🔺️تبانی:سایه ای پنهان بر روی عدال🔺️
جرم تبانی یک مطلق ( حاصل شدن نتیجه عمل مجرمانه برای تحقق آن شرط نیست) ، غیرقابل گذشت (برای تعقیب نیاز به شکایت نیست ) و حداقل با دونفر محقق میشود.
تبانی در دو صورت رخ میدهد :
۱_ارتکاب جرم علیه امنیت :
در این صورت همین که افراد توافق کنند🤝🏻 که کاری را علیه امنیت انجام دهند یا اینکه فقط وسایل 💣 مورد نیاز برای جرم را تهیه کنند مجرم هستند
( ماده ۶۱۰ تعزیرات)
۲_ارتکاب جرم علیه اعراض(آبرو) یا نفوس یا اموال افراد:
در این صورت افراد با هم توافق🤝🏻میکنند که جرمی را علیه اموال یا اعراض یا نفوس فرد (افراد) دیگر انجام دهند در صورتی وسایل💣مورد نیاز را هم تهیه کرده باشند مجرم هستند .
(ماده ۶۱۱ تعزیرات)
🖋انجمن میان رشته ای ماهد
❗️قانون نگهداری سگ در آپارتمان❗️
به موجب ماده 688 مکرر 1 قانون مجازات اسلامی: واردات، تولید، تکثیر، پرورش، خرید و فروش، حمل و نقل و گردانیدن، اعم از پیاده و یا با وسیله نقلیه و نگهداری حیوانات وحشی، نامتعارف، مضر و خطرناک، از قبیل: کروکودیل (تمساح)، لاک پشت، مار، سوسمار، گربه، موش، خرگوش، سگ و سایر حیوانات نجس العین و میمون، ممنوع می باشد و هر یک از مرتکبین، به جزای نقدی معادل 10 تا 30 برابر حداقل حقوق کارگری (که سالانه توسط دولت و اتحادیه های مربوطه، تعیین و اعلان می گردد) و نیز ضبط حیوان مربوطه، محکوم می گردند.
بنابراین، در این ماده قانونی، نگهداری سگ به عنوان یک حیوان نجس العین، ممنوع اعلام شده و برای آن، مجازات تعیین شده است. همچنین، به موجب اصل چهلم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران: " هیچ کس، نمی تواند، اعمال حق خویش را وسیله اضرار به غیر یا تجاوز به منافع عمومی قرار دهد." لذا، اگر نگهداری سگ در آپارتمان، سبب شود که به دیگر همسایگان ضرر وارد شود، با توجه به این اصل از قانون اساسی، می توان نسبت به آن اعتراض نمود.
باید این نکته اشاره شود که براساس تبصره 1 ماده 688 مکرر قانون مجازات اسلامی، برخی از اصناف، مانند هلال احمر، نیرو های مسلح و مراکز و آزمایشگاه های تحقیقاتی و همچنین روستا نشینان، عشایر و گله داران، تنها در محدوده فعالیت و متناسب با نیاز های زندگی خود، می توانند از سگ نگهبان استفاده نمایند.
#mini_law
🖋انجمن میان رشته ای ماهد