شهیدامیرعبدالهیان به روایت همسر؛
🔰 خاطرات ۳۰ سال زندگی مشترک با آقای وزیر!
🔸من ۳۰ سال با آقای امیرعبدالهیان زندگی کردم، وقتی زندگیمان را شروع کردیم این ویژگی شخصیتی ایشان که حواسشان به همهچیز بود بسیار برای من جالب بود. جزو کسانی بودند که به صلهرحم بسیار اهمیت میدادند. ما بدون استثنا باید هر هفته به فامیل سر میزدیم. حتی فامیل و بستگان دورتر را الزام داشتند که ماهی یکبار به آنها سر بزنند و یا اینکه اگر شرایطش پیش نمیآمد تلفنی احوالشان را جویا باشند.
🔸وزارت نه اسمش نه رسم و مسئولیتش ذرهای از خانواده دوستی و مردمداری آقای وزیر کم نکرد. او دلبسته صندلی گرم و نرم وزارتخانه و پلههای ترقی نبود. اسم و رسمش را جای دیگری جستجو میکرد؛ شاید در دایره محبوبان خدا.
🔸بارها پیشآمده بود که برخی از دوستان شهید در جمع به ایشان گفته بودند که ما در شما استعداد و تواناییای میبینیم که به مقام بالایی خواهید رسید. اما همسرم هر بار که با هم صحبت میکردیم میگفتند:
🔻من همیشه از خدا خواستم که زمانی به جایگاه و مقامی برسم که آن مقام به اندازه عطسه بز برای من بیارزش باشد.
🔸دقیقا هم همینطور بود. ایشان وزراتخانه را فرصتی برای حل بیشتر مشکلات مردم و خدمت به آنها میدانستند و هیچوقت تغییر نکردند.
🔸خانم امیرعبدالهیان که شیرینی مرور روزهای خوش زندگی با یک شهید، طراوت را به چشمهایش بازگردانده، پیوست جالبی برای خاطراتش دارد. میگوید:« انگار از پهلوی پیغمبر خدا رد شده بودند و ما داشتیم قطرههای کوچکی از سیره نبوی را در وجودشان میدیدم. مثل یک مسلمان واقعی!»
پیام رهبر انقلاب در افتتاحیۀ مجلس دوازدهم: آرامشبخش، امیدآفرین، برانگیزانندۀ همّتها و دعوتکننده به همدلی در محیط عمومیِ کشور باشید
🔸اکنون که دوازدهمین دورۀ مجلس مانند همیشه در موعد مقرّر و بیتأخیر آغاز میشود، جبهۀ خشوع به درگاه خداوند عزیز و حکیم میسایم و استمرار و استحکام مردمسالاری دینی را که هدیۀ بزرگ الهی به ملّت ایران است، سپاس میگویم.
🔸هر مجلس جدید میتواند درخششی تازه در افق روشن کشور پدید آورد و بر امید و انگیزۀ ملّت بیفزاید. ترکیب نمایندگان تازهنفَس با منتخبان کارآزموده و مجرّب، این پیام را میرساند که خانۀ ملّت، با بهرهگیری از اختیاراتش در قانون اساسی و با التزام به مسئولیّت سنگینش در جمع ارکان کشور، خواهد توانست روزآمدی و نوآوری را با پختگی و سنجیدگی همراه کند و قانونگذاری و نظارت را از تلاطم و آشفتگی و نیز از رکود و سکون دور نگه دارد.
🔸بیشک، تعامل منضبط و همدلانه با قوای دیگر و نیز رفتارِ جمعیِ صحیح و صبورانه در داخل قوّهی مقنّنه، به تحقّق همهی ویژگیهای یک مجلسِ تراز کمک خواهد کرد و یاد نیک نمایندگان را ماندگار خواهد ساخت.
🔸نکتهای که همواره بر آن تأکید میکنم آن است که مجلس باید آرامشبخش و امیدآفرین و برانگیزانندهی همّتها و دعوتکننده به همدلی و برادری در محیط عمومی کشور باشد. در خود مجلس نیز مسابقات بیفایدهی رسانهای و مجادلات مضرّ سیاسی، وقت و عمر کوتاه دوران مسئولیّت را به خود مصروف نسازد؛ وگرنه ظرفیّت ارزشمند حضور نمایندگان در این جایگاه والا ضایع خواهد شد و این خسارت بزرگی است.
