*«پزشکیان» نهمین رئیسجمهور منتخب مردم ایران شد*
🔹«مسعود پزشکیان» با کسب اکثریت آرا در دومین مرحله چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، رئیسجمهور منتخب مردم شد.
🔹«پزشکیان» ۱۶۳۸۴۴۰۳ رأی به دست آورد.
🔹«سعید جلیلی» نیز ۱۳۵۳۸۱۷۹ رأی کسب کرد.
🔹نهمین رئیسجمهور ایران، متولد ۱۳۳۳ و دارای مدرک فوقتخصص جراحی قلب است.
🔹«پزشکیان» از ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ سمت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را بر عهده داشت.
🔹وی ۵ دوره نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بود.
🔹«پزشکیان» نایبرئیس دوره دهم مجلس شورای اسلامی نیز بوده است.
✅ همکاری مشترک دو دانشگاه ایران و روسیه برای کمک به اقتصاد و دلارزدایی
🟢 رؤسای دانشگاههای جامع امام حسین (ع) و دانشگاه اقتصادی پلخانوف روسیه ضمن امضای تفاهمنامه همکاری، برای کار مشترک در زمینه دلارزدایی توافق کردند.
🌐 لینک متن کامل خبر
🔻مرکز پژوهش های مجلس آماده تعامل کارشناسی با دولت جدید است
▫️به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، دکتر بابک نگاهداری، رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی ضمن تشکر از حضور مردم پای صندوق های رأی، انتخاب دکتر مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم را تبریک گفت.
#اندیشکده_حکمرانی_همدان
🔻متن این پیام به شرح زیر است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
نیمه نخست تیرماه ۱۴۰۳، پس از عروج آسمانی شهدای خدمت و در فقدان رییس جمهور خادم ملت، عرصه افتخار ملت بزرگواری بود که با نقشآفرینی خویش بار دیگر برگی از حماسه را در دیوان افتخارات این مرزوبوم آفریدند و صندوقهای رای را با آرای اثربخش خویش مملو ساخته و با این آرا پشتیبانی محکم برای رییس جمهور منتخب ایجاد کرده و پاسخی محکم به بدخواهان و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دادند. حضور نامزدها، چهرهها، تفکرات و شکلگیری رقابتی سالم با برگزاری گفتگوها و مناظرات، اقدامی اثربخش در ارتقای مشارکت مردم در عرصه انتخابات بود که امتداد و استمرار آن میتواند زمینهساز رشد سواد سیاسی و رسانهای و ایجاد فضای گفتمانی در کشور به منظور تحقق حضور حداکثری در انتخابات آتی باشد.
کم رنگ بودن حضور مردم در دور نخست این دوره از انتخابات ریاست جمهوری و حضور چشمگیر آنها در دور دوم، حرفها و ناگفتههایی را به دنبال دارد که بر ماست تا با بررسی دقیق و موشکافانه آن و با استماع دقیق مطالبات، در رفع نیازها و پاسخگویی به خواست ملت، گامهایی اساسی برداریم. بیتردید پیروز اصلی این انتخابات مردم بزرگواری هستند که همچون گذشته در صحنههای حساس و پیچهای تاریخی، پیشتیبان آرمانهای متعالی جمهوری اسلامی ایران بودهاند.
حال انتخابات به پایان رسید و فرصت جدیدی از مسیر خدمت در پیش روی دولت منتخب ایجاد شده است. مجالی که در تعامل با قوه مقننه و قوه قضاییه، مسیر خدمت به مردم را هموارتر و به اثربخشی اقدامات سرعت خواهد بخشید.
اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از آقایان دکتر جلیلی، دکتر قالیباف، حجتالاسلام و المسلمین پور محمدی، دکتر قاضیزاده هاشمی و دکتر زاکانی که با حضور در عرصه رقابت بر غنای انتخابات و حضور پرشور مردم افزودند، انتخاب جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان، را به عنوان رییس جمهور منتخب، تبریک عرض مینمایم. امیددارم تا همانگونه که رییس جمهور منتخب بارها در صحبتهای خویش بدان اشاره نمودند، دولت جدید در مسیر تحقق سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب اسلامی(دام عزه) و اجرای صحیح قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور، گام بردارد. همچنین براساس بیانات رییس جمهور منتخب مبنیبر اهتمام دولت جدید بر استفاده از کار و نظر کارشناسی، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی نیز به عنوان یکی از مهمترین نهادهای کارشناسی و پژوهشی کشور، آمادگی همراهی و همکاری با رییس جمهور منتخب و دولت آتی را در عرصههای مختلف به ویژه در مسیر رفع مسائل و ترمیم شرایط خصوصا در زمینه رفع چالشهای اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم اعلام میدارد.
بابک نگاهداری
رییس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
#اندیشکده_حکمرانی_استانی
✅ نهمین نشست از سلسله نشست های نقش دولت در تامین مالی آموزش عالی (ضرورت اجرایی سازی اصل سی ام قانون اساسی)
📊عنوان: بررسی وضعیت نابرابری آموزش عالی در ایران (براساس داده ها و شواهد آماری)
سخنرانان:
دکتر مهران ابراهیمیان ( استادیار دانشکده مالی، مدرسه اقتصاد استکهلم) و
دکتر سپهر اکباتانی (استادیار دانشکده اقتصاد، موسسه پژوه های پیشرفته ایران، دانشگاه خاتم)
📅زمان: سه شنبه 1403/04/19 ساعت 10 الی 12
📍محل برگزاری: مرکز پژوهش های مجلس (ساختمان نیاوران)، سالن شهید آقاجانی معمار
تلفن تماس جهت هماهنگی: 09360612238 - 75183372
🔹نتایج رتبهبندی لایدن ۲۰۲۴ انتشار یافت؛
رتبه اول جمهوری اسلامی ایران در بین کشورهای اسلامی؛ صدرنشینی دانشگاه تهران
نظام رتبهبندی لایدن، نتایج رتبهبندی دانشگاههای برتر دنیا در سال ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرد که در این رتبهبندی، تعداد ۴۶ دانشگاه از ایران در جمع ۱۵۰۶ دانشگاه برتر جهان قرار گرفته و دانشگاه تهران صدرنشین دانشگاههای کشور است.
و دانشگاه بوعلی سینا همدان در رتبه ۲۸ جهان اسلام است.
https://news.ut.ac.ir/fa/news/42543
درخواست دولت برای اختصاص ۲۰ همت به صنعت فضایی
▪️نامگذاری پایگاه فضایی چابهار به نام شهید رئیسی
🔹ششمین جلسه شورای عالی فضایی طی هفتههای گذشته به ریاست محمد مخبر برگزار و طی آن مقر شد، در صورت موافقت رهبر معظم انقلاب، مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار (معادل حداقل ۲۰ همت) به منظور توسعه صنعت فضایی و تحقق برنامه فعالان این حوزه، از محل منابع صندوق توسعه ملی اختصاص یابد.
🔹این پیشنهاد را سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به صورت مشترک دادهاند.
🔹در این جلسه همچنین مصوب شد تا پایگاه فضایی چابهار به نام پایگاه ملی فضایی شهید آیتالله رئیسی نامگذاری شود.
#گزارش_کارشناسی | نظام مسائل کمیسیون ماده (100) قانون شهرداری
◀️ لینک خبر | شماره مسلسل: ۱۹۸۷۳
[توضیحات بیشتر] این گزارش مطرح میکند که گسترش شهرنشینی و بهتبع آن ساختوسازهای شکلگرفته این اقتضا را دارد که ماده (۱۰۰) قانون شهرداری بازنگری و ابعاد مجهول و مبهم شیوه رسیدگی کمیسیون برطرف شود؛ بهنحوی که یکی از اهداف گزارش حاضر نیز ارائه راهکارهای مناسب در راستای برطرف کردن ابعاد ذکر شدهاست. این ابعاد مجهول و مبهم گسترده بوده و وجود برخی از این ابهامات موجب صدور آرای متعدد از سوی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری شدهاست.
