هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺بوی گل سوسن و یاسمن آید . . .
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
ای مرد الهی با انقلابت!
تو به ما جراءت #طوفان دادی!
و اکنون فرزندان معنوی خمینی ره در یمن و عراق و لبنان و غزه و ..... دماغ استکبار جهانی را به خاک مالیده و حریف می طلبند و چقدر آنروز نزدیک است که همین پابرهنگان و مستضعفان عالم سرورجهانیان بشوند.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@twiita
*جستاری در مبحث وحدت حوزه و دانشگاه*
مالک اشتر، طلبه بود یا مهندس؟
شاید سوال عجیبی باشد ولی راه باز میکند! سلمان چطور؟
اصلا الفاظی که دال بر مفهوم طلبه علوم دینی هستند، شاید از زمان باقرین علیهما السلام در افواه افتاده باشد و تا قبل از آن چنین چیزی قطعا نبوده است. چون کلاس درس علوم دینی قبل از باقرین علیهما السلام به معنای امروزی وجود نداشته است.
از آن زمان هم که کرسی درس و بحث و اصطلاحا استاد و شاگردی دینی راه افتاده، قرار بر این بوده که محاسن کلام حضرات معصومین علیهم السلام به مردم برسد و این کلام ناب، بر فلسفه و فقه و ریاضی و نجوم و طب و ... عمومیت داشته است.
و حالا ، تفکیک، پدر از روزگار ما در آورده!
به نظر حقیر، همه این حرفها شعوباتی از تفکیک دین از سیاست است که میرسد به تفکیک دین از علوم تجربی و فنی، و چون منطقی در آن نیست معمولا راهی جز توسل به شعر و احساس برای جا انداختن آن وجود ندارد و کار به اینجا که برسد هر چقدر منطقی تر حرف بزنی محکوم تری.
در حال حاضر، *طلبه و دانشجو، قبل از حوزه و دانشگاه، در مدرسه، با مبانی علوم تجربی آشنا میشوند اما چرا دانشجوها با مبانی فقاهت آشنا نمیشوند؟* چون فقه را مخصوص حوزه کردهایم. و این غلط است. اگر در دبیرستان مبانی علوم حوزوی تدریس بشود اوضاع خیلی فرق می کند. کسی هم حق ندارد بگوید اینها به چه درد دانشگاه میخورد، چون باید جواب بدهد که *چرا باید دانشجوی فیزیک در دبیرستان شیمی بخواند؟ فقه هم علم است و باید بخواند،* همانطور که طلبه باید در دبیرستان، فیزیک میخواند ولو در حد دو واحد که البته بیشتر میخوانند.
و این هم گفته نشود که کتاب تعلیمات دینی هست. خیر، *تعلیمات دینی اطلاعات دینی است نه مبانی فقاهت. در حالی که ریاضی و فیزیک و شیمی دبیرستان مبانی علوم هستند.* مثلا از کشف مولکول و اتم و روشهای آزمایشگاهی و از نسبیت حرکت و قانون های نیوتن و ... میگویند تا معنا و روش شکافتن هسته اورانیوم در انرژی هستهای.
ما عادت کردهایم فقط حرفهای قشنگ بزنیم و الزامات آن را نادیده بگیریم. ما که ادعای وحدت دین و سیاست داریم آن هم به نحو عینیت، چطور علم دین را از علم سیاست جدا میدانیم؟ و قس علی هذا فیزیک و شیمی و ... . واقعا چرا توجه نمیکنیم که اگر دوران عظمت تمدن اسلامی ایرانی صفویه بوده است، در آن دوران شیخ الاسلام، شیخ بهایی، معمار هم هست. عجیب معماری هم هست.
دانشجو و طلبه در نگاه من هیچ فرقی ندارند، به همان اندازه که فیزیک، علم تجربی است، فقه هم تجربی است. نگوییم فقاهت وصل به معصومین میشود ولی شیمی نمیشود. در واقع فقاهت یک روش علمی است که میتواند شامل موضوعات مختلفی باشد.
نباید بین دانشجو و طلبه فرق گذاشت. فرق فقط بین انقلابی و غیر انقلابی بودن است و بس. انقلابی بودن هم یعنی استکبار را شناختن و برای نابودی آن جنگیدن.
اتفاقا یک مسالهای اینجا هست که دانشگاهیان را جلو تر از طلبه ها قرار میدهد.
به تاریخ انبیا که نگاه میکنیم، در هر عصری عده ای از اهل علم، در خدمت طواغیت هستند، در زمان حضرت موسی، سحره، در زمان حضرت عیسی، اطبا و ... و اگر پیغمبری در میان مردم برانگیخته میشود اول باید با این حلقه اهل علم روبرو شود و آنها را از میان بردارد و این کار با نشان دادن معجزه اتفاق می افتاده است.