🔸نکتۀ دیگر دربارۀ سوگند نمایندگی است. این سوگند، نمایشی و تشریفاتی نیست؛ سوگندی حقیقی و مسئولیّتزا است که در دنیا و آخرت گریبانگیر خواهد بود. نمایندگان محترم، ناگزیر باید در همهی مدّت نمایندگی، بندبندِ این سوگند شرعی را در پیش چشم داشته باشند و پایبندی به آن را معیار قضاوت دربارهی عملکرد خویش بدانند.
🔸نکتۀ بعدی مربوط به التزامات اخلاقی است. سبک زندگی اسلامی که بخش مهمّی از آن را فضایل اخلاقی تشکیل میدهد، در عرصهی چالشهای سیاسی و رقابتهای مشروع، اهمّیّت بیشتر مییابد. در اینجا است که کیمیای تقوا و گذشت و انصاف و صداقت و مسئولیّتپذیری و کار بیمنّت، قیمت اصلی خود را آشکار میسازد. شهیدان پرواز اردیبهشت -که اکنون سراسر کشور داغدار آنها است- یکی از خصوصیّاتشان رعایت فضیلتهای اخلاقی بود. مراقبت از خویش در این زمینه را باید جدّی گرفت.
🔸نکتۀ آخر یادآوریِ این حقیقت است که هر یک از نمایندگان مجلس، نمایندۀ همهی ملّت ایران است؛ این بدان معنی است که کار اصلی نماینده تأمین منافع ملّی است. پیگیری مسائل حوزهی انتخابیّه باید در چارچوب نگاه کلان به مسائل کشور انجام گیرد و از تصویب طرحهای آبادانی به صورت افراطی و بیرون از حدّ طاقت بودجهی عمرانی پرهیز شود.
🔸برادران و خواهران گرامی! کار با نیّت خدمت به مردم، عمل صالح و حسنهی مأجور الهی است و خدای شاکر علیم، در دنیا و آخرت به آن پاداش خواهد داد. جذب دلهای مردم و سپاس بیدریغ آنان یکی از پاداشهای الهی در دنیا است و تشییع چندینمیلیونی رئیسجمهور فقید و همراهان عزیزش نمونهای از این پاداش الهی است. مردم وفادار و هوشیار در شهرهای مختلف، با گلباران و اشکباران این پیکرهای پاک، یاد شهیدان دههی ۶۰ را برای نسل جدید کشور زنده کردند و در عمل، به هزاران دروغ و تهمت و شایعه پاسخ دادند. رحمت و درود خدا بر آنان!
🔸در پایان لازم میدانم از نمایندگان محترم دورۀ یازدهم، بهویژه رئیس پُرتلاش و هیئترئیسۀ فعّال آن، تشکّر کنم
📌بعد از انتخاب محمد باقر قالیباف به ریاست مجلس دوازدهم حمیدرضا حاجی بابایی با ۱۷۵ رای و علی نیکزاد با ۱۶۹ رای نایب رئیس اول و دوم شدند.
در این رقابت عبدالرضا مصری ۱۱۵ رای حسینعلی حاجی دلیگانی ۹۶ رای حمید رسایی ۳۵ رای و موسی غضنفرآبادی ۱۶ رای به دست آوردند.
مجموع حاضران ۲۸۷ نفر بود ۲ نفر هم رای باطله دادند
#همدان
#اندیشکده_حکمرانی
#مجلس_دوازدهم
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
#همدان
#اندیشکده_حکمرانی
#مجلس_دوازدهم
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
📌محمد باقر قالیباف با کسب اکثریت آرا ریاست مجلس را کسب کرد.
