🌱خوابگاهی متفاوت با حال و هوای مهربانی نیکوکاران
🎨زیباسازی مجتمع خوابگاهی بنیاد( پردیس ۷ )در حال انجام است.
▪️تاکنون تصاویر چهره برخی از خیّرین خوابگاه ترسیم شده است.
▪️زیباسازی فضاهای داخلی نیز در حال انجام است.
#بنیاد_دانشگاهی_فردوسی
حامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد
@Bonyadfum
#تاریخ_شفاهی_دانشگاه_فردوسی_مشهد
#دپارتمان_تاریخ_شفاهی_پارسه
🔹🔹🔹کانال اطلاع رسانی انجمن پارسه دوستداران میراث فرهنگی
@anjoman_parse
🔹🔹🔹🔹🔹🔹
با همکاری انجمن ایرانی تاریخ شعبه استان خراسان رضوی برگزار میشود:
[در جستوجوی هویت گمشدهی خراسان]
🔹نشست علمی:
تاثیر اقدامات محمد ولی خان اسدی در آبادانی شهر مشهد
🔹سخنران:
دکتر علی سوزنچی کاشانی
🔹دوشنبه | ۱ مرداد | ساعت ۱۱ الی ۱۲
🔹مشهد - بلوار وحدت - وحدت ۳/۱ - روبهروی پارک میر - مکتب بافت
#دپارتمان_تاریخ_شفاهی_پارسه
🔹🔹🔹🔹🔹🔹کانال اطلاع رسانی انجمن پارسه دوستداران میراث فرهنگی
@anjoman_parse
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🔹پردیس کتاب مشهد
امروز عصر (پنجشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۳) فرصتی دست داد تا سری به پردیس کتاب مشهد در خیابان سناباد بزنم. مجموعه ای دلنشین و دوستداشتنی که یادگار ماندگار حاج آقای رجبزاده از مفاخر فرهنگی شهر مشهد و خانواده دوستدار کتاب ایشان می باشد. پاتوق اهالی فرهنگ در شهر مشهد که با درایت در نقاط مختلف شهر در حال توسعه می باشد در این وانفسای اقتصادی وگرانی سرسام آور همه چیز از جمله کتاب...😔
وقتی قفسه های کتب تاریخی رو بررسی می کردم چشمم به دو جلد کتاب در حوزه تاریخ ایران باستان خورد به تالیف دکتر مهرداد نوری مجیری؛ دوست فرهیخته و پژوهشگری که از اواخر دهه هشتاد توفیق آشنایی با ایشان را بواسطه مجله تاریخ پژوهی و همکاری های مشترک علمی کسب کرده بودم. با اینکه حوزه تخصصی ام نبود اما با علاقه و اشتیاق دقایقی را به بررسی کتاب، فهرست و محتوی آن پرداختم که متوجه شدم بسیار عالمانه تالیف و تدوین شده است.
غلامحسین نوعی
۲۸ تیر ۱۴۰۳
#پردیس_کتاب_مشهد
#دپارتمان_تاریخ_شفاهی_پارسه
@anjoman_parse
🔹برای ایران
دکتر مسعود پزشکیان
رئیسجمهور منتخب دولت چهاردهم
با اهدای بهترین درودها و آرزوی توفیقات برای شمایی که محصول خواست مردم ایران و دغدغهمندان این سرزمین اهورایی هستین تقاضا دارم در انتخابات کابینه و وزرا و مشاوران نهایت دقت را بخرج دهید تا دولتی چابک، خلاق و آگاه به سرمایه های ملی در راس کار قرار دهید.
بعنوان عضوی از خانواده بزرگ ایران که بیش از سه دهه از عمر خود را در حوزه تاریخ و گردشگری این سرزمین اهورایی صرف نمودهام خدمت شما عرض می کنم حال و روز وزارت فخیمه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی ایران اصلا خوب نیست.
