🔰رمز اصلی پیشرفت یک جمع
💬اگر من و جنابعالی، من و آن برادر دیگر، شما و آن برادر دیگر، هم را دوست نداشته باشیم، برای هم صادقانه، عاشقانه احترام قائل نباشیم، کارمان پیش نخواهد رفت.
رمز اصلی پیشرفت یک جمع این است که دلهای آنها با همدیگر مرتبط باشد؛ و بندگان خدا همین جور هستند: «والمؤمنون والمؤمنات بعضهم أولیاء بعض»، بندگان خدا دوستان هم هستند.
این مهربانی، این دوستی، رمز اصلی کار است. من و تو اگر همدیگر را روست بداریم ولو اختلاف فکر هم داشته باشیم، این اختلاف حل خواهد شد.
🔸امام خامنهای
📘کتاب تفسیر سوره مجادله، صفحه۷۳
#تشکیلات | #برادری | #همدلی
#اندیشکده_آفاق
🚨 ما باید نیروهایمان متشکل باشد.
🔹 ما باید سازماندهی داشته باشیم. در برابر عوامل نیرنگ و تشنج و تفرقه ما راهی را برویم که ضد تشنج باشد، ضد تفرقه باشد. ما به سمت وحدت برویم، ما برویم به سمت ثبات و آرامش لازم؛ البته این کار میبرد، فکر میبرد، برنامهریزی میخواهد، سازماندهی میخواهد، رهبری میخواهد. ۱۳۵۹/۱۲/۱۰
🔸 شهید بهشتی
#اندیشکده_آفاق
سلام علیکم
با توجه به اعلام آمادگی #خانم_آذریان برای قبولی مسوولیت دفتر مطالعات فرهنگی اجتماعی اندیشکده، این دفتر از امروز فعالیت هایشان را در چارچوبه ماموریت های اندیشکده شروع خواهد کرد.
،مژده ای دوست، سرور در راه است
💐 #عید_غدیر 💐
👈 #همه_می_آئیم
🇮🇷برای اولین بار🇮🇷
🍃جشن بزرگ قائمشهری ها🍃
در #هفت_ایستگاه با برنامه ها و مسابقات متنوع
با هفت: «کمک هزینه سفر نجف اشرف»
#زمان : سه شنبه/ ۲۹ مرداد
#ساعت ۱۶:۳۰ تا ۲۰
#مکان: خیابان بابل
🔹ایستگاه ولایت (اول) /روبروی مسجد عشقی
🔹ایستگاه امامت (دوم) /جنب کوچه بامداد
🔹ایستگاه امام علی.ع. (سوم) /سه راه شهید چمران (نظامی)
🔹ایستگاه فاطمة الزهرا.س. (چهارم) /جنب کوچه اخوان
🔹ایستگاه امام حسن مجتبی.ع. (پنجم) /روبروی کوچه ارغوان
🔹ایستگاه امام حسین .ع. (ششم) /روبروی کوچه آتش نشانی
🔹ایستگاه حضرت حجت.عج. (هفتم) روبروی مجتمع ۹ دی سپاه
#اندیشکده_آفاق
هدایت شده از اندیشکده آفاق (ماسک فراموش نشود)
،مژده ای دوست، سرور در راه است
💐 #عید_غدیر 💐
👈 #همه_می_آئیم
🇮🇷برای اولین بار🇮🇷
🍃جشن بزرگ قائمشهری ها🍃
در #هفت_ایستگاه با برنامه ها و مسابقات متنوع
با هفت: «کمک هزینه سفر نجف اشرف»
#زمان : سه شنبه/ ۲۹ مرداد
#ساعت ۱۶:۳۰ تا ۲۰
#مکان: خیابان بابل
🔹ایستگاه ولایت (اول) /روبروی مسجد عشقی
🔹ایستگاه امامت (دوم) /جنب کوچه بامداد
🔹ایستگاه امام علی.ع. (سوم) /سه راه شهید چمران (نظامی)
🔹ایستگاه فاطمة الزهرا.س. (چهارم) /جنب کوچه اخوان
🔹ایستگاه امام حسن مجتبی.ع. (پنجم) /روبروی کوچه ارغوان
🔹ایستگاه امام حسین .ع. (ششم) /روبروی کوچه آتش نشانی
🔹ایستگاه حضرت حجت.عج. (هفتم) روبروی مجتمع ۹ دی سپاه
#اندیشکده_آفاق
🔸آیا تاکنون بر واژهی تشکیلات تامل کردهاید؟ آیا تشکیلات یک نوع مدیریت است و یا یک سبک رهبری است؟ یا شاید تشکیلات واژهی معادلی برای سازمان باشد؟ بسیج چه طور؟ شاید بسیج باز تعریفی از تشکیلات باشد؟ شاید تشکیلات همان مدیریت اسلامی باشد؟ و شاید...