جزئیات ارای نامزدهای ریاست مجلس
قالیباف: ۱۹۸ رای
ذوالنوری ۶۰ رای
متکی ۵ رای
باطله ۲۴ رای
#همدان
#اندیشکده_حکمرانی
#مجلس_دوازدهم
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
محمد باقر قالیباف
محمد باقر قالیباف سیاستمدار ایرانی و اهل طرقبه مشهد می باشد که از همان ابتدای انقلاب تا کنون مسئولیت های مختلفی را برعهده داشته است
وی از مدیران و سیاستمداران برجسته و موفق کشور بوده و تجربه های موفق زیادی داشته و در سال ۲۰۰۸ میلادی جزو ۱۰ شهردار برتر جهان شناخته شد
ایشان در سال ۱۳۹۹ به عنوان نماینده تهران، ری،شمیرانات،پردیس و اسلامشهر راهی مجلس گردیده و به ریاست مجلس رسید و اکنون در دوره دوازدهم نیز عنوان ریاست مجلس را کسب کرده است.
در جایگاه تحلیل باید گفت
در نگاهی گذرا به عملکرد مجلس یازدهم و اقدامات انجام شده در زمان ریاست ایشان میتوان این نتیجه را گرفت که طرح ها و قانون های تصویب شده بیشتر به امور داخلی و اقتصادی و اجتماعی پرداخته شده است
طرح های همچون تصویبطرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است قانونی که مورد تمجید ویژه رهبر معظم انقلاب قرار گرفت و توسط ایشان قانونی راهبردی و حیاتی نامیده شد.
و نیز طرح هایی همچون سربازان و بازنشستگان و غیره حاکی از این است که مجلس یازدهم بیشتر درگیر امور مردمی است و طرح هایی را پی ریزی کرده است که با توجه به انتخاب مجدد ایشان به عنوان ریاست مجلس می توان امید داشت که اداره امور در آینده بهتر اداره می شود
#همدان
#اندیشکده_حکمرانی
#مجلس_دوازدهم
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸معاون امنیتی وزارت کشور:
نظرسنجیها از مشارکت بالای ۷۰ درصد در #انتخابات ریاست جمهوری خبر میدهند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیت الله رئیسی و ریل گذاری سیر حرکت دولتهای بعدی
🎙 #استاد_پناهیان
کشف ۳۲ داروی سرطان با کمک هوش مصنوعی
🔹یک پلتفرم هوش مصنوعی که در «دانشگاه کالیفرنیا سندیگو» ابداع شده است، در آزمایشها توانست ۳۲ داروی جدید را برای هدف قرار دادن سرطان تولید کند.
🔹شناسایی داروهای جدید برای بهبودی بیشتر معمولا شامل هزاران آزمایش فردی است اما پلتفرم جدید هوش مصنوعی میتواند نتایج یکسان را در کسری از زمان ارائه دهد.
🔹این فناوری، بخشی از یک روند جدید اما روبهرشد در علم داروسازی برای استفاده کردن از هوش مصنوعی به منظور بهبود کشف و توسعه دارو است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙سخنان مهم آیتالله میرباقری دربارۀ ویژگیهای کاندیدای تَراز ریاستجمهوری
(۵ خرداد ۱۴۰۳)
◀️ رئیس جمهورِ در تَرازِ ملّت رشید ایران، کسی است که اولاً خود را وقف حل مشکلات زندگی مردم میکند و ثانیاً حل مشکلات زندگی مردم را در دست برداشتن از آرمانهای بزرگ این ملت و همراهی با نظم ظالمانۀ حاکم بر عالَم نمیداند.
◀️ رئیسجمهور تراز، همچون #شهید_رئیسی، هم با نظم ظالمانۀ جهانی میجنگد و در عین حال، دغدغۀ حل مشکلات مردم را در همین میدان مبارزه دارد. نه حل مشکلات مردم را قربانی آرمانهای بزرگ میکند و نه بهبهانۀ حل مشکلات مردم، دست از آرمانهای بزرگ بر میدارد.
◀️ کسانی که انشاءالله با قصد قُربت وارد کارزار انتخابات ریاستجمهوری میشوند، باید در تَراز شهید رئیسی باشند و باید در این وِزان اقدام کنند. باید گفتمان ساختن ایران و ایجاد یک امت اسلامی را در مسیر آرمان عصر ظهور دنبال کنند.
