eitaa logo
اندیشه ورزان بصیر قم
4.1هزار دنبال‌کننده
18.4هزار عکس
482 ویدیو
1.4هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
. ♦️ما ره به خلوت عشق، هرگز نبرده بودیم ♦️پیدا نمی شدی تو، شاید که مرده بودیم 🔹السّلام علیک یا روح الله، ایّها العبد الصّالح، المطیع ‏للَّه و لرسوله و للأئمة المعصومین علیهم السلام. 🔹سلام بر تو که روح خدا در کالبد بی جان زمانه شدی و سلام بر تو که تا ابد جاودانه ای.
💠روزنامه شرق 🔺«شرق» طرح جدید مجلس را مورد نقد قرار داده و در گزارشی با عنوان «اخراج از سیاست یا حذف رقبای انتخاباتی» که عکس یک نیز شده است، می‌نویسد: «بهارستان‌نشینان می‌خواهند بعد از هر کارت زرد و قرمزی که به وزرا می‌دهند، آن‌ها را برای همیشه از تصدی مشاغل و مناصب سیاسی (شما بخوانید حذف رقبای انتخابات ریاست‌جمهوری) منع کنند. طنز تلخی که واقعیت دارد. این طرح قرار است بعد از نهایی‌شدن در سامانه مربوطه جهت بررسی و جمع‌آوری امضا قرار گیرد.» 🔺این هجمه به مجلس و نیت‌خوانی درباره یک طرح در حالی است که به اعتراف همین روزنامه هنوز حتی به مرحله جمع‌آوری نیز نرسیده و اصلا معلوم نیست که در ادامه چه سرنوشتی پیدا کند.
💠عارف هم به ائتلاف رضایت داد؟! 🔺 محمدرضا عارف از جمله کاندیدا‌های احتمالی اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست جمهوری پیش‌رو و از جمله اولین مخالفان ایده ائتلاف است، موضعی که گویا در آستانه انتخابات تغییر کرده است! 🔺عارف که در انتخابات ۹۲ از استراتژی بهره‌مندی از کاندیدای اجاره‌ای و ائتلاف با روحانی زخم خورده بود، تا کنون بار‌ها و بار‌ها در نقد این سیاست سخن گفته است. در یکی دو سال گذشته و با نزدیک شدن به زمان انتخابات بر میزان انتقاد‌های خود از ائتلاف افزوده بود و گمان می‌رفت که اگر همه اصلاح‌طلبان نیز بار دیگر درباره ائتلاف با گزینه غیراصلاح‌طلب توافق کنند، او کوتاه نمی‌آید! اکنون، اما به نظر می‌رسد که وضعیت فرق کرده است.
💠خلبان پرواز استانبول ـ تهران بازگشت غیرعادی داشته است وزیر راه و شهرسازی: 🔹 از سازمان هواپیمایی خواستیم از نماینده ترکیش ایرلاین و خلبان آن هواپیما بابت آن رفتار توضیحات بخواهد. 🔹 خلبان می‌توانست فرود آید و بازگشت غیرعادی به فرودگاه جایگزین انجام داده است؛ فرودگاه باکو، فرودگاه جایگزین بوده است و سازمان هواپیمایی کشوری هم تلاش کرد با اعلام بیانیه در این باره روشنگری کند. 🔹 صدای آژیری که در تهران شنیده شد به دلیل اتصال یک سیم برق بوده و بعد هم خاموش شده است و هیچ ارتباطی به فرودگاه امام و پروازها نداشته است.