🔸پاسخ این سوالات اهمیت چندانی ندارد، تنها پرسیدن این سوالات کمک میکند که بدانیم تشکیلات هم غریب است و هم قریب!
🔸راستی شما بعد از شنیدن واژه تشکیلات چه چیزی در ذهنتان میآید؟ شاید شهید بهشتی اولین نامی باشد که در ذهنتان تجلی میکند، شاید به یاد اردوهای تشکیلاتی بسیج میافتید، شاید به یاد یک گروه ویژهی اطلاعاتی و نظامی میافتید که به صورت بسیار هماهنگ و منسجم یک عملیات را به خوبی انجام میدهند، شاید به یاد شهید چمران و یا امام موسی صدر و یا شاید به یاد تشکیلات حزبالله لبنان بیفتید، شاید هم به یاد تشکیلات حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام بیفتید. تشکیلات امام حسین علیهالسلام که امروزه در هیئت تجلی میکند و شاید مکرر شنیده باشیم در تشکیلات امام حسین علیهالسلام دست هیچ کس خالی نمیماند و کاری روی زمین نمیماند.
🔸اما به راستی هیچ به تشکیلات در سیرهی زندگی امامان معصوممان فکر کردهاید؟ ۷۲تن از بهترین یاوران عالم از کجا آمدهاند و چگونه به کربلا میرسند و عاشورایی میشوند؟ آیا حرکت تشکیلاتی حضرت اباعبدالله الحسین در مقابل یزید برخاسته از حرکت تشکیلات ساز امام حسن علیه السلام در زمان صلح نیست؟ تشکیلات در زمان امیرالمؤمنین چه طور؟ حکومت پس از ۲۵سال سکوت؟ کرسیهای درس امام صادق علیهالسلام در چه نظام تشکیلاتی شکل گرفته و با کدام هدف تشکیلاتی دنبال میشود؟ آیا اینها افرادی نیستند که درسشان را پای مکتب امام سجاد علیه السلام شروع کردهاند و سپس امام بعدی را به اهل علم معرفی کرده و شاگردانشان را به مکتب امام صادق علیهالسلام رهنمون میسازند؟ امام سجاد علیهالسلام چه گونه این افراد را در حرارت ادعیهی خود تربیت نمودهاند؟ چرا امام رضا علیهالسلام در کاخ مأمون زندانی میشوند؟ مگر رفت و آمدهای افراد به پیش امام چه خطری دارد که باید کنترل شود؟ اصلا فقیهان و شاگردان امام رضا علیهالسلام چگونه در اقصا نقاط کشور اسلام پراکنده شده و فعالیت میکنند و با امام علیهالسلام ارتباط میگیرند؟ و زندانی شدن امام کاظم علیهالسلام و شهادت امام جواد علیهالسلام و حبس و کنترل امامان عسکریین علیهم صلواتالله تعالی، همه واگویهی چنین رازی است:
🔹تربیت تشکیلاتی، آن چیزی است که برای دشمن خطر دارد، و سیرهی امام عصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف هم نباید با سیرهی دیگر ائمه علیهمالسلام متفاوت باشد. و حرکتهای منظم و منسجم شیعیان در زمان امامان معصوم تاکنون پرده از حقیقت وجود تشکیلات در بین شیعان برمیدارد. حقیقتی که شاید در نگاه اول در زندگی ائمهی طاهره علیهمالسلام به چشم نیاید ولی با کمی دقت مییابیم که بررسی تاریخ بدون در نظر گرفتن این تشکیلات ما را به خطا در تحلیل میبرد، حقیقتی که باید آن را جست وجو کرده، بیابیم، و در پای مکتبشان یاد بگریم ذی تشکیلاتی شیعه را.
#تشکیلات_انسان_ساز
#اندیشکده_آفاق
💬مجموعه تشکیلاتی، حیاتش به این است که از بالا مرتب زیر نظر باشد. یعنی یک نفر، دائم به آن #تشکیلات نگاه کند. این نگاه، مثل نور چراغ قوه است و تا زمانی که به یک نقطه افتاده باشد، آن نقطه روشن است. اما به مجردی که چراغ قوه را گرداندید، دیگر آن نقطه روشن نیست. کسی که بالا سر است باید دائم مجموعه را زیر نظر داشته باشد و با چشم و نگاه اوست که مجموعه جان میگیرد. نگاه که عرض میکنم، نگاه ظاهری نیست؛ مقصود، مدد رساندن فرد ناظر و بالا سر است.
