اندیشکده حکمرانی استان همدان
#گزارش_نشست
📌 نشست کاربرد هوش مصنوعی در سیاست گذاری، یک پیشنشست بود که به منظور بررسی نقش هوش مصنوعی در حکمرانی و سیاست گذاری برگزار شد. این پیشنشست در رویداد نوآیند ۳ برگزار شد و بیش از ۱۷۰ نفر از نخبگان، اساتید و دانشجویان از سراسر کشور در آن شرکت کردند.
🔸دکتر بشیری در این نشست، به اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در جمعآوری اطلاعات و پردازش دادههای کلان در تحلیل و تصمیمگیری سیاستی اشاره کرد. او به نمونههایی از حکمرانی هوشمند در کشورهای مختلف دنیا اشاره کرد تا نقش هوش مصنوعی در سیاست گذاری را به تصویر بکشد. به عنوان مثال، وی از کشورهایی مانند آمریکا، کانادا و سنگاپور یاد کرد که با استفاده از هوش مصنوعی، توانستهاند بهبودهای چشمگیری در فرآیندهای سیاست گذاری و حکمرانی داشته باشند. این بهبودها شامل جمعآوری دادههای دقیق و کلان، تجزیه و تحلیل سریعتر و کارآمدتر دادهها، پیشبینی دقیقتر رویدادها و تصمیمگیریهای بهتر در سطح سیاست گذاری بوده است.
🔸سپس، دکتر کوکبی به سطوح حکمرانی و پیچیدگی سیاست گذاری پرداخت. او مشخص کرد که هوش مصنوعی قابلیت ورود به عرصه سیاست گذاری را فراهم میکند و موانع و قابلیتهای آن را بیان کرد. او تأکید کرد که هوش مصنوعی و فناوریهای دیجیتال به دولتها امکان میدهند تا با یک نقطه ورودی واحد، شهروندان را به تمام خدمات دولتی مرتبط متصل کنند و تجربهای کاملاً جدید را برای آنها فراهم کنند و عملیات و فرآیندهای کارآمدتری را ارائه دهند. به عنوان مثال، او به استفاده از هوش مصنوعی در پیشبینی نیازهای شهروندان، بهبود فرآیندهای ارائه خدمات دولتی و افزایش شفافیت در تصمیمگیریهای سیاسی اشاره کرد.
_در پایان نشست هر دو تن از اساتید چند مسئله برای حاضران در نشست طرح کردند تا در نشست های اینده بحث و تبادل نظر شود.
#اندیشکده_حکمرانی
#مجلس_شورای_اسلامی
#حکمرانی_هوش_مصنوعی
📌اندیشکده حکمرانی استان همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
🔴 رهبر انقلاب: بشریت همیشه مخاطب بعثت پیغمبر است/ اول باید خود و جامعه خودمان را اصلاح کنیم و نمونه اصلاح شده اسلام را به بشریت نشان بدهیم
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی به مناسبت عید مبعث:
🔸امروز ما مخاطب بعثتیم. بعثت در میان ما هم هست. یعنی همین حالا نبی مکرم اسلام در حال تعلیم و تزکیهی ما است. همین حالا ما مخاطبیم، مخاطب بعثتیم. در طول تاریخ ابدی بشریت این وجود خواهد داشت، همیشه بشریت مخاطب تعلیم و تربیت و تزکیهی پیغمبر اکرم است.
🔸پیغمبر همین طور که در آن روز مردم را به دوری از بتها و شکستن بتها دعوت کرد، امروز هم همین خطاب وجود دارد. اولین بت هم بت خود ما است، بت درون خود ما، بت نفس ما. اول خودمان را باید اصلاح کنیم. اول جامعهی خودمان را باید اصلاح کنیم.