در این گزارش آمده است که مواردی همچون تداخل صلاحیت کمیسیون با دیگر دستگاههای اجرایی، تردید در صلاحیت کمیسیون (مانند تبدیل یک واحد به دو واحد، ورود ساختمانهای دارای تخلف به محدوده شهر، تغییر کاربردها غیر از تغییر کاربرد از «غیرتجاری» به کاربرد «تجاری»، اقدام به دیوارکشی صرف و...)، امکان رسیدگی به اعتراضات شهرداریها نسبت به آرای کمیسیون در محاکم قضائی، امکان واخواهی و اعاده دادرسی از آرا صادره، موارد امکان توقف عملیات اجرایی تخریب در مواردی مانند تخریب ثانویه و پرداخت جریمه و همچنین در موارد مصلحتسنجیهای ناشی از عدم امکان اجرای عملی حکم تخریب مانند تشکیل کمیته تثبیت اعیانیها از جمله این موضوعات است.
19873.pdf
6.16M
#سند_پژوهشی | نظام مسائل کمیسیون ماده (100) قانون شهرداری
نهاد_پیشران،_کلید_گمشده_تحول_در_حکمرانی_صنایع_فرهنگی_و_خلاق_ایران (1).pdf
1.35M
کلید دولت چهاردهم برای تحول در حکمرانی اقتصاد فرهنگ ایران
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
عرصه اقتصاد فرهنگ و صنایع خلّاق عرصهای مهم و راهبردی است که آینده صنعت و فناوری را به خود معطوف خواهد نمود. این عرصه نسبتا نوپا، مورد توجه بسیاری از نخبگان و سیاستگذاران سراسر جهان قرار گرفته؛ تا آنجا که تعداد قابل توجهی از کشورها برنامهریزی ویژهای برای پیشتازی حداکثری در این عرصه و بهرهمندی از آن نمودهاند. اهمیت این عرصه اما برای ایران اسلامی میتواند ویژه باشد؛ از آن روی که راهبرد اساسی انقلاب اسلامی ایران سنخی فرهنگی داشته و غنای فرهنگی و تاریخی بیبدیل کشورمان، میتواند مایه مزیّت ملی ما در رقابت با کشورهای دیگر در این عرصهی رقابتی باشد. با تمام این اوصاف، برای تحقق یک پیشرفت محسوس در عرصه صنایع فرهنگی و خلّاق، نیازمند لوازمی هستیم که به نظر میرسد از این لوازم فاصله زیادی داریم. تحول در صنایع فرهنگی و خلاق نیازمند عواملی همچون وجود یک پیشران قدرتمند و هماهنگی دستگاههای ذیربط است که زیستبوم صنایع خلاق ما از این دو بهرهمند نبوده و به همین دلیل، گویا در حال جا ماندن از رقبای خارجی خود در این میدان رقابت جهانی است.
به گواه اسناد و آمارهای موجود، عرصه اقتصاد فرهنگ و صنایع خلّاق، کانون توجه بسیاری از سیاستگذاران در کشورهای مختلف جهان است. اگرچه این عرصه دارای پیشینهای دیرپا در جهان و ایران است، و یک فضای کسبوکاری جدی برای شاخههایی از فرهنگ و هنر همچون کتاب، سینما، گردشگری، صنایع دستی و ... هم اکنون موجود است، لیکن کارگزاران مربوطه در کشورهای مختلف، چه متأثر از انگیزههای سرمایهسالارانه و ورود بخش خصوصی قدرتمند به بازار این صنایع و چه ناشی از نگرشهای فرهنگی و ایدئولوژیک، و نیز با توسعه بهرهگیری از فناوری و نوآوری در صورتبندی و محتوای محصولات و خدمات فرهنگی، با جدیّت بیش از پیش به دنبال نقشآفرینی در این صنایع هستند.
