قبل از شهادت، پيشنهادهاي زيادي به همسرم ميشد تا تحصيلات خود را در كشورهاي اروپايي ادامه دهد؛ به طوري كه پس از ترور او بررسيهايي كه از سوي دستگاههاي امنيتي انجام شد، نشان داد كه از حدود پنج سال قبل كار بر روي داريوش شروع شده بود تا اگر بتوانند او را جذب و يا تخليه اطلاعاتي كرده و در نهايت اگر نشد او را ترور كنند؛ ترور زماني اتفاق مي افتد كه نتوانند كسي را بخرند.
بعد از ترور ناکام دكتر عباسي و شهادت دكتر شهرياري تمام تلاش داريوش اين بود كه كسي نفهمد كه او نيز با آنها همكار بوده؛ به طوري كه بعد از ترور داريوش نه خانواده من و نه خانواده همسرم هيچ كدام خبر نداشتند كه چرا اين اتفاق افتاده است.
#داریوش_رضایی_نژاد
#قهرمان_علمی_کشورم
#علم_علم_بر_زمین_نمیماند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت ربات پرستار برای اولین بار در داخل کشور
#ایران_قوی
#ما_میتوانیم
مدیریت انجمن های علمی با همکاری گروه کتابخوان برق برگزار می کند:
🏆مسابقه کتابخوانی
📖 کتاب خروج از خیابان سئول
⏱زمان برگزاری مسابقه: 23 تا 25 مردادماه
⏱زمان اعلام نتایج: 28 مردادماه
💻 مسابقه به صورت مجازی و آنلاین برگزار خواهد شد.
🎁 جوایز:
🥇نفر اول: یک میلیون ریال
🥈نفر دوم: هفتصد و پنجاه هزار ریال
🥉نفر سوم: پانصد هزار ریال
🛒 برای خرید و مطالعه کتاب می توانید از لینک های زیر استفاده کنید:
نسخه الکترونیکی: https://b2n.ir/Seul-Taghche
نسخه کاغذی: https://b2n.ir/Seul-Patogh
🔍 هشتگ های راهنما:
#مسابقه
#کتابخوانی
#خروج_از_خیابان_سئول
کتاب «خروج از خیابان سئول» توسط انتشارات الگونگار پیشرفت و به قلم سیدمجتبی قافلهباشی، سعید حسین رفیعی و حامد حاجیپور در قالب روایی داستانی به رشته تحریر درآمده و با مقدمه مهندس صابر میرزایی، با مشارکت پژوهشکده سیاستگذاری دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت صندوق توسعه فناوری نانو، روانه بازار کتاب شده است.
«خروج از خیابان سئول» داستان حمایت های صورت گرفته از فناوری نانو و شرکت های فعال در آن است که با بررسی تجربه نمایشگاه ساخت داخل و دو صنعت خودرو سازی و نفت، یک سیاست و نظریه حمایتی نیز توصیه کرده است که به عنوان یکی از مزایای این کتاب قابل بیان است.
قدمت صنعت نفت در کشور بیش از صنعت خودروسازی است، اما این صنعت هم نتوانسته در بیش از ۱۰۰ سالی که در ایجاد شده، به صنعتی پیشرو و غرورآفرین در کشور بدل شود. در این صنعت از بدو شکل گیری، شرکت های غربی بر مسند مدیریت چاه های ایران نشستند و برای راضی کردن مردم، شرکت بی پی را به عنوان بنزین پارسی به خورد مردم دادند. از آن زمان تغییری در فرهنگ مدیران نفتی ایجاد نشد و همچنان چشم ها به سمت غرب و شرکت هایی مانند توتال، بی پی و شل باقی ماند و در نتیجه رشدی که انتطار می رفت در صنعت نفت ایجاد نشد.
دو صنعت خودروسازی و نفت به عنوان دو صنعت پرسابقه و ناموفق در کشور، مسیرهای متفاوتی را طی کرده اند اما نتیجه ای یکسان داشته اند. خودروسازی حمایت شده، اما حمایت هایی غلط که به پیشرفتش منجر نشده است. از آن طرف صنعت نفت حمایت نشده و فرصتی برای رشد در اختیارش قرار نگرفته است. حمایت غلط و عدم حمایت هر دو یک نتیجه در پی دارند و آن هم چیزی نیست جز عقب ماندگی و عدم پیشرفت.
