در حال رشد بود که نیاز داشت به یک نوع مدیریت رفاهی. به این دلیل که در یک جامعه سرمایهداری بازارسالار یا با اقتصاد باز، عدهای به دلایل مختلف در بازی نیستند یا از آن بهره نمیبرند؛ برای همین در این اقتصادها همیشه فقر هست./ اگر شما این سیاستهای رفاهی را بردارید، مثلا دانمارک را در نظر بگیرید که اگر فقط بازار آزاد در آن حاکم بود، شاید 30 درصد مردمش میافتادند زیر خط فقر؛ ولی اینها سیاستهای رفاهی آوردند که اقتصاد بازار را رام کنند. ما این کار را بهطور سیستماتیک انجام ندادهایم.
🔹سیاستگذاران ما در بخش کمک به مناطق محروم خوب عمل کردند اما بعد مسئله پیچیدهتر شد/ عدهای گفتند دولت باید کنار بکشد و سیاستهای رفاهی نوعی دخالت در اقتصاد است، که من با این دیدگاه خیلی مخالف هستم./ دیدگاه سوسیال دموکراسی که در اروپا وجود دارد قبول کرده که اکثر مردمی که فقیر هستند، تقصیر خودشان نیست.
🔹نه فقر را میشود بهکل از بین برد، نه نابرابری را؛ ولی میشود هر دو را مدیریت کرد/ مبارزه با فقر و نابرابری یک مسئله دائمی اسـت. شما فقط میتوانید پیامدهای اینها را کاهش بدهید و با مسئله درگیر شوید. فکر حل کردن آن یک نوع کنار گذاشتن مسئله است.
🔹در ایران هر فرد هر سال به طور متوسط 5 هزار دلار پول نفت داشت. من درآمد نفت را به قیمت امسال تقسیم میکنم به جمعیت آن موقع، میشود 5 هزار دلار برای هر نفر به طور متوسـط. الآن این حدود 200 تا 250 دلار است. این به تحریمها و به این دلیل که جمعیت بیش از دو برابر شده است و قیمت نفت هم به خوبی قبل از انقلاب نیست، برمیگردد.
🔹ما با 250 دلار در سال از بابت نفت، دیگر یک کشور نفتخیز پولدار نیستیم. یک کشور تقریبا معمولی هستیم. خیلی از کشورها از چیزهای دیگر همینقدر درآمد دارند.
🔹بهترین راه پایین آوردن نابرابری مالیات تصاعدی است؛ ولی وقتی شما نمیتوانید شناسایی کنید، این را از دست دادهاید و نمیتوانید نابرابری را کم کنید.
@andisheh_moghavemat
📮 #توییت
⭕️ علی علیزاده، تحلیلگر سیاسی با انتشار نقشه ی نوشت:
🔹کشورهای زرد روسیه را تحریمکرده و کشورهای خاکستری رنگ تحریم نکردهاند. رسما وارد دوره تازهای شدهایم. دورهای که لات قدیمی محل فریاد میزند همه به خط ولی نصف بیشتر محل دستورش را به کتفشان هم نمیگیرند. از جهان تک قطبی به زعامت آمریکا خداحافظی کنید. به جهان دوقطبی خوشآمدید.
⭕️ مسعود براتی، کارشناس تحریم و سیاست خارجی در واکنش به توییت بالا نوشت:
🔹برای فهم دقیق تر باید بررسی کرد کدام کشورها و مناطق تحریم های ثانویه آمریکا را رعایت میکنند
🔹در قضیه ایران هم اروپا و آمریکا فقط تحریم کردند اما اکثر کشورها رعایت کردند.
@andisheh_moghavemat
🔴جنگ یمن در ایستگاه آخر
🔹سال ۱۴۰۱ شکست آلسعود در یمن نهایی میگردد و بینی این رژیم تروریست پرور تکفیری به خاک مالیده میشود.