🔸این مطالبهی نبی مکرم اسلام و بعثت اسلام از خود ما است. ما که اصلاح بشویم یک نمونهی اصلاحشدهی اسلام را به بشریت اگر نشان بدهیم، خودش جاذبه دارد و جذب میکند. ۱۴۰۲/۱۱/۱۹
#سخنان_رهبری
#اندیشکده_حکمرانی
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
📈 #نقشه_راه
نمودار درختی بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی. ۱۴۰۲/۱۱/۱۹
#سخنان_رهبری
#اندیشکده_حکمرانی
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
از قعر ذلت به تا اوج عزت
🔸️قبل از انقلاب، ایران یک زائدهای از زایدههای آمریکا بود؛ در عالم چیزی حساب نمیشد. اما امروزه، مقتدرترین کشورهای دنیا بدون محاسبه ایران، معادلاتشان را نمیتوانند برقرار کنند. به برکت انقلاب و به برکت امامرحمت الله علیه [به این روز رسیده ایم.]
۱۳۸۸/۰۸/۲۲
#انقلاب_اسلامی
#دهه_فجر
#اندیشکده_حکمرانی
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
🔺️هوش مصنوعی «آلبرت اینشتین» ساخته شد
🔹دانشمندان مرکز پژوهشی یولیش(Jülich) در آلمان با موفقیت هوش مصنوعی را به گونهای آموزش دادهاند که مانند آلبرت اینشتین و اسحاق نیوتن فکر کند.
🔹این مدل با استفاده از این روش یادگیری میتواند الگوها را در مجموعه دادههای پیچیده تشخیص دهد و یک نظریه فیزیکی برای آنها تشکیل دهد.
#اندیشکده_حکمرانی
#هوش_مصنوعی
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 #الله_اکبر 💐
📹 رهبر انقلاب: امروز جوان ایرانی به برکت شعار «الله اکبر» کارهای بزرگی را انجام میدهد
#رهبری
#الله_اکبر
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
💐 #الله_اکبر 💐
✏️ رهبرانقلاب: الله اكبر ملت ايران لحن و نواى خاصى دارد. چون الله اكبر پيغمبر است، الله اكبر بتشكن است، چون به معناى ناچيز و بىمقدار داشتن بتهاى زور و زر است، چون به معناى رشادت و شجاعت يک ملّت در مقابل استكبار جهانى است.
#رهبری
#الله_اکبر
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
#نظام_مسائل_همدان
آمارهای موجود در زمینه اشتغال همدان حاکی از افزایش نرخ بیکاری در استان دارد
یکی از معضلات استان همدان در حوزه اشتغال عدم تناسب مهارت های فارغ التحصیلان دانشگاهی با نیاز های بازار است به طوری که در حال حاضر بخش زیادی از فارغ التحصیلان استان در بخش های نامربوط همچون تاکسی های اینترنتی مشغول به کار هستند
اندیشکده حکمرانی استان همدان
#نظام_مسائل_همدان آمارهای موجود در زمینه اشتغال همدان حاکی از افزایش نرخ بیکاری در استان دارد یکی
این مسئله از موضوعات مختلفی نشات گرفته است
عواملی همچون:
_نبود تعامل بین دانشگاهها با صنعت و بخشهای اجرایی و عدم استفاده از مشارکت دانش آموختگان
_نبود تعامل و ارتباط نزدیک بین دانشگاه ها و بخشهای مختلف جامعه
-کیفیت پایین و محتوای نامناسب برنامه های درسی دانشگاه ها
-استفاده از روشهای سنتی در آموزش و بی توجهی به دروس عملی
-نامناسب بودن فضای آموزشی دانشگاه ها نظیر کمبود امکانات و تجهیزات آموزشی
-نبود ارتباط و هماهنگی بین سازمانهای مرتبط و متولی
که این مسئله پیامد های نامناسبی برای استان دارد
از جمله نقصان در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز
پایین بودن مهارتهای اشتغال
برآورده نکردن نیازهای بازار کار
کاهش فرصتهای اشتغال پذیری
بنابر این این مشکل نیاز به کار جدی و ویژه ای دارد چرا که بی توجهی به این مسئله علاوه بر مشکلات فوق موجب ترویج فرهنگ های نادرست می شود ازجمله فرهنگی که به اصطلاح این افراد دوران تحصیل را وقت تلفی می دانند و ترویج این فرهنگ درآینده موجب کاهش نیروی باسواد کشور میشود و نمود امروزی آن را در پایین بودن معدل دانش آموزان و دانشجویان می توان یافت
