#گزارش_کارشناسی | الزامات توسعه اکتشافات معدنی در کشور
◀️ از جمله سازمان انرژی اتمی. در حال حاضر مخالفت سازمانها مرتبط با انجام فعالیت معدنی (بهدلایل مختلف) بهگونهای است که در حال حاضر امکان فعالیتهای اکتشافی در بسیاری از مساحت کشور وجود ندارد. با توجه به اهمیت مقوله اکتشافات عمیق و بنابر تأکیدات صورت گرفته در برنامه هفتم پیشرفت بر این موضوع، در شماره دوم این گزارش به الزامات آن پرداخته خواهد شد.
19827.pdf
3.29M
#سند_پژوهشی | الزامات توسعه اکتشافات معدنی در کشور
💻 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
👈آقایان نامزدهای محترم ریاست جمهوری!
✍توصیهها و هشدارهای رهبر معظم انقلاب به نامزدهای #انتخابات برای رعایت اخلاق انتخاباتی
📥 مطلب مرتبط: نماهنگ آقایان نامزدهای محترم ریاست جمهوری!
واحه-انتخابات ریاست جمهوری.pdf
6.68M
📎#نشریه_واحه
🗞|فصلنامه سیاسی-اجتماعی
📝شماره ششم| بهار ۱۴۰۳
🔷صاحب امتیاز: محمد کشوری قلیل
🔹مدیرمسئول و سردبیر: حمیدرضا عظیمی
🔹️اعضای هیئت تحریریه: محمد کشوری، میثم یوسفی، مهرشاد عزیزی، زهرا صادقیان، فاطمه رمضانی، زهرا گلمحمدی
✅آنچه در این شماره خواهید خواند:
🔸روند انتخابات بعد از شهادت سید ابراهم رئیسی
🔸معرفی کاندیداهای تایید صلاحیت شده ریاست جمهوری
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
طبق آمار مؤسسه افکارسنجی ملت مرکز پژوهشهای مجلس در موج سوم پیمایش صورت گرفته ۴۵/۵ درصد از مردم گفته اند قطعاً در این انتخابات شرکت خواهند کرد ۳۱/۸ درصد در این خصوص مردد بوده و ۲۱/۴ درصد ابراز کرده اند که قطعاً در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
انتخاب ۲۰/۷ درصد «محمد باقر قالیباف، انتخاب ۱۸/۹ درصد «مسعود پزشکیان» و انتخاب ۱۸/۲ درصد «سعید جلیلی از میان افرادی بوده که قعطا در انتخابات شرکت خواهند کرد.
به ترتیب انتخاب ۲۰/۵ درصد «محمد باقر قالیباف، انتخاب ۱۹/۳ درصد «مسعود پزشکیان» و انتخاب ۱۷/۲ درصد «سعید جلیلی انتخاب افرادی بوده که احتمالا در انتخابات شرکت خواهند کرد.
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
نظر سنجی📊
🔸به کدام یک از نامزدهای چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری رأی میدهید؟!
📌لینک شرکت در نظر سنجی:
https://EitaaBot.ir/poll/9p8wk
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#اندیشکده_حکمرانی
#همدان
📲@andishkade_hokmrani
🌸 الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّكِينَ بِوَلَايَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْأَئِمَّةَ الْمَعْصُومِين عَلَيْهِمُ السَّلَام 🌸
🔹 اللّٰهُمَّ سَمِعْنا وَأَطَعْنا وَأَجَبْنا داعِیَکَ بِمَنِّکَ وَ داعِىَ اللّٰهِ
🔹 واتَّبَعْنا الرَّسُولَ فِى مُوالاةِ مَوْلانا
🔹 ومَوْلَى الْمُؤْمِنِینَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طالِبٍ
🔹 وأَخِى رَسُولِهِ، وَالصِّدِّیقِ الْأَکْبَرِ، وَالْحُجَّةِ عَلَىٰ بَرِیَّتِهِ،
🔹 لمُؤَیِّدِ بِهِ نَبِیَّهُ وَدِینَهُ الْحَقَّ الْمُبِینَ، عَلَماً لِدِینِ اللّٰهِ
🌺🌸🌺 عید ولایت و امامت؛ سالروز اکمال دین و اتمام نعمت بر تمامی شیعیان مبارک باد. 🌺🌸🌺
#گزارش_نظرسنجی
📌طبق نظرسنجی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان همدان در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری از جامعه نخبگانی استان در ۴۸ ساعت به شرح زیر میباشد؛
🔸محمد باقر قالیباف 65 درصد
🔹سعید جلیلی 25 درصد
🔸مسعود پزشکیان 7درصد
🔹علیرضا زاکانی 1درصد
🔸مصطفی پورمحمدی 1درصد
🔹سید امیر حسینی قاضی زاده هاشمی1 درصد
📍چینش کاندید ها به ترتیب درصد میباشد، این گزارش صرفا نتیجه یک نظرسنجی درون گروهی(نخبگانی)است.