🔹اولین مرحله جنگ آلسعود علیه یمن، بمباران بیوقفه زیر ساختهای این کشور بود. حکام سعودی گمان میکردند با انهدام زیر ساختها و میانجیگری دیپلماتیک، فاتح سیاسی جنگ میشوند و با پیروزی بدست آمده، انتقال قدرت به نسل دوم شاهزادگان آلسعود نیز انجام میشود. سعودیها پس از شکست در مرحله اول، جنگ داخلی و پیادهسازی مدل لیبی در یمن را در دستور کار قرار دادند که در مرحله دوم نیز با هوشمندی انصارالله شکست خوردند.
🔹آلسعود در مرحله سوم با ایجاد ائتلاف استیجاری و همکاری تروریستهای تکفیری، تجاوز زمینی را آغاز کرد. انصارالله با مقاومت و دفاع مقدس، ماشین جنگی متجاوزین و تروریستها را متوقف کرد. پایان صبر استراتژیک انصارالله و آغاز تهاجم یمنیها با سلاحهای راهبردی، مرحله چهارم جنگ را رقم زد. در این مرحله انصارالله موفق شد موازنه استراتژیک در جنگ را به نفع خود تغییر دهد. انصارالله در مرحله چهارم با پیروزی بر روی زمین و گسترش جنگ به عمق راهبردی عربستان و امارات، عملا دست برتر یمن را به نمایش گذارد.
🔹اکنون در سال هشتم، جنگ یمن به مرحله پنجم و نهایی رسیده است. در این مرحله انصارالله با بهرهگیری از سلاحهای بسیار پیشرفته موفق به ایجاد معادله جدید بازدارندگی شده و جنگ را ترکیبی کرده است. در جنگ ترکیبی انصارالله، عمق راهبردی و تاسیسات حیاتی و حساس سعودی و امارات مورد هدف قرار میگیرد. در این مرحله، یمنیها #میدان و #دیپلماسی را به هم پیوند زده و تبعات جنگ را به منافع حیاتی محور عبری-عربی-غربی رسانده است.
🔹با این تفاسیر جنگ به ایستگاه آخر خود رسیده است. آمریکا و اروپا برای حفاظت از منافع حیاتی خود و امنیت شریان انتقال انرژی، بنسلمان را مجبور به توقف جنگ و پذیرش شکست میسازند. این مهم سرآغاز تغییرات سیاسی در محیط داخلی عربستان و جنگ قدرت در دربار آل سعود خواهد شد. عربستان به سقوط آلسعود نزدیکتر شده است.
@andisheh_moghavemat
43.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥 پهلوانهای کوچک زورخانه دیشب یه اجرای عالی تو عصر جدید داشتن
پدر و مادرهای عزیز، لطفا فرزندانتون رو با ورزشهای اصیل ایرانی آشنا کنید تا با منش پهلوانانه بزرگ بشن😍
@andisheh_moghavemat
تله آمریکا برای تکرار توافق بد
🔹در روند خسارت دیدگی برجامی، هر چه جلو تر آمده ایم، درستی این حرف بدیهی، آشکار تر شده که "عدم توافق، بهتر از #توافق_بد است". این حرف فقط ماقبل از توافق معتبر نبود و امروز هم که مذاکرات ادامه دارد، معتبر و مهم است.
♦️طرف آمریکایی از همان زمان اوباما تا به امروز، بیشتر بر این منطق که قدرت چانه زنی را افزایش می دهد، تاکید ورزیده و در عمل هم به مبانی کلان آن پایبند مانده است.
🔹این در حالی است آن که عایدی آنها در توافق، سود خالص بود و می توانستند تخفیف بیشتری بدهند؛ اما ما درباره اصل حقوق و سرمایه -بلکه قدرت بازدارندگی خود- مذاکره می کردیم و حق خوش گمانی، گشاده دستی، تغافل و تنازل نداشتیم.
♦️#توافق_خوب برای ما نمی تواند معنایی جز لغو واقعی و پایدار تحریم ها داشته باشد، توافقی که تضمین کافی داشته باشد و امکان بهانه جویی و کلاهبرداری جدید را به طرف بی آبروی برجام (آمریکا و اروپا) ندهد. در مقابل، #توافق_بد، توافقی است که دست آمریکای دست بسته را بگشاید و از موضع مجرمیت در جایگاه طلبکاری قرار دهد.
