eitaa logo
انصارالله
216 دنبال‌کننده
429 عکس
269 ویدیو
3 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨در پی حملات هوایی رژیم صهیونیستی، ساختمانی در محله حمره پشت استادیوم شهرداری استان حمص سوریه فروریخت و تعدادی شهید و مجروح شدند . https://eitaa.com/ansar8 🕋 انصارالله👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 فـــــــــوری 🔻هدف قرار گرفتن یک خودرو در بغداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❌ ‌‌اخبار تایید نشده از ترور یکی از فرماندهان مقاومت توسط آمریکا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🚨 منابع عراقی از شهادت «اركان العلياوی» و «ابو باقر الساعدی» از فرماندهان کتائب حزب‌الله توسط آمریکا خبر دادند
📌عکسی از سردار شهید حاج ابوباقر و سردار شهید حاج ابومهدی المهندس 📌رویترز: بالاترین مقام عراقی که از زمان ترور ابومهدی المهندس (به همراه شهید حاج قاسم سلیمانی) در اوایل سال 2020 توسط آمریکا در عراق ترور شد
‍ ‍ ♦️واکنش نُجَباء به ترور ابوباقر الساعدی؛ 🔹️صبرمان به‌سر رسید/ هنگام کارزار است 🔻جنبش نُجَباء در پی ترور یکی از فرماندهان شاخص مقاومت، اعلام کرد که جنایت دشمن آمریکایی بدون مجازات نخواهد ماند. 🔹️به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نمایندگی نُجَباء در ایران، به‌دنبال ترور شهید «ابو باقر الساعدی» از فرماندهان الحشد الشعبی و کتائب سيدالشهدای عراق توسط اشغالگران آمریکایی، جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء بیانیه‌ای به شرح زیر صادر کرد: 🔹️ای رزمندگان قهرمان مقاومت که با اشغالگر وحشی می‌جنگید! اینک هنگام کارزار شماست. به‌خدا سوگند که مرگ یک‌بار است؛ پس چه بهتر که شرافتمندانه باشد و در مسیر تقاص خون شهدا از آمریکا و متحدانش و ضربه وارد کردن به شرکا و منافعش رقم بخورد. 🔹️بگذارید از این به بعد همین شیوه را به‌عنوان مساله و راهکار اصلی در اولویت قرار دهیم. 🔹️پرنده‌های متجاوز آمریکایی که با نقض حاکمیت ما بدون مواجه شدن با هیچ بازدارنده‌ای در آسمان کشورمان جولان می‌دهند، امروز در وسط پایتخت عراق یکی از فرماندهان مجاهد حشد و کتائب حزب‌الله «ابو باقر الساعدی» را ترور کردند. 🔹️با توجه به اینکه وی منتسب به نهادی رسمی بود که زیرمجموعه فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق محسوب می‌شود، این پرسش خودنمایی می‌کند که سیادت و حرمت خون و تمامیت ارضی ما کجا رفته است؟! 🔹️ای ملت عراق! ببینید چگونه خون‌تان را بی‌ارزش می‌شمارند! به‌خدا قسم که این وضعیت به رزمندگان حشد و مقاومت خلاصه نمی‌شود؛ بلکه دامنه نیرنگ دشمن به همه کسانی که با او در تقابل باشند و حتی کسانی که خیال می‌کنند از آتش‌افروزی اشغالگران در امان‌اند، گسترش خواهد یافت. 🔹️اگر دولت عراق موضعی رسمی، قاطع و محکم اتخاذ نکند، این تجاوز آخرین نمونه نخواهد بود. 🔹️به اذن خدا واکنشی متمرکز نشان خواهیم داد و این جنایات را بدون مجازات نمی‌گذاریم. در زمان و مکان مناسب، منتظر پاسخ ما باشید و آنگاه خواهید فهمید که صبرمان به‌سر رسیده است.
یمن باز هم مورد حمله متجاوزانه آمریکا و انگلیس قرار گرفت 🔹متجاوزان آمریکایی-انگلیسی شب گذشته منطقه قطینات در منطقه مرزی بقیم در استان صعده در شمال یمن را هدف قرار داد. 🔹المیادین نوشت حملات آمریکا و انگلیس به یمن خسارات عمده ای در پی نداشت.
🔴 سنتکام با انتشار بیانیه‌ای رسما مسوولیت ترور فرمانده ارشد کتائب حزب‌الله را بر عهده گرفت و شهید الساعدی را از مهره‌های اصلی در طراحی و اجرای عملیات ضد نیروهای نظامی آمریکا در منطقه خواند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سگ های آمریکایی همین چند روز پیش بود که کتائب حزب الله عراق پس از درخواست نخست وزیر، اعلام کرد بنابر احترام به دولت، دیگر حمله ای به پایگاه های آمریکایی در خاک عراق نخواهد کرد!! دیشب اما آمریکایی ها با ترور ناجوانمردانه دو فرمانده کتائب آن هم داخل شهر بغداد! یک بار دیگر ثابت کردند که آمریکا به تعبیر حضرت (ره) مانند سگی است که اگر در برابرش کوتاه بیایید جلوتر می آید و پاچه تان را می گیرد ... ✍ "قاسم اکبری"
🇮🇷🇮🇷دستاوردهای انقلاب اسلامی