💠کلید، دسته کلید و شاه کلید ♦️حجاریان گفته « از خودمان نبود»؛ تا به زعم خود مسئولیت پاسخگویی درباره سوء مدیریت فاحش روحانی را از دوش اصلاح طلبان بردارد. 🔹اما هم او سال۹۶ با دعوت برای رای دادن به روحانی گفته بود «روحانی با یک برای حل مشکلات آمده است». چه چیزی در این سه سال فرق کرده است؟ ♦️به گفته حسن رسولی رئیس ستاد انتخاباتی عارف "محبوبیت روحانی به زیر هفت درصد رسیده" و این درحالی است که هر چند وقت یک بار، خبر محکومیت برادر روحانی و برادر جهانگیری و رئیس سازمان خصوصی سازی (عضو ستاد انتخاباتی روحانی) و... به جرم مفاسد اقتصادی منتشر می شود. ♦️شده حکایت "چو دزدی با چراغ آید، گزیده تر برد کالا"! 🔹 ماجرا کیست؟ و کدام نام برای حجاریان و باند متبوع او سزاوار تر است؟ محمد ایمانی
💠اگر دست رئیس جمهور بسته است چرا باید رای دهیم؟ 🔺انتقاد و بهانه‌یابی برای دفاع از وضع موجود در ماه‌های منتهی به انتخابات بیش از هر وقت دیگری مشاهده می‌شود؛ انتقاد‌هایی که عمدتا منجر به تغییر نمی‌شود و بهانه‌هایی که نه‌تن‌ها نتیجه مثبت ندارد بلکه بر یأس و دلزدگی جامعه می‌افزاید. مصداق این بهانه‌ها اظهارات دیروز علی مطهری است که در گفتگو با ایسنا در توجیه ناکارآمدی‌های موجود به بسته بودن دست روحانی و دخالت سایر نهاد‌ها اشاره می‌کند؛ دفاعی بد از دولت که نه‌تن‌ها موجب پذیرش ضعف‌های دولت نیست بلکه این سوال را به ذهن می‌رساند که اگر قرار است در پایان هر دوره ریاست‌جمهوری شاهد چنین اظهارات تکراری باشیم، اصلا چرا باید رای داد؟!
♦️ظریف در دیدار با طالبان: آمریکا حکم خوبی نیست 🔹وزیر امور خارجه: آمریکا میانجی و حکم خوبی نیست.  مردم افغانستان از شما هستند و نبایستی در عملیات‌ها هدف قرار گیرند. 🔹ما از یک دولت فراگیر اسلامی باحضور همه قومیت‌ها و مذاهب حمایت می‌کنیم و آن را ضرورتی برای افغانستان می‌دانیم.
♦️واکسن روسی در ۱۵ کشور تایید شد 🔹رئیس سازمان غذا و دارو: به صورت معمول واکسن ۴ مرحله مطالعات بالینی دارد، واکسن روسی فاز سه تست‌های انسانی را طی کرده و از ۱۵ کشور مجوز مصرف اورژانسی گرفته است. 🔹سخنگوی سازمان غذا و دارو هم صبح گفته بود: هجمه علیه واکسن روسی سازماندهی شده است. این واکسن روی یک میلیون روس آزمایش شده و کشورهای زیادی از آن استفاده کرده‌اند و تاکنون مشکلی ایجاد نکرده است.