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#اندیشکده_حکمرانی
#نخبگان
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
#تحلیل_انتخاباتی
پس از گذشت ۴۰ روز از شهادت آیتالله رئیسی و همراهان ایشان حین خدمت، تا ۴۸ ساعت دیگر انتخابات ریاست جمهوری برای تعیین رئیس جمهور آینده برگزار خواهد شد.
پس از روند ثبت نام کاندیدا ها و بررسی آنها شورای نگهبان ۶ نامزد را تایید صلاحیت کرد که عبارتند از سعید جلیلی ،محمد باقر قالیباف، مصطفی پورمحمدی، مسعود پزشکیان،علیرضا زاکانی،امیرحسین قاضی زاده هاشمی.
ضمن احترام به همه کاندیدا ها آنچه که از مناظرات، نظرسنجی ها و نظرات مردم بر می آید این است که رقابت اصلی بین آقایان پزشکیان، قالیباف و جلیلی می باشد.
در بین این سه گزینه آقای پزشکیان نماینده جریان اصلاحات می باشد و از حمایت تمام و کمال آنان برخوردار است و در طرف دیگر اما آقایان جلیلی و قالیباف نماینده جناح اصولگرایان می باشند که رای اصولگرایان بین این دو نماینده تقسیم شده است.
آنچه که به نظر می رسد این است که عدم کناره گیری یکی از دو نامزد اصولگرا تا بدین لحظه شرایط را برای آقای پزشکیان بهتر کرده.
اما با این شرایط بازهم نمی توان شانس بیشتری برای آقای پزشکیان قائل شد چرا که آمار بدست آمده از منابع رسمی و غیررسمی حاکی از بالاتر بودن رأی اصولگرایان دارد.
در مقام تحلیل باید گفت که محتمل ترین حالت ممکن، کشیده شدن انتخابات به دور دوم است چرا که علی رغم بیشتری آرا اصولگرایان، رای آنها تقسیم بر دو می شود و در مجموع سه نامزد نمی توانند پنجاه به علاوه یک درصد آرا را کسب کنند
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmran
#داده_نما | نتایج موج چهارم نظرسنجی درخصوص مشارکت در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
🔻 مؤسسه افکارسنجی ملت وابسته به مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در راستای سنجش میزان مشارکت مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، چهار موج پیمایش تلفنی از جامعه آماری همه افراد ۱۸ سال و بیشتر در کل کشور انجام داده است. برای جمعآوری دادهها از شیوه نمونهگیری تصادفی ساده متناسب با جمعیت استفاده شده؛ بهنحویکه جمعیت کل کشور پوشش داده شده است. موج چهارم در بازه زمانی ۲ تا ۴ تیرماه ۱۴۰۳ با حجم نمونه ۱۱۰۰ نفر (با حداکثر خطای ۳ درصد و اطمینان ۹۵ درصد) اجرا شده است.
🔻بهمنظور سنجش تصمیم مردم برای شرکت در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری از پاسخگویان سؤال شده است «در انتخابات ریاستجمهوری هفته آینده، برخی از مردم شرکت میکنند و برخی شرکت نمیکنند؛ شما چطور؟». در موج چهارم این پیمایش ۴۵/۷ درصد از مردم گفتهاند قطعاً در این انتخابات شرکت خواهند کرد، ۳۱/۶ درصد در این خصوص مردد بوده و ۲۲/۶ درصد ابراز کردهاند که قطعاً در انتخابات پیشرو شرکت نخواهند کرد. انتظار میرود با نزدیکشدن به روز برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، میزان مشارکت مردم افزایش پیدا کند.
