eitaa logo
انجمن طلابـــِـ خُمِیْنےشَهْر
469 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
247 ویدیو
42 فایل
انجمن طلاب خمینی‌شهر، محفلی دوستانه جهت همدلی برای ایجاد الگویی موفق از تحقق اهداف فرهنگی اسلامی در یک دیار است. با ما همراه باشید ... ارتباط با دبیر انجمن : @alireza_p
مشاهده در ایتا
دانلود
انجمن طلابـــِـ خُمِیْنےشَهْر
#دیدار #اخبار_انجمن 👈 دیدار برخی از اعضای شورای مرکزی انجمن طلاب با دبیر شورای سیاست گذاری امور مسا
❗️ ادامه پست قبلی ... 💢 در این جلسه پیشنهاداتی مبتنی بر نکات مطرح شده بیان گردید. 🔰 در این جلسه حجه الاسلام تمنایی هم نکاتی را ارائه نمودند از جمله: 🔸 از ابتدا بنده به عنوان اعلام آمادگی کردم؛ نه برای ، لذا نیاز به وقت گذاری بیشتر نبوده است. 🔹 از ابتدا برای اعلام آمادگی کردم ولی امام جمعه بزرگواری کردند و حکم را سه ساله زدند. 🔸 بنده از باب این مسئولیت را قبول کردم تا زمینه را برای فعالیت دبیر اجرائی آماده کنم. 🔹 برخی از دوستان علی رغم اصرار برای ، همکاری لازم را انجام ندادند؛ اگرچه برخی از فضلا در خوب فعالیت کردند. 🔸 فعالیت های خوبی در این مدت انجام شد و به مساجد زیادی صورت گرفت. 🔹 تشکیل از دیگر اقدامات صورت گرفته بود. در تصمیمات اخیر مربوط به مسجد حضرت ابالفضل هم تصمیم همین شورا عملیاتی شد نه تصمیم شخصی بنده. 🔸 برخی از مساجد از امور مساجد نمی کنند. 🔹 در مساجد کار بسیار سختی است و نمی توان به این راحتی ترکیب را تغییر داد. 🔸 به جریان انداختن پرونده های و در ترکیبات هیئت امنا در این یک سال صورت گرفت. 🔹 عدم کافی برای فعالیت های امور مساجد. 🔸 به مساجد در دو شب از هفته. 🔹 اگر بهتر می تواند این مسیر را جلو ببرد، ما آمادگی داریم و همین مقدار هم کمک آنها خواهیم کرد. 🔸 راه انداری برای استفاده در امور مساجد •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🔶 انجمن طلاب خمینی شهر ایــــــتــــــا تـــــلــــــــگرام ایـــن‍ـــســـتـــاگـــرام 🙏 لطفا رسانه باشید.
💠 طلبه ای که در درس و علم، غور و خوض نداشته باشد، طلبه نیست و موضوع، منتفی است. بحث، سر طلبه است. طلبه، یعنی آن که باید درس بخواند. ✨ امام خامنه ای (دامت برکاته) ، ۱۳۶۹/۱۱/۰۴ ┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🔶 انجمن طلاب خمینی شهر ایــــــتــــــا تـــــلــــــــگرام ایـــن‍ـــســـتـــاگـــرام 🙏 لطفا رسانه باشید.
👈 جمع بندی جلسه شورای مرکزی با مسئولین امور مساجد 💢 چهل و چهارمین جلسه شورای مرکزی با حضور همه اعضا در تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۳ برگزار گردید. ✨ در این جلسه اعضای شورا در مورد امور مساجد گفتگو کرده به و جمع بندی جلسه با مسئولین امور مساجد پرداختند. •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🔶 انجمن طلاب خمینی شهر ایــــــتــــــا تـــــلــــــــگرام ایـــن‍ـــســـتـــاگـــرام 🙏 لطفا رسانه باشید.
