زن چیست؟ (به انگلیسی: What Is a Woman?) یک فیلم مستند آمریکایی محصول ۲۰۲۲ دربارهٔ جنسیت و تراجنسیت و مسائل مربوط به آن است. مت والش منتقد و مفسرِ محافظه کار آمریکایی در این فیلم ادعا میکند که بحثهای امروزین دربارهٔ سیالبودن جنسیت و اجتماعیبودن جنسیت، ویژگیهای کاملاً غیرعلمی دارند و زنانگی و مردانگی ریشههای کاملاً زیستی دارند. این فیلم توسط دیلیوایر منتشر شده و کارگردان آن جاستین فولک است. بازخوردها و واکنشها به این مستند پس از نمایش آن، متفاوت و شدیداً جناحی بود.
https://eitaa.com/anjomanzanvakhanevadeh
خلاصه👇
در این فیلم، والش، پرسشِ «زن چیست؟» و پرسشهای مرتبطی را از افراد مختلف مانند سیاستمداران، یک متخصص اطفال، یک استاد مطالعات جنسیتی، یک روانپزشک، یک خانواده و رواندرمانگرِ تاییدکنندهٔ جنسیت، یک تراجنسیتی مخالفِ تراجنسیدنِ خردسالان، یک جراح متخصص در جراحی تغییر جنسیت، پدرِ یک پسرِ ۱۴ ساله تراجنسیتی و جردن پیترسون میپرسد. والش همچنین پیرامون اصطلاحات «نادودویی» و «تراجنسیتی» با یک قبیله ماسایی در کنیا گفتوگو میکند و با یک مرد همجنسگرا که در سانفرانسیسکو در ملاء عام برهنه بود مصاحبه کرد. این فیلم در مورد جراحی تغییر جنسیت، مسدودکنندههای بلوغ، جوانان تراجنسیتی و ورزشکاران ترنس در ورزش زنان بحث میکند.
همچنین فیلم شامل یک سخنرانی از والش در جلسه هیئت مدرسه شهرستان لودون است که برای مردم برگزار شد تا بتوانند نظرات خود را در مورد سیاست ۸۰۴۰ که اجازهٔ بهکارگیریِ ضمایرِ دلخواه را به دانشآموزان میدهد را بیان کنند. این قانون همچین به ترنسها اجازه میدهد تا از حمامها و رختکنهایی که با هویت جنسیشان همخوانی دارند، استفاده کنند. والش در طول این سخنرانی گفت: «همهٔ شما کودکآزار هستید. شما کودکان تأثیرپذیر را شکار میکنید و فرقهٔ ایدئولوژیکِ جنونآمیز خود را به ایشان تلقین میکنید؛ فرقهای که دیدگاههای متعصبانهٔ زیادی دارد اما هیچکدام به اندازهٔ این ایده که پسرها دختر هستند و دخترها پسر هستند، آشفته نیست.»
در پایان فیلم، همسر والش، درحالی که یک بطری شیشهای به والش میدهد، یک زن را بهعنوان یک مونثِ بالغ معرفی میکند که نیاز به بازکردنِ این بطریِ شیشهای دارد.
https://eitaa.com/anjomanzanvakhanevadeh
#نشست یک شنبه ۲۱ آبان در حال برگزاری
🆔️@anjomanzanvakhanevadeh
📕📕معرفی کتاب
کتاب جنگ علیه خانواده، اثری تأثیرگذار در نقد و بررسی بحران خانواده در غرب، بهویژه آمریکا و کاناداست که در سال 1993 منتشر شده است. مباحث کتاب در دو بخش کلی، با عناوین «رویارویی» و «موضوعات» تنظیم شده است.
نویسنده در بخش اول از سویی به جریانهای غالب فکری، سیاسی، اقتصادی و رسانههای غرب میپردازد که با مواضع نظری و عملیشان، هر یک به گونهای، نهاد خانواده را مورد حمله قرار میدهند و از سوی دیگر، نقطه نظرات منتقدان این روند را متذکر میشود.
بخش دوم به مهمترین مسائل رویاروی خانوادهی امروزی میپردازد. مسائلی همچون، همجنسبازی، سقط جنین، بدآموزیهای فرزندان در مراکز آموزشی و ... از جمله معضلاتیاند که هر یک از آنها، به تنهایی، نهاد خانواده را با چالش جدی مواجه میکند.
#معرفی_کتاب
#دوشنبه
https://eitaa.com/anjomanzanvakhanevadeh
نگاه #رهبر به #زن
#کدبانوی_خانه شما باید باشید؛ اصلًا محور این است. اگر بخواهیم تشبیه ناقصی بکنیم، باید به ملکهی زنبور عسل تشبیه کنیم. #کانون_خانواده، جایی است که عواطف و احساسات باید در آنجا رشد و بالندگی پیدا کند؛ بچهها محبت و نوازش ببینند؛ شوهر که مرد است و طبیعت مرد، طبیعت خامتری نسبت به زن است و در میدان خاصی، شکنندهتر است و مرهم زخم او، فقط و فقط نوازش همسر است حتّی نه نوازش مادر؛ باید نوازش ببیند. برای یک مرد بزرگ، این همسر کاری را میکند که مادر برای یک بچهی کوچک آن کار را میکند؛ و زنان دقیق و ظریف، به این نکته آشنا هستند.
#رهبر_انقلاب؛ ۱۳۷۰/۱۰/۰۴
@anjomanzanvakhanevadeh
20120426151357-5210-95.docx
50.8K
ضرورت نگاه نظام مند به الگوی شخصیت زن
قسمت اول از چهار قسمت
کانال را دنبال کنید تا به طور منسجم مطالب را دریافت کنید
#معرفی_مقاله
🆔️@anjomanzanvakhanevadeh
پاراگراف نویسی دکتر صادق نیا.mp3
34.33M
کارگاه بسیار عالی برای دوستانی که به نویسندگی علاقه مند هستند .
#کارگاه_عملی #پاراگراف_نویسی
🆔️@anjomanzanvakhanevadeh