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#اندیشکده_حکمرانی
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، مؤسسه افکارسنجی ملت وابسته به مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در راستای سنجش میزان مشارکت مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، چهار موج پیمایش تلفنی از جامعه آماری همه افراد ۱۸ سال و بیشتر در کل کشور انجام داده است. برای جمعآوری دادهها از شیوه نمونهگیری تصادفی ساده متناسب با جمعیت استفاده شده؛ بهنحویکه جمعیت کل کشور پوشش داده شده است. موج چهارم در بازه زمانی ۲ تا ۴ تیرماه ۱۴۰۳ با حجم نمونه ۱۱۰۰ نفر (با حداکثر خطای ۳ درصد و اطمینان ۹۵ درصد) اجرا شده است.
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#اندیشکده_حکمرانی
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
📌مشخصات جمعیتشناختی پاسخگویان:
در این پیمایش، ۵۰/۳ درصد از پاسخگویان مرد و ۴۹/۷ درصد زن هستند؛ بهطوریکه ۴۰/۱ درصد در بازه سنی ۱۸ تا ۳۵ سال (جوان)، ۴۶/۱ درصد در بازه سنی ۳۶ تا ۶۰ سال (میانسال) و ۱۳/۸ درصد در بازه سنی بیش از ۶۰ سال (سالمند) قرار دارند. همچنین، ۴۰/۳ درصد از پاسخگویان ساکن مراکز استانها، ۳۶/۹ درصد ساکن شهرهای تابعه و ۲۲/۸ درصد ساکن روستاهای کشور هستند.
(۱_۴)
📌میزان مشارکت در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری (موج چهارم):
بهمنظور سنجش تصمیم مردم برای شرکت در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری از پاسخگویان سؤال شده است «در انتخابات ریاستجمهوری هفته آینده، برخی از مردم شرکت میکنند و برخی شرکت نمیکنند؛ شما چطور؟». در موج چهارم این پیمایش ۴۵/۷ درصد از مردم گفتهاند قطعاً در این انتخابات شرکت خواهند کرد، ۳۱/۶ درصد در این خصوص مردد بوده و ۲۲/۶ درصد ابراز کردهاند که قطعاً در انتخابات پیشرو شرکت نخواهند کرد. انتظار میرود با نزدیکشدن به روز برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، میزان مشارکت مردم افزایش پیدا کند.
(۲-۴)
📌میزان رأی نامزدها در میان افرادی که قطعاً یا احتمالاً در انتخابات شرکت میکنند:
در میان افرادی که قطعاً یا احتمالاً در انتخابات پیشرو شرکت خواهند کرد، در پاسخ به سؤال «از بین نامزدهای انتخابات، شما به کدامیک رأی خواهید داد؟» در موج چهارم، «مسعود پزشکیان» با داشتن ۲۳/۵ درصد از آراء پیشتاز است. پس از ایشان، بهترتیب انتخاب ۱۶/۹ درصد «محمدباقر قالیباف» و انتخاب ۱۶/۳ درصد «سعید جلیلی» است. علاوهبراین، ۳/۲ درصد از این پاسخگویان «سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی»، ۱/۲ درصد «علیرضا زاکانی» و ۰/۵ درصد «مصطفی پورمحمدی» را بهعنوان نامزد منتخب خود اعلام کردهاند. همچنین، ۲۸/۵ درصد از این پاسخگویان مردد بوده و هنوز نامزد موردنظرشان را انتخاب نکردهاند و ۳ درصد گفتهاند که در این انتخابات رأی سفید یا باطله میدهند. لازم به ذکر است که دو گزینه آخر برای فرد پاسخگو خوانده نشده است.
(۳-۴)
📌میزان رأی نامزدها در میان مرددین شرکت در انتخابات:
در موج چهارم، «مسعود پزشکیان» با ۳۰/۴ درصد از آراء در صدر انتخابِ کسانی که برای شرکت در انتخابات پیشرو تردید دارند، قرار گرفته است. در رتبه بعدی بهترتیب «محمدباقر قالیباف» توسط ۱۲/۱ درصد و «سعید جلیلی» توسط ۸/۶ درصد از این افراد انتخاب شده است. علاوهبراین، ۳/۲ درصد از این پاسخگویان «سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی»، ۲/۴ درصد «علیرضا زاکانی» و ۰/۱ درصد «مصطفی پورمحمدی» را بهعنوان نامزد منتخب خود اعلام کردهاند. همچنین، ۲۶ درصد از این پاسخگویان مردد بوده و هنوز نامزد موردنظرشان را انتخاب نکردهاند و ۱۱/۵ درصد گفتهاند که در این انتخابات رأی سفید یا باطله خواهند داد. لازم به ذکر است که دو گزینه آخر برای فرد پاسخگو خوانده نشده است.
(۴-۴)