وقت آن رسیده کار را به کاردانها سپرد تا بیش از این شاهد فرصت سوزی، تخریب آثار تاریخی و غارت آثار باستانی نباشیم. به نمایندگی از تشکل های مردمنهاد فعال در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی خدمت شما عرض می کنم از ظرفیت مردم و تشکلهای مردمنهاد و خلاقیت و توانایی آنها برای معرفی شایسته ایران به جهانیان استفاده کنین.
متاسفانه ضعف ساختاری از صدر وزارتخانه تا ادارات استانی در سه سال اخیر اوضاع مصیبت باری را برای این نهادی - که باید هم جور حفظ آثار و اماکن تاریخی را بدوش بکشد و هم تلاش نمایید ایران را و فرهنگ و تمدن سترگش را به بهترین شکل و شمایل به جهانیان معرفی نماید- مستولی کرده که به هیچکدام از وظایف اصلی خود نتوانسته بپردازد.
بهترین و توانمندترین فرد کابینه را باید بر این وزارت خانه بنشانید چراکه اگر وزارت گردشگری درست عمل کند هم مشکل اشتغال جوانان حل خواهد شد و هم کارآفرینی در سطوح مختلف آن شکل خواهد گرفت و هم مشکلات اقتصادی و معیشتی مردمان نجیب این سرزمین مرتفع خواهد شد.
آموزش را در صدر وظایف وزارتخانه قرار دهید البته با تعامل سازنده با وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش برای اصلاح متون درسی، چراکه هم مدیران ما درک درستی از تاریخ، میراث فرهنگی و گردشگری کشورمان ندارند و هم مردم عادی، دلیل آن هم ضعف در ساختار آموزشی ما در همه مراکز مربوطه می باشد.
باید انقلابی در آموزش و متون درسی در خصوص آشنایی با تاریخ و میراث فرهنگی و گردشگری این سرزمین صورت پذیرد البته هوشمندانه و خلاقانه تا بتوان بعنوان بازوان وزارتخانه کمک کرد تا چرخ اقتصاد گردشگری در جایجای کشور خوب بچرخد و میراث فرهنگی و باستانی خوب نگهداری و مرمت شوند.
شما تنها گزینه آشتی ملی هستید پس قدر بدانید و این فرصت و موهبتی که ملت ایران به شما دادهاند را از بین نبرید. جای نخبگان خانه نشینی و زندان نیست، زندان جای دزدان و غارتگران بیت المال است. منتقدین را رها کنین از بند چراکه آنها هم دل در گروی آبادانی این سرزمین دارند.
از همه توان ایران برای نجات ایران استفاده کنین، کشور جای تندروی و کندروی نیست به قدرت مردم اعتماد کنین و کار را به آنها بسپارید.
آرزومند سربلندی ایران
غلامحسین نوعی/ دکتری تاریخ شفاهی و فعال گردشگری با بیش از سه دهه فعالیت در انجمن پارسه دوستداران میراث فرهنگی
۲۷ تیر ۱۴۰۳
🔹🔹🔹🔹کانال اطلاع رسانی انجمن پارسه دوستداران میراث فرهنگی
@anjoman_parse
🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#گردشگری_راهی_برای_رهایی
🔹دریاچه عروس
دریاچه عروس در روستایی به نام حلیمه جان از توابع شهرستان رودبار
#ایران_زیبا
#گردشگری_مسولانه
#دپارتمان_گردشگری_پارسه
@anjoman_parse
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
✅ بر اساس مصوبه مورخ ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۳ هیئت رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد، در راستای زنده نگهداشتن یاد و خاطره سید الشهدای خدمت، حضرت آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی و خدمات ارزنده ایشان به مشهد مقدس و آموزش عالی استان خراسان رضوی، ساختمان سازمان مرکزی به «ساختمان شهید جمهور» نامگذاری شد.