🔹امام خامنهای - ۱۳۷۳/۴/۲۲
#اندیشکده_آفاق
#مجاهد باشید تا #شهید شوید!
بسیاری از ما خوب می دانیم که در عصر کنونی ، جهاد فرهنگی کار بسیار سخت و طاقت فرسایی است شاید سخت تر از جهاد نظامی.
اما این را هم خوب میدانیم که در حال جنگ هستیم ، جنگی که دیگر در ان خبری از فشنگ نیست ، در جنگی هستیم که اگر بخواهند کسی را #شهید کنند ، او را نا امید میکنند، جنگی که دیگر دشمن مقابلت نیست...
نا امیدی در لحظه ی کنونی یک تاکتیک جنگی است، تاکتیکی که دشمن آن را به خوبی اجرا میکند، به نظر من جریان نفوذ نیز از همین جا تاثیر میگیرد.
قصه ی #نفوذ مختص سیاست یا دولت نیست ، نفوذ در همه جا رخ میدهد.
و به نظر من الان نفوذ در مساجد بیشتر از سیاست اتفاق می افتد.
مثال میزنم که شاید خیلی از فعالان مسجدی با آن مواجه بوده اند.
عده ای جوان که احساس و دغدغه ی کار فرهنگی داشتند در #مسجد دور هم جمع شدند و مجموعه ای تشکیل دادند و شروع به فعالیت کردند.
مدتی بعد از سوی هیئت امنای مسجد اذیت شدند و هیئت امنا آن هارا نه تنها همراهی نمیکرد ، بلکه در مقابل آن ها ایستادگی میکرد.
جوانان که دیگر به جوش آمده بودند تصمیم به .....
ادامه ی داستان بالا ، با تصورات و تفکرات دینی شما کامل میشود.
اگر #مجاهد باشید تصمیم به جهاد گرفته و در هر صورتی از کار فرهنگی خود دست بر نمیدارید چرا که جنگ را احساس کردید و نمیتوانید یک جا بنشینید ، چرا که که فرمانده کل قوا ، شمارا افسر جنگ نرم خوانده و روی شما حساب باز کرده ، اما روی دیگر داستان اینگونه به پایان میرسد که جمع شما از هم متلاشی شده و دیگر تصمیم میگیرید کار فرهنگی نکنید...
شما از کدام دسته اید؟!
هر چه ریشه ی تفکراتی خویش را در تالیفات رشد داده باشید ، در مقابل هجمه ی دشمن واکنشی سخت نشان خواهید داد.
به یاد داشته باشید شما یک مجاهد هستید.
مجاهد وقت کم می آورد ولی خسته نمیشود.
بسیاری تصور میکنند در کار فرهنگی باید حلوا خیرات کرد یا ....
آن ها درک نکرده اند که در حال مبارزه هستند ، در حال جهاد هستند.
اگر کسی کمی احساس وظیفه کرد مطمئن باشد دیگر برای خوابش هم برنامه دارد.
اگر کسی #دغدغه داشت و مسیر حرکتش با اهل بیت هم مسیر بود ، دیگر به زخم زبان های مردم اهمیت نمیدهد. اگر به او فحش دهند ، نا سزا بگوید برایش مهم نیست.
برایش رضایت خدا مهم است و لا غیر...
و این میشود همان چیزی که موجب رضایت خداست....
از حرکت خود نا امید نشوید ، در مقابل سختی ها ایستادگی کنید و وحدت جمعیِ به وجود آورید و آن را حفظ کنید. خود را در میدان جنگ ببینید و جهاد کنید ...
آن وقت اگر روزی روزگاری ، بر گذشته ی خویش نگاه کردید ، از خود احساس رضایت خواهید کرد نه شرمساری...
ما هنوز شهادتی بی درد می طلبیم
غافل که شهادت را جز به اهل درد نمی دهند...
وَلَنَبْلُوَنَّکُمْ حَتَّى نَعْلَمَ الْمُجَاهِدِینَ مِنکُمْ وَالصَّابِرِینَ وَنَبْلُوَ أَخْبَارَکُمْ
و شما را می آزماییم تا مجاهدان و صابرانتان را بشناسیم و حدیثتان را آشکار کنیم...
سوره ی محمد،آیه ۳۱
✍مصطفی کریمی
#یادداشت
#جهاد_فرهنگی
#تربیت #مربی_محور
#اندیشکده_آفاق