◀️ کاندیدای تَراز جمهوری اسلامی، باید قدرت اسلام را پذیرفته باشد و مرعوب دشمنان اسلام نباید باشد. او باید ظرفیت ملّت ایران و جبهۀ مقاومت را در ایجاد تحولات بزرگ در جهان، قبول داشته باشد. کسانی که چنین خصوصیتی ندارند، وارد این صحنه نشوند!
◀️ رئیسجمهور تراز باید بتواند قدرتِ کنونیِ ایجادشده بهوسیلۀ اسلام و ملّت ایران و جبهۀ مقاومت را نقد کند و به ارزش پول ملّی تبدیل کند. کسی که نمیتواند چنین قدرتی را به ثروت تبدیل کند، نمیتواند سُکّان پیشرفت کشور را به دست گیرد و دولت جمهوری اسلامی را اداره کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید آیت الله رئیسی از سه الگوی خود در اداره کشور می گوید
🔺️روحیه جهادی شهید سلیمانی، سعه صدر شهید بهشتی و مردمی بودن شهید رجایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 خاطرهای عجیب از آیت الله بهجت؛ ماجرای تاخیر ارتحال حضرت امام
💠 فرزند آیت الله بهجت از ماجرای عجیب تاخیر ده ساله ارتحال امام خمینی و عمر دوباره ای که خداوند به امام بخشید میگوید...
#امام_خمینی
#رهبر_کبیر_انقلاب
#تاخیر_ارتحال
#آیت_الله_بهجت
*طرح آمایش سرزمین ستیران* -۱
تدوین اندیشهای واحد برای کل سرزمین در چارچوب طرح آمایش، یا به عبارتی دیگر، برقراری یکپارچگی قلمرویی نظریهای بود که بهویژه فراتسویان به کار بستند.
در سالهای پیش از انقلاب اسلامی، ایران هم که چنین هدفی را برای کل کشور دنبال میکرد، به صرافت تهیه چنین طرحی انداخت. از این رو، طی قراردادی از سوی سازمان برنامه و بودجه، این وظیفه به شرکت ایرانی ـ فرانسوی ستیران در سال 1354 واگذار شد. اکنون با گذشت بیش از چهار دهه از زمان تهیه و تصویب آن، این سند را میتوان سندی تاریخی تلقی کرد و ضروری است آن را با دقت بخوانیم، بسنجیم، بررسیم و به بنیادهای دانشی خود بیفزاییم. این سند، بهویژه در شرایط آن روزگار که نمیتوانستیم چیزی جز منویات ملوکانه را تأیید کنیم، دارای صراحت لهجه و شجاعانه بهشمار میآید. زیرا بهروشنی و بهدرستی موقعیت بحرانی کشور را یادآوری میکند. بسیاری از شاخصها و ارقام پیشبینی شده در این مطالعات، با تأخیری ناشی از انقلاب و جنگ، بهتقریب متحقق شدهاند و راه حلهایی که برای سامانیابی سرزمین پیشنهاد کردهاست، هنوز میتوانند بخشی از راه حلهای سطح سرزمینی ما باشند. این طرح، درباره بسیاری از پروژههای جاهطلبانه، همچون شهستان پهلوی، جابهجایی پایتخت، مهار کردن جمعیت، محدود نگهداشتن جمعیت تهران اظهار نظر کرده و آنها را بلندپروازانه و غیر عملی و حتی به زیان کشور دانستهاست. طرح آمایش، پیشبرد هدفهای میانی و نه حتی بلندپروازانه را وابسته به ثبات سیاسی دانستهاست و تأکید چند باره بر این موضوع، میتواند این گونه تلقی شود که پژوهندگان طرح، ثبات سیاسی رژیم گذشته را چندان هم تضمین شده نمیدانستند.