🔴 | مسافران محترم مراقب سقوط باشند‼️ 🔻ساعت ۹:۲۷ روز ۱۲ بهمن۵۷ هواپیمای امام راحل در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست. منتظری، بنی صدر و قطب زاده از جمله مسافرانی بودند که آنروز از بوئینگ747 پیاده شدند ولی چند سال بعد با فاصله گرفتن از مکتب امام راحل از قطار انقلاب پیاده شده و سرنوشت های متفاوتی داشتند. 🔹 از حکومت علوی تا انقلاب اسلامی پدیده ریزش ها و رویش ها امری مرسوم و طبیعی است. اما جریان تحریف با پروپاگاندای رسانه ای به دنبال این است که طرد فرزندان ناخلف از سوی انقلاب که از نقاط قوت انقلاب اسلامی است به عنوان ضعف انقلاب معرفی کند یا برخی هیجان زده آن را به پای تئوری فرانتس فانون گذاشته و با پُز آکادمیک بنویسند: انقلاب اسلامی فرزندان خود را میخورد! 🔹در این خصوص ، دهه فجر فرصت ذی قیمتی است برای بازخوانی راهبرد امامین انقلاب در چهل و دو سال گذشته که میتواند از یکسو قطب نمایی باشد برای آنانی که میخواهند در صراط انقلاب و در مسیر ولایت گام بردارند و از سویی دیگر میتواند گامی شد جهت خنثی سازی توطئه تحریف و پروپاگاندای رسانه ای دشمن. 🔹راهبرد و سیاست انقلاب اسلامی ایران در چهار دهه گذشته همواره مبتنی بر اصل « جذب حداکثری و دفع حداقلی » بوده است. رهبر معظم انقلاب ابتدای سال جاری در دیدار تصویری با دانشجویی فرمودند: «جبهه‌ی انقلاب را گسترش بدهید، یارگیری کنید؛ حذف نکنید؛ صِرف اختلاف سلیقه و اختلاف نظر درباره‌ی فلان مسئله موجب طرد نشود. بعضی هستند که به اسلام و انقلاب و نظام اسلامی و به خیلی از خصوصیّاتی که شما به آن اهمّیّت میدهید معتقدند، در فلان مسئله‌ی خاص با شما موافق نیستند؛ این نباید موجب بشود که شما او را طرد کنید، از دایره‌ی انقلابی‌گری خارج بدانید. هر چه میتوانید جبهه‌ی انقلاب را گسترش بدهید، جذب کنید؛ البتّه منظورم جذب منافق نیست، جذب آدم بی‌اعتقاد نیست؛ جذب آدم معتقدی است که با شما اختلاف سلیقه دارد» ۱۳۹۹/۰۲/۲۸ 🔹 بازخوانی رفتار مدیریتی امامین انقلاب نیز میتواند پادزهر تبلیغات مسموم جریان تحریف باشد. امام راحل تا روزهای منتهی به صدور عدم کفایت بنی صدر یا کتابت نامه تاریخی به منتظری در فروردین ۶۸ دلسوزانه تلاش کردند در کنار انذارهای اخلاقی برای جلوگیری از سقوط نفسانی، آنان را همچنان در دایره ی نظام اسلامی تعریف و حفظ نمایند و رهبر معظم انقلاب در سال ۸۸ علیرغم بازی ناجوانمردانه سران فتنه فرمودند: « اعتقاد من به جذب حداکثری و دفع حداقلی است؛ اما بعضی کأنه خودشان اصرار دارند بر اینکه از نظام فاصله بگیرند.» ✅ البته ناگفته پیداست نگاه جزیره ای به رهنمودهای رهبرانقلاب خود مصداق تحریف و جفا به فرمایشات معظم له میتواند باشد و همچنین نمیتوان با ساده‌انگاری و با شعار جذب حداکثری ، با براندازان مسلح مماشات کرد یا برای نشستن پشت فرمان ماشین انقلاب صلاحیت کسانی را تایید کرد که اعتقادی به جاده انقلاب و نظام ندارند. چنین رفتاری به استحاله انقلاب در میان‌مدت و بلند‌مدت می‌انجامد. 🖌 | سالها از فرود پرواز انقلاب میگذرد و انقلاب همچنان به راه خود ادامه میدهد و این مسافران انقلاب هستند که همواره باید مراقب سقوط خود باشند 🖌
🔴 بلینکن: اگر ایران به برجام برگردد ما هم آماده بازگشت هستیم وزیر خارجه آمریکا: 🔹تهران ماه‌ها با دست‌یابی به مواد مورد نیاز برای یک سلاح هسته‌ای فاصله داشت اما اگر به برداشتن محدودیت‌های توافق هسته‌ای ادامه دهد، این مسئله می‌تواند ظرف چند هفته اتفاق بیفتد. 🔹اگر تهران به برجام بازگردد آمریکا نیز آماده بازگشت به این توافق خواهد بود.