امروزه هم اگر قرار است حرف دین به گوش مردم برسد اول باید اهل علم زمانه را شناخت و با ایشان روبرو شد. اگر امروز جمهوری اسلامی توانست در هوش مصنوعی حرف اول را بزند، حرف دین را می تواند به دنیا برساند و الا فلا!
این نکته خیلی دقیق است، فتامل جیدا!
حالا نگاه خیلی فرق میکند، طلبه و دانشجو همه در مسیر رساندن حرف دین هستند. اعجاز جمهوری اسلامی با دانشگاه محقق می شود. البته نه این دانشگاه، بلکه آن دانشگاهی که فقاهت می داند. این دانشگاه مثل حوزه، در جریان است و تمام نمیشود. فکر نکنید حالا ما چون در حوزه هستیم و کتابهای مختلفی میخوانیم پس در جریان علم هستیم. نه، جریان را خط مبارزه تعیین می کند. مقر استکبار الان کجاست؟
قبول دارم که این حرفها یک ادعاست و تا عمل خیلی فاصله دارد. ولی خیلیها همین حرفها را هم بر نمیتابند.
#شیخ_امیر_طاهری_اراکی
#خیلی_جدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ درخواست حلما دختر خردسال شهید پوریا احمدی از رهبر انقلاب: حالا که به سن تکلیف نرسیدم، میشه ....
در آخر الزمان فقط دنباله رو علما باشید!
📌سخن #حضرت_هادی درمورد نقش علما در زمان غیبت
🔹«لَولا مَنْ یَبْقى بَعْدَ غَیْبَةِ قائِمِکُمْ علیهالسلام مِنَ الْعُلَماءِ الدّاعینَ اِلَیْهِ وَ الدّالّینَ عَلَیْهِ وَ الذّابّینَ عَنْ دینِهِ بِحُجَجِ اللّه ِوَ المُنْقِذینَ لِضُعَفاءِ عِبادِ اللّه ِ مِنْ شِباکِ اِبْلیسَ وَ مَرَدَتِهِ وَ مِنْ فِخاخِ النَّواصِبِ لَما بَقىَ اَحَدٌ اِلاَّ ارْتَدَّ عَنْ دینِ اللّه. وَ لکِنَّهُمُ الَّذینَ یُمْسِکونَ اَزِمَّةَ قُلوبِ ضُعَفاءِ الشّیعَةِ کَما یُمْسِکُ صاحِبُ السَّفینَةِ سُکّانَها اُولئِکَ هُمُ الاَْفْضَلونَ عِندَ اللّه ِ عَزَّوَجَلَّ».
🔹«اگر در پس غیبت امام قائم علیهالسّلام علمائی نبودند که داعی بسوی او بوده و اشاره به او کنند، و با براهین الهی از او دفاع نمایند، و بندگان مستضعف خدا را از دام ابلیس و اعوانش برهانند، و از بند دشمنان اهلبیت رهایی بخشند، همه مردم از دین خدا دست کشیده و مرتدّ میشدند. لکن علماء کسانی هستند که زمام قلوب شیعیان ضعیف ما را در دست داشته و مهار میکنند، همچون ناخدای کشتی که سکّان آن را در دست دارد، این گروه همان شخصیتهای برتر و افضل در نزد خداوند با عزّت و جلال میباشند».
📚احتجاج مرحوم طبرسی ج۲ ص۲۶۰
هدایت شده از توییتا
🔴 چگونه میتوانیم مردم را به مشارکت در انتخابات ترغیب کنیم؟!
🔹 در بین افراد جامعه 4 عامل موثر است تا آنان ترغیب به مشارکت در انتخابات شوند:
1️⃣ میزان رضایت مندی
🔻 یعنی فرد به چه میزان از نظام، حاکمیت، مسئولین، شرایط جامعه، وضعیت زندگی و ... رضایت دارد؟
آیا کلیتِ نگاهش به این مولفه ها مثبت است یا منفی؟
هر چه میزان رضایت مندی از این مولفه ها در افراد افزایش پیدا کند تمایل به مشارکت آنان در انتخابات افزایش پیدا میکند.
2️⃣ میزان اثرمندی
🔻 یعنی فرد با رای دادن، مشارکت در انتخابات، دعوت به مشارکت و ... به چه میزان اثرگذار در سرنوشت نظام، کشور، جامعه، خانواده، خود و ... هست؟
هر چه میزان اثرمندی در افراد تقویت شود تمایل به مشارکت آنان در انتخابات افزایش پیدا میکند.
3️⃣ میزان امید به آینده
🔻 یعنی فرد به چه میزان نسبت به آینده نظام، کشور، خود و ... امیدوار و خوشبین است؟
آیا آینده را درخسان میبیند یا تیره و تباه؟! طبیعتا فردی که امیدوار به حل مشکلات و عبور از سختی هاست رغبت به مشارکت در برنامه های سرنوشت ساز را بیشتر پیدا میکند.