💠 این قوام فکری را حوزه ها، تحصیلات دینی و فقهی و کلامی و فلسفی باید تأمین کنند. این کاری است که در درجه اول در حوزه ها باید باشد که عبارت است از تقویت بنیه علمی و این را نباید دست کم گرفت. ✨ امام خامنه ای (دامت برکاته) ، ۱۳۸۰/۰۶/۱۹ ┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🔶 انجمن طلاب خمینی شهر ایــــــتــــــا تـــــلــــــــگرام ایـــن‍ـــســـتـــاگـــرام 🙏 لطفا رسانه باشید.
👈 پذیرش مسئولیت جبهه فرهنگی شهرستان خمینی شهر توسط انجمن طلاب 💢 چهل و پنجمین جلسه شورای مرکزی با حضور حجج اسلام عسکری، دیباجی، خالقی، میردامادی و نجاری در تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۲۰ در دفتر انجمن برگزار گردید. میهمان این جلسه حجه الاسلام مسئول امور شهرستان های ستاد استان اصفهان بود. ✨ در این جلسه حجه الاسلام صالحی گزارشی از روند شکل گیری ستاد جبهه فرهنگی در کشور با مدیریت حاج عزیز جعفری رئیس نیروی زمینی سپاه و نیز شکل گیری جبهه فرهنگی در استان اصفهان بیان کردند. 💠 همچنین در این جلسه نسبت به روند شکل گیری جبهه فرهنگی در شهرستان خمینی شهر و نقاط ضعف و قوت آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت. ✅ در این جلسه بر پذیرش مسئولیت جبهه فرهنگی شهرستان خمینی شهر توسط انجمن طلاب که قبلا با حضور دبیر جبهه استان، حجه الاسلام کریمی بیان گردیده شده بود، تاکید شد. 🔰 در این جلسه همچنین راهکارهایی پیرامون همکاری این دو مجموعه بیان گردید. •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🔶 انجمن طلاب خمینی شهر ایــــــتــــــا تـــــلــــــــگرام ایـــن‍ـــســـتـــاگـــرام 🙏 لطفا رسانه باشید.
💠 طلاب جوان نباید فکر کنند که ما چرا درس می خوانیم، برویم دنبال این کارها. خیر، دنبال این فکر رفتن بدون تقویت بنیه علمی، هیچ خدمتی نمی کند، اگر غیر عالمانه کسی وارد این میدان شود به احتمال زیاد سودی نخواهد بخشید، زیان هم خواهد بخشید. پس تقویت علمی لازم است. ✨ امام خامنه ای (دامت برکاته) ، ۱۳۸۰/۰۶/۱۹ ┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🔶 انجمن طلاب خمینی شهر ایــــــتــــــا تـــــلــــــــگرام ایـــن‍ـــســـتـــاگـــرام 🙏 لطفا رسانه باشید.
👈 دیدار دبیر و نائب دبیر انجمن طلاب خمینی شهر با جدید علمیه امام حسین (علیه السلام) 💠 در این دیدار که در تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۳ در مدرسه علمیه امام حسین (علیه السلام) کوشک صورت گرفت، پیام اعضای شورای مرکزی انجمن طلاب خدمت حجه الاسلام ابلاغ گردید. 💢 در این دیدار همچنین حجه الاسلام زاده لطفی با فعالیت های انجمن طلاب آشنایی اجمالی پیدا کردند و از همکاری با این مجموعه استقبال نمودند. ✨ در دیدار مقرر گردید برای آشنایی بیشتر هفته آینده جلسه ای در حوزه علمیه جوادالائمه (علیه السلام) برگزار گردد. •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🔶 انجمن طلاب خمینی شهر ایــــــتــــــا تـــــلــــــــگرام ایـــن‍ـــســـتـــاگـــرام 🙏 لطفا رسانه باشید.