💠رئیسی وارد گود انتخاباتی می‌شود؟ 🔺سیدابراهیم رئیسی بارها و در محافل خصوصی اعلام کرده بود که تمایلی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ندارد اما گویا این روزها اوضاع تغییر کرده است. 🔺براساس نظرسنجی‌ها رئیسی در آذرماه با ایجاد فاصله از رقبا توانسته بالاترین درصد را از آن خود کند؛ از طرفی به نظر می‌آید فشار جریان‌های مختلف این روزها نظر مرد اول نظرسنجی‌ها را تغییر دهد. 🔺شنیده‌ها از آمدن ابراهیم رئیسی به گود انتخاباتی ۱۴۰۰ حکایت می‌کند؛ هر چند رییس قوه قضاییه هنوز تصمیم قطعی خود را نگرفته است و باید منتظر باشیم تا در روزهای آینده ببینیم که وی به اقبال مردم پاسخ مثبت می‌دهد یا نه؟!
💠محسن کوهکن: اگر جهانگیری از پول بیت‌المال سفر انتخاباتی می‌رود، صلاحیتش زیر سؤال است/ جهانگیری یکی از تصمیم‌گیرهای دولت روحانی بود و نمی‌تواند حسابش را از دولت جدا کند/ او اگر نامزد شود کافی است حرف‌هایش در انتخابات 96 بازنشر شود/ جهانگیری نمی‌تواند از مسئولیت مشکلات کنونی شانه خالی کند 🔺نخستین نکته‌ای که به ذهن می‌رسد این است که اگر آقای جهانگیری در سفرهای خود از پول بیت‌المال برای قصد انتخاباتی استفاده می‌کند، از نظر مبنای اعتقادی او صلاحیت نامزدی در انتخابات را ندارد. سفرهای او به نیتش بر می‌گردد؛ اینکه آیا برای خدمت به مردم از جایگاه معاون اولی به سفر می‌رود یا آنکه در ایام قبل از انتخابات برای مطرح کردن خود سفر می‌کند. 🔺اسحاق جهانگیری در دولت روحانی تصمیم‌گیر بوده است و اصلا این‌طور نبود که رئیس‌جمهور همه کارها را انجام دهد و معاون اول صرفا اجراکنندگان دستورات باشد. 🔺 اگر او در انتخابات نامزد شود، کافی است تا سخنان چهارسال پیشش در انتخابات96 بازنشر شود تا مشخص شود که آقای جهانگیری نمی‌تواند حساب خود را از وضع موجود جدا کند
🔴کیش و مات آمریکا در میانمار 🔹نزاع انتخاباتی در ایالات متحده برای واشنگتن بسیار گران تمام شد و دولت جدید این کشور را دچار غافلگیری راهبردی در میانمار کرد. 🔹ميانمار از لحاظ ژئوپلتیکی حائز موقعیت استراتژیک است. ساحل میانمار به تنگه «مالاکا» یکی از بزرگترین و مهمترین آبراه‌های راهبردی جهان دسترسی دارد. تنگه مالاکا اقیانوس‌های هند و آرام را به هم متصل می‌کند و کوتاه‌ترین مسیر دریایی میان خلیج فارس و چین است. 80% از واردات نفتی چین (12 میلیون بشکه در روز) با ابر تانکرها از این تنگه حمل‌ونقل می‌شود. از این رو نفوذ واشنگتن در میانمار و کنترل این آبراه، به مثابه در اختیار داشتن گلوگاه عبور انرژی به چین و مهار این قدرت نوظهور از سوی آمریکا خواهد بود. در مقابل چین نیز بعد از تحولات 11سپتامبر و تسلط آمریکا بر چاه‌های نفت منطقه، سعی داشته با تقویت حضور خود در میانمار، مانع از دستیابی آمریکا به تنگه مالاکا و منابع طبیعی، بویژه نفت و گاز، میانمار گردد. در این ارتباط شورای آتلانتیک از طریق بنیاد اعطای دموکراسی و بنیاد سوروس، کوشید با طراحی و حمایت از انقلاب مخملی موسوم به «زعفرانی» بودایی‌ها را در میانمار به قدرت برسانند تاحکومتی همسو با غرب در این کشور روی کار بیاید. 