🔹توافقی که تکلیف لغو تحریم ها و انتفاع پایدار ایران را در کلان موضوع حل نکرده باشد و صرفا برخی اشخاص و نهادها را موضوع تعلیق تحریم ها با برچسب هسته ای کند، توافق بد است که صرفا به آمریکای پشت در مذاکرات و بیرون از برجام، امکان دسترسی به مکانیسم ماشه و احیای تحریم ها بلافاصله پس از احیای تعهدات الزام آور ایران را می دهد.
♦️نباید به طرف غربی اجازه داد صورت مسئله بن بست مذاکرات را تحریف کند و آدرس دروغین بدهد. تبدیل سپاه پاسداران به "مسئله/مانع توافق" در حالی که ساختار تحریم ها با تقسیم بندی موهوم "هسته ای/ غیر هسته ای" سر جای خود می ماند، نقشه غرب است و وزارت خارجه ما نباید در این تله بیفتد.
🔹دشمن می خواهد بازوان توانمند امنیت و اقتدار ملی را مسئله و دردسری بر سر راه توافق جا بزند و حال آن که اساسا برنامه ای برای توافق مفید به حال ایران ندارد.
♦️اجمالا، تفاوت مرحله ماقبل توافق با تکرار توافق بد این است: آمریکا اکنون متهم است که در توافق عهد شکنی کرده و تحریم ها را برگردانده است. اما پس از توافق بد (بازگشت به چهارچوب معوج و ناکارامد برجام)، می تواند همان تحریم ها را با بهانه های غیر هسته ای (تواتمندی موشکی و منطقه ای) باز گرداند و تقصیر احیای فشار تحریمی را گردن رویکرد های انقلابی ایران بیاندازد.
🔹در این صورت طبیعی است که چند ماه پس از احیای نسنجیده برجام، ما را وارد مجادله درونی کنند. در صورت تکرار توافق بد، هم محرومیت های هسته ای احیا خواهد شد و هم تحریم ها. یعنی عایدی ناچیز و خسارت های بزرگ؛ به علاوه خروج از موضع طلبکاری حقوقی، و رفتن به موضع بدهکاری سیاسی!
IMANI_mohammad
@andisheh_moghavemat
⭕️ عدلیه تماشاچی روزه خواری است؟
✍️ محمدصادق کوشکی، استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران
🔹 آقای اژه ای به عنوان فردی که سالها از مدیران ارشد قوه قضائیه بوده، به خوبی از میزان حساسیت و توجه این قوه به مقوله «روزه خواری در ملاء عام» و اجرای حد شرعی آن آگاهند و به خوبی می دانند که اولویت عدلیه، حل و فصل دعاوی مالی خلق الله و به حبس فرستادن مجرمان حرفه ای است و کمتر پیش آمده که این قوه و مدیران ارشد آن دغدغه اجرای احکامی مانند « اجرای حد روزه خواری در ملاء عام» را داشته باشند و به همین خاطر هیچ یک از روسای سابق این قوه گزارشی درباره میزان اجرای حد شرعی روزه خواری نداشتند و ندادند!
🔹و البته نتیجه بی اعتنایی عدلیه به اجرای حد روزه خواری این شده که سال به سال از حرمت ماه رمضان کاسته می شود و مدتهاست که روزه خواری در تنها کشور دارای حکومت دینی به اتفاقی عادی تبدیل شده و هیچ یک از دستگاهها و نهادهای حکومتی در این خصوص حساسیت و تحرکی نشان نمی دهند تا آنجا که در برخی مواقع مومنان با مشاهده بی حرمتی گسترده و علنی به ماه رمضان آرزو می کنند که ای کاش ماه رمضان در جمهوری اسلامی ایران به اندازه فلان کشور عربی حرمت داشت!
🔹جناب اژه ای!