#اندیشکده_حکمرانی
#مجلس_شورای_اسلامی
#همدان
#شمسا
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
🔹دوشنبههای حکمرانی
استعمارزدایی دیپلماسی آب
Decolonising Water Diplomacy
ارائه: دکتر محسن نقیبی، پژوهشگر مرکز تحقیقات آب دانشگاه نیوکاسل انگلستان
زمان: دوشنبه ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۷:۳۰-۱۶
وبینار آنلاين از انگلیس
لینک ثبت نام (Registration link):
https://survey.porsline.ir/s/mD0gdAH
#اندیشکده_حکمرانی
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
شعبان و شد و پیک عشق از راه آمد
عطر نفس بقیة الله آمد
با جلوه سجاد، ابوالفضل و حسین
یک ماه و سه خورشید در این ماه آمد
حلول ماه شعبان و فرخنده ایام اعیاد شعبانیه مبارک
#اندیشکده_حکمرانی
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
#گزارش_کارشناسی
🔸 ترویج زایمان طبیعی در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
◀️ شماره مسلسل: ۱۹۶۱۲
این گزارش مطرح میکند که در راستای پاسخ به مشکل مذکور و با توجه به سیاستهای فرزندآوری و باروری سالم در کشور، در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (مصوب ۱۴۰۰) موضوع ترویج زایمان طبیعی و مؤلفههای اجرایی شدن آن از قبیل تغییر، اصلاح، تکمیل و بهروزرسانی علمی متون و منابع آموزشی، بازآموزی و تربیت کارکنان و ارائهدهندگان، رایگان بودن خدمات زایمان طبیعی، ارتقای مهارت مامایی کشور و افزایش تعداد ماماهای فعال در بیمارستانها و زایشگاهها، یکپارچهسازی سیاستهای ترویج زایمان طبیعی، آموزش و فرهنگسازی، پذیرش دستیار زنان و زایمان، اصلاح تعرفهها و کارانه، ممنوعیت پرداخت بیمه در موارد زایمان بهروش جراحی، توسعه منظم و منسجم زایمانهای بدون درد، استقرار راهنماهای بالینی سلامت مادر و جنین، کاهش زایمان غیرطبیعی بهعنوان پیشنیاز اعتباربخشی و بهبود کیفیت محیطهای زایشگاهی، مطرح و تکالیفی برای نهادهای ذیربط در نظر گرفته شدهاست.
#اندیشکده_حکمرانی
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
19612 (1).pdf
3.15M
#سند_پژوهشی
🔸ترویج زایمان طبیعی در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
#اندیشکده_حکمرانی
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
19612.mp3
1.81M
#رادیو_پژوهانه
🔸ترویج زایمان طبیعی در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
#اندیشکده_حکمرانی
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
#میراث_جهانی
میراث جهانی یونسکو سازمانی است که در سال ۱۹۵۹ تشکیل شده است و هدف از تشکیل آن حفظ و نگهداری از میراث تمدنهای بشری و مناطق طبیعی در سراسر جهان میباشد.
طبق قانون این سازمان جهانی هر اثر طبیعی یا فرهنگی که به ثبت جهانی برسد تبدیل به یک مکان جهان میشود و متعلق به تمامی مناطق دنیاست و حفظ و مراقبت از آن برای تمامی کشورها واجب و ضروری است که این مسئله برای مراقبت از مناطق فرهنگی و طبیعی در حین جنگها و یا تصمیمات نادرست کشورهاست بسیار مناسب است .
ثبت جهانی این آثار مزایایی برای کشورهایی که آثارها در آنها قرار دارند نیز دارد از جمله اینکه این آثار در مواقع جنگ و بحرانها حفظ می شودنو چرا که طبق قانون آثار جهانی میراث جهانی این آثار متعلق به همه کشورها هستند و صیانت از آن به عهده تمامی کشورهاست و هرگونه آسیب وارد کردن به آنها جرم است .از دیگر مزایایی که این قضیه برای کشور صاحب آثار دارد این است که ثبت جهانی موجب دیده شدن کشورها درعرصه گردشگری میشود و میتواند درآمد فراوانی را برای کشور صاحب اثر به همراه بیاورد.
