بیست و سومین نمایشگاه گروهی "جمع مشتاقان" عصر روز پنجشنبه دهم آبان ماه ۱۴۰۳ در تهران (نگارخانه آیینه -موسسه فرهنگی، هنری و پژوهشی صبا-) افتتاح شد.
در این نمایشگاه ۹۶ اثر خوشنویسی از چهل و شش خوشنویس برجسته که همگی از اعضای جمع مشتاقان می باشند، در قالب های متنوع از جمله : چلیپا ، سطر ، قطعه ، سیاه مشق ، کتابت و قالب ها و فرم های جدید( نوعی نگاه) به نمایش درآمد.
این آثار منتخبی از برترین آثار گروه می باشند که در فرآیندی حرفه ای از بین آثار تمامی اعضای گروه انتخاب شده اند.
گروه هنری "جمع مشتاقان" متشکل از شاگردان جناب استاد مجتبی ملک زاده و خوشنویسانی است که پیرو شیوه نگارش اصیل خط شکسته می باشند که با هدف حفظ فرهنگ و هنر اصیل ایرانی و احترام به سنت های درست و ارزشمند و با نگاه به آینده و احترام به خلاقیت های فردی و گروهی گرد هم جمع شده اند. این گروه در سال نود و یک با هدایت و حمایت جناب استاد مجتبی ملک زاده تشکیل شد و تا کنون بیست و سه نمایشگاه گروهی در تهران و استانهای مختلف کشور برگزار نموده است.
" جمع مشتاقان " متشکل از هشتاد عضو حرفه ای خوشنویس خط شکسته میباشد که بیست و پنج تن از آنان عنوان استادی انجمن خوشنویسان ایران را داشته و نمایشگاه فوق را که از نظر بسیاری از صاحب نظران، حرفه ای ترین نمایشگاه گروهی خط شکسته ایران بوده را برگزار نموده اند.
نمایشگاه خط شکسته " جمع مشتاقان " از شنبه دوازدهم تا پنجشنبه هفدهم آبان ماه ۱۴۰۳ برپا بوده و مشتاق نگاه و نظر و نقد علاقه مندان و صاحب نظران هنر خوشنویسی و خط شکسته می باشد.
گزارش تصویری
👇
هدایت شده از حسین قلی زاده
باسمه تعالی
چهارمین نشست هم اندیشی اعضای شورا و مدرسان انجمن خوشنویسان سبزوار در تاریخ ۸/ ۸/ ۱۴۰۳ با حضور آقای علیزاده ، نماینده ی محترم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سبزوار
موارد مطرح شده :
بررسی و تحلیل پیامدها و بازتاب های دو نمایشگاه هنرجویان انجمن و همایش بین المللی بیهقی در مهرماه .
تعیین درصدی از محل فروش آثار خوشنویسان- که توسط انجمن انجام می شود-به نفع انجمن سبزوار
شنیدن نظرات و پیشنهادات اعضای شورا در مورد امور جاری انجمن سبزوار؛ از جمله چگونگی تهیه و تدارک یک ساختمان برای انجمن.
48.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از عملکرد انجمن خوشنویسان شعبه خمین در هفته خوشنویسی
* بمناسبت هفته خوشنویسی و به همت انجمن خوشنویسان شعبه خمین و همکاری ارگ تاریخی میشیجان گردهمایی اساتید خوشنویسی استان مرکزی و شهرهای گلپایگان وخوانسار ازاستان اصفهان وشهرهای الیگودرز وازنا ازاستان لرستان برگزارگردید.
نمایشگاه گروهی هنرجویان منتخب استاد محمد حسین عطارچیان با عنوان " راهیان مکتب درویش" در روز جمعه ١١ آبان ١٤٠٣در فرهنگسرای اندیشه با حضور جمع کثیری از اساتید برگزار شد.
این نمایشگاه با هدف پاسداشت و گسترش خط شکسته ایرانی، و قدردانی از زحمات بی دریغ استاد بنام و بی نظیر خط شکسته ایران در مکتب اصیل درویش، استاد محمدحسين عطارچیان ،برپا شده است.
آیین گشایش این نمایشگاه از ساعت ٣ عصر با حضور خانواده محترم استاد عطارچیان ،همسرمحترمشان سركارخانم پوررجبعلي و اساتید برجسته خوشنویسی همچون استاد صندوق آبادی، استاد رسول مرادی، استاد سبزه كار، استاد شهبازی، استادحسيني، استاد رواسانی، استاد ابراهیم حسنی، استاد مرزی، استاد شرکاء، استاد فيض آبادي، استاد احسنت، استاد ظریف، استاد کوهستانی، استادتيموري، استاد ترابی، استاد هدایتی و استاد رضا بنفشه خواه هنرمند پیشکسوت حوزه سینما و جمع کثیری از هنرمندان و هنر دوستان افتتاح شد.
در ابتدای این مراسم، حاضرین به پاسداشت یک عمر تلاش عاشقانه این استاد بزرگ در احیاء خط شکسته مکتب اصیل درویش، ایستاده به تشویق ایشان پرداختند. سپس متنی در رابطه با شخصیت هنری و اخلاقی استاد عطارچیان توسط یکی از هنرجویان ایشان به نمایندگی ازساير هنرجويان ارايه گرديد ودر ادامه مراسم استاد خوشنویسی و خط پژوه شهیر جناب آقای کاوه تیموری به بیان جایگاه و مقام استاد عطارچیان پرداختند و در خاتمه سخنرانی برای شفای هر چه زودتر این استاد عزیز دعا کردند.
شایان ذکر است در این نمایشگاه دو قطعه از آثار ماندگار استاد محمدحسین عطارچیان به همراه ٦٢ اثر منتخب از هنرجویان برگزیده ایشان که اکثرا در قالب قطعه بوده ، به نمایش گذاشته شده است.
اجرای موسیقی سنتی توسط گروه امید نو، سخنرانی استاد رضا بنفشه خواه، پیشکسوت حوزه سینما و دوست دیرینه استاد و اهدای گواهینامه حضور هنرجویان در این نمایشگاه توسط اساتید پیشکسوت از دیگر بخش های این مراسم بود. در پایان این مراسم، نمايشگاه توسط استاد داوود رواسانی افتتاح و بر روي هنرمندان و هنردوستان گشوده شد.
از نظر بسیاری از استادان برجسته حاضر در افتتاحیه، این نمایشگاه در سطح بسیار بالایی بوده است و همگی بر این نظر بودند که تاکنون نمایشگاهی با این سطح در مکتب اصیل درویش کمتر دیده شده است.
این رویداد هنری، تا روز چهارشنبه ١٦ ابان ماه از ساعت ١٠ صبح تا ٦ عصر پذیرای علاقه مندان به این هنر اصیل ایرانی است.
گزارش تصویری
👇