در مقابل این دو صنعت، فناوری نانو قرار گرفته است که قدمتی کمتر از ۲۰ سال در کشور دارد اما در طی این سال ها با حمایت های درستی که از آن شده، شاهد رشد و پیشرفت روزافزون صنعت نانو در کشور و تبدیل شدن آن به «نماد پیشرفت»، «ما می توانیم» و «غرور ملی» هستیم.
در بخش ابتدایی کتاب تجربه نمایشگاه ساخت داخل در ۵ فصل و در بخش دوم کتاب بررسی دو صنعت خودروسازی و نفت در ۳ فصل روایت شده است
🔍 هشتگ های راهنما:
#مسابقه
#کتابخوانی
#خروج_از_خیابان_سئول
🆔 @anjoman_sut
🆔 @ketabkhan_bargh
بخشی از کتاب:
«برای ما خرید جنس خارجی همیشه با کلاس است. از بسته بندی شیک و طراحی چشم نوازش که بگذریم، احتمالا خوش دست تر و دقیقتر از مشابه وطنیش کار می کند. اگر یک «Made in Japan»یا «Germany»هم گوشه کنارش زده باشند، دلمان از دوامش قرص می شود. گاهی همین جور که پشت پنجره یک مغازه با کالاهای شیک خارجی می ایستیم، بدمان نمی آید بهانه ای برای خرید یکی دو قلم از آن ها پیدا کنیم؛ خصوصاٌ اگر قواره ی جیبمان باشد. اگر این خرید را از خیابان جردن و چهارراه استانبول و مجتمع پالادیوم هم انجام دهیم، شیرینی اش دو چندان می شود. حال فرض کنیم این کالای خارجی، کالای سرمایه ای باشد؛ عقل حسابگر دکارتی گواهی می دهد که حتماٌ باید تومان را دلار کرد و یک جنس مرغوب خرید. اگر این کالا ضبط و ربطی به گسترش علم و عالم داشته باشد، فورا باید سراغ چند برند اول دنیا رفت و شأن علم را حفظ کرد. حالا آمدیم و این دلار از جیب خزانه دولت بود؛ دیگر هیچ درنگی جایز نیست».
🔍 هشتگ های راهنما:
#مسابقه
#کتابخوانی
#خروج_از_خیابان_سئول
🆔 @anjoman_sut
🆔 @ketabkhan_bargh
دکتر غفاری در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره بینالمللی حرکت اعلام کرد:
⭕️ابلاغ آئیننامه بازنگری شده نحوه فعالیت انجمنهای علمی دانشجویی به دانشگاهها/ حضوردانشجویان۱۲۷ کشور در دوازدهمین دوره جشنواره
https://www.msrt.ir/fa/news/56361/
🆔 @msrt_iri
لینک شرکت در مسابقه کتابخوانی "خروج از خیابان سئول"
https://survey.porsline.ir/s/G6F5eS1
این لینک از هم اکنون فعال است.
زمان پایان مسابقه: 25 مردادماه، ساعت 22
🔍 هشتگ های راهنما:
#مسابقه
#کتابخوانی
#خروج_از_خیابان_سئول
🆔 @anjoman_sut
سوالات مسابقه.pdf
263.5K
پاسخ سوالات مسابقه کتابخوانی ضمیمه شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش صدا و سیما درخصوص تولید لامپ یونیت دندانپزشکی و منبع نور پرتابل پزشکی توسط فناوران پارک علم و فناوری گلستان
🆔 @msrt_iri
#میراث_مجید
اینجانب در کنکور سراسری سال 1363 با کسب رتبه دوم در سهمیه مربوطه در رشته الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر پذیرفته شده و پس از فراغت تحصیل در کنکور کارشناسی ارشد مهندسی هسته ای شرکت کرده و با کسب رتبه اول تحصیلات خود را از سال 1369 در دانشگاه صنعتی شریف آغاز کردم.