طبق آمار ها ۹۶۲ منطقه تاکنون ثبت جهانی شده اند که کشور ایتالیا با ۵۷ اثر رتبه اول را به خود اختصاص داده است
روند ثبت جهانی نیز اینگونه است که ابتدا کشورها لیستی از آثار خود تهیه میکنند سپس میراث جهانی آن آثار را بررسی کرده و پس از بررسی در هیئت موجود در سازمان اثر را تایید یا رد میکنند که این هم شرایط خاصی دارد.
برای مثال شاخصهای پدیدههای فرهنگی بدین گونه است:
مکان باید حاوی پدیده ها و نواحی طبیعی برجسته ای باشد که زیبایی طبیعی استثنایی و اهمیت زیبایی شناختی دارند.
مکان باید یک نمونه برجسته باشد که نشان دهنده
مراحل مهم تاریخ زمین از جمله فرایندهای زمین شناختی مهم جاری در توسعه شکل زمین ها یا ویژگی های جغرافیایی و فیزیوگرافی مهم باشد.
معیار مکان های فرهنگی معیار ها ترسیم می شوند:
مکان باید شامل یک شاهکار بشری باشد که دارای ارزش و اهمیت فرهنگی بوده و نمونه ای از خلاقیت و نوآوری بشر باشد.
مبادله مهمی از ارزشهای انسانی را در یک برهه زمانی یا در یک منطقه تاریخی از جهان را در زمینه توسعه معماری یا تکنولوژی هنرهای تجسمی شهرسازی یا طراحی فضای سبز به نمایش بگذارد.
شاهدی منحصر به فرد و استثنایی بر یک سنت فرهنگی یا تمدن زنده یا تمدنی باشد که از بین رفته است.
#مجلس_شورای_اسلامی
#اندیشکده_حکمرانی
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
اندیشکده حکمرانی استان همدان
#میراث_جهانی میراث جهانی یونسکو سازمانی است که در سال ۱۹۵۹ تشکیل شده است و هدف از تشکیل آن حفظ و نگ
#ایران
#میراث_جهانی
همانطور که گفته شد میراث جهانی سازمانی است که به ثبت آثار تاریخی و یا مکانهای جغرافیایی در اقصی نقاط جهان میپردازد که کشور ایران با تمدنی ۲۵۰۰ ساله یکی از مهمترین کشورها در این حوزه است
که روند ثبت جهانی در ایران در طی سالهای متمادی بعد از پیوستن ایران به کنوانسیون میراث جهانی، مسیر پر فراز و نشیبی را پیموده است.
اندیشکده حکمرانی استان همدان
#ایران #میراث_جهانی همانطور که گفته شد میراث جهانی سازمانی است که به ثبت آثار تاریخی و یا مکانهای
📌ایران و میراث جهانی
در سالهای اخیر اتفاقات رخ داده نشانه های نگران کننده از خود بروز داده است که با توصیه به عدم ثبت ماسوله توسط نهادهای مشاور کمیته میراث جهانی به دلیل عدم توجه به ارزشهای برجسته جهانی اثر، نگرانی ها را در مورد ادامه موفق ثبت جهانی آثار ایران را بیش ازپیش نگران کرده است.
ایران در حال حاضر 27 اثر در فهرست میراث جهانی به ثبت رسانده ولی در این در سالهای اخیر در ثبت چندین اثر ناموفق بوده است از جمله در ثبت ماسوله و ارسباران طی پنج سال اخیر.
ازهمین رو شناخت علل این عدم موفقیت و نگرانی به وجود آمده از ادامه این امر، میتواند به بهبود فرایند مذکور کمک کند و از عدم ثبت های آتی آثار ایران در فهرست میراث جهانی جلوگیری کند. که درک وضعیت به وجود آمده فعلی نیازمند شناخت عوامل مؤثر بر میراث جهانی در ایران است.
مطابق با آمارها های مرکز پژوهش های مجلس دلایل زیر علت افول ثبت جهانی در سال های اخیر در ایران هستند:
برخلاف نمونه های موفق در دنیــا، فرایند ثبت میراث جهانی در ایران از شــفافیت کافی برخوردار نیســت و در طی این فرایند نحوه انتخاب آثار، افــراد تصمیم گیرنده، نامزدهــای احتمالی و نحوه اخذ رضایت از ذی نفعان در فرایند نامزدی آثار، به درســتی اطلاعرسانی نمیشود.