برای تقویت کمّی و کیفی صنایع فرهنگی و خلّاق، یکی از ابزارهای لازم، تحول در سکانداری و حکمروایی این صنایع است؛ به گونهای که سیاستگذاران مربوطه با درک صحیح از اهمیت این صنایع، تشخیص مختصات این عرصه و لوازم توسعه نوآورانه و فناورانه آن در عصر کنونی، موجبات یک پیشرفت محسوس ناشی از همافزایی سیاستگذاران با کاهش حداکثری موازیکاری و تعارضات سیاستی و نهادی را فراهم آورد. برای چنین تحولی، وجود یک نهاد پیشران تحول لازم مینماید؛ نهادی که با داشتن بینش تحولی مورد نیاز و همچنین توان اثرگذاری بر سایر نهادها و بازیگران عرصه صنایع خلّاق، نقش بی بدیل خود را در تحقق این تحول ایفا نماید.
کارکرد مهم دیگری که از نهاد پیشران انتظار میرود، پیشبرد ایجاد یک اجماع و اتحاد جهانی پیرامون ارزشهای راهبردی مشترک -به خصوص ارزشهای مشترک «فرهنگی»- است. توضیح اینکه ما در کشاکشهای فرهنگی کنونی و مواجهه با تهدیدات فرهنگی علیه ارزش فرهنگی ملی خودمان، با اجماعات جهانی و سیاستهای طراحیشده منسجمی مواجه هستیم که به دنبال بسط پادفرهنگهایی نظیرجریان «LGBT» هستند. در مقام مقابله با چنین رخدادهای سیاستی حوزه فرهنگ، نیازمند شکلدهی اجماعات جهانی متقابل و طراحی سیاستهای جهانی بدیل و رقیب هستیم. این اجماعات به ویژه در قالب همکاری و تعامل در صنایع فرهنگی و خلاق نمود مییابد؛ از تولیدات مشترک گرفته تا ایجاد بازار و منافع متقابل در اقتصاد خلاق. با عنایت به این ضرورت جبههسازی جهانی در پیشبرد صنایع فرهنگی و خلاق، نهاد پیشران مذکور با اتخاذ یک «رویکرد برونگرایانه»، میتواند این مهم را نیز تحقق بخشد
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
#فراخوان_دعوت_به_همکاری
📌دفتر اندیشکده حکمرانی و قانون گذاری مجلس شورای اسلامی در راستای ارتقای اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان همدان در کمیته های؛ اقتصادی، حقوقی، زیربنایی، سیاسی آموزش و فرهنگ اجتماعی، بخش عمومی انرژی_صنعت و معدن، مدیریت حکمرانی دعوت به همکاری می نماید.
📌شرایط و مزایای همکاری:
_اساتید دانشگاه و دانشجویان تحصیلات تکمیلی
_نوع همکاری حضوری و مجازی
_دارای روحیه کار گروهی
_پرداخت حق الزحمه به صورت توافقی پروژهای و برحسب کیفیت پروژه
_عضویت در اندیشکده حکمرانی و قانون گذاری استان همدان
_آشنا با مفاهیم حوزه حکمرانی و سیاستگذاری
_توانایی تدوین و تحلیل نوشتارهای سیاسی
📲برای پاسخ به سوالات و ارسال رزمه به آیدی @keshvari30 در پیام رسان های (ایتا و تلگرام) مراجعه فرماید.
#اندیشکده_حکمرانی_همدان
#مجلس_شورای_اسلامی
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
🔰 دیدار رئیس جمهور منتخب با خانواده شهید دکتر رئیسی
🔸دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب عصر امروز پنجشنبه با حضور در منزل شهید آیتالله رئیسی با همسر و خانواده ایشان از نزدیک گفتگو کرد.
🔸در این دیدار صمیمی، دکتر پزشکیان با گرامیداشت نام و یاد رئیس جمهور شهید، از تلاشهای ارزنده و فراموش ناشدنی دکتر رئیسی در مسیر خدمت به مردم و پیشرفت کشور قدردانی کرد.
🇮🇷 #همه_باهم_برای_ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#ویدئو| توصیه دکتر امیرحسین رهبر عضو هیات علمی گروه مدیریت دانشگاه بوعلیسینا به دانشجویان دانشگاه:
الان زمان اون رسیده که از کارهای متعارف، سطح و تراز کار را یک لول بالاتر بیاییم...
✅امسال اردوی جهادی متفاوتتری را تجربه خواهید کرد....