شیوه نگارش و پژوهش در این طرح نیز دارای اهمیت است. بهطور معمول، خواننده/ متخصص ایرانی انتظار دارد که هر نتیجهگیری با ارائه انبوهی از اطلاعات و سر هم کردن معادلات آماری و ریاضی و بهدست آوردن تابعها و همبستگیهای بسیار، صورت پذیرفتهباشد. اما گزارش طرح آمایش سرزمین، چنین نیست. اگرچه در اینجا و آنجا نیمرخی از آمار تولید ناخالص و توزیع آن، اشتغال، جمعیت، پراکندگی و جز آن را میتوان دید. اما فضای گزارش، بهطور عمده از فضایی توصیفی الهام گرفته است که مخاطب عام نیز میتواند آن را بفهمد و سر در آورد. نتیجهگیریهای آن، نتیجههای منطقی ذهن کارشناسانه، عالمانه و پر تجربه است. پژوهندگان ترجیح دادهاند که به جای آن که خود را تسلیم مدلهای ریاضی سازند، از منطق ذهن انسانی خود کمک بگیرند و مخاطبان خود را با همین منطق به گفتوگو وادار ساخته و در نتیجهگیریهای بهدست آمده شریک سازند.
در این مطالعات تأکید شدهاست که رشد اقتصادی ایران، که حدود یک دهه بهطور مداوم ادامه داشته، اگر چه در ظرفیتهای ایران هست، اما میتواند مشکلات بسیاری را در پی داشته باشد. در سالهای 1351 تا 1353، درآمد نفتی ایران سه برابر شدهاست، که از نخستین پیامدهای آن بیتعادلی ساختی و تشدید نابرابریها است. بیتعادلی ساختی ناشی از ضعف بخش خصوصی در سرمایهگذاری، بهویژه در تولید کالاهای واسط و تشدید نابرابریها ناشی از تفاوتهای بنیادی در فرصتهای زندگی در مناطق گوناگون است که در نتیجه، مهاجرت روستاها به شهرهای بزرگ از جمله تهران را برمیانگیزد. هماکنون (سال 1354)، 40 درصد مؤسسات بزرگ صنعتی، 70 درصد ارزش افزوده صنعت و 90 درصد مراکز تصمیمگیری عمومی و خصوصی در این شهر تمرکز بافتهاند. از دیدگاه طرح آمایش، این تمرکز برای کشور سودمند و حتی لازم بودهاست. که در صورت جلوگیری از این رشد، که سالانه حدود 250 هزار نفر مهاجر را در خود میپذیرد، فشار زیادی بر شهرهای دیگر، که توانایی جذب این جمعیت را ندارند، وارد خواهد آمد. تنها چند شهر، از جمله تهران از صنعت مدرن برخوردارند. مجتمعهای صنعتی نیز از شهرها جدا هستند و واحدهایی مجزا تلقی میشوند. بنابراین، طرح آمایش سرزمین پیشنهاد میکند که رشد شهر تهران باید به کُندی صورت گیرد تا دیگر شهرهای بزرگ و شهرهای متوسط، به آرامی آمادگی پذیرش را مهاجران را بیایند.
طرح آمایش سرزمین، سه گزینه درباره رشد جمعیت کشور مطرح کردهاست: در گزینه بیشینه، به احتمال، جمعیت کشور به حدود 100 میلیون نفر در سال 1400 خواهد رسید. در گزینه کمینه این رقم تا حدود 50 تا 60 میلیون نفر محدود خواهد ماند. از نظر طرح آمایش، هر دوی این گزینهها نا معقول است. بنابراین، ارقام میانهای، در حدود 65 تا 70 میلیون نفر را در نظر گرفته است. که در این صورت، جمعیت منطقه شهری تهران در سال 1391، در شعاع 50 کیلومتری پیرامون مرکز کنونی به حدود 11 میلیون نفر، خواهد رسید. و سهم استان مرکزی (شامل استانهای تهران، مرکزی، قم و قزوین) 25.5 درصد خواهد شد.
#همدان
#اندیشکده_حکمرانی
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همهچیز دربارهٔ داوطلبان ریاستجمهوری
#همدان
#اندیشکده_حکمرانی
#انتخابات_ریاست_جمهوری
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
📣تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام
🔹 امروز نشست شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی به منظور بررسی پیشنویس قطعنامه ضد ایرانی سه کشور اروپایی برگزار شد و در آن اعضا این قطعنامه پیشنهادی را تصویب کردند.
