🔴 نخستين ديدار اعضاى حماس با اسد پس از ١٠ سال
🔹هیاتی از حماس امروز چهارشنبه به سوریه می رود تا پس از ده سال با بشار اسد، رئیس جمهور سوریه دیدار کند. این نخستین دیدار یک هیئت از حماس با اسد پس از خروج این جنبش از سوریه در پی بحران در این کشور است.
🔹خالد عبدالمجید، دبیرکل جبهه مبارزه مردمی فلسطین گفت که اسد تنها با خلیل الحیه، مسئول روابط عربی جنبش حماس دیدار خواهد کرد.
@andishkadeh_mahdavi_boshehr
‼️ «صراط مستقیم» یعنی چه؟
🔻 «اِهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِیمَ؛ صِرَاطَ الَّذِینَ أنعَمتَ عَلَیهِم».[1]
✍️ خدایا ما را به راه راست هدایت بفرما؛ راه کسانی که به آنها نعمت دادهای.
💠 آیتالله محمّدتقی بهجت رحمهالله:
«بر صراط مستقیم بودن یعنی نبی صلّیاللّهعلیهوآلهوسلّم یا وصی علیهالسّلام را پیش روی خود قرار دهیم و پیرو آنها باشیم.
🔶 صراط مستقیم، دو صراط است که باید آنها را پیمود: یکی در دنیا، و دیگری در آخرت؛ اگر امروز، در دنیا درست بر روی صراط مستقیم مشی کردیم، فردا هم از صراط آخرت ـ که بر روی جهنم است ـ میتوانیم عبور کنیم».[2]
📚 پینوشت:
[1]. حمد، آیه 6.
[2]. در محضر بهجت، ج 1، ص 246.
✡ غزوهٔ بنینضیر (١)
1⃣ #بنینضیر نام قبیلهی #یهودی ساکن در یثرب [مدینه] تا نخستین سالهای هجرت و نام یکی از غزوات پیامبر در سال چهارم هجری است.
2⃣ بنینضیر و سایر #یهودیان ساکن یثرب [مدینه] ثروت فراوانی گرد آوردند. پس اوس و خزرج برای غلبه بر یهودیان از غسانیان کمک خواستند. غسانیان با سپاهی به حجاز آمدند و بسیاری از یهودیان را کشتند و از آن پس اوس و خزرج بر یهودیان مسلّط شدند، بعدها بنینضیر، در نزاعهای اوس و خزرج جانب اوس را میگرفتند.
3⃣ مقارن ظهور اسلام، و پیش از جنگ اُحد، قبیله بنینضیر ظاهراً با #ابوسفیان ارتباط داشتند.
4⃣ پس از #هجرت پیامبر به مدینه، بنینضیر در شمار دیگر یهودیان، با مسلمانان پیمان #مصالحه بستند و #عهد کردند که در صورت حملهٔ دشمنان به مدینه در کنار مسلمانان به دفاع بپردازند و از تأمین مالی و جانی کفار قریش و برقراری روابط تجاری با آنان خودداری کنند.
5⃣ اما از آنجا که بنینضیر #پیمان خود را زیر پا گذاشتند، در ربیعالاول سال چهارم هجری #غزوه_بنینضیر بهوقوع پیوست.
✡ غزوهٔ بنینضیر (٢)
1⃣ پیامبر (ص) برای اینکه از منویّات و طرز تفکر #یهودیان_بنینضیر آگاه گردد، همراه گروهی از افسران خود، عازم قلعه آنها گردید؛ اما هدف ظاهری پیامبر از تماس با بنینضیر این بود که در این سال، عمرو بن امیه که از بئر مَعونَه بازمیگشت دو تن از افراد قبیله بنیعامر را، که از پیامبر اَمان داشتند، کُشت. عامر بن طُفَیل از پیامبر دیه طلب کرد و پیامبر (ص) برای پرداخت دیه از بنینضیر که همپیمان بنیعامر بودند کمک خواست.
2⃣ #بنینضیر کمک به پیامبر (ص) را پذیرفتند، اما در توطئهای برای قتل ایشان، عمرو بن جِحاش را مأمور کردند که آن حضرت را در پای دیوار قلعه با سنگی از پای درآورد. پیامبر (ص) از طریق وحی از نیرنگ آنان آگاه شد و به ایشان ده روز مهلت داد تا با اموال منقول خود، جز اسلحه، از مدینه خارج شوند و سالانه برای برداشت محصول خرما بازگردند.
3⃣ عبدالله بن اُبَی رئیس منافقان مدینه، بنینضیر را از اطاعت پیامبر (ص) بازداشت و وعده داد که همراه با #بنیقریظه از آنان دفاع کند.
4⃣ از اینرو پیامبر (ص)، عبداللّه بن مَکتوم را در مدینه جانشین خود قرار داد و با لشکری به فرماندهی علی (ع)، ١۵ روز یا ۶ شب بنینضیر را در محاصره گرفت.
✡ غزوهٔ بنینضیر (٣)
1⃣ در دورهٔ محاصره، عَزْوَک یهودی به پیامبر سوءقصد کرد که بهدست علی (ع) کشته شد. سپس پیامبر فرمان داد تا درختان خرمای بنینضیر در بُوَیْرَة را قطع کنند. سرانجام یهودیان #تسلیم شدند و پذیرفتند که تنها با یک بار شتر از اموالشان، بجز اسلحه و نقره و طلا، از مدینه خارج شوند.