🔻جهت ثبت نام به لینک زیر مراجعه کنید:
http://survey.porsline.ir/s/NVkOcKDl
☑️جهت کسب اطلاع بیشتر به آیدیهای زیر در ایتا پیام دهید:
🔻برادران: @bmbasu
🔻خواهران: @jahaadi_basu
#اردوی_جهادی
⚫️ انا لله و انا الیه راجعون
🔳 حاج سید جواد حجازی به فرزندان شهیدش پیوست
⚫️ روح خیّر نیکاندیش و مبارز انقلابی سیدجواد حجازی(ابوی شهیدان سید جعفر و سید باقر حجازی) و پدر معنوی یتیمان همدان صبح جمعه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۳ همزمان با ایام عزاداری سیدالشهداء(ع) آسمانی شد.
🔹مراسم تشییع پیکر پاک این یاور دیرین امام و رهبری، امروز بعد از اقامه نماز جمعه از محل حسینیه امامخمینی(ره) برگزار خواهد شد.
#اندیشکده_حکمرانی_همدان
📍 قالیباف درگذشت پدر شهیدان، مرحوم حاج سیدجواد حجازی، را تسلیت گفت
بسماللهالرحمنالرحیم
إنّا للّه و إنّا إلیه راجعون
حجةالاسلاموالمسلمین جناب آقای حاج سیدعلی اصغر حجازی
قائم مقام محترم دفتر مقام معظم رهبری
📌 درگذشت پدر بزرگوارتان، ابوالشهیدین والامقام، مرحوم آقای حاج سید جواد حجازی موجب تأسف و تأثر گردید.
📌 ضمن عرض تسلیت و تعزیت به حضرتعالی، خانوادۀ معزز و سایر اقوام و بستگان، برای آن خادم اهلبیت علیهمالسلام، که در ایام سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام در جوار فرزندان شهیدش آرام گرفت، رحمت واسعه، علو درجات و همنشینی با اولیاء الله و برای بازماندگان صبر و اجر و تسلای خاطر از درگاه خداوند متعال مسئلت مینمایم.
محمدباقر قالیباف
رئیس مجلس شورای اسلامی»
📌گزارشی از روند نرخ رشد گردشگری در همدان از سال 1400 تا 1403
🔸-تعداد گردشگران ورودی به همدان در سال 1400 حدود 1.8 میلیون نفر بود.
- نرخ رشد گردشگری نسبت به سال قبل 12% افزایش داشت.
- اقامت متوسط گردشگران در همدان 2.5 شب بود.
🔸 تعداد گردشگران ورودی به همدان در سال 1401 به 2.1 میلیون نفر رسید.
- نرخ رشد گردشگری نسبت به سال قبل 17% افزایش یافت.
- اقامت متوسط گردشگران در همدان به 2.8 شب افزایش پیدا کرد.
🔸 تعداد گردشگران ورودی به همدان در سال 1402 به 2.4 میلیون نفر رسید.
- نرخ رشد گردشگری نسبت به سال قبل 14% افزایش داشت.
- اقامت متوسط گردشگران در همدان به 3 شب افزایش یافت.
🔸در سال 1403 تعداد گردشگران ورودی به همدان به 2.7 میلیون نفر رسید.
- نرخ رشد گردشگری نسبت به سال قبل 13% افزایش داشت.
- اقامت متوسط گردشگران در همدان به 3.2 شب رسید.
به طور کلی، روند رشد گردشگری در استان همدان از سال 1400 تا 1403 صعودی و مثبت بوده است. افزایش تعداد گردشگران ورودی، نرخ رشد سالانه و مدت اقامت متوسط گردشگران همگی نشاندهنده رونق روزافزون صنعت گردشگری در این شهر است.
۱/۳
#اندیشکده_حکمرانی_همدان
#مجلس_شورای_اسلامی
#گردشگری
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
📌بر اساس بررسیهای انجام شده،راهکارهای افزایش حجم گردشگری و جذب توریست در استان همدان به شرح زیر است:
🔸1. توسعه زیرساختهای گردشگری:
- گسترش ظرفیتهای اقامتی (هتلها، مهمانپذیرها و ...) در مناطق گردشگری
- ایجاد و بهبود امکانات رفاهی و خدماتی (رستورانها، مراکز خرید، پارکینگ و ...)