🔹به نظر می‌رسد با سرنگونی دولت خانم "آنگ سان سوچی" ایالات متحده در میانمار کیش و مات شد. پس‌لرزهای این مهم و واکنش‌های حاکی از درد واشنگتن، می‌تواند منجر به آغاز جنگ سرد نوینی در ابتدای مسیر "جاده-کمربند" گردد دکتر سراج
✅رد کلیات لایحه بودجه ؛ دفاع از مردم به جای عوام فریبی 🔹آقای روحانی بیش از شش سال را با خودکامگی سر کرد و مجلس نهم و دهم در این راه، دنباله رو وی بودند. زیر پا گذاشتن برجام توسط غرب در حوزه خارجی، و سوء مدیریت اقتصادی شدید در حوزه داخلی، محصول آن خودکامگی است. اما اکنون مجلسی سر کار است که نمی گذارد با سرنوشت مردم و مصالح کشور بازی شود. ♦️بودجه کشور را نمی شود روی ابرها نوشت و در سر رسید واقعیات، اقتصاد را گرفتار شوک ناشی از سقوط در چاه کرد. بودجه باید عملیاتی، و دقیق و روشن در دخل و خرج نوشته شود، نه با درآمدهای خیالی و کسری چند صد هزار میلیاردی. 🔹این لایحه غیر واقعی که درآمدهای نفتی را بیش از دو برابر ارقام واقعی برآورد کرده بود، یادآور وعده های سال 92 است؛ ایامی که گفتند به اقتصاد، رونقی بی سابقه می دهند و مردم و کشور را از درآمد سرشار می کنند، اما رکورد های تورمی و کسری های درآمدی بی سابقه را به یادگار گذاشتند! ♦️لایحه آن قدر سُست و غیر قابل دفاع بود که روحانی نه هنگام تقدیم آن و نه امروز به هنگام بررسی کلیات در صحن علنی خانه ملت، حاضر نشد به مجلس برود و از آن دفاع کند. 🔹البته برخی تحلیل گران می گویند روحانی حالا که دستش از کارنامه قابل دفاع خالی است و مقبولیت او در نظرسنجی ها به زیر هفت درصد رسیده، از رد شدن لایحه ناراحت نمی شود و این اتفاق را بهانه ای برای جنجال و فرار به جلو می داند. ♦️شاید این گونه باشد. اما مصالح کشور را نمی شود قربانی بازی های سیاسی کرد. اگر به سیاست بازی بود، مجلس می توانست لایحه را یکجا تایید کند و مسئولیت عواقب آن را متوجه دولت بداند. اما نمی شود کشور را با عوام فریبی اداره کرد و مردم را با شوک سنگین سوء مدیریت اقتصادی تنها گذاشت. 🔹لایحه ای که رد شد، پیامدهای تورمی بی سابقه (بالای 50 درصد) را به همراه داشت و کشور را با بردن در مسیری انحرافی ، در مضیقه می انداخت. لایحه چنان مغلوط و مسموم بود که می توانست رمق را از اقتصاد کشور بگیرد و فرصتی برای شارژ فشار های کم رمق شده دشمن شود. ♦️اکنون که کلیات لایحه بودجه رد شده، دولت باید بر اساس ماده ١٨٢ آيين نامه داخلي مجلس، لايحه يک يا سه دوازدهم به مجلس ارائه كند. 