#گردشگری_راهی_برای_رهایی
🔹 مرور تاریخ شفاهی دانشکده
مرور بخشی از تاریخ شفاهی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد در دورهمی صمیمانه جمعی از همکاران شاغل و بازنشسته دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد در مجموعه باغ سیب به میزبانی همکار ارجمند جناب مهندس داروغه، در این نشست سراسر صمیمیت که با غذای سنتی اشکنه کشک «قروت» و بادمجان و جوجه آتشی به سرآشپزی آقای سالخورده همراه بود یاد و خاطره همکاران فقید دانشکده از جمله زنده یاد یوسف زارع، بیژن افشاری، مرحوم سید قربان بابلی و ... گرامی داشته شد.
روند توسعه فیزیکی دانشکده، گسترش فضای سبز، خرید تجهیزات، تعاملات انسانی در دهه هفتاد و هشتاد در دوره مدیریت دکتر سید حسن نوعی و دکتر شریفی مرور شد و از تلاش ها و نحوه مدیریت دکتر مؤید، دکتر نوعی، دکتر رجبی مشهدی، دکتر پور رضا به نیکی یاد شد.
چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
عکس از غلامحسین نوعی، حسینعلی سالخورده
#باغ_سیب
#دانشکده_مهندسی
#دپارتمان_تاریخ_شفاهی_پارسه
@anjoman_parse
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گردشگری_راهی_برای_رهایی
🔹باغ شازده ماهان کرمان:
باغ شاهزاده ماهان یا باغ شازده ماهان؛
در حدود ۲ کیلومتری شهر ماهان و در نزدیکی شهر کرمان و مربوط به پایان دوره قاجاریه است. این اثر در سال ۱۳۵۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست و در سال ۲۰۱۱ در نشست سی و پنجم میراث جهانی یونسکو به همراه هشت باغ ایرانی دیگر در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت جهانی رسید.
#ایران_زیبا
#گردشگری_مسولانه
#دپارتمان_گردشگری_پارسه
@anjoman_parse
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گردشگری_راهی_برای_رهایی
🔹لرستان زیبا
ویدیوی فوق العاده زیبا از استان لرستان با جاذبه های منحصر به فرد تاریخی و طبیعی آن
#ایران_زیبا
#گردشگری_مسولانه
#دپارتمان_گردشگری_پارسه
@anjoman_parse
#گردشگری_راهی_برای_رهایی
🔹 اقامتگاه بومگردی زاک، روستای خرو، نیشابور
#ایران_زیبا
#گردشگری_مسولانه
#دپارتمان_گردشگری_پارسه
@anjomanparse