🔸نماینده روسیه نزد سازمانهای بینالمللی در وین نوشت: قطعنامه ضدایرانی ارائه شده توسط تروئیکای اروپا با ۲۰ رای موافق، ۲ رای مخالف و ۱۲ رای ممتنع به تایید شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی رسید.
#همدان
#اندیشکده_حکمرانی
#انتخابات_ریاست_جمهوری
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
📌پیش بینی مشارکت بالای ۵۳ درصدی در انتخابات ریاست جمهوری
🔻نتیجه نظرسنجی موسسه افکارسنجی ملت مرکز پژوهش های مجلس از سنجش مشارکت مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، نشان می دهد میزان مشارکت در این دوره از انتخابات بالای ۵۳ درصد خواهد بود.
🔻 مشارکت سیاسی شهروندان همواره برای نظامهای مختلف حکمرانی مهم بوده است. اهمیت این امر در نظامهای مردمسالاری همچون جمهوری اسلامی ایران دو چندان است. موسسه افکارسنجی ملت مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در راستای سنجش میزان مشارکت مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، یک نظرسنجی از افراد بالای ۱۸ سال در کشور و با روش نمونهگیری تصادفی ساده متناسب با جمعیت و به شیوه تلفنی، از تاریخ ۶ تا ۹ خردادماه ۱۴۰۳ انجام داده است.
◀️ لینک خبر
#همدان
#اندیشکده_حکمرانی
#انتخابات_ریاست_جمهوری
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
🏴یا اَبا جَعفَرٍ یا مُحَمَّدَبنَ عَلیٍّ
🏴ایُّهَا التَّقِیُّ الجَوادُ یَابنَ رَسوُلِ اللّهِ
🏴یا حُجَّةَ اللّهِ عَلی خَلقِهِ یا سَیِدَناوَ مَولانا
🏴انا تَوَجَّهنا وَستَشفَعنا وَ تَوَسَّلنا بِکَ اِلیَ اللّهِ
🏴 و قَدَّمناکَ بَینَ یَدَی حاجاتِنا
🏴یا وَجیهاً عِندَاللّهِ اِشفَع لَنا عِندَاللّه
◾️◾️◾️ سالروز شهادت مظلومانه نهمین خورشید هدایت، حضرت امام محمد تقی «علیه السلام» را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر «عجل الله تعالی فرجه الشریف» و همه پیروان و موالیان آن حضرت تسلیت می گوییم.◾️◾️◾️
#همدان
#اندیشکده_حکمرانی
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
واحه 6.pdf
6.92M
📝شماره پنجم از فصل نامه سیاسی اجتماعی واحِه
🔸️بهار ۱۴۰۳
📌 صاحب امتیاز: محمد کشوری قلیل
🔺️مدیرمسئول و سردبیر:حمیدرضا عظیمی
🔶استاد مشاور: دکترحسن رحیمی روشن
🔹️اعضای هیئت تحریریه:محمد کشوری-میثم یوسفی-مهرشاد عزیزی - حمیدرضا عظیمی
⬅️آنچه در این شماره خواهید خواند:
بررسی شخصیت و زندگی نامه شهید ابراهیم رئیسی و کارنامه دولت سیزدهم و گمانه زنی راجب انتخابات اخیر
#همدان
#اندیشکده_حکمرانی
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوتین خطاب به اروپا : احمقها ! این چه حرف مزخرفی است که ایران به تعهداتش پایبند بماند؟
🔺 پیام دکتر پورعزّت، دبیر علمی کنفرانس حکمرانی سنجی برنامه محور:
حکایت ما و رؤسای جمهورمان چنین است که رؤسای جمهور پیاپی، معمولاً با شعارها و ادعاهای خوب و بد و گاهی عجیب و غریب، مردم را به سوی خود جلب میکنند | رأی دادن بدون آگاهی، کاری مبتذل است و برای خروج از حالت ابتذال، باید آگاهانه و انتخابگرانه رأی داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران، دکتر علی اصغر پورعزّت، رئیس دانشکده حکمرانی و دبیر علمی کنفرانس حکمرانی سنجی برنامه محور، پیامی را در آستانه برگزاری کنفرانس منتشر کردند. متن کامل پیام بدین شرح است:
🔅 ارزشیابی، سنتی ارزشمند است و طراحی سازوکار حکمرانی سنجی، از ارزش ویژهای برای تحقق دموکراسی و قانونسالاری برخوردار است؛ زیرا رأی دادن بدون آگاهی، کاری مبتذل است و برای خروج از حالت ابتذال، باید آگاهانه و انتخابگرانه رأی داد و رأی دادن هنگامی آگاهانه است که مبتنی بر ارزشیابی عملکرد افراد، گروهها و حزبها باشد.