🔹امید است پس از آن و با تشکیل دولت جدید بتوان برای اصلاح ساختار بودجه و خروج از بودجه نویسی آرزو اندیشانه و از سر اضطرار، تدبیری کارساز اندیشید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 ✅پاسخ نوبختی به نوبخت! ♦️نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه : آقای قالیباف از آن گزارش بکلی سری خبر داری. درآمد صد و چند میلیارد دلاری کشور به چند میلیارد دلار کاهش پیدا کرده. نمی توانم عدد رو به شما بگم که بعد از سه سال محاصره که ذخایرمان را استفاده کردیم، در چه شرایطی هستیم! 🔹رئیس مجلس در پاسخ به نوبخت: اگر می‌دانید که در صادرات نفت در وضعیت فروش حداقلی به سر می‌برید و با سختی و مشکلات رو به رو هستید چرا در لایحه خود پیشنهاد فروش ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه را پیشنهاد دادید؟ 🔹براساس آنچه که پیشنهاد دادید، هزینه‌های واقعی و قطعی را در لایحه بودجه الزامی کردید، این دوگانگی را چطور مجلس باید حل کند؟ مجلس فروش نفت قطعی را براساس یک میلیون بشکه و نهایتاً تا ۱.۵ میلیون بشکه پیش بینی کرده است؛ البته ما خوشحال می‌شویم که صادرات نفتمان به ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه برسد. 🔹آقای نوبخت در اظهارات خود گفتند «مشکلات لایحه بودجه باید بین دولت و مجلس حل شود»، مجلس اصلاحاتی در لایحه دولت انجام داده اما دوستان در دولت با این اصلاحات مخالفت کرده‌اند؛ این اشکال در مجلس اثر می‌گذارد. ♦️می گویند "الزموهم بما الزموهم انفسهم. افراد را با آنچه خود را ملزم می دانند و قبول دارند، ملزم کنید". آقای نوبخت وقتی می گوید نمی توانند نفت بفروشند و درآمد صد میلیارد دلاری نفت شده چند میلیارد دلار رسیده، چرا در لایحه، فروش نفت را بیش از دو برابر رقم امسال بودجه -که محقق هم نشد- نوشته اند؟! محمد ایمانی
🔴 آمریکا دچار تحولی مهم می‌شود 🔹این احتمال وجود دارد که حزب جمهوری‌خواه در موافقت و مخالفت با ترامپ و متاثر از پدیده دچار انشقاق و انشعاب گردد. محاکمه ترامپ در سنا نیز می‌تواند تسریع کننده (کاتالیزور) این مهم گردد. 🔹پدیده به مثابه یک پیشران، گسل‌های سیاسی و اجتماعی را به هم‌افزایی رسانده و بی‌ثباتی را در این کشور تشدید خواهد کرد. این رویداد چنانچه با امواج سهمگین بحران اقتصادی ناشی از کرونا پیوند بخورد، حرکت ایالات متحده به سمت آغاز عصر پسا آمریکا را پُرشتاب می‌سازد. 🔹پیش از این «هنری کیسینجر» سیاستمدار کهنه‌کار آمریکا از ترامپ به عنوان یکی از افرادی یاد کرده بود که گاه به گاه در تاریخ سر برمی‌آورند تا پایان یک عصر و آغاز عصری دیگری را اعلام کنند. دکتر سراج