@fumpr
#کمیته_نامگذاری
#تاریخ_شفاهی_دانشگاه_فردوسی_مشهد
#دپارتمان_تاریخ_شفاهی_پارسه
@anjoman_parse
🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🔹اقدامی غیرقانونی
در روزهای اخیر بهرغم بخشنامۀ سرپرست ریاست جمهوری مبنی بر خودداری دستگاههای اجرایی «از هرگونه تغییر در ساختارهای سازمانی، جابجایی نیروی انسانی و نقل و انتقال اموال دولتی، اعمال آییننامۀ جدید، تغییر در تعرفهها و عوارض و هرگونه اقدامات خارج از ضوابط و مقررات» تا زمان استقرار دولت چهاردهم، اخبار ناخوشایندی از اقدامات و عزل و نصبهای غیرقانونی در برخی از دستگاههای اجرایی به گوش میرسد.
افزون بر این، در سطح برخی از دانشگاهها نیز شاهد جذب، انتقال و ارتقای اعضای هیأت علمی، بدون رعایت ضوابط و مقررات هستیم که هرچند آخرین فرصتها و کوششها برای اعمال غیرقانونی/فراقانونی در دولت سیزدهم است، اما بیش و پیش از هرچیز نشاندهندهٔ منفعتطلبیهای شخصی، گروهی و جناحی برخی از مدیران است.
در کنار این اقدامات غیرقانونی -که باید در جای دیگری به تفصیل به آنها پرداخته شود- امروز تصویری منتشر شده است مبنی بر نامگذاری ساختمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد به نام «شهید جمهور» که بیتردید تصمیمی است فاقد وجاهت قانونی.
من به اینکه نفس این تصمیم، درست یا غلط است، کاری ندارم، که آنچه را روشنتر از آفتاب است، چه نیاز به بازگفتن و بازشنیدن؛ اما به مدیران ارشد دانشگاه فردوسی مشهد باید یادآوری کنم که طبق مصوبۀ هیأت رئیسۀ دانشگاه در سال 1381 (یا 1383، تردید از من است)، هرگونه نامگذاری در سطح دانشگاه فردوسی مشهد باید در شورای مرکزی آثار مفاخر و اسناد دانشگاه مطرح و به تصویب برسد و هیچ مرجع دیگری نباید در این امر دخالت کند.
شاید کمتر کسی بداند که در دورۀ ریاست جناب آقای دکتر ضابط (رئیس پیشین دانشگاه در دولت سیزدهم)، کسانی به هیأت رئیسه فشار آوردند تا این اختیار از مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه گرفته و به هیأت رئیسه یا شورای دیگری واگذار گردد، اما رئیس وقت دانشگاه و اعضای محترم هیأت رئیسه، پس از شنیدن استدلالهای اینجانب مبنی بر اهمیّت کار کارشناسی در امر نامگذاری و بررسی سوابق این امر طی سالهای ۱۳۹۳ - ۱۴۰۲ و تأیید عملکرد مطلوب و بهدور از سلایق و گرایشهای سیاسی و جناحی در این مدت، با روشنبینی و به دور از هرگونه سیاستزدگی مصوب کردند که فرایند تصمیمگیری دربارۀ نامگذاریها در سطح دانشگاه فردوسی مشهد، در اختیار مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه باقی بماند و فقط در جلسات شورای مرکزی که نامگذاری در دستور جلسه قرار دارد، معاون فرهنگی-اجتماعی دانشگاه هم حضور داشته باشد.
بنابراین نامگذاری ساختمان سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد به نام «شهید جمهور»، وجاهت قانونی ندارد و از اساس کاری غیرقانونی یا فراقانونی است.
سلمان ساکت
۲۲ تیرماه ۱۴۰۳
@avaze_sorkh
#کمیته_نامگذاری
#تاریخ_شفاهی_دانشگاه_فردوسی_مشهد
#دپارتمان_تاریخ_شفاهی_پارسه
@anjoman_parse