- بهسازی و نگهداری مناسب جاذبههای گردشگری
🔸2. بهبود مدیریت و هماهنگی بخش گردشگری:
- ایجاد مدیریت واحد و یکپارچه گردشگری در استان
- تقویت همکاری و هماهنگی بین دستگاههای مرتبط (میراث فرهنگی، شهرداریها، اداره کل گردشگری و ...)
- ایجاد نظام برنامهریزی و نظارت مؤثر بر فعالیتهای گردشگری
🔸3. توسعه بازاریابی و تبلیغات گردشگری:
- معرفی و تبلیغ جاذبههای گردشگری استان در رسانههای ملی و بینالمللی
- برگزاری نمایشگاهها و رویدادهای گردشگری در داخل و خارج از کشور
- استفاده از ظرفیت فضای مجازی و شبکههای اجتماعی برای تبلیغ و بازاریابی
🔸4. توسعه گردشگری فرهنگی و تاریخی:
- حفظ و مرمت آثار تاریخی و میراث فرهنگی
- برگزاری جشنوارهها و رویدادهای فرهنگی
- ایجاد موزهها و مراکز نمایش میراث فرهنگی
🔸5. تنوعبخشی به محصولات و فعالیتهای گردشگری:
- توسعه گردشگری طبیعتگردی و ورزشهای هوایی
- ایجاد جاذبههای جدید و خلاقانه برای جذب گروههای مختلف گردشگران
اجرای این راهکارها میتواند نقش مؤثری در افزایش حجم گردشگری و جذب توریست در استان همدان داشته باشد.
۲/۳
#اندیشکده_حکمرانی_همدان
#مجلس_شورای_اسلامی
#گردشگری
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani
📌برای جذب توریست بیشتر در استان همدان، پیشنهاد میشود استراتژیهای بازاریابی و تبلیغاتی زیر را اتخاذ کنید:
🔸1. بازاریابی دیجیتال:
- ایجاد وبسایت جامع و جذاب برای معرفی جاذبههای گردشگری همدان
- تولید محتوای تصویری (عکس، ویدئو) و توزیع آن در شبکههای اجتماعی
- اجرای کمپینهای تبلیغاتی هدفمند در پلتفرمهای آنلاین (گوگل ادز، فیسبوک، اینستاگرام و ...)
- ایجاد کانالهای ارتباطی دوسویه با گردشگران بالقوه از طریق وبسایت و شبکههای اجتماعی
🔸2. بازاریابی محتوایی:
- تولید محتوای آموزشی و اطلاعاتی درباره جاذبههای گردشگری همدان (مقالات، پادکستها، ویدئوها)
- ایجاد وبلاگ و پادکست برای به اشتراک گذاری تجربیات و نکات سفر به همدان
- همکاری با وبلاگنویسان و یوتیوبرهای گردشگری برای تولید و انتشار محتوا
🔸3. بازاریابی مشارکتی:
- همکاری با آژانسهای مسافرتی و تورگردانها برای ارائه بستههای تور و اقامت در همدان
- ایجاد برنامههای همکاری با وبسایتهای رزرو هتل و پرواز برای معرفی مقصد همدان
- مشارکت با سفیران گردشگری (تأثیرگذاران آنلاین) برای ترویج گردشگری همدان
🔸4. بازاریابی رویدادمحور:
- برگزاری رویدادهای فرهنگی، هنری و ورزشی در همدان و تبلیغ آن در سطح ملی و بینالمللی
- حضور فعال در نمایشگاههای و رویدادهای گردشگری در داخل و خارج کشور
- میزبانی کنفرانسها و نشستهای تخصصی گردشگری در همدان
این استراتژیها میتوانند در کنار توسعه زیرساختها و جاذبههای گردشگری، نقش مؤثری در افزایش تعداد توریستهای ورودی به استان همدان داشته باشند.
۳/۳
#اندیشکده_حکمرانی_همدان
#مجلس_شورای_اسلامی
#گردشگری
#همدان
📲https://eitaa.com/andishkade_hokmrani