✅یادداشت روز 💠 کلیات رد شده! ✍️نویسنده: علی قاسمی 🔻کلیات آخرین لایحه تنظیمی از سوی دولت دوازدهم با گزارش کمیسیون تلفیق در دستور کار جلسه دیروز قرار گرفت که بعد از اظهارات نمایندگان مخالف و موافق، درنهایت با ۹۹ رأی موافق، ۱۴۸ رأی مخالف و ۱۲ رأی ممتنع از مجموع ٢۶١ نماینده حاضر، به تصویب مجلس نرسید. پیش‌ازاین لوایح بودجه سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۹ از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی رد شده بود و حالا برای سومین بار است که دولت دوازدهم با رد کلیات لایحه بودجه مواجه می‌شود. _1400 آخرین بودجه دولت دوازدهم و اولین مصوبه بودجه‌ای مجلس یازدهم است که ترکیب مجلس بیشتر جدید هستند. همچنین در سال آینده با چند رویداد همچون، انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا و میان‌دوره‌ای و مجلس شورای اسلامی، تداوم تورم، بحران و تداوم تحریم‌ها و فشارهای حداکثری آمریکا مواجه هستیم. در چنین وضعیتی رد کلیات بودجه دلایل خاصی دارد که به اهم آن‌ها اشاره می‌گردد. ❇️نکات تحلیلی: 🔹1- بسیاری معتقد بودند لایحه ارسالی دولت تورم‌زا بوده و تغییراتی که از سوی کمیسیون تلفیق در لایحه صورت گرفته مشکلات را در سال آینده بیشتر می‌کند و احتمال بروز ابرتورم در سال آینده می‌رفت. 🔸2- گروهی دیگر در استدلالی بر این باور هستند که بودجه دولت به جای اینکه اجرایی و عملیاتی باشد، بیشتر شائبه یک بودجه سیاسی را داشت و تصویب و تأیید آن فشار بر مردم را بیشتر می‌کرد. 🔹 3- رشد بالای بودجه جاری، احتمال بالای کسری بودجه و سهم پایین بودجه عمرانی و ... ازجمله دلایل بعدی برای رد در صحن علنی مجلس بود. ✅نکته راهبردی: 🔺هرچند دغدغه نمایندگان در مخالفت با بودجه قابل‌درک است؛ اما باید به این واقف باشیم که کمیسیون تلفیق در فرایند یک ماه، با سه نوبت کاری و تلاش‌های شبانه‌روزی، تغییرات خوبی را در لایحه ایجاد کرد که مجلس با رد آن به‌نوعی اختیارات خودش را کاهش داده و آن را به سران قوا می‌دهد. از طرفی اگر لایحه برای اصلاح به دولت برگردد، با توجه به کمبود وقت، دولت نهایتاً یک دستی بر بودجه می‌کشد و آن را تحویل مجلس می‌دهد و این کار نتیجه‌ای ندارد و عملکرد دولت در این سال‌ها هم نشان‌دهنده همین نگاه است! چه خوب بود نمایندگان به‌جای رد کلیات، در صحن علنی مجلس، اصلاحات مدنظر خودشان را بر بودجه اعمال می‌کردند.
♦️خبر «چاپ اسکناس برای جلوگیری از ورشکستگی بانکها» جعلی است 🔹بانک مرکزی: به اطلاع می‌رسد، خبری جعلی توسط رسانه‌های معاند در فضای مجازی در حال انتشار است مبنی بر اینکه رئیس کل بانک مرکزی عنوان کرده است، برای جلوگیری از ورشکستگی بانک‌ها و تأمین منابع مالی «چاره ای به غیر از چاپ اسکناس نداریم» که بدین وسیله تکذیب می‌شود.
🔴اعتراضات آمریکا در پرونده شکایت ایران رد شد 🔹دیوان لاهه اعتراض آمریکا در خصوص اینکه این دادگاه صلاحیت رسیدگی به شکایت تهران از واشنگتن در پرونده نقض عهدنامه مودت ندارد را رد کرد. 🔹«خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت خارجه از صدور رای صلاحیتی دیوان بین‌المللی دادگستری در پرونده نقض‌های عهدنامه مودت ۱۹۵۵ در لاهه خبر داد.