🔹نیروی انتظامی به علت عدم اهتمام قوه قضائیه به اجرای حد روزه خواری، انگیزه ای برای اجرای ماموریت خود در مقابله با این حرام شرعی ندارد و متاسفانه روزه خواران هم با علم به این موضوع، با وقاحت تمام حرمت این ماه را شکسته و کام مؤمنان و متدینان را تلخ کرده و می کنند و این در حالی است که حضرت امام به صراحت فلسفه و دلیل تشکیل نظام جمهوری اسلامی را « اجرای احکام و حدود شرعی در جامعه» دانسته اند.
🔹آقای اژه ای!
🔹در آستانه ماه رمضانیم و شما هم مانند سایر رؤساي عدلیه در معرض این آزمایش بزرگ قرار دارید :
🔹یا برای جدی گرفتن اجرای حد روزه خواری توسط عدلیه، حداکثر تلاشتان را خواهید کرد و یا مانند رؤساي سابق قوه بی خیال این حکم الهی خواهید شد و عملا موجبات گسترش روزه خواری و لگد مال شدن حرمت ماه رمضان را فراهم خواهید آورد و در آخرت .......!
🔹ضرورت اجرای حد روزه خواری در ملا عام از مسلمات فقه شیعه و حکم خداست و تعطیلی آن از ترس سازمانهای حقوق بشری و شاخهای فضای مجازی، به هیچ عنوان شایسته نظام اسلامی نیست و اگر اجرای این حکم خدا تعطیل نشده بود امروز شاهد عادی شدن روزه خواری در تنها کشور دارای حکومت دینی نبودیم!!/ کانال محمد صادق کوشکی در ایتا
@andisheh_moghavemat
🔴وحشتناکترین گزارش از جنایات سربازان امریکایی در شرق آسیا
♻️ قتل عام می لای (My Lai)
‼️ ۱۶ مارس سال ۱۹۶۸ میلادی سربازان آمریکایی در یک روستای ویتنام اعمالی مرتکب شدند که حتی با معیارهای قرون وسطایی هم وحشیگری محسوب میشد. بلایی که آن روز سر ساکنان روستای «مِیلای» آمد «شوکآورترین واقعه جنگ ویتنام» نام گرفت.
❌رایند هور افسر آمریکایی:
❗️در روستا خیلی از مادر ها سعی میکردند کودکان شان را بغل کنند و مانع تیر خوردن آنها بشوند اما فایده ای نداشت، ما بعد از کشتن مادر ها بچه ها را هم کشتیم!😔
❗️بعد از قتل عام زنان و کودکان باقیمانده در وسطِ روستا، مشغول خوردن ناهار شدیم اما صدای زخمی ها مزاحم استراحت مان بود بلند شدیم و همه ی زخمی ها را هم کشتیم!😞
📚کتاب: "زندگی، جنگ و دیگر هیچ"، ص ۳۲۲
👤اوریانا فالاچی
💢nothing and so be it Oriana fallaci
The My Lai massacre was one of the most horrific incidents of violence committed against unarmed civilians during the Vietnam War
♨️https://www-history-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.history.com/.amp/topics/vietnam-war/my-lai-massacre-1?amp_gsa=1&_js_v=a9&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#amp_tf=%D8%A7
♨️https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%B1_%D9%85%DB%8C_%D9%84%D8%A7%DB%8C
⭕️غرب امروز هم همان خویِ وحشی گری را دارد فقط کافیست زورش بچربد.
#جنایات_غرب
#حقوق_بشر_آمریکایی
#غارت_شرق_آسیا
#غارت_ویتنام
#کشتار_می_لای
#my_lai_massacre
@andisheh_moghavemat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رحیم پور ازغدی: رهاکنندگان فضایمجازی در آندنیا یقهشان گیر است/ فارس
🔺 حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی
👈 این سخنرانی در سال 1397 منتشر شده است
@andisheh_moghavemat
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 چه کسانی عقیق و زمرد به دست کردند تا به خدا نزدیک شوند اما شیشه شکسته شده حرم امام رضایم آرزوست که نشانهای است برای اینکه باید نخوابی و بجنگی.
📌 @poneze