2⃣ بعضی از آنان از جمله حُیَیّ بن اَخطب که دخترش صفیه پس از فتح خیبر در سال هفتم هجری به همسری پیامبر (ص) درآمد و ابیالحقیق (همسر اول صفیه)، به #خیبر رفتند، و برخی به #شام مهاجرت کردند.
3⃣ از آنجا که جنگی در نگرفته بود اموال برجای مانده در حکم غنیمت نبود و تصرّف در آن به اختیار پیامبر (ص) بود (حشر: ۶ـ ۸) از اینرو پیامبر (ص) با توافق #انصار آن را میان #مهاجران تقسیم کرد تا وظیفهٔ حمایت از مهاجران توسط انصار پایان پذیرد.
4⃣ سورهٔ حشر (آیات ۱ـ۱۷) دربارهٔ #غزوه_بنینضیر و اخراج این قبیله است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود
#علائم_ظهور
امام باقر علیه السلام: حضرت قائم علیه السلام قيام نمی کند مگر هنگامى كه ترس سخت و شدیدی مردم را فرا گرفته است و زمين لرزه ها و فتنه و بلا دامنگير مردم شده است، و بیماری طاعونی که پيش از اينها فرا رسیده است، و شمشير برّانی که در ميان عرب است، و اختلاف سختى که میان مردم رخ داده و اوضاعشان آنچنان تغییر یافته و به جایی رسیده اند که صبح و شام آرزوی مرگ می کنند. و این آرزوی مرگ به واسطه شدّت مصیبتی و سختی است که از سگان هار میان مردم می بینند و این که بعضی از مردم بعضی دیگر را می خورند و می بلعند.
پس خروج آن حضرت هنگامى است كه مردم از اينكه فرجی را ببینند مأيوس و نااميد شده اند. اى خوشا به حال آنكه قائم ما را درك كند و از ياران او باشد، و واى و بسیار وای بر كسى كه با او ستیز کند و با دستوراتش مخالفت کند و از دشمنانش باشد.
📚غیبت نعمانی، ص٢۵۴
👆👆👆👆
💞پس زمینه ایتاتون رو مزین کنید،به تصویر شهید قاسم سلیمانی
╰┅──────┅
#روزشمار
✳️تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین✳️
💠 بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ 💠
🍃🍁°✨°🍃🍁°✨°🍃🍁
☀️ امروز پنج شنبه ۲۸ مهر ماه ۱۴۰۱/۰۷/۲۸
🌙 ۲۳ ربیع الاول ۱۴۴۴ هجری قمری ۱۴۴۴/۰۳/۲۳
🌲۲۰ اکتبر ۲۰۲۲ میلادی ۲۰۲۲/۱۰/۲۰
💐💐💐💐💐
👈 هر روز با یک آیه:
آیه وحدت: «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعاً وَ لا تَفَرَّقُوا» (آل عمران / 103)
و همگی به ریسمان خدا چنگ زنید، و پراکنده نشوید.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
👈 حدیث روز(امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف):
۱۰- دنیا در سراشیبى زوال:
دنیا فنا و زوالش نزدیک گردیده و در حال وداع است، و من شما را به سوى خدا و پیامبرش ـ که درود خدا بر او و آلش باد ـ و عمل به قرآنش و میراندن باطل و زنده کردن سنّت، دعوت مىکنم.
🌹🌹🌹
👈ذکر روز ۱۰۰ مرتبه:
✅لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِکُ الْحَقُّ الْمُبین
نیست خدایی جز الله فرمانروای حق و آشکار
ذکر و دعای روز پنجشنبه یکی از اذکار ایام هفته به همراه دعای مخصوص آن روز است. ذکر روز پنج شنبه موجب رزق و روزی است. این روز به نام امام حسن عسگری (ع) مزین شده است
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
💐🌹💐🌹💐🌹💐
اللّهم عجل لولیک الفرج
🌷>>اَللهُمّ صَلّ عَلي مُحمَّد وَ آل مُحمَّد وَعَجّل فَرَجَهُم.
قرآن و اهل بیت علیهم السلام
حسین کارگر:
👈روز پنجشنبه به نام امام حسن عسکری(علیهالسلام) است. در زیارت آن حضرت بگو:
✅السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِىَّ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ وَخَالِصَتَهُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا إِمَامَ الْمُؤْمِنِينَ، وَوَارِثَ الْمُرْسَلِينَ، وَحُجَّةَ رَبِّ الْعَالَمِينَ، صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ، أَنَا مَوْلىً لَكَ وَلِآلِ بَيْتِكَ، وَهٰذَا يَوْمُكَ وَهُوَ يَوْمُ الْخَمِيسِ، وَأَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَمُسْتَجِيرٌ بِكَ فِيهِ، فَأَحْسِنْ ضِيافَتِى وَإِجارَتِى بِحَقِّ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَاهِرِينَ.
سلام بر تو ای ولی خدا، سلام بر تو ای حجّت حق و بندهی پاک خدا، سلام بر تو ای پیشوای مؤمنان و وارث پیامبران و برهان محکم پروردگار جهانیان، درود خدا بر تو و اهلبیت پاکیزه و پاکت باد، ای سرور من، ای ابا محمّد حسن بن علی، من دلبسته تو و اهلبیت توأم، این روز، روز پنجشنبه و روز توست و من در آن میهمان و پناهنده به توأم، پس به نیکی پذیرایم باش و پناهم ده، به حق خاندان پاکیزه و پاکت.