جلسه علل عقب ماندن حوزه علمیه از رخدادهای سیاسی و اجتماعی پس از انقلاب اسلامی محقق : مهدی جمال بافقی با حضور : حجت الاسلام کمالی ( استاد حوزه و دانشگاه و مدیریت سابق حوزه علمیه حضرت جوادالائمه علیه السلام ) زمان : چهارشنبه ، ۳ آذر ، ساعت ۱۰ مکان : حوزه علمیه جوادالائمه (علیه السلام) •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🔶 انجمن طلاب خمینی شهر ایــــــتــــــا تـــــلــــــــگرام ایـــن‍ـــســـتـــاگـــرام 🙏 لطفا رسانه باشید.
👈 دیدار دبیر انجمن با مسئول ستاد و ✨ در این دیدار که در تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۳ انجام شد، حجه الاسلام گزارشی از روند شکل گیری این ستاد و فعالیت های آن در این مدت بیان کردند. 💠 در این جلسه همچنین راه های این دو مجموعه برای ترویج فرهنگ قرآنی و علوی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🔶 انجمن طلاب خمینی شهر ایــــــتــــــا تـــــلــــــــگرام ایـــن‍ـــســـتـــاگـــرام 🙏 لطفا رسانه باشید.
👈 کاروان و رژه عظیم حماسی خمینی شهر 🕙 زمان : چهارشنبه ، سوم آذرماه ، از ساعت 13:30 ✨ با برنامه های متنوع و رژه اقتدار یگان های نمونه بسیج 💠 مسیر حرکت: خمینی شهر، خیابان شهید صهری(کنار پارک پیروزی)، به مقصد سالن ورزشی مادر از تمامی طلاب شهرستان شهید پرور خمینی شهر دعوت می کنیم در این برنامه شرکت کنند. •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🔶 انجمن طلاب خمینی شهر ایــــــتــــــا تـــــلــــــــگرام ایـــن‍ـــســـتـــاگـــرام 🙏 لطفا رسانه باشید.
💠 نباید یک ساعت درس طلبه یا استاد، زائد و بی فایده و غیر ناظر به آن نیازها باشد. طلبه ای که در حوزه درس می خواند، باید در جهت برآوردن یکی از حاجات و رفع یکی از نیازها حرکت کند؛ یعنی یا برای داخل و یا برای خارج، یا برای تألیف و یا برای تحقیق، یا برای تدریس و یا برای تعلیم، خود را آماده کند. ✨ امام خامنه ای (دامت برکاته) ، ۱۳۷۴/۰۶/۱۴ ┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🔶 انجمن طلاب خمینی شهر ایــــــتــــــا تـــــلــــــــگرام ایـــن‍ـــســـتـــاگـــرام 🙏 لطفا رسانه باشید.
👈 دیدار حجه الاسلام از انجمن طلاب و حوزه علمیه جوادالائمه (علیهم السلام) 💠 پیرو جلسه هفته گذشته و تبریک مسئولیت جدید حجه الاسلام زاده لطفی به عنوان جدید حوزه علمیه ، ایشان به همراه حجه الاسلام مسئول امور طلاب این حوزه، در تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۲۰ در حوزه علمیه (علیهم السلام) حضور یافتند. 💢 در این جلسه به صورت تفصیلی فعالیت کارگروه های مختلف انجمن برای ایشان تشریح گردید. ✨ در این جلسه برای گسترش ها بین حوزه های علمیه شهرستان و نیز حوزه های علمیه استان پیشنهاداتی بیان گردید. از جمله برگزاری میان حوزه علمیه های مختلف استان برای . ⚪️ همچنین در این جلسه مصوب گردید که در حوزه علمیه کوشک فردی به عنوان انجمن طلاب برای رسیدگی به امور این مدرسه انتخاب گردد. •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🔶 انجمن طلاب خمینی شهر ایــــــتــــــا تـــــلــــــــگرام ایـــن‍ـــســـتـــاگـــرام 🙏 لطفا رسانه باشید.