بررسی گزارش ارزیابی نهادهای مشاور از آثار نامزد ایران نشان می دهد رویکرد دو نهاد در ارزیابی پرونده های نامزد ایران متفاوت است و ایکوموس بر بخش توجیه اثر و IUCN بر بخش شناخت رویکرد نهادهای مشاور
مدیریت اثر متمرکز هستند.
همچنين ارزیابی آثار نامزد ایران میتواند بــر تهیه پروندههای نامزدی کارآمد مؤثر واقع شود.
بررسی ها نشان میدهد که مرحله دفاع از پرونده های نامزدی و چانه زنی در جلســات نهادهای مشــاور کمیته میراث جهانی و همچنین در جلســات نهایــی کمیته میراث جهانــی یکی از مهمترین بخشهای ثبت موفق یک اثر را شکل میدهد و در سال های اخیر چانه زدن با میراث جهانی خیلی از پرونده هارا به نفع ما تغییر داده است
بررسی کشــورهای موفق نشان داده اســت که اغلب کشورها قوانین ملی تکمیلی در موضوع میراث جهانــی خود به تصویب رسانده اند که جایگاه نهادهای تصمیم گیرنده، فرایند انتخاب آثار نامزد و نحوه تأمین مالی این فرایند در این قوانین دیده شده است که در این مورد در کشور ایران به آن بی توجهی شده است
فهرست میراث جهانی ایران و فهرســت موقت ایران به عنوان فهرســت بالقوه ثبت جهانی ایران دارای شکافهای جدی از نظر گونه شناسی، موضوعی و ... اســت که نیازمند رفع آنها برای ثبت موفق در سالهای آتی اســت. و برطرف کردن شکافها میتواند به توازن میراث جهانی در کل کشور از لحاظ توزیع جغرافیایی و موضوعی کمک کند.
مشارکت مردم و ذی نفعان در فرایند میراث جهانی در کمترین میزان خود است و این درحالی است که مشارکت و همراهی مردم
می تواند به ثبت موفق یک اثر و بهره برداری صحیح از مواهب ثبت جهانی و توسعه در مناطق کم برخودار کمک کند
ایران از دوره اول یعنی [1980-1976] دیگــر هیچگاه به عضویت کمیته میراث جهانی، به عنوان مهمترین نهاد در ثبت جهانی یک اثر، در نیامده است
اندیشکده حکمرانی استان همدان
📌ایران و میراث جهانی در سالهای اخیر اتفاقات رخ داده نشانه های نگران کننده از خود بروز داده است ک
📌همچنین مرکز پژوهشهای مجلس راهکارهایی برای این مشکلات ارائه داده است که شامل:
-اصلاح ساختار انتخاب آثار نامزد با ایجاد شورای میراث جهانی در درون وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با حضور
همه نهادهای مرتبط ازجمله وزارت خانه های امور خارجه، کشور و راه و شهرسازی و سازمانهای محیط زیست و همچنین نهادهای غیرانتفاعی همچون کمیته ملی ایکومــوس و IUCN ،اعضای هیئت علمی دانشگاهها، خبرگان و مدیران و دستاندرکاران سابق
میراث جهانی در ایران،
-تهیه مطالعات تکمیلی برای شناسایی خألهای فهرست میراث جهانی و فهرســت موقت ایران و تدوین ســند چشم انداز میراث جهانی ایران
- پیگیری عضویت ایران در کمیته میراث جهانی با محول کردن مسئولیت آن به وزارت امور خارجه با الحاق یک تبصره به بند 18
ماده 4 لایحه اهداف، وظایف و اختیارات وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
-راه اندازی وبگاه میراث جهانی ذیــل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دســتی
تدوین دســتورالعمل انتخاب آثار و فرایندهای اجرایی شورای میراث جهانی با الحاق یک تبصره به بنــد 3 ماده 4 اهداف، وظایف و اختیارات وزارت میراث فرهنگی، گردشــگری و صنایع دستی،