💠کاندیداتوری محسن رضایی در انتخابات ۱۴۰۰ قطعی شد؟ 🔺پس از رایزنی های متعدد دبیرمجمع تشخیص مصلحت، او به این نتیجه رسیده که در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم به عنوان کاندیدا حضور پیدا کند.
| 💠واکنش روابط عمومی شورای نگهبان به حواشی دیدار آیت‌الله خاتمی و سعید محمد 🔺همان‌طور که روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) نیز اعلام کرده است، در سالروز تأسیس این مجموعه‌ی سازندگی و عمرانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ۲۳ آذرماه، طبق روال مألوفِ هر ساله که فرمانده محترم‌ این قرارگاه با بزرگان و علما دیدار می‌کند، نشست و جلسه‌ای با آیت‌الله سید احمد خاتمی برگزار و صرفاّ به ارائه‌ گزارش از عملکرد این قرارگاه‌‌ پرداخته می‌شود. 🔺لذا با تأکید بر اینکه در دیدار مذکور هیچ‌گونه مباحث انتخاباتی مطرح‌ نشده است، خبرسازی‌های صورت گرفته درباره دیدار انتخاباتی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) از اساس تکذیب شده و از افکار عمومی و رسانه‌های رسمی درخواست می‌شود، اخبار صحیح مربوط به شورای نگهبان‌ را از وب سایت رسمی‌ این نهاد پیگیری کنند. 🔻پ ن: این روزها اخبار مختلف بر اساس شنیده ها منتشر میشود که عموما کذب است مانند برخی اظهارات منتسب به محسن رضایی، دیدار انتخاباتی احمدی نژاد با فرزند رهبر انقلاب، پیمان انتخاباتی آذری جهرمی با احمدی نژاد و... ؛ هر چه به انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ نزدیک شویم بر حجم این اخبار افزوده خواهد شد. محمدصادق سلطانزاده
💠عملیات_روانی دشمن‼️ ✅گزینۀ نظامیِ آمریکا و رژیم صهیونیستی عملیات روانی علیه ایران. ✅بعد ازپیروزی انقلاب اسلامی،سالهاست که آمریکا، برای نیل به اهدافِ عملیات روانی،از «گزینه نظامی »علیه ایران سخن می گوید که ادعایی پوچ و صرفا یک جنگ روانی است. و اخیرا هم رژیم صهیونیستی به چنین توهمی دچار شده است.‼️ 💢به دلایل مختلف، آمریکا توان و جرات انجام این ادعا را ندارد بلکه به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب، فقط ممکن است « را بترساند»: 1️⃣ایران در 8 سال دفاع مقدس- با کمترین تجهیرات نظامی- در مقابل ستمگران دنیا از جمله آمریکا، ایستاد. 2️⃣ موشک باران و ناتوانی آمریکا از مقابله به مثل،با اینکه تهدید کرده بودند 52 نقطه را می زنند. 3️⃣قدرت برتر نظامی ایران در منطقه و جهان. 4️⃣ انزوای تدریجی آمریکا در جهان و عدم همراهی بسیاری از کشور ها با او نظیر روسیه، چین و... 5️⃣ در صورت وقوع جنگ در منطقه،به دلیل تسلط ایران بر تنگه هرمز و ... منافع اکثر کشورها به خطر خواهد افتاد، لذا قطعا در این باره با آمریکا همراهی نخواهند کرد. 6️⃣ قدرت نرم بالای ایران با شاخصه های زیر: ✔️وجود رهبری حکیم و توانا ☑️ امید به امدادهای که شکست آمریکا در ، یک نمونه آن است. ✔️ وجود بسیج (تشکل های مردمی شبه نظامی) که در سراسر ایران فعال اند. ☑️ روحیه ایثار و شهادت در مردم ایران ✔️ صهیونیستی به عنوان بازوی منطقه ای آمریکا- فقط با چند موشک ایرانی و با هجوم جریانِ مقاومتِ منطقه (حزب الله و...). 🌺لذا به صراحت فرمودند: « جنگ نخواهد شد ، مذاکره نخواهیم کرد ، ✍علی اکبر صیدی