🔅 بنابراین، جوامع پیشرفته، به ویژه جوامعی که مشتاق توسعه دموکراسیاند، مترصد توسعه ابزارهای مناسب برای ارزشیابی مستمر عملکرد حکمرانان خود بوده، این مهم را از جمله مهمترین حقوق خود میدانند.
🔅 در عین حال که مجموعه معیارهای حکمرانیسنجی و ارزشیابی عملکرد، جهانشمولند، ولی بخش قابل توجهی از شاخصهای ارزشیابی عملکرد حکومتها و دولتها، از شعارهای آنان قابل دستیابیاند؛ شعارهای انتخاباتی، شعارهای تبلیغاتی و حتی شعارهای آرمانی در متون قانون اساسی.
🔅 حکایت ما و رؤسای جمهورمان چنین است که رؤسای جمهور پیاپی، معمولاً با شعارها و ادعاهای خوب و بد و گاهی عجیب و غریب، مردم را به سوی خود جلب میکنند. نکته این است که این ادعاها باید قابل سنجش شوند؛ بنابراین ما به هاشمیسنج، خاتمیسنج، احمدینژاد سنج و غیره نیاز داریم و در آینده نیز به شعارسنجهای جدید، متناسب با نوع شعارهای رئیس جمهور منتخب بعدی، نیاز خواهیم داشت.
🔅 به طور خردمندانه یکی از مهمترین خدماتی که دانشگاهها و بهویژه دانشکدههای حکمرانی یا مدیریت دولتی میتوانند ارائه کنند، کمک به طراحی سامانه یا سیستم مناسب، برای ارزشیابی عملکرد دورهای دولتها و حکومتهاست.
🔅 «کنفرانس ملی حکمرانی دانشمبنا، حکمرانیسنجی برنامهمحور» با هدف کمک به سنجش عملکرد رؤسای جمهور گذشته و ارزشیابی عملکرد سازمانهای دولتی تحت مسئولیت آنها، به جامعه دانشگاهی، شهروندان و جامعه مدنی کمک میکند که با دید بازتری به مسئله انتخابات ریاست جمهوری بنگرند و در این راستا مشارکت مؤثر و قوی در تشخیص کاندیدای اصلح و شایسته داشته باشند.
🔅 این مهم از طریق گردهماییهای دانشگاهی و با مشارکت حداکثری جامعه نخبگان و دانشمندان تراز اول کشور در همایشهای علمی محقق خواهد شد. همچنین زمینه آگاهی جامعه دانشگاهی و رسیدن صدای آنها به جامعه مدنی را فراهم خواهد کرد.
🔅 بدین سبب دانشکده حکمرانی و دانشگاه تهران به مثابه نماد آموزش عالی کشور، در این امر خطیر پیشقدم شده است و با همفکری و مشارکت اساتید پیشکسوت دانشگاههای پیشرو کشور و اساتید جوان و با همکاری دانشجویان فعال در نظر دارد، از این ظرفیت استفاده حداکثری کرده و زمینه سنجش و ارزشیابی عملکرد حکمرانانی که با وعدههای انتخاباتی به دنبال یافتن مشروعیت در بین شهروندان را دارند، ایجاد گردد.