در سال 1371 نیز دوره کارشناسی ارشد خود را به پایان رساندم و با توجه به کسب رتبه اول در دوره مذکور با استفاده از آیین نامه دانشجویان رتبه اول، در دوره دکتری علوم و تکنولوژی هسته ای دانشگاه صنعتی امیرکبیر پذیرفته شدم. تحصیلات دوره دکتری خود را نیز در سال 1377 به پایان رسانده و از آبان ماه 1377 نیز به عنوان عضو هیئت علمی در دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشغول به کار شدم...با توجه به عدم شرایط مناسب برای ادامه فعالیت علمی در دانشکده مذکور عدم تمایل خود به ادامه همکاری با دانشگاه امیرکبیر اعلام کرده و با پذیرش استعفای اینجانب از سوی دانشگاه امیرکبیر قرار داد همکاری اینجانب با دانشگاه امیرکبیر از تاریخ 15 بهمن ماه سال 1380 به اتمام رسید.
#قهرمان_علمی_کشورم
#علم_علم_بر_زمین_نمی_ماند
دانشمندی که گفت: #جمهوری_اسلامی_می_تواند_و_باید_بتواند
ایشان پس از استعفا از دانشگاه امیر کبیر در سال ۱۳۸۰ به دانشگاه شهید بهشتی پیوست. و در سال ۸۵ با راهاندازی دانشکده مهندسی هستهای دانشگاه شهید بهشتی به عضویت هیئت علمی آن درآمد. وهمراه با #دکتر_مسعود_علیمحمدی، دکترای فیزیک ذرات بنیادی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران،از مشاوران ایران در پروژه مهم سزامی بودند.
برگزاری دورههایی چون «کارگاه آموزشی آشنائی با کدهای محاسباتی راکتورهای هسته ای» از جمله سوابق دکتر شهریاری بودهاست. یکی از طرحهای مهم دکتر شهریاری، طراحیهای تئوریک مربوط به ساخت نسل جدید راکتورهای هستهای است که بازتاب زیادی نیز در مراکز علمی جهان داشت.
او از جمله کارشناس ارشد مبارزه با کرم رایانهای استاکسنت بود.
#قهرمان_علمی_کشورم
#علم_علم_بر_زمین_نمی_ماند
#شهید_شهریاری #نمادی_از_اقتدار_علمی_و_توسعه
#فناوری های سخت پژوهشی ایران اسلامی بود.
کسی که قدرت فکری، توانمندی اجرایی، غیرت ملی و انقلابیاش سرویسهای امنیتی آمریکا و رژیم صهیونیستی را به ستوه آورد تا ترور را به عنوان آخرین حربه برای حذف وی به کار گیرند.
ایشان در زمینههایی فعالیت کرد که دشمن نسبت به آن حساس بود، مانند شبیه سازی نوترونی، اندازهگیری تابشهای هستهای و دسترسی به نرمافزارهای محاسبات شبیهسازی هستهای. نهتنها خود ایشان در این زمینهها فعالیت میکرد بلکه با پشتیبانی نیروی ایمان، دانشجوی دکتری #تربیت_کرد و #بدون_سفر_به_خارج_از_کشور دیگران را نیز در این زمینهها هم مسلط کرد و نهایتاً جان خود را در این راه قرار داد. دستگاه ام آی ایکس انگلیس به شدت تلاش میکرد از شهید شهریاری و افراد مرتبط با ایشان تخلیه تلفنی به عمل بیاورد و در نهایت آنها به این نتیجه رسیده بودند که این شهید بزرگوار در تحکیم پایههای اقتدار جمهوری اسلامی ایران موثر است اما چون نتوانستند وابسته و خستهاش کنند از نظر فیزیکی حذفش کردند.
#قهرمان_علمی_کشورم
#علم_علم_بر_زمین_نمی_ماند
#راهیست_راه_عشق_که_هیچش_کناره_نیست.
#آنجا_جز_آنکه_جان_بسپارند_چاره_نیست...
سرانجام دکتر مجید شهریاری صبح روز دوشنبه 8 آذر ماه 89 در بلوار ارتش، مورد سوء قصد قرار گرفت و به مقام شهادت نائل آمد. پیکر وی پس از تشییع گسترده با حضور اساتید، دانشجویان، نهادهای علمی و مردم شهید پرور ایران، در امامزاده صالح تهران دفن شد.
