eitaa logo
هیئت انصارالحسین علیه السلام
619 دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
1.2هزار ویدیو
34 فایل
(هیئت انصارالحسین علیه السلام) . 📮 ارتباط با ما(انتقادات و پیشنهادات): @A_mohammad_118 . 📮 مشاوره و پاسخ به سوالات شرعی شما: @SVmj65
مشاهده در ایتا
دانلود
YEKNET.IR - monajat - shabe 4 ramezan 1402 - rasouli.mp3
4.37M
مناجات با خدا: عطا کردی خطا کردم؛ خطا کردم عطا کردی 🎙حاج مهدی رسولی
روز هشتم.Mp3
7.68M
💠 شرح دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان 🔸 مرحوم استاد مجتهدی تهرانی
توجه 💯 انشالله امشب پنجشنبه ماه مبارک رمضان ساعت ۲۱ دعای کمیل برگزار می‌گردد به نیت: شهیدروح الله قربانی مکان :زیباشهر انتهای خیابان ۱۲متری مهدیه ولایت پایگاه مقاومت بسیج حر زیباشهر @ansarbehesht
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو این اوضاع ‎، دیدن این کلیپ نه تنها خالی از لطف نیست بلکه حس خیلی خوبی هم به آدم میده اونا سعی میکنن حیا و عفت رو از خانمهای ما بگیرن، ما هم سعی میکنیم ‎ رو جهانی کنیم. بچرخ تا بچرخیم!
بیانیه وزارت کشور درباره حجاب: از ارزش‌های دینی عقب‌نشینی نمی‌کنیم 🔹هیچ‌گونه عقب‌نشینی یا تساهل در اصول و احکام دینی و ارزش‌های سنتی صورت نگرفته و نخواهد گرفت و حجاب به‌عنوان یک ضرورت شرعی غیر قابل تردید همواره از اصول عملی ایران خواهد بود. 🔹مجموعه دولت و وزارت کشور خود را مخاطب مطالبات عموم مردم وفادار ایران در موضوع حجاب دانسته و بر خواسته بر حق ایشان مبنی بر داشتن جامعه‌ای عفیف و با حیا صحه می‌گذارد و گوشی شنوا و زبانی پاسخگو و بازویی توانمند برای تأمین حقوق مردم بویژه حق زیست عفیفانه به عنوان یکی از حقوق اساسی آحاد ملت می‌باشد. 🔹تردیدی وجود ندارد که حجاب از پایه‌های تمدنی ملت ایران بوده و یکی از زیرساخت‌های بنای حیاتی خانواده می‌باشد. در حالی که خانواده‌گرایی و حفظ حریم آن از اصول زیست اجتماعی ایرانیان است می‌بایست از حریم حجاب و عفاف برای تحکیم بنیان خانواده محافظت نمود و بر تقویت و گسترش آن ملازمت نمود. 🔹از همه مراجع دینی، فرهنگی و اجتماعی تقاضا دارد با حضور مسئولانه خود در میدان، تبیین این موضوع حساس را بر خود فرض دانسته و باب گفتگوی مثبت در امر حجاب را برای همه طیف‌های نیازمند به بهره‌های فکری و ذهنی بیش از پیش باز نمایند. تردیدی نیست که «اقناع» نسل جوان مؤثرترین راهبرد در بهبود وضعیت حجاب خواهد بود. 🔹با توجه به پایبندی اکثریت قاطع بانوان و دختران ایرانی به این امر با تأکید مجدد بر لزوم رعایت حجاب در همه اماکن و معابر عمومی و ضمن اعلام حمایت از همه آمران به معروف و ناهیان از منکر در سراسر کشور، دستگاه قضائی، ضابطان و سایر نهادهای ذیربط نسبت به مواجهه با معدود هنجارشکان اقدام خواهند نمود و اجازه تعدی به حریم و هویت مقدس زن مسلمان ایرانی را نخواهند داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴برخلاف آنچه که می‌خواهند حاج قاسم را طرفدار شل حجابی در جامعه نشان بدهند، این گوشزد‌های ایشان درمورد سیاسی بازی در امر اداره جامعه و شل حجابی رو ببینید 🔹بله دوستان، اونجایی که حاج قاسم میگه دختر کم حجاب هم دختر منه، منظورش تاکید بر کم حجابی و بد حجابی و شل حجابی نیست، دال مرکزی اونجاست که شما اون دختر رو هم مثل دختر خودتون هدایت و ارشاد کنید و دست از اون برندارید و اون رو به دامن دشمن نندازید، نه اینکه جامعه رو در اعوجاجات رها کنید. ❗️اما از طریق درست که امر به معروف لسانی است نه روش‌های نسنجیده که موجب گسترش ناهنجاری ها می شود.
دعای روز نهم ماه مبارک رمضان
9 - TopSeda.ir.mp3
4.2M
تلاوت تحدیر (تند خوانی) صوتی جزء 9قرآن کریم
📣 داروهای شفابخش 🔸 رهبر انقلاب: دعاى شريف مكارم الاخلاق را - كه دعاى بيستم صحيفه‌ى سجاديّه است - زياد بخوانيد تا ببينيد آن چيزهايى كه امام سجاد عليه‌السّلام در اين دعا از خدا خواسته است، چيست. با كلمات ائمّه، با دعاهاى صحيفه‌ى سجاديّه، با اين داروهاى شفابخشى كه مى‌تواند بيماريهاى اخلاقى ما را شفا بخشد و زخمهاى وجود ما را درمان كند، خودمان را آشنا كنيم. ⭐️