🔅 این کنفرانس طبق برنامهریزیهای دانشکده حکمرانی قرار بود در آستانه انتخابات ۱۴۰۴ برگزار شود که به دلیل حادثه غمبار اخیر در یکم خرداد ۱۴۰۳، به یاد دولتمردان شهید، به مناسبت انتخابات تیرماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
🔅 مخاطبان این کنفرانس شامل مسئولان کشور، از جمله اعضای هیات دولت و مدیران سازمانهای دولتی، قانونگذاران و ناظران بر اجرای صحیح قانون در کشورند. مخاطبهای دانشگاهی، این کنفرانس نیز به طور ویژه استادان و دانشجویان رشتههای حکمرانی، مدیریت و خطمشی گذاری، اقتصاد عمومی، علوم سیاسی، علوم اجتماعی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری هستند.
🔅 این همایش تأکید دارد برای سنجش عملکرد منصفانه، باید مبانی و منطق کار فهمیده شود و برای هر عرصه و حوزه عملکرد، شاخصهای مناسب، طراحی و تعریف شوند. دعوت به حضور در این کنفرانس ملی به همّه ی دولتمردانی که میخواهند اصلاح شوند و اصلاح کنند، پیشنهاد میشود.
⚜️ دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران
▶️ لیست دادگاههای علنی و آنلاین فردا
مورخ: ۱۹ خرداد ۱۴۰۳
🟢 دادگستری کل کردستان
شعبه ۳ محاکم تجدید نظر کردستان
موضوع جلسه: ابطال رای داوری
ساعت: ۱۰
لینک ورود:
https://skyroom.adliran.ir/ch/kordestan-ecourt
🟢 دادگستری سمنان
موضوع: ابطال قرارداد
ساعت: ۸
موضوع: مطالبه وجه
ساعت: ۹
موضوع: ابطال معامله
ساعت: ۱۰:۳۰
موضوع: تقسیط محکوم به
ساعت: ۱۱:۳۰
موضوع: اثبات مالکیت
ساعت: ۱۲:۳۰
https://skyroom.adliran.ir/ch/edu-semnan1
Username: user-semnan
Password: 1234
🟢 دادگستری یزد
موضوع: مطالبه خسارت
ساعت: ۹:۳۰
موضوع: اعتراض به تشخیص ملی شدن اراضی (موضوع تبصره ماده 9 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی)
ساعت: ۱۰:۳۰
موضوع: مطالبه وجه
ساعت: ۱۱
لینک ورود:
http://skyroom.adliran.ir/ch/edu-yazd
🟢 دادگستری بافق
موضوع: فروش ملک مشاع
ساعت: ۸:۳۰
موضوع: الزام به تمکین
ساعت: ۱۰
لینک ورود:
https://www.aparat.com/adlih_yazd/live
🟢 دادگستری زرند
موضوع پرونده: اخلال در نظم و آسایش عمومی
ساعت: ۱۱
لینک ورود:
https://skyroom.adliran.ir/ch/dadgostari-kr
🟢 دادگستری اصفهان
موضوع: مطالبه وجه چک
ساعت: ۹
لینک ورود:
https://skyroom.adliran.ir/ch/alani-esfahan
🟢 دادگستری خراسان رضوی
جلسه شماره ۳۴۴
موضوع: مطالبه خسارت
ساعت: ۷:۱۵
جلسه شماره ۳۴۵
موضوع: خیانت در امانت
ساعت: ۸
جلسه شماره ۳۴۶
موضوع: سایر دعاوی غیرمنقول مالی
ساعت: ۹
لینک ورود جلسه شماره ۳۴۴ و ۳۴۶
https://skyroom.adliran.ir/ch/mashhad1
لینک ورود جلسه شماره ۳۴۵..
https://skyroom.adliran.ir/ch/mashhad2
eitaa.com/hoghoghyaran
rubika.ir/Hoghoghyaranmeli
یکی از دستاوردهای تحسین برانگیز طرح تحول قضایی در دورههای شهید رئیسی و اژهای مباحث شفافیت و استفاده مناسب از ظرفیت فناوری اطلاعات در جهت شد حکمرانی قضایی میباشد. پخش آنلاین دادگاهها هم موجب دقت بیشتر ضات میشود و هم برای دانشجویان و وکلای جوان قابل استفاده است