هر آنکه شهریاری را میشناخت، میدانست که او در زمان حیاتش هم به معنای واقعی کلمه «شهید» بود، یعنی وجود شریفش مظهری از وجود حق تعالی و گواهی بر وحدانیت او بود، او به حقیقت رسیده بود و از همین رو، شهید زیست و شهید از دنیا رفت.
آیت الله جوادی آملی:
راز موفقیّت شهیدِ شاهد (دکتر مجید شهریاری)، دکتر شهریاری و اَقران وی، پی بردن به حقیقتِ علم (اولاً) و هجرت از آن به معلوم (ثانیاً) و ترغیب به چنین هجرت (ثالثاً) است. چنین افرادی آن قدر مقتدرند که در مصاف مرگ پیروز میشوند و مرگ را میمیرانند و خود برای ابد زنده میمانند.
#قهرمان_علمی_کشورم
#علم_علم_بر_زمین_نمی_ماند
توسط فناوران پارک علم و فناوری کرمان صورت گرفت؛
⭕️طراحی و ساخت شیرآب شنیداری هوشمند
https://www.msrt.ir/fa/news/56488/
🆔 @msrt_iri
🤩🤩🤩 و اما نتایج مسابقه کتابخوانی خروج از خیابان سئول: 😍😍😍
در این مسابقه، از بین شرکت کنندگان فقط یک نفر توانست حد نصاب امتیاز (50 درصد) برای کسب جایزه را به دست آورد و دیگر شرکت کنندگان متأسفانه نتوانستند به 50 درصد سوالات پاسخ صحیحی بدهند. به این ترتیب این مسابقه تنها یک برنده خواهد داشت:
🥇سرکار خانم زهرا قلی پور (امتیاز 26 از 32)
💰 احیانا اگر اعتراضی به نتایج وجود دارد، و یا ابهامی در روند امتیازدهی برای بزرگواران وجود دارد، نهایتا تا چهارشنبه ساعت 22 با مدیریت انجمن های علمی مطرح نمایید.
🔎 هشتگ های راهنما:
#مسابقه
#کتابخوانی
#خروج_از_خیابان_سئول
مدیریت انجمن های علمی را در پیام رسان های سروش، بله و ایتا دنبال کنید:
🆔 @anjoman_sut
واریز جایزه نفر اول مسابقه کتاب خوانی "خروج از خیابان سئول"
🥇 سرکار خانم زهرا قلی پور: یک میلیون ریال
🔎 هشتگ های راهنما:
#مسابقه #کتابخوانی #خروج_از_خیابان_سئول
🆔 @anjoman_sut
#شتابدهنده_شاهکار
💡 وبینار کارآفرینی: خلق ایده کسب و کار
🗓 ١٢ شهریور ماه ساعت ٩ الی ١٢
📎 لینک ثبت نام فوری
www.shahroodut.ac.ir/_idea
با توجه به محدودیت ظرفیت وبینار، اولویت با افرادیست که سریعتر ثبت نام کنند. لطفا سریعتر ثبت نام خود را تکميل کنید.
💥 یک جرقه، یک ایده، خلق یک کسب وکار. شاید قرار است از همین نقطه سرنوشت شما برای کارآفرین شدن رقم بخورد.
برگزار کننده: مدیریت کارآفرینی دانشگاه صنعتی شاهرود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بومی سازی دستگاه ونتیلاتور و صادرات گسترده ان توسط یک شرکت دانش بنیان
#ما_میتوانیم
#ایران_قوی
.
#رویداد_نگار
🔷 جایزه ملّی راهکارهای نوآورانه برای چالش های فراروی کودکان و نوجوانان با موضوع بیماری کرونا
با محوریت:
🔸 آموزش
🔸 تغذیه، بهداشت، سلامت جسمی و روحی حمایت از کودکان
🔸 اقتصاد و محیط زیست
🔸 فرهنگ، تفریح و ورزش
⏳ مهلت ارسال طرح: 31 شهریور ماه 1399
🔗 اطلاعات بیشتر و فرم ثبت نام:
linkpost.ir/eGcCH
☎️ تماس:
02141186 داخلی 5310
هشتگ راهنما: #کرونا #کودک #آموزش #محیط_زیست #تغذیه #اقتصاد #بهداشت
شبکه دانش بنیان | @daneshbonyan_isti
.