4️⃣ میزان قدرت تحلیل سیاسی
🔻 قدرت تحلیل سیاسی در افراد جامعه برای مشارکت در برنامه های سرنوشت ساز بسیار حائز اهمیت است. اینکه بداند دشمن از او چه میخواهد؟ عدم مشارکت چه آسیب هایی به کشور و افراد اجمعه میزند؟ مشارکت بالا چه دستاوردهایی را برای کشور و جامعه حاصل میکند؟
حال؛
ما باید برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات چه اقداماتی را انجام دهیم؟!
🔻 تمامی اقدامات ما باید تامین کننده و افزایش دهنده، این 4 عامل در افکارعمومی جامعه باشد.
ما باید سخنرانی ها، مطالب منتشره در فضای مجازی و رسانه ای، گفتگوهای خانوادگی و ... را به سمت افزایش دهنده این عوامل هدایت کنیم و از مباحثی که باعث تضعیف این عوامل میشود خودداری کنیم.
" سید احمد رضوی"
@twiita
🚀《 به سوی قله 》 🚀
چند تا از پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در مقایسهی "قبل" و "بعد" از انقلاب
مؤسسه فرانسوی CCFD-Terre Solidaire در گزارش خود آمار غارت و دزدی دیکتاتورهای جهان را منتشر نموده که در آن محمدرضا پهلوی با ۳۵ میلیارد دلار اختلاس (معادل ۱۵۸ میلیارد و ۵۸۰ میلیون دلار به نرخ ۲۰۲۴) رکورددار اختلاس در تاریخ جهان است.
✍️ احمد قدیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥غلبه اراده و برنامه بر ظواهر توسعه؛ حالا حال زیباکلامها را چه کنیم؟!
🔹هرجور که نگاه کنید با آن محاسباتی که به ما دیکته میکنند این وضعیت جام ملتهای آسیا نمیخواند؛ تا اینجا هم ژاپن حذف شده، هم کره جنوبی و هم استرالیا و هم عربستان و هر کشور دیگری که توسعه یا پولش را توی سر ما میزدند.
🔹و حالا ایران مانده و اردن و قطر! از قضا هر سه هم این سمت آسیا، یعنی غربش هستند!
🔹بالاخره یکی از اینها قهرمان میشود، اما هرچه هست، کره و ژاپن و استرالیا و عربستان دیگر رخ چنین مقامی را نمیبینند.
🔹خب حالا اینهمه تحقیرها و خودتحقیریها را چه کنیم؟ مگر نمیگفتند که با این وضعیت دیگر با گرد پای ژاپن و کره و ... هم نمیرسیم؟! بد شد که! مگر نمیگفتند یا ژاپن قهرمان است یا کره، و بقیه هم آمده اند اردو؟! خب حالا آب و صابون از کجا برای شستن صورت این تحلیلها بیاوریم؟
🔹پیشرفت بد است؟ حتماً نه؛ آنچه بد است، خودتحقیری و انفعال است و این تصور که اگر در ظواهر توسعه عقب افتادی، پس انسان مادونتر و ضعیفتری هم هستی و اراده و همتت هم مثل توسعهات عقب مانده!
🔹انسان مساوی اراده است؛ اراده و برنامه که باشد، میشود ضعفهای توسعه را دور زد و از دیگران جلو زد؛ به شرط اینکه اسیر تحقیرگران و ذهن های استعمارزده نشویم.
جای مقامات جمهوری اسلامی بودم همین امشب این خبر را در صداوسیما با صدای بلند میخواندم.
مبلغ کمک ایران به حماس در حالی ۱۵۴ میلیون دلار ادعا شده که مبلغ فقط یک قلم اداره اینترنشنال در این شش سال بنا به محاسبات روزنامه گاردین انگلیس حداقل سیصد میلیون دلار یعنی دو برابر بوده.
یعنی کمک ایران به یکی از مهمترین متحدان منطقهایش، به نیرویی که شهید میدهد تا ارتش اسراییل خیابانهای بقیه شهرهای منطقه و از جمله ایران را مثل خیابانهای غزه نابود نکند کمتر از پولی است که اینها به مزدوران رسانهای اینترنشنال میدهند تا پودر و میک آپ بزنند و بیایند جلوی دوربین و فک و دهن شان را به دروغ باز کنند.
817.5K
📌 اگر پهلوی می ماند، همینقدر پیشرفت میکردیم!
🎙 استاد: #حسن_محمدی
🔻 همه کشورها پیشرفت میکنند و ما هم بطور طبیعی پیشرفت کرده ایم! راز پیشرفت چیست؟
#شبهه_زمان