-امکان سنجی ثبت آثار فهرست موقت ایران برای نامزدی نهایی به منظور ثبت در فهرست میراث جهانی،
-تعریف نظام طبقه بندی آثار ملی برای تسهیل در شناسایی آثار واجد ارزش ثبت در فهرست میراث جهانی،
-تدوین قانون ساماندهی و حمایت از میراث جهانی کشور با هدف تکمیل قانون الحاق ایران به کنوانسیون میراث جهانی
که امید است با رعایت شدن این پیشنهادات روند رو به افول سالهای اخیر تغییر جهت داده و آثار فرهنگی و جغرافیای ایران به ثبت جهانی برسند
#ایران
#مجلس_شورای_اسلامی
#اندیشکده_حکمرانی
#همدان
#میراث_جهانی
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmran
اندیشکده حکمرانی استان همدان
#ایران #میراث_جهانی همانطور که گفته شد میراث جهانی سازمانی است که به ثبت آثار تاریخی و یا مکانهای
#نظام_مسائل_همدان
#میراث_جهانی
استان همدان به عنوان یکی از تاریخیترین شهرهای دنیا یکی از گزینههای اصلی ایران برای ثبت جهانی در میراث جهانی میبود چرا که دارای آثار تاریخی بسیار زیادی داراست از از جمله تپه هگمتانه با چندهزار سال قدمت که در سالهای اخیر به آن توجه چندانی نشد.
اما یکی از پروژه های بزرگ و اثرگذار که با جدیت در دولت سیزدهم با همکاری و حمایت مسئولان همدان انجام شد بحث ثبت جهانی هگمتانه بود که پروژه ای بسیار ارزشمند بود اتفاق افتاد.
هر سال یونسکو ۳۵ پرونده را پذیرش میکند که در سال گذشته مستندات پرونده هگمتانه به یونسکو ارسال و کار ارزیابی انجام و در شهریور ماه سال گذشته شاهد حضور ارزیابان در همدان بودیم و برای ارائه هرچه بهتر داشته های تاریخی همدان ستادی با محوریت شورای راهبردی ثبت جهانی هگمتانه به ریاست استاندار تشکیل و هماهنگی بین همه دستگاه ها ایجاد شد.
اندیشکده حکمرانی استان همدان
#نظام_مسائل_همدان #میراث_جهانی استان همدان به عنوان یکی از تاریخیترین شهرهای دنیا یکی از گزینهها
ثبت جهانی هگمتانه همدان بسیار موفقیت آمیز و باعث رونق اقتصادی آن در سالهای آتی میشود چرا که با این کار توجه گردشگران جهانی به این منطقه معطوف میشود و همگان میدانند که گردشگری یکی از راههای درآمد زیاد برای هر استان و هر کشوری است و این امر برای استان همدان بسیار مهم است.
اما مسئلهای که وجود دارد این است که همدان علاوه بر ثبت جهانی به عنوان پایتخت گردشگری آسیا نیز انتخاب شده است که در صورت ثبت نهایی همدان در میراث جهانی همدان با یک مسئله بسیار درآمدزا روبرو خواهد بود.
اما در کنار این مسائل باید زمینهها و شرایط این درآمدزایی را محقق کرد چرا که همدان مشکلات زیادی دارد که در صورت عدم حل آنها ثبت جهانی چندان فایده نخواهد داشت. مشکلاتی همچون فرودگاه همدان که هیچ سهمی از پرواز ها در آسمان ایران ندارد و شرکتهای هواپیمایی چندان رغبتی به آن ندارند.
و نیز عدم وجود پارک های مناسب و شهربازی های مناسب
عدم وجود آژانسهای گردشگری در همدان و سایر زیرساختهایی که برای امر گردشگری مورد نیاز هستند به کار فوری دارند.
که این امر تنها با کار زیاد و متخصصانه امکان پذیر است و باید در این زمینه با استفاده از نخبگان، اساتید دانشگاه، مهندسین برتر و .... به ایجاد این زیر ساخت ها در جهت کسب درآمد از طریق گردشگری پرداخت.
#مجلس_شورای_اسلامی
#اندیشکده_حکمرانی
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani